Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadi hayırlısı olsun ben inanıyorum tekrar yollarını bulacak bebişler ama adresi doğru yazın bu sefer tüp bebeğemi başlıycaksınız tekrar neye karar verdiniz ? ben bebek alışverişini yaptım doktorumu değiştiricem bu hafta artık tüpbebek doktorum çok pahalıya çıkmaya başladı ay sonu yada ay başı bebişlerin odasınıda hazırlar inş. babası ve dedesi bu arada kış geldi hasta olmamaya çalışıyorum sanki korkmaya başladım azıcııkk kendimle ilgili değil doğumdan değil bebişlerim erken gelirse naparım ondan çok korkuyorum

selam canım :) ankarada mısın yoksa sen de
canım yok ben istanbul dayım

dogruuuu cikamadilar heriflerinin kollarindan gerci suan ben de yataktayim:)))kalktim kahvaltiyi hazirladim uyandirdim hadi diye uyanmiyo beyfendi biraz daha uyicakmis napim ben de hemen geri girdim yanina:)))

benimki kalktı yedi içti ve işe gitti çok kalmaz gelir bi kaç saate..

ovu testlerin hemen geldi mi?benimkiler gelmedi daha ama zaten bu ay gecti diger aya artik.

canım testler izmirden geliyooooo ben Ankaradayım siparişin ertesi gün geldi..
sen anteptesin ve haftasonu girdi yarın gelir testlerin..

nasılsınız arkadaşlarrr
pazar pazar ne sıkıcı bir gün benim için kocacığım işte offfff

benim eşimde esnaf ben alıştım artık cumartesi pazar çalışmalarına bana en zor gelen hadi bizimki gitti diyelim milletin kocası evde olunca konuya komşuyada bi kahve içmeye gidemiyo insan haftasonları zaten tv de birşey yok ondan sıkıcı geçiyor

aynen cnm yaaa benimde cnm ondan çok sıkılıyor millet kocasıyla beraber gidemiyosun kimseye kimse sanada gelmiyor
benim eşim 1 hafta çalışıyor 1 hafta çalışmıyor 15 günde 1 pazar görüyoruz oda nasıl geçiyor hiç anlamıyoruz

kızlar günaydın. dün yazdıklarıma cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum..dün 6 tane toplama olmuştu. 10 taneydi normalde ama diğerlerinin içi su doluymuş onlar alınmamış. biraz önce hemşire aradı 4 tanesi döllendi dedi sanırım salı transfer var...hayırlısıyla hamile kalır bebişimi ya da bebişlerimi kucağıma alırım allahın izniyle ...dualarınızı eksik etmeyin canlar...

Canım merhaba seni klomen topiğinden tanıyorum sen de benim gibi sonunda tüpçü oldun demek maşallah çok güzel embriyo sayın inşallah bölünmeye devam ederler donduracak embyonda kalır canım

nasılsınız arkadaşlarrr
pazar pazar ne sıkıcı bir gün benim için kocacığım işte offfff

iyiyiz canımcım aynen öyle sıkıcı bir pazar günü..

inşallah canım bu kez yolunu şaşırmadan gelsin bebeğim bu kez cadde sokak parseline kadar yazacam adresi tapu detayı verecem bu kez de şaşırsa artık yapcak bişi yok
erken gelmezler annesi endişelenme...

maşallahh çok güzel bir haber buuu hatta 4 güzel haber diyelimmm bundan sonrasından korkma döllendimi tamamdır

kızzzlaaarrrr nerdesinizzzzzz...
neyse siz gelene kadar bende bi zahmet listeleri güncellemeye gideyim...
bu aralar üzerimdeki rehavet nedir anlamadım

havalardandır canım bu sene havalar bi garip

bende dün çok enerjiktim bugün çok durgunum

sabah eşimlede atıştık ben izinimiz var bi gün olsun fazla kalalım annemleri zaten her zaman göremiyorum dedim oda kabul etmedi

canım sıkıldı ağladım ağladım durdum şimdi dışarı çıkıp bağırasım var kendi ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağman iki gün görmese olmaz yetmez gittikmi gece kalmak ister bana gelince bigün fazla kalmayı çok görüyo ooooof ooooof

