Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım,haklısın ben de çok yıpratmamaya çalışıyorum kendimi parçalamıyorum,neler var okuyorum duyuyorum...Hayırlısı böyleymiş...

canım sana da geçmişler olsun...Amin Allah kimseye yaşatmasın..Doldursun hepimizin kucağını....

nisancım ben şimdi girdim siteye yeni okuyorum. bitanem Allah sabır versin, yeniden versin bi yavru Allahım. en güzelini ayarlamıstır insallah canm
Saol canımcım...Amin inşallah...Sizlerin desteğiyle daha bir iyiyim,güçlü hissediyorum...

Cnm cok uzuldum benimde gecmek bilmeyen kanamam var anlamadik hergun doktordayiz sorun yok bebek duruyo kalp atimlarida baslamis dedi anlamadik gitti allah sabrini versin cnm ne diyim ki cok zor....
Canım Rabbim sana bağışlasın inşallah...O ne derse o olur....Stres yapmamaya çalış...Herşey de var bi hayır...

Geçmiş olsun...Sen diyecek söz bırakmamışsın...Hayırlısı buymuş...Herkes kaderini yaşıyor bu hayatta...Rabbim bizlere eşlerimize sağlık versin başka dertler verip derman arattırmasın...Kucaklarımızı tez zamanda doldursun.....

çok üzüldüm canım allah sabır versin ... rabbim bidahaki sefese güldürsün yüzünü duayı eksik yapmayayım inşallah tedavisiz ansızın geliverir bebişin...

6 tane toplanmız kızlar . diğerlerinin içi su doluymuş işe yaramazmış yani... yarın arayıp haber verecekler . ne zaman gideriz bilmiyorum allah yardımcımız olsun...hepimizin yardımcısı olsun...

canım yaa, hayırlısı böyleymiş demekki. üzgün ve kırgın olman çok doğal ama sakın ümitsizliğe kapılma. hem önümüzde zaman var, bi dahaki sefere inşallah kutlamanın en kralını yaparız sana.

tebrikler canım inşallahh hayırlısıylan kucağınada alırsınn...

Ne denebilirki uzuldum heraldigim negatf hbr uzuyr kendi gunlerim geliyr aklima rabbim insallh kucagini doldursun cnm pes etme kirilma hersey guzel oluck sadece buna inan rabbin enkisa zamnda yuzunu guldursun cnm

Cnm cok uzuldum benimde gecmek bilmeyen kanamam var anlamadik hergun doktordayiz sorun yok bebek duruyo kalp atimlarida baslamis dedi anlamadik gitti allah sabrini versin cnm ne diyim ki cok zor....

çoook geçmiş olsunnn...umarım herşey yolunda gider....allah yardımcımız olsunn...

Arkadaşlar ben geldimmm

Histereskopi sonucunda rahim normal çıktı çok şükür. Dedikleri gibi polip yokmuş. Küçük bir çıkıntı varmış onu da hazır girmişken kesmiş. Ama zararı olacak bir şey de değilmiş.

Normal çıkmasına sevindim. Çünkü çok merak ediyordum. Acaba rahimde mi bir şey var da tutunmadı diyordum. En azından anatomik bir şey olmadığını görmüş olduk. Fakat boşu boşuna mı yaptık diye düşünüyorum şimdi. Ben bu işlem için anestezi aldım. 1250 TL verdik.

Asıl sinirimi bozan embriyoları slow freezing ile dondurduklarını öğrenmem oldu. Ben vitrifikasyon yaptıklarını sanmıştım. İnternette öyle yazıyor. Ama yaparken bize donduralım dediler tamam dedik. Hatta telefonda pazarlık ettiler. Çok iy bir yöntem kullanıyoruz o nedenle 750 TL vs vs diye. Bugün doktora sorasım geldi hayır 3. gün embriyosuna gerek olmadığı için yapmadık dedi. Ama onda çözünme oranları daha yüksek değil mi dedim 3. günde genelde yapılmıyor diye tekrar etti. Çok sinirlendim ama saf saf hiç bir şey diyemedim Kendime çok kızıyorum. Ezik gibiyim. Zaten eşim bir şey anlamıyor bunlardan. Anlasaydı o kesin kızardı. Vitrifikasyonda çözünme oranı %95. Slow freezingde %50. Zaten 3 tane embriyom var. Neden en iyi yöntemi kullanmadı? Farkı varsa onu da öderdik! Kötü niyetle yapmıyorlar biliyorum. Muhtemelen 3. gün embriyoları zaten çözüldükten sonra büyük ölçüde hayatta kalıyor. Ben yinede en iyi yöntemi isterdim.

