merhabalar, benim bugün 12. günüm. dün 11. gün beta hcg değerim 207.3 geldi çok şükür. 9. ve 10. gün gece o kadar şiddetli ağrılar yaşadım ki resmen rahmimin kasılıp gevşemeye çalıştığını, içimde bir şeylerin hareket ettiğini hissettim. o korkuyla 10. gün sabah idrar testi yapıp pembe ikinci çizgiyi görünce bir nebze rahatladım. dün güzel haberi aldım ama insan kendini dinlemeden edemiyordün gece yine ağrım oldu ama epey kısa sürdü bu sefer ve transferin başından beri çok şiş ve ağrılı olan göşüslerim iki gündür daha az ağrılı sanki. eşim dokuz ay aynı ağrılar devam etse zaten dayanamazsın ki mutlaka azalacaktır diyor ama ben biraz vesvese yaptım. of yaaa ağrı olsa ayrı deeert, olmasa ayrı dert. kafayı yemeden kucağımıza alsaydık şu bebişleri...
sağol canım , nasılsın bugün.??
canım rüyamda seni gördüm
hayırdır inşallahhh
hulusi bana bir iğne vermiş
bunun yarısını kullanacaksın diyor tamam diyorum
yarısını göbekten yapıyorum ve hamile kalıyorum
hulusiye diyorum ki
diğer yarısını da gülden kullanacak bu iğnenin diyorum
iğneyi sana yapıyoruz
sen de hamile kalıyorsunnnnnnnnn
inşallah gerçekleşirrrrrrrrrr canım benimmmmmm
şöyle bi baktım ama psikologtan bişiler görmedim sonucunu bilen varmı kızlarr ne olmuşş meraklardayım
bide bugün e2im tkrar ölçüldü 8. gün değerim 1462 ama 3 tanecik yumurta varrr... doktoruma dedim ki ama herkes 8-10-12 yuımurtam var diyor nenden bende 3:44: ya sen sonuca bak şimdide bunumu kafaya takıyosun 10 tane olsada 2 tane emrbiyo önemli olan aklitesi dedi sıkma canını deid hemşireler gaz verdi ama ben yinede üzüldüm 3 tane çok az değil mi bu değere kızlar yaaaaa:26::26::26::26:
merhabalar, benim bugün 12. günüm. dün 11. gün beta hcg değerim 207.3 geldi çok şükür. 9. ve 10. gün gece o kadar şiddetli ağrılar yaşadım ki resmen rahmimin kasılıp gevşemeye çalıştığını, içimde bir şeylerin hareket ettiğini hissettim. o korkuyla 10. gün sabah idrar testi yapıp pembe ikinci çizgiyi görünce bir nebze rahatladım. dün güzel haberi aldım ama insan kendini dinlemeden edemiyordün gece yine ağrım oldu ama epey kısa sürdü bu sefer ve transferin başından beri çok şiş ve ağrılı olan göşüslerim iki gündür daha az ağrılı sanki. eşim dokuz ay aynı ağrılar devam etse zaten dayanamazsın ki mutlaka azalacaktır diyor ama ben biraz vesvese yaptım. of yaaa ağrı olsa ayrı deeert, olmasa ayrı dert. kafayı yemeden kucağımıza alsaydık şu bebişleri...
şöyle bi baktım ama psikologtan bişiler görmedim sonucunu bilen varmı kızlarr ne olmuşş meraklardayım
bide bugün e2im tkrar ölçüldü 8. gün değerim 1462 ama 3 tanecik yumurta varrr... doktoruma dedim ki ama herkes 8-10-12 yuımurtam var diyor nenden bende 3:44: ya sen sonuca bak şimdide bunumu kafaya takıyosun 10 tane olsada 2 tane emrbiyo önemli olan aklitesi dedi sıkma canını deid hemşireler gaz verdi ama ben yinede üzüldüm 3 tane çok az değil mi bu değere kızlar yaaaaa:26::26::26::26:
canım rüyamda seni gördüm
hayırdır inşallahhh
hulusi bana bir iğne vermiş
bunun yarısını kullanacaksın diyor tamam diyorum
yarısını göbekten yapıyorum ve hamile kalıyorum
hulusiye diyorum ki
diğer yarısını da gülden kullanacak bu iğnenin diyorum
iğneyi sana yapıyoruz
sen de hamile kalıyorsunnnnnnnnn
inşallah gerçekleşirrrrrrrrrr canım benimmmmmm
ayy ne güzel rüyaymış gerçekten.
bende bir hafta önce rüyamda çok sevinçliydim Hulusi beye sarılıyodum, dün gerçekleşti. inşallah sizin rüya da gerçek olur.
