Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm esimle sevgiliydim o zamanlar bana diordu ki ben senin boyle zayif olmani istemiyorum heryerin kemikk biraz yemek yee bi daha geldigimde kilo almis olcaksin.her dakka beni ariyordu ne yedin sunu ye bunu ye diyordu.simdi aradan 6 yil gecti topu topu 6 kilo filan aldim onca yilda 55 kiloyum suanda bana bu sabah ne dio biliomusun suna bak heryerin loplop et biraz kilo ver .dedim soz sen o koca gobegini ver ben de popomu vercem.ben mutluyum gobegimle dio ben de dedim ben mutluyum.tabi mutlu olursun dio oturdugunda puff puff oluyo dimi diyo:))) kiz dun kotondan pantolon aldim 28 beden cok mu yani ama su duydugum laflara bak:)))

ben geldim ...kahvaltimi yaptim disari buzzz gibi(

afiyet olsunnnn bende listelere bi dalmışım bir saattir çıkamadım çok birikmiş

ama nayııııırrrr nolamaazzzz ben yine yüksek enerjiyle gelirsin sanmıştım bugünn meğer herşey tersine dönmüş..
şu süreçte özellikle sıkılmanı üzülmeni hiç istemezdim eşine teessüf ediyorum yani
erkek milleti işte geneli böyle bir gün bile senin için çok anlamlı ve önemli neden hemde hamile olma ihtimalin varken senin istediğini yapmadı anlamıyorum..
üzüldüm gerçekten..

ayyy kızlar aile meselesi açılmış çok fena özleyen hasret çeken çekene...
e hamilesin dokunsalar ağlarım modun normal şekerim..

Beni de ekler misiniz meşhur listelerinize :)

ekleyim cicim ama bilgilerini almam lazım...
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez ve gebeliğinde hangi aşamadasın onu yazarsan sevinirim..

portakallı kek macerası hala sürüyoooo...

Kızlaaarrr 5. haftada lekelenme yaşayan var mı aranızda?

sadece 5.haftada değil uzun bir süre kanaması devam edenler oldu..

Canıımmm o zaman senin tariften başlayalım. Hatta şu an kocam dışarda hemen arayayım da varsa eksiğim alsın. Nemli mi kek?
Selonunkini de alayım hatta. Ben değişik tarihler denemeyi çok severim. Portakala da bayılırım.

Hayırlı olsun sincap

canımcım KDR hatun Ankarada değil samsunda yaşıyor tedavi için Ankaraya geldi gitti annesi burda...
yani kermes samsunda

Sağol canım ya ben de Ankara'lı sanmıştım. Kermese gidicem diye heveslenmiştim. Hiç gitmedim çünkü :)

Omega 3 süper mutlaka iç. Ben de internetten alıyorum daha ucuza geliyor ama iyi kalitede almak daha faydalı olabilir. Hangi marka aldın? Kaça aldın? Benimki bitti de yeniden alacağım. Bir de koenzim Q10 al. Kalite için.

Histe. ile ilgili de haklısın canım içim rahatladı en azından. Annem çok kızıyor. Sürekli kendinle oynatıyorsun diyor da ne yapayım her şeyi düzeltmeye çalışıyoruz olsun bebek diye

bende bilmiyorum

canım yarın tekrar kan verecem bakalım artmışmı. soracam zati daktıcığıma gideyimmi anama diye annemler eskişehirde canım. önemli olan kocayı ikna etmek:26:

egunal kız tarifini bulamıyorum kaçınca sayfada? zahmet olmazsa bir daha yazar mısın yada

hemen veriyorum önce malzemeler

*1 su bardağı süt
*1 su bardağı sıvı yağ
*8 çorba kaşığı dolu dolu toz şeker
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*3 yumurta
*2 buçuk ya da 3 su bardağı un
*rende portakal kabuğu bu miktar sana kalmış ben bol bol koyuyorum
*sevgi

