canım beniimmm sevindimmm mesajımın olumlu etki yaratmasına ben iyiyim bu ara ovulasyon testlerine başladım yımırtlama gününü tespit edeyim boş geçmeyim diye olmadı bi daha ki kırmızılarla sanırım tüpçüüüüü olcamsen ne durumdasın hazırlıklar ne alemde..
canım yok ben istanbul dayımselam canım :) ankarada mısın yoksa sen de
dogruuuu cikamadilar heriflerinin kollarindan gerci suan ben de yataktayim:)))kalktim kahvaltiyi hazirladim uyandirdim hadi diye uyanmiyo beyfendi biraz daha uyicakmis napim ben de hemen geri girdim yanina:)))
ovu testlerin hemen geldi mi?benimkiler gelmedi daha ama zaten bu ay gecti diger aya artik.
nasılsınız arkadaşlarrr
pazar pazar ne sıkıcı bir gün benim için kocacığım işte offfff
benim eşimde esnaf ben alıştım artık cumartesi pazar çalışmalarına bana en zor gelen hadi bizimki gitti diyelim milletin kocası evde olunca konuya komşuyada bi kahve içmeye gidemiyo insan haftasonları zaten tv de birşey yok ondan sıkıcı geçiyor
kızlar günaydın. dün yazdıklarıma cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum..dün 6 tane toplama olmuştu. 10 taneydi normalde ama diğerlerinin içi su doluymuş onlar alınmamış. biraz önce hemşire aradı 4 tanesi döllendi dedi sanırım salı transfer var...hayırlısıyla hamile kalır bebişimi ya da bebişlerimi kucağıma alırım allahın izniyle ...dualarınızı eksik etmeyin canlar...
nasılsınız arkadaşlarrr
pazar pazar ne sıkıcı bir gün benim için kocacığım işte offfff
hadi hayırlısı olsun ben inanıyorum tekrar yollarını bulacak bebişler ama adresi doğru yazın bu sefertüp bebeğemi başlıycaksınız tekrar neye karar verdiniz ? ben bebek alışverişini yaptım doktorumu değiştiricem bu hafta artık tüpbebek doktorum çok pahalıya çıkmaya başladı ay sonu yada ay başı bebişlerin odasınıda hazırlar inş. babası ve dedesi bu arada kış geldi hasta olmamaya çalışıyorum sanki korkmaya başladım azıcııkk kendimle ilgili değil doğumdan değil bebişlerim erken gelirse naparım ondan çok korkuyorum
canım yok ben istanbul dayım
kızlar günaydın. dün yazdıklarıma cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum..dün 6 tane toplama olmuştu. 10 taneydi normalde ama diğerlerinin içi su doluymuş onlar alınmamış. biraz önce hemşire aradı 4 tanesi döllendi dedi sanırım salı transfer var...hayırlısıyla hamile kalır bebişimi ya da bebişlerimi kucağıma alırım allahın izniyle ...dualarınızı eksik etmeyin canlar...
kızzzlaaarrrr nerdesinizzzzzz...
neyse siz gelene kadar bende bi zahmet listeleri güncellemeye gideyim...
bu aralar üzerimdeki rehavet nedir anlamadım
ben geldim ...kahvaltimi yaptim disari buzzz gibi(
Nasılsınız bakalım,herkesler iyi mi?az önce annemi aradım,nasıl özlediğimi farkettim.ağlıcaktım az kaldı ama tuttum kendimi üzülmesin die.bu ara dokunsan ağlıcaktım gibiyim ,olmadık şeylere gülüm bazenneyse bakalım.öptüm hepinizi
kızzzlaaarrrr nerdesinizzzzzz...
günaydın tüpçüüüüüüüü
evet soğuk bir pazar günü yaşıyoruzzzz..
iyiyiz şekerim...
