Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrik ederim kendini fazle dinlememeye çalış herşeyi iyiye yor değerlerin güzel çıkmış üzme kendini

şöyle bi baktım ama psikologtan bişiler görmedim sonucunu bilen varmı kızlarr ne olmuşş meraklardayım

bide bugün e2im tkrar ölçüldü 8. gün değerim 1462 ama 3 tanecik yumurta varrr... doktoruma dedim ki ama herkes 8-10-12 yuımurtam var diyor nenden bende 3:44: ya sen sonuca bak şimdide bunumu kafaya takıyosun 10 tane olsada 2 tane emrbiyo önemli olan aklitesi dedi sıkma canını deid hemşireler gaz verdi ama ben yinede üzüldüm 3 tane çok az değil mi bu değere kızlar yaaaaa:26::26::26::26:

sağol canım , nasılsın bugün.??

iş güç günüm canım akşama misafirim olabilir diye hazırlık yapıyorum nolur nolmaz..
senden naber daktıra ne zaman gitcen..malum sen şimdi gitmeyi planlada zaten hemen gidemiyosun istesende bişi oluyooo

ayyyy rüyası bile çok mutlu etti beniii canım benim inşallah gerçekleşir hayırlara yoralım zaten böyle güzel bir rüya anca hayra yorulur dimi ama...
bakalım bu ay belkide geliverir nazlı bebiş

3 yumurta değerine göre evet az ama opu da daha fazla çıkma ihtimali var doktor büyük olanları saymıştır opuya kadar diğer küçükler atağa kalkabilir ki asıl büyüme son iki üç günde olur..
sayıya takılma derim bende önemli olan sonuç...
psikologtan haber yok bende ona bakmaya gelmiştim..

selam canım, tebrik ederim. o ağrılardan bende de var. aynıymış günümüz seninle. ben estrofem kullanıyodum, ağrıların çoğunu o yapıyor, dün kesti doktorum ben biraz rahatladım.

Son düzenleme:

canım gerçekten sayıya takma, önemli olan kalitesi. doktorun çok doğru öylemiş. benim 6 tane toplandı ama 2 tanesi döllendi sadece, 10 tane de toplansa belki 1 tanesi kaliteli olacak o da senin bebişin olacak. emin ol 1 tane bile toplansa Allahım istedikten sonra o olur.

ayy ne güzel rüyaymış gerçekten.
bende bir hafta önce rüyamda çok sevinçliydim Hulusi beye sarılıyodum, dün gerçekleşti. inşallah sizin rüya da gerçek olur.

Slm kizlar herkese iyi birhafta sonu diliyrm bn dun hasta oldumm persembe gece mide bulantim basladi ve 16 gundur siddetli kanamam var sonra gece4 te minigimi enzirdim ama kivraniyorum cnm aciyor altimdn birsey cikick gibi sanki kizimi biraktim wc ye kOstm anam idrarimi ysptim ama yaniyorum oyle boyle degil kivraniyrm altima ayna tuttum diyorum icimden parca dusucek galiba dun hmn annem geldi her wc dn cikista surunuyorum resmn iki buklum yere kapaniyorum ve titriyorum bugun daha iyiyim ama korkuyorum cis yapmaktan birgun hic aklima gelmezdi korkucagim bide bnm minigim herzamnki gibi huysz mu huysz kizim bak anne hasta uff oldu diyorum hi hii guluyor bana pek ic acici bir halde dEgilim sizleri m ettim hadi ben kactim guzl olsun nsallh gunleriniz

ayy ne güzel rüyaymış gerçekten.
bende bir hafta önce rüyamda çok sevinçliydim Hulusi beye sarılıyodum, dün gerçekleşti. inşallah sizin rüya da gerçek olur.

Aminnnn canım..

geçmiş olsun canım..
iltihapmı oluştu acaba:26::26::26:

inşallah egunalcim dediğin gibi olur benim yumoşlar çoğalır

içimde korku var ama onu bastıran hiç terslik olmaayk herşey yolunda gidecek hisside var... bakalım pazartesi ne çıkcak değer kaç yumurta görüncek:44:

ooff küçüklüğümden beri her sene yaşadığım bir sorundur benim yaa idrar yollarında iltahaplanmaaa:18: ihmal etme kendiliğinden geçmiyor hattaaa ağrısını böbrekelrde bile hissediyor insan dikkat et canımm

Aminnnn canım..

geçmiş olsun canım..
iltihapmı oluştu acaba:26::26::26:

Dr la gorstum hemn geleyim dedim yok yok dedi ilac verdi tlfnda gecmezse o zamn giruselim dedi idrar zoru derler halkarasinda iste ondn dedi 9 ay delirttim ya adamcagizi korkuyor benden gel demeye

