Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim benim ben film bskiyom kardedimle neol filimleri kardesim.simdi birtane daha buldum onu izliycem simdi sen nasilsin bakam ???
iyiyim canim disardaydim yeni geldik findik fistik yedigim yerde haberturk deki tarihin arka odasini izliom bi yandan da size yaziom az once tv de yas pasta gibi bise yediler nasil cnm cektiiiiiii(

edanur canım yasinleri okuttum 6 tanesi okundu bende haftaya temizlenince okicam onuda sayarsın toplam 7 rabbim dileğini kabul etsin

ay canim Allah razi olsun Rabbim tez zamanda sana hayirli bir evlat nasip eder insallah cok sagol birtanem inan hep duamda olacaksin sende.

Hayırlı pazarlarrr topiğin güzel hatunlarıı

Eşimi doyurdum birazdan spora gidecek ben de evde keyif yapıcam

Sizler nasılsınız? Bu arada portakallı kek yapan arkadaş kimdi acaba?

günaydınn tüpçüüü geldiii kızlar nasılsınız yine bir pazar günü kış geldi iyice

günaydın tüpçüüüüüüüü
evet soğuk bir pazar günü yaşıyoruzzzz..

Hayırlı pazarlarrr topiğin güzel hatunlarıı

Eşimi doyurdum birazdan spora gidecek ben de evde keyif yapıcam

Sizler nasılsınız? Bu arada portakallı kek yapan arkadaş kimdi acaba?

iyiyiz şekerim...
portakallı kek muhabbeti benimle başladı kdr Ankarada tedavi sırasındaki dönem test günü beraberdik o gün bende yedi ve
topiğe yazdııı...sonra gündem oluştu selo26 da kalkayım bende yapayım dedi ve yaptı olay bu
bak sana portakallı kekin topik tarihçesini bile yazdım
benim kekimimi selonun kekinimi merak ediyorsun

ohhh içimi açtın canım :) nasılsın egunalim

canım beniimmm sevindimmm mesajımın olumlu etki yaratmasına ben iyiyim bu ara ovulasyon testlerine başladım yımırtlama gününü tespit edeyim boş geçmeyim diye olmadı bi daha ki kırmızılarla sanırım tüpçüüüüü olcam sen ne durumdasın hazırlıklar ne alemde..

günaydın canım..
e bugün pazar herif günü tabii anca toplaşırlar...
dogruuuu cikamadilar heriflerinin kollarindan gerci suan ben de yataktayim:)))kalktim kahvaltiyi hazirladim uyandirdim hadi diye uyanmiyo beyfendi biraz daha uyicakmis napim ben de hemen geri girdim yanina:)))

ovu testlerin hemen geldi mi?benimkiler gelmedi daha ama zaten bu ay gecti diger aya artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…