yapılışı
*şeker ve yımırta şeker eriyincene kadar çırpılır
*vanilya sıvı yağ ve süt ilave edilir az bişi de öyle karıştırılır
*kabartma tozu ve unu eleyerek ilave ediyorsun
*en sonda portakal kabuğu rendesini ilave et ve pişir
*heee bi de sevgini katmayı unutma hani öyle derlerya sevgimide kattım diye mümkünse fırına götürürken bi şiir oku

bende bilmiyorum

Şekerim bi zahmet erken gebelik belirtileri liste topiğine bi daha uğrayıver malum bilgilerin lazım durumuna ek yapmalıyız ikinci gebeliğininde bilgilerini alalım tişikkür ettimm

Teşekkür ederim malzemelerim tammış hemen yapıcam Eşim gelince mis gibi kek koksun ev. Sevgimi de katmayı unutmıcam tabii

canım biliyomusun ben portakallı keke süt yoğurt bırakmıyorum portakalın suyuyla yapıyorum öylede çok güzel oluyo diğer malzemeler hepsi senin tarifinle aynı ama süt yerine portakal suyu çok güzel oluyo

Gu
Bak yine kek muhabbeti acilmis yine canim cektiiiiiiii......
Hadi insallah hersey yolunda gider canim benim
Bugun yap o zaman canim benim portakalli keki olmami ?????
Bu cumleleri bir yrrden taniyorummmmm :)))) benim kiciste aynisini diyor :)))))

Hemen yazayim tsrifi canim benim once bir su bardagi seker zeytinyag ve uc yumurtayi mikserde cirp sonra bir kapartma tozu ve vanilya at ve ikibucuk su bardsgi un yine mikserden gecir icine 4 kasik sut ekle yine mikserle karistir ve icine ne istiyorsan inu koy portakal rendedi limon findik badem ceviz ne v hindistancevizli hangisini istiyorsan at icine veee on da dinlerdir malzemelerin hepsi karistiktan sonra veeee 150 derecedr firinda tam 45 dk pisir coooook guzel oluyor afiyet olsun simdiden :))))

bişey diyimmi şimdi senin bu ifadeleri görüncede gözlerim doldu keşke burda olsan boynuna sarılıp ağlardım

ama ama amaaaaaaa
ben istemezmiydim...
ama sarılıp ağlayamazdın bakınız KDR hatuna en ağlak yıkık halinde yanıma geldi ama ağlayamadı zira ben iyi ederdim seni

Teşekkür ederim malzemelerim tammış hemen yapıcam Eşim gelince mis gibi kek koksun ev. Sevgimi de katmayı unutmıcam tabii

en öenmlisi sevgi kısmı zaten

canım biliyomusun ben portakallı keke süt yoğurt bırakmıyorum portakalın suyuyla yapıyorum öylede çok güzel oluyo diğer malzemeler hepsi senin tarifinle aynı ama süt yerine portakal suyu çok güzel oluyo

bende denedim canım süt yerine portakal suyunu ama sanki portakal aroması çok yoğun oldu eşimde kabuğu olsun daha iyi dedi bende bol miktar kabuk koyuyorum vitamini kabuğunda diyerekten

Evet suruyorrrr
egunal kız tarifini bulamıyorum kaçınca sayfada? zahmet olmazsa bir daha yazar mısın yada

Bu tarifte ilgin malzemeni. miktsri farkli hmmm bide bunu drneyeyim ben

Ay süper bir sürü tarifim oldu. Çok teşekkürler

Benim de çok güzel bir havuçlu kek tarifim var isteyene verebilirim

Şekerim bi zahmet erken gebelik belirtileri liste topiğine bi daha uğrayıver malum bilgilerin lazım durumuna ek yapmalıyız ikinci gebeliğininde bilgilerini alalım tişikkür ettimm

Ay süper bir sürü tarifim oldu. Çok teşekkürler

Benim de çok güzel bir havuçlu kek tarifim var isteyene verebilirim

Tarifi hemen alayim birtanemmmm bugunde onu yapayim bari havuc bol evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…