cnm esimle sevgiliydim o zamanlar bana diordu ki ben senin boyle zayif olmani istemiyorum heryerin kemikk biraz yemek yee bi daha geldigimde kilo almis olcaksin.her dakka beni ariyordu ne yedin sunu ye bunu ye diyordu.simdi aradan 6 yil gecti topu topu 6 kilo filan aldim onca yilda 55 kiloyum suanda bana bu sabah ne dio biliomusun suna bak heryerin loplop et biraz kilo ver .dedim soz sen o koca gobegini ver ben de popomu vercem.ben mutluyum gobegimle dio ben de dedim ben mutluyum.tabi mutlu olursun dio oturdugunda puff puff oluyo dimi diyo:))) kiz dun kotondan pantolon aldim 28 beden cok mu yani ama su duydugum laflara bak:)))canım annen nerde uzakmı??ahhh kocalar ahhh..seni üzmez bu durumunda canım..kan testi tekrarlıycanmı doktorada sor gti annene baksın hem sana enerji olur anne evi...oyalıyor evet bifhfata sonra anca gidebildim canım zor oldu çıkmak topluma bile oys açoğud abilmiyo bi çok şeyi işte..ooo sakın bak ev süpürme en zzor iş bence sakın rahminide yorma boşverrr yaaa....nütfennn kıymetlin var göbüşündee ne formu kız daha formumda değilim bile bennnnn canım beni gören gördü zayıf değilim fazlam çok nerdeyse 15 kilo..çok iştahdan almadım zaten gerek hormonlar gerek kabızlık derken aldım veremiyorum çok çaba sarfettim hiç sevmediğim kilo geldi başıma..ama artık pkoda kesinleşmesede var bendede tüylenme ,kilo yaptı yani..doktorum en son kilo alma dedi ama ben vericem bırka almayı inşaallah..ben transfer sonrası çok iştahsızdım testden sonra cozuttum ama kendimde değildim..ama hamdolsun çabuk döndüm o yoldannn yemeden böyelyim bid eyersem olmassssssssssfakir öğrenciler için desem hayır kermesi yani...
ben geldim ...kahvaltimi yaptim disari buzzz gibi(
havalardandır canım bu sene havalar bi garip
bende dün çok enerjiktim bugün çok durgunum
sabah eşimlede atıştık ben izinimiz var bi gün olsun fazla kalalım annemleri zaten her zaman göremiyorum dedim oda kabul etmedi
canım sıkıldı ağladım ağladım durdum şimdi dışarı çıkıp bağırasım var kendi ailesiyle aynı şehirde olmamıza rağman iki gün görmese olmaz yetmez gittikmi gece kalmak ister bana gelince bigün fazla kalmayı çok görüyo ooooof ooooof
bugün bebeklerimde hiç batmıyolar hiç bir belirti vermiyolar olmadımı acaba bu seferdemi olmadı bunu kaldırmaya gücüm yetermi bilmiyorum
hoşgeldin canım burada hava çok güzel güneşli bi hava var
Nasılsınız bakalım,herkesler iyi mi?az önce annemi aradım,nasıl özlediğimi farkettim.ağlıcaktım az kaldı ama tuttum kendimi üzülmesin die.bu ara dokunsan ağlıcaktım gibiyim ,olmadık şeylere gülüm bazenneyse bakalım.öptüm hepinizi
Beni de ekler misiniz meşhur listelerinize :)
hahh haa o ben oluyorum ama nasip olmadı yapmak ya portakal beğenemedim alamadım bide dhaa çok mandalina gördüm..
şimdide kermesteyim sade kekler pek satılımıyorr ama yapıcım elbet bigünnn:13:
yooo eşim saat 7de uyandı adam tatil ama bugünde araba pazarına erkenden gidesileri tuttu arabamızı satıcakta çoktandır düşünüyodu ilanvermişti ama tedavim var diye satmıyodu
saallıyodu milletiii ee bebekte olmayınca kaldı yanii satıcak gebe kadın taşıırım diyodu herhalde..neyse o bi daha alana kadar ben gebe kalırım inşaallah belkiii
ya sen benim o malum pazar hazin günden sonra sankii iflah olamadın fena yıktım senii..:26:
ama bigünde sevindricemmiiy ol canım benimmm sen bize lazımsınnnn
saaaraaaaa nolru sabret cicim düşünme bunlarııı diyorum elde değil ama ben 7. 8.gün fermanımı kesmiştim olmadı diye biliyodum doğuyodu ama..
