Selam canım hoşgeldinNasılsın?
Ben de inşallah gerekmez ama gerekirse bir dahaki sefere başındayken söyleyeceğim bunları. Artık olan oldu. Yinede içim rahat. Zaten Allah ol dediyse isterlerse buzlukta dondursunlar yine olacak bunu biliyorum
Amin canım çok sağol güzel duan için. Evet içim rahatladı en azından. Bir de rahmimi gördüm ilk defa. CD verdiler. Tertemizdi. Hep endometriosis yüzünden üreme organlarım gözümde çok kötü canlanıyorAma öyle değildi. Sonra kist alınan yumurtalığıma da ultrasonda baktırdım. Kist yoktu. Hatta çok güzel bir yumurta büyüyordu. Belki de böyle düşünmek vücudumu da kötü etkiliyordu. Biraz ondan arındım. Transferden sonra çok kötü ağrım olmuştu. Ateşlenmiştim. Bu işlem transferden çok daha zordu. Aynı şekilde rahme bir şeyle girdiler hatta bu defa bir parça kestiler ama şu an çok daha iyiyim. Çok hafif bir sızlama var. Muhtemelen transferde kendimi çok kastığım için öyle oldu. Sanırım bundan sonra daha rahat olurum. Belki de bunun için iyi oldu. Her işte bir hayır vardır.
eguonal Canım sağol Allah İsteyen herkese nasip etsin. Senin de bu sitede harcadığın emeklerin karşılığını bol bol bebiş olarak versin inşallah!
kız sen hamile olma bende bu topiği bırakır giderim he
bende yazarken fena oluyorum canım kötü birgündü
progesteronun gayet iyi şekerim..
iki tane yavrukuş göreceksin hemdeeeee...
randevu almanda mikemmel olmuş
ama ilk zamanlar çok yorma kendini misafir dediğin sonrada ağırlanır yanii
inşallah güldenim yaaaaa
bu topik sensiz olmaz en iyisi ben hamile olayım
büyük laf ettim bak hamile kalmazsan gidecem daha da uğramayacam buralara o nedenle kk kariyerim sana bağlı hamile kalman şart
Bugün çift çizgiyi silikte olsa gördüüümmmmm
ovulasyon testindeee
reglim yeni bitti testlerde bugün geldiiii hemen yapayım dedim adettendir
silik ikinci çizgim vardı tabii LH şın en fazla olduğu zaman yani kontrol çizigisini renk olarak koyulukta geçmeli benim çizgim var daha
bi kaç gün
iyi akşamlar kızlar..
nabersiniz...psikolg arkdaşımızı merak ettim ama maalesef onunda negatif olmuşş inş. bu son olsunnn....
bugün yemeğmi yaptım öğlen sonrası kermese gittim..
eşim amcasına gitti ama ben istemiyodum kermes bahane oldu birazda onlarda sorucak v.s negtaifi konuşmak istemiyorum artık kimseyle..
akşam 18.30da eşim aldı eve anca geldim c.tesi olduğundan yoğundu..
satışlarda iyiydi hamdolsun...
bana iyi geldi kafam dağılıyor hoşşş geceye doğru geliyo bişiler bunalıyorum ama
duşumu aldım rahatlaıdm çünkü yan dükkandada gözleme yapılıyor arada siparişler için girdiğim oldu..
evde yürüyen gözleme olmak istemedimm
Amiiinnnnnnnnn...
Çok saol canım epeydir bekliyorum gelse artık fena olmaz yaniii 8.yıla girdik ayıp ediyooooo
sen baya kaptırdın kermes işine...
iyi zamanlama oldu aslında evde oturup kurmak yerine bişeylerle meşgul oldun..
yeminle tam çıkıyordum msjnı gördüm nasıl mutlu oldum bende hamilesin zannettim kızzz
inş en kısa zaman çift çizgyi görürsün canım herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar kızlar..
nabersiniz...psikolg arkdaşımızı merak ettim ama maalesef onunda negatif olmuşş inş. bu son olsunnn....
bugün yemeğmi yaptım öğlen sonrası kermese gittim..
eşim amcasına gitti ama ben istemiyodum kermes bahane oldu birazda onlarda sorucak v.s negtaifi konuşmak istemiyorum artık kimseyle..
akşam 18.30da eşim aldı eve anca geldim c.tesi olduğundan yoğundu..
satışlarda iyiydi hamdolsun...
bana iyi geldi kafam dağılıyor hoşşş geceye doğru geliyo bişiler bunalıyorum ama
duşumu aldım rahatlaıdm çünkü yan dükkandada gözleme yapılıyor arada siparişler için girdiğim oldu..
evde yürüyen gözleme olmak istemedimm
bugün çok ,iş başardım.. bebişimin eksiklerini giderdim..deli gibi para harcadım...ciciler aldım..bir tek beşik ve yatakları kaldı.. yani 1000tl lik bir masrafı daha var bebişimin..batırdı beni bu velet....dr randevum vardı...bebişim 1880 gr olmuş.boyu 42 cm felan dedi dr. ama 2 hafta ilerden gidiyormuş.. şeker yüklemesini tekrar edeceğiz.. bakalım kaç çıkacak...? insallah şekerden değil de...gelişimindendir....
çok yorgunum.. ama size nasılsınız demeden de edemedim....
yok ovu değil canımm adetin bittii ve hemen gebe kaldınnn
haydii bakalım rastgele canım benimm...
ben daha yapmadım bakıcam akıntım olursa yaparmmm:26:
senin bebelerde benimkilerde çok terbiyesizlerr zatennn
bu arada çizelgede benden sadece 1 ay öndesinn benden öncede gebe kall emiiiiiiiiiiiii:13:
güldeeen çok acımazsınnnBir an çok heycanlandım. Daha adeti yeni bitmedi mi diyorum bir yandan da.
Selam canımNe güzelmiş o kermes işi. Neler yapıyorsun?
Canım mesajlarımı gördün mü embryolarımı eski yöntemle dondurmuşlar!
yeminle tam çıkıyordum msjnı gördüm nasıl mutlu oldum bende hamilesin zannettim kızzz
inş en kısa zaman çift çizgyi görürsün canım herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?