Y cok zirmus cok korkuyrm resmn bugun hic gitmedim diyebilirim ay sanada gecmis olsun cok agrili birdurummus yaa gerckten

genelde daha fazlası toplandı canım..ben hariç
bende son opu da milyonda bir olan şey gerçekleşti çatlatma iğnesi görevini gerçekleştirmemiş ve ultrasonda 20 civarı görünen yumoşumdan sadece 3 tane toplanabildi...
aynı gün birer saat arayla 2 kez opuya girdim ilk opu da 1 tane ikinci opuda 2 tane toplamda 3 yumurtam oldu..tabii şoooook...üzüldüm evet ama sayı için değil toplanamamış olmasına..sayı az diye tedirgin olmadım hiç biliyordum 3 taneden biri Rabbim ol demişse beni anne yapacaktı ve ertesi gün 3 ününde döllendiğinin haberini aldım 3 ünüde transfer ettiler kimyasal gebelik oluştu...20 tane toplanır ama bir tanesi bile transfer edilemeyebilir herşey olabilir o nedenle sayı değil önemli olan seni anne yapacak bir tane embriyo..

canım geçmiş olsun, idrar yolu enfeksiyonuna benziyo anlattıkların, bir dönem bende çok olurdu ne acı çekerdim. bence bir an önce doktora git canım.

Cnm cok uzuldum benimde gecmek bilmeyen kanamam var anlamadik hergun doktordayiz sorun yok bebek duruyo kalp atimlarida baslamis dedi anlamadik gitti allah sabrini versin cnm ne diyim ki cok zor....

selam kızlar
sabahtan beri deeli gibi temizlik yapıyorum..
bir tedavimizin daha başlamadan sonuna geliverdik..
hep böle oluyor..
başlamadan bitiyor maleseff..
bununla 3. oldu..
artık bende pes ettim sıkıldım yoruldum bunaldım..
başkalarının hayatıma müdaleseinden..
tam bi yola çıkıyorum sona gelmeye çlışıyorum..
biri hemen bi müdahale ediyo..
ve yine kalıyo..
artık yetr. bir iki üç sıkıldm ya bende insanım ssonuçta..
en kötüsüde başlayamadan bitmesi.
bende artık bu koonu hakkında eşime iç bişe deemiyceem..olursa kendiliğine olur olmazsa napim..
o kadar kötüyüm ki napıcamı bilemediğimden kendimi temizliğe vurdum..
temiz evimi tekr temizliyorum..
sizleride öpüyorrum..
yine buralarda oolucam ama size sevinmek için

selam bende senin gibi üzülünce kendimi temizliğe veriyorum sonra üşütüp bi güzel hasta oluyorum dikkat et kendine bide neden tedavin başlamadan bitti tekrar söylüyorum dikkat et kendine her şeyin başı sağlık

Arkadaşlar merhaba sizi uzun süredir takip ediyordum ama elim klavyeye gidip bir türlü yazamadım.Benim 9 yaşında bir oğlum var(ALlah hepimizinkini bağışlasın). Kardeşi olsun istedik anacak ben de dört yıl önce adet bozukluğu başladı. ilaçsız hiç olamıyordum bazen altı ay geçiyordu. Doktorlar PKO tehşisi koydu ona yakın doktor, ilaç ,iğne,bitkisel herşeyi yaptık Geçen ay tüp bebeğe başladık. Allah hepinizden rası olsun bu siteden çok şey öğrendim ve doktorlara sordum-pekhoşlarına gitmesede.
Neyyyyyyyyyseeeeeeeeeee 28 kasımda 2 blast transferim oldu pazartesi tahlilim vardı ama kocam tahlil almış yapmamı istedi ben korkudan reddettim. bana çok kızdı: Sabah bana tahlil yapmana gerek yok ben sonucu biliyorum dedi. Bir Gece önce istihareye yatmış. Testin sonunu doktorlarla gördüm hatta sağlık ocağını bile çok iyi hatırlıyorum dedi ama bana söylemedi bende dayanamadım tahlil yaptım sonucu beklerken bana hamile olduğumu testteki ikinci cizgiyi rüyasında gördüğünü söyledi. veeeeeeeeeeeee İkinci cizgi gtestte göründü yani bu teste göre hamileyimmm inşallah pazartesi kan da da çıkar Allah isteyen herkese nasip eder.

Sevgili dert ortaklarım,,, kutlama yapacaktık diye heveslenmiştim ama olması 3 embriyonun 3 de tutumamış sonuç negatif. Biraz üzgün biraz kırgın ve ümitsizim yıpratttı... Haber vermek istedimmm... İnşaallah birkaç ay sonra tekrar deneyeceğiz . Yüce rabbim demek ol demedi herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…