sen yanıl bitanemm dur bakalım yaaa...
ayrıca eşindemi senle orda kalıyodu hep:26:işte erkek milelti nolur bu ara takma bende son günle rkeyfimi kaçırca şeyelr buldum ama inş. gebelik haberinle sevincez hepimizzz
olur hormonlardan bide anne başka yani...
ee gebesin bi ağla bi gül..
tabi ben yaşadım gebe çıkmadım hayalen gebe kaldım bu belriityleee
Kızlaaarrr 5. haftada lekelenme yaşayan var mı aranızda?
günaydın tüpçüüüüüüüü
evet soğuk bir pazar günü yaşıyoruzzzz..
iyiyiz şekerim...
portakallı kek muhabbeti benimle başladı kdr Ankarada tedavi sırasındaki dönem test günü beraberdik o gün bende yedi ve
topiğe yazdııı...sonra gündem oluştu selo26 da kalkayım bende yapayım dedi ve yaptı olay bu
bak sana portakallı kekin topik tarihçesini bile yazdım
benim kekimimi selonun kekinimi merak ediyorsun
kızlar günaydın. dün yazdıklarıma cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum..dün 6 tane toplama olmuştu. 10 taneydi normalde ama diğerlerinin içi su doluymuş onlar alınmamış. biraz önce hemşire aradı 4 tanesi döllendi dedi sanırım salı transfer var...hayırlısıyla hamile kalır bebişimi ya da bebişlerimi kucağıma alırım allahın izniyle ...dualarınızı eksik etmeyin canlar...
canımcım KDR hatun Ankarada değil samsunda yaşıyor tedavi için Ankaraya geldi gitti annesi burda...
yani kermes samsunda
iyi akşamlar hatunlarrrrrrr
ben paraları harcadım geldim, kendimede omega 3 aldım yumoş kalitesini güçlendirebilirmiş içiyim bari zararı olmaz nasılsa olmadı hafızam güçlenir
9ay geçmiş olsun canımm şükür atlattın bunuda aklında soru işareti var boşunamı diye ama bence iyi olmuş öteki türlü daha çok soru işaretleri var aklımızda,
ben bile şimdi yaptırsammı acaba diyoum bişey varsa ondanmı tutmadı diye, bide benim rahim biraz yamukmuş yani sol tüpüm düz değilde virazjlı yol gibi oyüzden rahimde hafif sola kayık, tüp bebek için bu engel dediler ama aklımın bi köşesinde duruyor işte
afiyet olsunnnn bende listelere bi dalmışım bir saattir çıkamadım çok birikmiş
ama nayııııırrrr nolamaazzzz ben yine yüksek enerjiyle gelirsin sanmıştım bugünn meğer herşey tersine dönmüş..
şu süreçte özellikle sıkılmanı üzülmeni hiç istemezdim eşine teessüf ediyorum yani
erkek milleti işte geneli böyle bir gün bile senin için çok anlamlı ve önemli neden hemde hamile olma ihtimalin varken senin istediğini yapmadı anlamıyorum..
üzüldüm gerçekten..
ayyy kızlar aile meselesi açılmış çok fena özleyen hasret çeken çekene...
e hamilesin dokunsalar ağlarım modun normal şekerim..
ekleyim cicim ama bilgilerini almam lazım...
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez ve gebeliğinde hangi aşamadasın onu yazarsan sevinirim..
portakallı kek macerası hala sürüyoooo...
sadece 5.haftada değil uzun bir süre kanaması devam edenler oldu..
canım annen nerde uzakmı??
ahhh kocalar ahhh..seni üzmez bu durumunda canım..
kan testi tekrarlıycanmı doktorada sor gti annene baksın hem sana enerji olur anne evi...
oyalıyor evet bifhfata sonra anca gidebildim canım zor oldu çıkmak topluma bile oys açoğud abilmiyo bi çok şeyi işte..
ooo sakın bak ev süpürme en zzor iş bence sakın rahminide yorma boşverrr yaaa....nütfennn kıymetlin var göbüşündee
..
12.12.12 tarihinde test günüm canım
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Canıımmm o zaman senin tariften başlayalım. Hatta şu an kocam dışarda hemen arayayım da varsa eksiğim alsın. Nemli mi kek?