Sizin merkezlerinizde hangi yöntemle donduruyorlar biliyor musunuz?

Son düzenleme:

Tüüüüh canım yaaa Allah sabır versin. Bazen her şey normal bile olsa tutunmuyor işte. Aslında normal ciftler bunu hamie kalmadan önce defalarca yaşıyor. Şu an yaşadığımız biyolojik olarak ondan farklı değil ama işte bu geçtiğimiz yollar farklı ve zor olduğu için bizi çok yıpratıyor. doktorunla konuşma fırsatın oldu mu? Neden tutunmadığını düşünüyormuş? Bir sonrakini orda yapacak olsanız neyi farklı yaparmış?

6 tane toplanmız kızlar . diğerlerinin içi su doluymuş işe yaramazmış yani... yarın arayıp haber verecekler . ne zaman gideriz bilmiyorum allah yardımcımız olsun...hepimizin yardımcısı olsun...

Gözün aydın canım! 6 tane de iyi. Umarım hepsi döllenir ve gelişirrr

Guldenim o gunu tekrar yasamis gibi oldum allah birdaha yasatmasin insallah
Hadi hayirlisi canim
Coook gecmis olsun cooook zor seyler yasiuoruz insallah birdanki trdavinde positif gorursun canim benim
Hayirli haberler alirsin insallah canim benim

ah be kuzum hakikaten öyle, burda baktıramadım progestona mutlaka baktırmalısın dedi merkez. dün izmire gittik eşimle 29.7 çıkmış bize yolda telefon ettiler. normali 30 olmalıymış ama iğneye gerek yok dedilerr. dinlen ilaçları bırakma bi der çarşambaya bi kadın doğum uzmanına görün keseye baktır dendi. bakıcaz artık ben her ihtimale karşın zatewn günler öncesinden randevu almıstım. zira artık akıllandım öle işte. dua et herşey yolunda gitsin.
bakalım görebilecek miyiz yavrukuşu??
misafirlerin mi geliyo, hadi bakalım yap güzel güzel kekler börekler.koşturmaca devam.
benim de günüm vardı bu hafta sonu ama yapamadım artık durumu anlatınca bi komşum benim yerime aldı haftaya yapacak , iki sonra bi başkası sonra ben. inşallah güzel giderse herşey annemi çağırmayı düşünüyorum 1 ay sonra filan. hem okula da gidiyorum ya yorucu olacak gibi bana

hayırlı olsun bidenem. Hadi Allah devamını neşeyle nasip etsin

canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
kendini üzme demek çok anlamsız ama ne olur çabuk toparlanmaya çalış. yeni yavrularının sana ihtiyacı olacak...
vee herşey inan bana güzel olacak

çooook sevindim canım benim , Hadi inşallah Rabbim devamını sağlıkla getirsin..

canım benim çok üzüldüm senden çok ümitliydim ama hala ümitliyim içime doğuyor kendiliğinden gelecek belkide bebeğin canım kk de başka bi topikte bugün tüp bebeğe gidecekten 2 gün önce hamile haberini alan duydum inşallah seninde öyle olur canım

İyi dilekrin için tesekkür ederim benim kalbi güzel arkadasım. Allah hakkımızda hayırlısını versin napalım olmadı. Martta tekrar deniyeceğiz inş ...

Hiç birnegatif durum yokkkmuş nedenini acıklayabilecek bir sebebide yokmuş..

Hiç birnegatif durum yokkkmuş nedenini acıklayabilecek bir sebebide yokmuş..

Bana da aynı şeyi söylediler. İnsan üzülsün mü sevinsin mi bilemiyor. Sanki eğer bir sorun olsaydı çözerdik gibi geliyor. Böyle olunca insan susup kalıyor. Kısmet değilmiş demek ki canım ya. Dondurulmuşun vr mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…