portakallı kek muhabbeti benimle başladı kdr Ankarada tedavi sırasındaki dönem test günü beraberdik o gün bende yedi ve
topiğe yazdııı...sonra gündem oluştu selo26 da kalkayım bende yapayım dedi ve yaptı olay bu
bak sana portakallı kekin topik tarihçesini bile yazdım
benim kekimimi selonun kekinimi merak ediyorsun
yooo eşim saat 7de uyandı adam tatil ama bugünde araba pazarına erkenden gidesileri tuttu arabamızı satıcakta çoktandır düşünüyodu ilanvermişti ama tedavim var diye satmıyodudogruuuu cikamadilar heriflerinin kollarindan gerci suan ben de yataktayim:)))kalktim kahvaltiyi hazirladim uyandirdim hadi diye uyanmiyo beyfendi biraz daha uyicakmis napim ben de hemen geri girdim yanina:)))
ya sen benim o malum pazar hazin günden sonra sankii iflah olamadın fena yıktım senii..:26:kızzzlaaarrrr nerdesinizzzzzz...
saaaraaaaa nolru sabret cicim düşünme bunlarııı diyorum elde değil ama ben 7. 8.gün fermanımı kesmiştim olmadı diye biliyodum doğuyodu ama..havalardandır canım bu sene havalar bi garip
bende dün çok enerjiktim bugün çok durgunum
sabah eşimlede atıştık ben izinimiz var bi gün olsun fazla kalalım annemleri zaten her zaman göremiyorum dedim oda kabul etmedi
canım sıkıldı ağladım ağladım durdum şimdi dışarı çıkıp bağırasım var kendi ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağman iki gün görmese olmaz yetmez gittikmi gece kalmak ister bana gelince bigün fazla kalmayı çok görüyo ooooof ooooof
bugün bebeklerimde hiç batmıyolar hiç bir belirti vermiyolar olmadımı acaba bu seferdemi olmadı bunu kaldırmaya gücüm yetermi bilmiyorum
hoşgeldin canım burada hava çok güzel güneşli bi hava var
Nasılsınız bakalım,herkesler iyi mi?az önce annemi aradım,nasıl özlediğimi farkettim.ağlıcaktım az kaldı ama tuttum kendimi üzülmesin die.bu ara dokunsan ağlıcaktım gibiyim ,olmadık şeylere gülüm bazenneyse bakalım.öptüm hepinizi
havalardandır canım bu sene havalar bi garip
bende dün çok enerjiktim bugün çok durgunum
sabah eşimlede atıştık ben izinimiz var bi gün olsun fazla kalalım annemleri zaten her zaman göremiyorum dedim oda kabul etmedi
canım sıkıldı ağladım ağladım durdum şimdi dışarı çıkıp bağırasım var kendi ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağman iki gün görmese olmaz yetmez gittikmi gece kalmak ister bana gelince bigün fazla kalmayı çok görüyo ooooof ooooof
bugün bebeklerimde hiç batmıyolar hiç bir belirti vermiyolar olmadımı acaba bu seferdemi olmadı bunu kaldırmaya gücüm yetermi bilmiyorum
hoşgeldin canım burada hava çok güzel güneşli bi hava var
hayırlı pazarlar kızlarrr..
eşimin sabahın nurunda araba pazarına gitmesi nedeniyle yalnız uyandım sanki hafta içi gibi bana..
2dilim çavdardan bi tost eydim yeşil çayla..
evimi süpürdüm erken kalkamadım yemek kaldı..
bide kermes yom ya bugün evimi süprüüdm hafta içi fırsat bulamam..
azcık bi arkdaşıma gidicem ondan sonrada akşam bi ikş çeşit pasta yapıcam yarın için..
ohhh ne guzel azicik yemissin ben yine cok yedimhayırlı pazarlar kızlarrr..
eşimin sabahın nurunda araba pazarına gitmesi nedeniyle yalnız uyandım sanki hafta içi gibi bana..
2dilim çavdardan bi tost eydim yeşil çayla..
evimi süpürdüm erken kalkamadım yemek kaldı..
bide kermes yom ya bugün evimi süprüüdm hafta içi fırsat bulamam..
azcık bi arkdaşıma gidicem ondan sonrada akşam bi ikş çeşit pasta yapıcam yarın için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?