Selonunkini de alayım hatta. Ben değişik tarihler denemeyi çok severim. Portakala da bayılırım.
Hayırlı olsun sincap
Sağol canım ya ben de Ankara'lı sanmıştım. Kermese gidicem diye heveslenmiştim. Hiç gitmedim çünkü :)
Omega 3 süper mutlaka iç. Ben de internetten alıyorum daha ucuza geliyor ama iyi kalitede almak daha faydalı olabilir. Hangi marka aldın? Kaça aldın? Benimki bitti de yeniden alacağım. Bir de koenzim Q10 al. Kalite için.
Histe. ile ilgili de haklısın canım içim rahatladı en azından. Annem çok kızıyor. Sürekli kendinle oynatıyorsun diyor da ne yapayım her şeyi düzeltmeye çalışıyoruz olsun bebek diye
bende bilmiyorum
mükemmel bir tarih şekerim, inşallah güzel haber alacağız.
hemen veriyorum önce malzemeler
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı sıvı yağ
*8 çorba kaşığı dolu dolu toz şeker
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*3 yumurta
*2 buçuk ya da 3 su bardağı un
*rende portakal kabuğu bu miktar sana kalmış ben bol bol koyuyorum
*sevgi
yapılışı
*şeker ve yımırta şeker eriyincene kadar çırpılır
*vanilya sıvı yağ ve süt ilave edilir az bişi de öyle karıştırılır
*kabartma tozu ve unu eleyerek ilave ediyorsun
*en sonda portakal kabuğu rendesini ilave et ve pişir
*heee bi de sevgini katmayı unutma hani öyle derlerya sevgimide kattım diye mümkünse fırına götürürken bi şiir oku
GuEki Görüntüle 572173 Eki Görüntüle 572174 Eki Görüntüle 572175 Eki Görüntüle 572173 Eki Görüntüle 572174
Güüünnnaayyddııınnnn
Mutlu pazarlar gülümseyiinnnnnnnEki Görüntüle 572177
Eki Görüntüle 572176
Eki Görüntüle 572172 Eki Görüntüle 572172 Eki Görüntüle 572172
Bak yine kek muhabbeti acilmis yine canim cektiiiiiiii......günaydın tüpçüüüüüüüü
evet soğuk bir pazar günü yaşıyoruzzzz..
iyiyiz şekerim...
portakallı kek muhabbeti benimle başladı kdr Ankarada tedavi sırasındaki dönem test günü beraberdik o gün bende yedi ve
topiğe yazdııı...sonra gündem oluştu selo26 da kalkayım bende yapayım dedi ve yaptı olay bu
bak sana portakallı kekin topik tarihçesini bile yazdım
benim kekimimi selonun kekinimi merak ediyorsun
Hadi insallah hersey yolunda gider canim benimkızlar günaydın. dün yazdıklarıma cevap yazanlara çok teşekkür ediyorum..dün 6 tane toplama olmuştu. 10 taneydi normalde ama diğerlerinin içi su doluymuş onlar alınmamış. biraz önce hemşire aradı 4 tanesi döllendi dedi sanırım salı transfer var...hayırlısıyla hamile kalır bebişimi ya da bebişlerimi kucağıma alırım allahın izniyle ...dualarınızı eksik etmeyin canlar...
Bugun yap o zaman canim benim portakalli keki olmami ?????hahh haa o ben oluyorum ama nasip olmadı yapmak ya portakal beğenemedim alamadım bide dhaa çok mandalina gördüm..
şimdide kermesteyim sade kekler pek satılımıyorr ama yapıcım elbet bigünnn:13:
yooo eşim saat 7de uyandı adam tatil ama bugünde araba pazarına erkenden gidesileri tuttu arabamızı satıcakta çoktandır düşünüyodu ilanvermişti ama tedavim var diye satmıyodu
saallıyodu milletiii ee bebekte olmayınca kaldı yanii satıcak gebe kadın taşıırım diyodu herhalde..neyse o bi daha alana kadar ben gebe kalırım inşaallah belkiii
ya sen benim o malum pazar hazin günden sonra sankii iflah olamadın fena yıktım senii..:26:
ama bigünde sevindricemmiiy ol canım benimmm sen bize lazımsınnnn
saaaraaaaa nolru sabret cicim düşünme bunlarııı diyorum elde değil ama ben 7. 8.gün fermanımı kesmiştim olmadı diye biliyodum doğuyodu ama..
