Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım eşimde gelmişti benimle kaldı ilaç saatlerimle bile ilgilenir çok iyidir ilgilidir ama söz konusu kendi ailesi olunca akan sular duruyo

canım annen nerde uzakmı??
ahhh kocalar ahhh..seni üzmez bu durumunda canım..
kan testi tekrarlıycanmı doktorada sor gti annene baksın hem sana enerji olur anne evi...
canım ne güzel kermes seni oyalıya baya.
benim kociş de bugün işe gitti, yoksam ben ona evi süpürtmeyi düşünüyodum, çok pis oldu ev yaaa. bu gidişle bana kalacak o iş de.
oyalıyor evet bifhfata sonra anca gidebildim canım zor oldu çıkmak topluma bile oys açoğud abilmiyo bi çok şeyi işte..
ooo sakın bak ev süpürme en zzor iş bence sakın rahminide yorma boşverrr yaaa....nütfennn kıymetlin var göbüşündee
ohhh ne guzel azicik yemissin ben yine cok yedim(rejimde filan misin yoksa formunu mu koruyosun?bu arada cnm kermes kime yardim olsun diye yapilio?

ne formu kız daha formumda değilim bile bennnnn
canım beni gören gördü zayıf değilim fazlam çok nerdeyse 15 kilo..
çok iştahdan almadım zaten gerek hormonlar gerek kabızlık derken aldım veremiyorum çok çaba sarfettim hiç sevmediğim kilo geldi başıma..
ama artık pkoda kesinleşmesede var bendede tüylenme ,kilo yaptı yani..
doktorum en son kilo alma dedi ama ben vericem bırka almayı inşaallah..
ben transfer sonrası çok iştahsızdım testden sonra cozuttum ama kendimde değildim..
ama hamdolsun çabuk döndüm o yoldannn
yemeden böyelyim bid eyersem olmassssssssss
fakir öğrenciler için desem hayır kermesi yani...

Son düzenleme:

kizlarrrr benimkilerde baska sehirdeler ve sizlerle ayni seyleri ben de yasiyorum yalniz degilsiniz.duru aynen ben de senin gibi kafamda tasarliyom gitme tarihini sonra soylemeden once cok iyi davraniyom:))icimden dua ediom bise demesin diye:))

tatlım bilmiyomki dünde çok batıyodu bugün 9.gün sende ne gibi belirtiler oldu:26::26::26::26::26::26:

kaynananla oturuyomuşsun bide hastaymış üstelik Allah yardımcın olsun canım gerçekten büyük özveri isteyen bi şey bu yaptığın

eşinde inşallah bişey demezde annenlere gider biraz nefes alırsın insanın kendi annesi gibisi yok valla

sen neredesin canım kardenizdemisin sende yoksa

evet canım eşimde gelmişti benimle kaldı ilaç saatlerimle bile ilgilenir çok iyidir ilgilidir ama söz konusu kendi ailesi olunca akan sular duruyo

hım oda iizn almıştı yani...sağolsun iyi düşünmüşte...
sakın sıkma canını tamammı ne zmaan testin senin çok uzun geldi banada

ne güzel hayır kermesi yapıyosunuz Allah sevabınızı yazsın

hım oda iizn almıştı yani...sağolsun iyi düşünmüşte...
sakın sıkma canını tamammı ne zmaan testin senin çok uzun geldi banada

12.12.12 tarihinde test günüm canım
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ne güzel hayır kermesi yapıyosunuz Allah sevabınızı yazsın

amin canımmmm..hepimizin görevi de insan bazen tembel oluyor yaada maddi olarak cimri oluyorz belkide..
rabbim bizden dhaa kötü durumda olanlara yardım etmemizi nasip eylesin..
bi hocamız diyoduki"dua ederken allahım sne açları doyur fakirlere yardım et demeyin sadece..
onlara yardım edelim deyin derdii.çok doğruu gerçekten...kış geldi her evime girdiğimde şükrediyorum ama ya olmayanlar..

kizlarrrr benimkilerde baska sehirdeler ve sizlerle ayni seyleri ben de yasiyorum yalniz degilsiniz.duru aynen ben de senin gibi kafamda tasarliyom gitme tarihini sonra soylemeden once cok iyi davraniyom:))icimden dua ediom bise demesin diye:))

demek sende bizdensin

nedense bu erkekler kendi aileleri olunca cok benciller eşime kalsa her hafta sonu ailesinin yanında olucaz artık hamileliğimi bahane edip onu yalnız gönderiyom....bende yazları ailemin yanında 1 ay kalıyorum...bi istisna olarak erkek kardeşim hep kayınvalidesinde kalıyor yazları köye gelip babamın yanına bir yabancı gibi uğruyor....

çok haklısın canım Allah emeklerinizin karşılığını versin aslında hepimiz bişeyler yapabiliriz yapmalıyızda.....

Ankaradayım canım, annemler eskişehirde çok uzak değiller hızlı trenle çabucak gidiliyo. bakalım tatsızlık çıkmadan gidebilirim inşallah.

canım karnımda batmalar oluyodu ama azaldı gibi. sen estrofem kullanıyomuydun, o yapıyo çoğu şeyi. ben onu kestim ya biraz rahatladım. dediğim gibi belirtilere takma, herkesde aynı şeyler olmayabilir. ben negatif aldığımda da pozitif de de aynı şeyleri yaşamıştım ilaçları bıraktığımda bitti hepsi, ilaçların yaptığı kesin yani.

Son düzenleme:
12.günün yani tamda 12lere uymuşta...
bekliyckesin demi.. inşaallah snede bu tarihi unutmazsın canım hayırlısı olsunnn rabbim ol demiştir inşaallahhhh

evet canım her şekilde unutamayacağım bi tarih olacak ama inşallah hep sevinçle hatırlarım.

test gününe kadar bekleyecem önceden test yapıp canımı sıkmak istemiyorum son güne kadar hamile olabilme fikri bile güzel

buna şans deniyo canım biz kocalarımızın ailesine gitmek zorunda kalalım kardeşlerimizde kendi eşlerinin

estrofem kullanıyorum canım günde üç tane bide progestan 7 gün boyuncada prednol içtim ama o bitti

karnımda batmalar benimde oluyodu ama bugün yok bugün midem bulanıyo amaüzüntüdenmi bebektenmi bilemiyorum

ne güzel sen yakınsın annenlere ben 16-17 saat uzaktayım ha diyince gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…