saaaraaaaa nolru sabret cicim düşünme bunlarııı diyorum elde değil ama ben 7. 8.gün fermanımı kesmiştim olmadı diye biliyodum doğuyodu ama..
sen yanıl bitanemm dur bakalım yaaa...
ayrıca eşindemi senle orda kalıyodu hep:26:işte erkek milelti nolur bu ara takma bende son günle rkeyfimi kaçırca şeyelr buldum ama inş. gebelik haberinle sevincez hepimizzz
canım annen nerde uzakmı??canımcım belirti arama ne olursun, moralini de bozma şekerim. bu kocalar hep aynı napcaz bilmem.
benimde annemler şehirdışında çok özledim, gitmek istiyorum. bi de 2 hafta daha izin aldım. zaten 15 gündür evdeyim, bu arada biz kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz yatalak hasta kendisi. zaten yıllardır onlarla birlikteyim izin dönemlerinde annemlere gitmek isteyince son iki senedir sorun çıkarıyo benim koca. bakalım yarın hastane işim var sonra daktır yine gel demezse en azından 5 günlüğüne gitmek istiyom daha söylemedim ne diyecek bilmiyom.
oyalıyor evet bifhfata sonra anca gidebildim canım zor oldu çıkmak topluma bile oys açoğud abilmiyo bi çok şeyi işte..canım ne güzel kermes seni oyalıya baya.
benim kociş de bugün işe gitti, yoksam ben ona evi süpürtmeyi düşünüyodum, çok pis oldu ev yaaa. bu gidişle bana kalacak o iş de.
ohhh ne guzel azicik yemissin ben yine cok yedim(rejimde filan misin yoksa formunu mu koruyosun?bu arada cnm kermes kime yardim olsun diye yapilio?
havalardandır canım bu sene havalar bi garip
bende dün çok enerjiktim bugün çok durgunum
sabah eşimlede atıştık ben izinimiz var bi gün olsun fazla kalalım annemleri zaten her zaman göremiyorum dedim oda kabul etmedi
canım sıkıldı ağladım ağladım durdum şimdi dışarı çıkıp bağırasım var kendi ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağman iki gün görmese olmaz yetmez gittikmi gece kalmak ister bana gelince bigün fazla kalmayı çok görüyo ooooof ooooof
bugün bebeklerimde hiç batmıyolar hiç bir belirti vermiyolar olmadımı acaba bu seferdemi olmadı bunu kaldırmaya gücüm yetermi bilmiyorum
hoşgeldin canım burada hava çok güzel güneşli bi hava var
kizlarrrr benimkilerde baska sehirdeler ve sizlerle ayni seyleri ben de yasiyorum yalniz degilsiniz.duru aynen ben de senin gibi kafamda tasarliyom gitme tarihini sonra soylemeden once cok iyi davraniyom:))icimden dua ediom bise demesin diye:))canımcım belirti arama ne olursun, moralini de bozma şekerim. bu kocalar hep aynı napcaz bilmem.
benimde annemler şehirdışında çok özledim, gitmek istiyorum. bi de 2 hafta daha izin aldım. zaten 15 gündür evdeyim, bu arada biz kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz yatalak hasta kendisi. zaten yıllardır onlarla birlikteyim izin dönemlerinde annemlere gitmek isteyince son iki senedir sorun çıkarıyo benim koca. bakalım yarın hastane işim var sonra daktır yine gel demezse en azından 5 günlüğüne gitmek istiyom daha söylemedim ne diyecek bilmiyom.
canımcım belirti arama ne olursun, moralini de bozma şekerim. bu kocalar hep aynı napcaz bilmem.
evet canım eşimde gelmişti benimle kaldı ilaç saatlerimle bile ilgilenir çok iyidir ilgilidir ama söz konusu kendi ailesi olunca akan sular duruyo
canım annen nerde uzakmı??
ahhh kocalar ahhh..seni üzmez bu durumunda canım..
kan testi tekrarlıycanmı doktorada sor gti annene baksın hem sana enerji olur anne evi...
oyalıyor evet bifhfata sonra anca gidebildim canım zor oldu çıkmak topluma bile oys açoğud abilmiyo bi çok şeyi işte..
ooo sakın bak ev süpürme en zzor iş bence sakın rahminide yorma boşverrr yaaa....nütfennn kıymetlin var göbüşündee
ne formu kız daha formumda değilim bile bennnnn
canım beni gören gördü zayıf değilim fazlam çok nerdeyse 15 kilo..
