- 17 Şubat 2011
- 300
- 90
- 318
saol canım,haklısın ben de çok yıpratmamaya çalışıyorum kendimi parçalamıyorum,neler var okuyorum duyuyorum...Hayırlısı böyleymiş...canım yaa çok geçmiş olsun. Allah sabır versin sana.
bende ilk tüp denememde düşük yaşadım ama hayırlısı böyleymiş dedim, yaşasaydıda büyük ihtimal özürlü olacaktı doktorum da söylemişti, Allahım öyle yaratmış ki bizi vücut bile uygun olmayan yapıyı dışarı atıyo. herşeyde vardır bir hayır canım.
canım sana da geçmişler olsun...Amin Allah kimseye yaşatmasın..Doldursun hepimizin kucağını....canım benim..ben ilk evlendim 2 ay sonra kendiliğindne gebe kaldım..
idrarda geç öğrendim hani çok istemiyom yanmıyom ya şimdki gibi..
neyse ultrasondada oda devletde elime kağı tverildi 5 hafta 4 günlük 10 gün sonra randevu tam 7 haftama geçerken gündüz belim ağırdı akşam z kanamam oldu hiç düşük diye düşünmüyorum dediğin gibi başımıza gelmeyince bide üstüne görme olur diyolar ya birinide aramıyorum olur normal diye..
ama gecesinde nasıl sancılandım ve benim pıhtıda değil baya parça geldi tuvalette sancım azaldı kusa kusa öldüm..
ve hala eşime düşük değildir diyorum düşün yanii...yinede olabilirde diyorum ama iyiki zehirlememiş beni..
sabah doktora gittim doktor düşük deyince tokat yemiş gibi oldum...
sonrasında bide erken bişiler yaşadım az pıhtı geldi onda hemen gittim bebek yok ama kan değerim yüksek.
derken oda öyle gitti artık ödüm kopuyodu yani..
kimyasal gebelikte aşılamada yaşadım olmadı kaanamam ama..
şimdiii sende kendini suçlama olurmu cnaım zaten düşücekmiş sağlıksızmış...
evet değerin yavşa yvaş düşücek kimyasalda maalesf böyle...inşaallah bu son olsun bidaha yaşama canım benimmm çok üzgünüm....
Saol canımcım...Amin inşallah...Sizlerin desteğiyle daha bir iyiyim,güçlü hissediyorum...nisancım ben şimdi girdim siteye yeni okuyorum. bitanem Allah sabır versin, yeniden versin bi yavru Allahım. en güzelini ayarlamıstır insallah canm
cahillikle alakası yok canım Allah korusun benzer bir durumda yine durum kesinleşene kadar bebeğinin gittiğine inanmazsın bu tecrübelenmekle ilgili bişey değil yani..
bebeğinin sende olduğuna inanmak gelir içinden kanaman bile olsa...
Allah bi daha yatamasın son olsun inşallah..
İnşalah egunalcim...Dr beni yanılttı aslında.panik yapma normal dedikçe telefonda heralde bunlar olabiliyo bazen dedim.Hatta bugün de görüştüm..Hocam test yaptım değer 103 çıktı dedim adamdan ses çıkmadı 60 sn..Testi tekrarla ilaçları bırakma diyo hala..Dünden beri bıraktım ilaçları halbuki.....
bende de aynı durum oldu 12 iyi kalite dedikleri embriyodan birini transfer ettiler 3.gün diğerlerinide izleyecez 5.güne kadar iyi kalite olarak devam ederlerse donduracaz dediler ve ben 5.gün kimse bana bişey bildirmediğinden kendim sordum hiç dondurulacak kalmamış e haliyle transfer edilende acaba 3.günden sonra yaşamadımı diye düşünüyor insan ama durum aynen şöyle; embriyolar doğal ortamına yani anne rahmine yerlleştirildiğinde yaşamaya devam edip labaratuvar koşullarına yani yapay ortama dayanamayıp yaşamayabiliyorlarmış bu demek değilki sendekilerde yaşamayacak..
Canım Rabbim sana bağışlasın inşallah...O ne derse o olur....Stres yapmamaya çalış...Herşey de var bi hayır...Cnm cok uzuldum benimde gecmek bilmeyen kanamam var anlamadik hergun doktordayiz sorun yok bebek duruyo kalp atimlarida baslamis dedi anlamadik gitti allah sabrini versin cnm ne diyim ki cok zor....
Geçmiş olsun...Sen diyecek söz bırakmamışsın...Hayırlısı buymuş...Herkes kaderini yaşıyor bu hayatta...Rabbim bizlere eşlerimize sağlık versin başka dertler verip derman arattırmasın...Kucaklarımızı tez zamanda doldursun.....Sevgili dert ortaklarım,,, kutlama yapacaktık diye heveslenmiştim ama olması 3 embriyonun 3 de tutumamış sonuç negatif. Biraz üzgün biraz kırgın ve ümitsizim yıpratttı... Haber vermek istedimmm... İnşaallah birkaç ay sonra tekrar deneyeceğiz . Yüce rabbim demek ol demedi herşeyin hayırlısı..