bugün bebeklerimde hiç batmıyolar hiç bir belirti vermiyolar olmadımı acaba bu seferdemi olmadı bunu kaldırmaya gücüm yetermi bilmiyorum

ben geldim ...kahvaltimi yaptim disari buzzz gibi(

hoşgeldin canım burada hava çok güzel güneşli bi hava var

Son düzenleme:
Nasılsınız bakalım,herkesler iyi mi?az önce annemi aradım,nasıl özlediğimi farkettim.ağlıcaktım az kaldı ama tuttum kendimi üzülmesin die.bu ara dokunsan ağlıcaktım gibiyim ,olmadık şeylere gülüm bazen neyse bakalım.öptüm hepinizi

bu aralar bende dokunsalar ağalayacak durumdayım ağlıyorumda niye böyleyim bilmiyorum

hahh haa o ben oluyorum ama nasip olmadı yapmak ya portakal beğenemedim alamadım bide dhaa çok mandalina gördüm..
şimdide kermesteyim sade kekler pek satılımıyorr ama yapıcım elbet bigünnn:13:
dogruuuu cikamadilar heriflerinin kollarindan gerci suan ben de yataktayim:)))kalktim kahvaltiyi hazirladim uyandirdim hadi diye uyanmiyo beyfendi biraz daha uyicakmis napim ben de hemen geri girdim yanina:)))
yooo eşim saat 7de uyandı adam tatil ama bugünde araba pazarına erkenden gidesileri tuttu arabamızı satıcakta çoktandır düşünüyodu ilanvermişti ama tedavim var diye satmıyodu
saallıyodu milletiii ee bebekte olmayınca kaldı yanii satıcak gebe kadın taşıırım diyodu herhalde..neyse o bi daha alana kadar ben gebe kalırım inşaallah belkiii
ya sen benim o malum pazar hazin günden sonra sankii iflah olamadın fena yıktım senii..:26:
ama bigünde sevindricemmiiy ol canım benimmm sen bize lazımsınnnn
saaaraaaaa nolru sabret cicim düşünme bunlarııı diyorum elde değil ama ben 7. 8.gün fermanımı kesmiştim olmadı diye biliyodum doğuyodu ama..
sen yanıl bitanemm dur bakalım yaaa...
ayrıca eşindemi senle orda kalıyodu hep:26:işte erkek milelti nolur bu ara takma bende son günle rkeyfimi kaçırca şeyelr buldum ama inş. gebelik haberinle sevincez hepimizzz

olur hormonlardan bide anne başka yani...
ee gebesin bi ağla bi gül..
tabi ben yaşadım gebe çıkmadım hayalen gebe kaldım bu belriityleee

hayırlı pazarlar kızlarrr..
eşimin sabahın nurunda araba pazarına gitmesi nedeniyle yalnız uyandım sanki hafta içi gibi bana..
2dilim çavdardan bi tost eydim yeşil çayla..
evimi süpürdüm erken kalkamadım yemek kaldı..
bide kermes yom ya bugün evimi süprüüdm hafta içi fırsat bulamam..
azcık bi arkdaşıma gidicem ondan sonrada akşam bi ikş çeşit pasta yapıcam yarın için..

canımcım belirti arama ne olursun, moralini de bozma şekerim. bu kocalar hep aynı napcaz bilmem.
benimde annemler şehirdışında çok özledim, gitmek istiyorum. bi de 2 hafta daha izin aldım. zaten 15 gündür evdeyim, bu arada biz kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz yatalak hasta kendisi. zaten yıllardır onlarla birlikteyim izin dönemlerinde annemlere gitmek isteyince son iki senedir sorun çıkarıyo benim koca. bakalım yarın hastane işim var sonra daktır yine gel demezse en azından 5 günlüğüne gitmek istiyom daha söylemedim ne diyecek bilmiyom.

canım ne güzel kermes seni oyalıya baya.
benim kociş de bugün işe gitti, yoksam ben ona evi süpürtmeyi düşünüyodum, çok pis oldu ev yaaa. bu gidişle bana kalacak o iş de.

ohhh ne guzel azicik yemissin ben yine cok yedim(rejimde filan misin yoksa formunu mu koruyosun?bu arada cnm kermes kime yardim olsun diye yapilio?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…