çok iştahdan almadım zaten gerek hormonlar gerek kabızlık derken aldım veremiyorum çok çaba sarfettim hiç sevmediğim kilo geldi başıma..
ama artık pkoda kesinleşmesede var bendede tüylenme ,kilo yaptı yani..
doktorum en son kilo alma dedi ama ben vericem bırka almayı inşaallah..
ben transfer sonrası çok iştahsızdım testden sonra cozuttum ama kendimde değildim..
ama hamdolsun çabuk döndüm o yoldannn
yemeden böyelyim bid eyersem olmassssssssss
fakir öğrenciler için desem hayır kermesi yani...
hım oda iizn almıştı yani...sağolsun iyi düşünmüşte...
sakın sıkma canını tamammı ne zmaan testin senin çok uzun geldi banada
ne güzel hayır kermesi yapıyosunuz Allah sevabınızı yazsın
kizlarrrr benimkilerde baska sehirdeler ve sizlerle ayni seyleri ben de yasiyorum yalniz degilsiniz.duru aynen ben de senin gibi kafamda tasarliyom gitme tarihini sonra soylemeden once cok iyi davraniyom:))icimden dua ediom bise demesin diye:))
12.12.12 tarihinde test günüm canım
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
amin canımmmm..hepimizin görevi de insan bazen tembel oluyor yaada maddi olarak cimri oluyorz belkide..
rabbim bizden dhaa kötü durumda olanlara yardım etmemizi nasip eylesin..
bi hocamız diyoduki"dua ederken allahım sne açları doyur fakirlere yardım et demeyin sadece..
onlara yardım edelim deyin derdii.çok doğruu gerçekten...kış geldi her evime girdiğimde şükrediyorum ama ya olmayanlar..
tatlım bilmiyomki dünde çok batıyodu bugün 9.gün sende ne gibi belirtiler oldu:26::26::26::26::26::26:
kaynananla oturuyomuşsun bide hastaymış üstelik Allah yardımcın olsun canım gerçekten büyük özveri isteyen bi şey bu yaptığın
eşinde inşallah bişey demezde annenlere gider biraz nefes alırsın insanın kendi annesi gibisi yok valla
sen neredesin canım kardenizdemisin sende yoksa
12.günün yani tamda 12lere uymuşta...
bekliyckesin demi.. inşaallah snede bu tarihi unutmazsın canım hayırlısı olsunnn rabbim ol demiştir inşaallahhhh
nedense bu erkekler kendi aileleri olunca cok benciller eşime kalsa her hafta sonu ailesinin yanında olucaz artık hamileliğimi bahane edip onu yalnız gönderiyom....bende yazları ailemin yanında 1 ay kalıyorum...bi istisna olarak erkek kardeşim hep kayınvalidesinde kalıyor yazları köye gelip babamın yanına bir yabancı gibi uğruyor....
Ankaradayım canım, annemler eskişehirde çok uzak değiller hızlı trenle çabucak gidiliyo. bakalım tatsızlık çıkmadan gidebilirim inşallah.
canım karnımda batmalar oluyodu ama azaldı gibi. sen estrofem kullanıyomuydun, o yapıyo çoğu şeyi. ben onu kestim ya biraz rahatladım. dediğim gibi belirtilere takma, herkesde aynı şeyler olmayabilir. ben negatif aldığımda da pozitif de de aynı şeyleri yaşamıştım ilaçları bıraktığımda bitti hepsi, ilaçların yaptığı kesin yani.
Benimde aynı gün ins guzel sonuclar alırız heyecan dorukta zaman geçmiyor
İnşallah güzel haberlerle geleceksin arkadasım.olur olmazı takma kafana kendini dinleme,dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?