Tüp Bebek Günlüğümüz !

bi sürü iğne çeşidi ve ilaç kullandın bence bu ay normal bi süreç bekleme ve olup bitenlere kafanı yorma...
ovu testlerini ve ekşınlarını ihmal etme yeter cicim..

Arkadaşlar 12.gün değerim 358, 15. Gün değerimde 1.158 yorumlarınızı alabilirmiyim? Nasıl değerim?

maşallahhh gayet normal artmış 3 gün var iki test arasında..
ben ikizim diyooo değerin

:) evet canım 1158 değerim

varr yaa bu akşam kalpten gidicem haaa...
bi egunalin haberi bi senin araya nokta koymann ama nedennnnnnnnnnnnnn:84:
korktum canım yaa değerin düşmüşmü dedim noliy...
çok güzelll ozaman maaşalllah canım değerinede sizedeee

evettt bilimum herşeyi vurundum kendimee :))herşeyide yuttummm
yooohhh çok yormuyorumm saten...
evet ihmal yok ee bal yiyoz dahabu akşam çok ekşın yaşandı burda kalbim sakinlesin bi melisade içeyimdee

Son düzenleme:
hahh haa tamma gebeliğine saklaaa amaa sakın sakın belirtilerini saklama hele beni mahrum etmeee bundannnnnn
tamamda ne yeri bu hastane belli değilmii

özel birgün olduğundan hastane durumu net değildi sanırım ama çok öncenin muhabbeti bu son durumu soruyorum..

evettt bilimum herşeyi vurundum kendimee :))herşeyide yuttummm
yooohhh çok yormuyorumm saten...
evet ihmal yok ee bal yiyoz dahabu akşam çok ekşın yaşandı burda kalbim sakinlesin bi melisade içeyimdee

sakinleş ve haydeeee ekşınaaa

Aman Allah korusun yanlış yazmışım:) inşallah benimle birlikte cümlemizin değerleri güzel güzel artar..egunal hamile dimi? Ne güzel haber

Teşekkürler canım bakalım ne zaman görücez keseleri hayırlısıyla çok merak ediyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Ya ben yanlış anlamadım dimi hamilesin:)

Aman Allah korusun yanlış yazmışım:) inşallah benimle birlikte cümlemizin değerleri güzel güzel artar..egunal hamile dimi? Ne güzel haber

yok canım hamile değilim yumurtlama yani ovulasyon testinde ikinci çizgiyi gördümde onun muhabbeti oldu daha doğrusu ben çift çizgiyi gördüm diyeee olayı saptırdım şaka ettim

yok olmadı o tarih.11.12.12 sabah 7 ye yer bulduk hayırlısıyla salı sabahı gelcek paşalarım :)

bir gün önceden geliyorlar demek...
çok önemli değil bence sağlıkla gelsinler yeter

Teşekkürler canım bakalım ne zaman görücez keseleri hayırlısıyla çok merak ediyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Ya ben yanlış anlamadım dimi hamilesin:)

yom canım hamile değilim henüz çalışmalara başladım bu ay hamileyim kesin

Arkadaşlar 12.gün değerim 358, 15. Gün değerimde 1.158 yorumlarınızı alabilirmiyim? Nasıl değerim?

Canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin. İlk denemen miydi?

Benim de vitrifikasyon olmadığını öğrendiğimde moralim çok bozuldu. Ama dediğin gibi olan olmuş artık kısmet.

histeroskopiyi hakan bey yaptı. Aslında dışarda bedavaya yaptırabilirdim ama donmuşları o yapacağı için rahmi de görsün istedim. temiz olduğunu tescillemiş olduk dedi. Ağrım falan da yoktu da şimdi biraz başladı. Belki de damardan ağrı kesici veriyorlardır.

Kermes çok iyiymiş. Hangi semtte? Geleyim valla :) Ne zamana kadar sürüyor? Haftaya şehir dışındayım ama sonraki hafta öğle aramda gelebilirim yakınsa çok merak ettim

Son düzenleme:

canımcım KDR hatun Ankarada değil samsunda yaşıyor tedavi için Ankaraya geldi gitti annesi burda...
yani kermes samsunda

iyi akşamlar hatunlarrrrrrr
ben paraları harcadım geldim, kendimede omega 3 aldım yumoş kalitesini güçlendirebilirmiş içiyim bari zararı olmaz nasılsa olmadı hafızam güçlenir

9ay geçmiş olsun canımm şükür atlattın bunuda aklında soru işareti var boşunamı diye ama bence iyi olmuş öteki türlü daha çok soru işaretleri var aklımızda,
ben bile şimdi yaptırsammı acaba diyoum bişey varsa ondanmı tutmadı diye, bide benim rahim biraz yamukmuş yani sol tüpüm düz değilde virazjlı yol gibi oyüzden rahimde hafif sola kayık, tüp bebek için bu engel dediler ama aklımın bi köşesinde duruyor işte

Teşekkürler canım dualarım hep bu yönde cümlemiz için.Evet ilk denemem di. Sonu hayırlı gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…