nereye gittiniz yahuuuuu ben daha yeni gelebildimmmmm(
yom canım hamile değilim henüz çalışmalara başladım bu ay hamileyim kesin
iyiyim canim disardaydim yeni geldik findik fistik yedigim yerde haberturk deki tarihin arka odasini izliom bi yandan da size yaziom az once tv de yas pasta gibi bise yediler nasil cnm cektiiiiiiiCanim benim ben film bskiyom kardedimle neol filimleri kardesim.simdi birtane daha buldum onu izliycem simdi sen nasilsin bakam ???
sagol canim...
ben hergün girerim topige takip ederim seni...
edanur canım yasinleri okuttum 6 tanesi okundu bende haftaya temizlenince okicam onuda sayarsın toplam 7 rabbim dileğini kabul etsin
iyiyim canim disardaydim yeni geldik findik fistik yedigim yerde haberturk deki tarihin arka odasini izliom bi yandan da size yaziom az once tv de yas pasta gibi bise yediler nasil cnm cektiiiiiii(
gunaydin cnm nasilsin bizim kizlar cikamamis yataktan heralde:))
Eki Görüntüle 572173 Eki Görüntüle 572174 Eki Görüntüle 572175 Eki Görüntüle 572173 Eki Görüntüle 572174
Güüünnnaayyddııınnnn
Mutlu pazarlar gülümseyiinnnnnnnEki Görüntüle 572177
Eki Görüntüle 572176
Eki Görüntüle 572172 Eki Görüntüle 572172 Eki Görüntüle 572172
günaydınn tüpçüüü geldiii kızlarnasılsınız yine bir pazar günü kış geldi iyice
Hayırlı pazarlarrr topiğin güzel hatunlarıı
Eşimi doyurdum birazdan spora gidecek ben de evde keyif yapıcam
Sizler nasılsınız? Bu arada portakallı kek yapan arkadaş kimdi acaba?
ohhh içimi açtın canım :) nasılsın egunalim
günaydınn tüpçüüü geldiii kızlarnasılsınız yine bir pazar günü kış geldi iyice
dogruuuu cikamadilar heriflerinin kollarindan gerci suan ben de yataktayim:)))kalktim kahvaltiyi hazirladim uyandirdim hadi diye uyanmiyo beyfendi biraz daha uyicakmis napim ben de hemen geri girdim yanina:)))günaydın canım..
e bugün pazar herif günü tabii anca toplaşırlar...
canım beniimmm sevindimmm mesajımın olumlu etki yaratmasına ben iyiyim bu ara ovulasyon testlerine başladım yımırtlama gününü tespit edeyim boş geçmeyim diye olmadı bi daha ki kırmızılarla sanırım tüpçüüüüü olcamsen ne durumdasın hazırlıklar ne alemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?