Slm kizlar herkese iyi birhafta sonu diliyrm bn dun hasta oldumm persembe gece mide bulantim basladi ve 16 gundur siddetli kanamam var sonra gece4 te minigimi enzirdim ama kivraniyorum cnm aciyor altimdn birsey cikick gibi sanki kizimi biraktim wc ye kOstm anam idrarimi ysptim ama yaniyorum oyle boyle degil kivraniyrm altima ayna tuttum diyorum icimden parca dusucek galiba dun hmn annem geldi her wc dn cikista surunuyorum resmn iki buklum yere kapaniyorum ve titriyorum bugun daha iyiyim ama korkuyorum cis yapmaktanbirgun hic aklima gelmezdi korkucagim bide bnm minigim herzamnki gibi huysz mu huysz kizim bak anne hasta uff oldu diyorum hi hii guluyor bana pek ic acici bir halde dEgilim sizleri m ettim hadi ben kactim guzl olsun nsallh gunleriniz
3 yumurta değerine göre evet az ama opu da daha fazla çıkma ihtimali var doktor büyük olanları saymıştır opuya kadar diğer küçükler atağa kalkabilir ki asıl büyüme son iki üç günde olur..
sayıya takılma derim bende önemli olan sonuç...
psikologtan haber yok bende ona bakmaya gelmiştim..
canım gerçekten sayıya takma, önemli olan kalitesi. doktorun çok doğru öylemiş. benim 6 tane toplandı ama 2 tanesi döllendi sadece, 10 tane de toplansa belki 1 tanesi kaliteli olacak o da senin bebişin olacak. emin ol 1 tane bile toplansa Allahım istedikten sonra o olur.
Slm kizlar herkese iyi birhafta sonu diliyrm bn dun hasta oldumm persembe gece mide bulantim basladi ve 16 gundur siddetli kanamam var sonra gece4 te minigimi enzirdim ama kivraniyorum cnm aciyor altimdn birsey cikick gibi sanki kizimi biraktim wc ye kOstm anam idrarimi ysptim ama yaniyorum oyle boyle degil kivraniyrm altima ayna tuttum diyorum icimden parca dusucek galiba dun hmn annem geldi her wc dn cikista surunuyorum resmn iki buklum yere kapaniyorum ve titriyorum bugun daha iyiyim ama korkuyorum cis yapmaktanbirgun hic aklima gelmezdi korkucagim bide bnm minigim herzamnki gibi huysz mu huysz kizim bak anne hasta uff oldu diyorum hi hii guluyor bana pek ic acici bir halde dEgilim sizleri m ettim hadi ben kactim guzl olsun nsallh gunleriniz
Aminnnn canım..
geçmiş olsun canım..
iltihapmı oluştu acaba:26::26::26:
ooff küçüklüğümden beri her sene yaşadığım bir sorundur benim yaa idrar yollarında iltahaplanmaaa:18: ihmal etme kendiliğinden geçmiyor hattaaa ağrısını böbrekelrde bile hissediyor insan dikkat et canımm
inşallah egunalcim dediğin gibi olur benim yumoşlar çoğalır
içimde korku var ama onu bastıran hiç terslik olmaayk herşey yolunda gidecek hisside var... bakalım pazartesi ne çıkcak değer kaç yumurta görüncek:44:
selam bende senin gibi üzülünce kendimi temizliğe veriyorum sonra üşütüp bi güzel hasta oluyorum dikkat et kendine bide neden tedavin başlamadan bitti tekrar söylüyorum dikkat et kendine her şeyin başı sağlıkselam kızlar
sabahtan beri deeli gibi temizlik yapıyorum..
bir tedavimizin daha başlamadan sonuna geliverdik..
hep böle oluyor..
başlamadan bitiyor maleseff..
bununla 3. oldu..
artık bende pes ettim sıkıldım yoruldum bunaldım..
başkalarının hayatıma müdaleseinden..
tam bi yola çıkıyorum sona gelmeye çlışıyorum..
biri hemen bi müdahale ediyo..
ve yine kalıyo..
artık yetr. bir iki üç sıkıldm ya bende insanım ssonuçta..
en kötüsüde başlayamadan bitmesi.
bende artık bu koonu hakkında eşime iç bişe deemiyceem..olursa kendiliğine olur olmazsa napim..
o kadar kötüyüm ki napıcamı bilemediğimden kendimi temizliğe vurdum..
temiz evimi tekr temizliyorum..
sizleride öpüyorrum..
yine buralarda oolucam ama size sevinmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?