sen yanıl bitanemm dur bakalım yaaa...
ayrıca eşindemi senle orda kalıyodu hep:26:işte erkek milelti nolur bu ara takma bende son günle rkeyfimi kaçırca şeyelr buldum ama inş. gebelik haberinle sevincez hepimizzz
olur hormonlardan bide anne başka yani...
ee gebesin bi ağla bi gül..
tabi ben yaşadım gebe çıkmadım hayalen gebe kaldım bu belriityleee
Bu cumleleri bir yrrden taniyorummmmm :)))) benim kiciste aynisini diyor :)))))cnm esimle sevgiliydim o zamanlar bana diordu ki ben senin boyle zayif olmani istemiyorum heryerin kemikk biraz yemek yee bi daha geldigimde kilo almis olcaksin.her dakka beni ariyordu ne yedin sunu ye bunu ye diyordu.simdi aradan 6 yil gecti topu topu 6 kilo filan aldim onca yilda 55 kiloyum suanda bana bu sabah ne dio biliomusun suna bak heryerin loplop et biraz kilo ver .dedim soz sen o koca gobegini ver ben de popomu vercem.ben mutluyum gobegimle dio ben de dedim ben mutluyum.tabi mutlu olursun dio oturdugunda puff puff oluyo dimi diyo:))) kiz dun kotondan pantolon aldim 28 beden cok mu yani ama su duydugum laflara bak:)))
Canıımmm o zaman senin tariften başlayalım. Hatta şu an kocam dışarda hemen arayayım da varsa eksiğim alsın. Nemli mi kek?
Selonunkini de alayım hatta. Ben değişik tarihler denemeyi çok severim. Portakala da bayılırım.
Hayırlı olsun sincap
Sağol canım ya ben de Ankara'lı sanmıştım. Kermese gidicem diye heveslenmiştim. Hiç gitmedim çünkü :)
Omega 3 süper mutlaka iç. Ben de internetten alıyorum daha ucuza geliyor ama iyi kalitede almak daha faydalı olabilir. Hangi marka aldın? Kaça aldın? Benimki bditti de yeniden alacağım. Bir de koenzim Q10 al. Kalite için.
Histe. ile ilgili de haklısın canım içim rahatladı en azından. Annem çok kızıyor. Sürekli kendinle oynatıyorsun diyor da ne yapayım her şeyi düzeltmeye çalışıyoruz olsun bebek diye
bişey diyimmi şimdi senin bu ifadeleri görüncede gözlerim doldu keşke burda olsan boynuna sarılıp ağlardım
Teşekkür ederim malzemelerim tammış hemen yapıcam Eşim gelince mis gibi kek koksun ev. Sevgimi de katmayı unutmıcam tabii
canım biliyomusun ben portakallı keke süt yoğurt bırakmıyorum portakalın suyuyla yapıyorum öylede çok güzel oluyo diğer malzemeler hepsi senin tarifinle aynı ama süt yerine portakal suyu çok güzel oluyo
Evet suruyorrrrafiyet olsunnnn bende listelere bi dalmışım bir saattir çıkamadım çok birikmiş
ama nayııııırrrr nolamaazzzz ben yine yüksek enerjiyle gelirsin sanmıştım bugünn meğer herşey tersine dönmüş..
şu süreçte özellikle sıkılmanı üzülmeni hiç istemezdim eşine teessüf ediyorum yani
erkek milleti işte geneli böyle bir gün bile senin için çok anlamlı ve önemli neden hemde hamile olma ihtimalin varken senin istediğini yapmadı anlamıyorum..
üzüldüm gerçekten..
ayyy kızlar aile meselesi açılmış çok fena özleyen hasret çeken çekene...
e hamilesin dokunsalar ağlarım modun normal şekerim..
ekleyim cicim ama bilgilerini almam lazım...
yaş,deneme sayısı,sebep,merkez ve gebeliğinde hangi aşamadasın onu yazarsan sevinirim..
portakallı kek macerası hala sürüyoooo...
sadece 5.haftada değil uzun bir süre kanaması devam edenler oldu..
egunal kız tarifini bulamıyorum kaçınca sayfada? zahmet olmazsa bir daha yazar mısın yada
hemen veriyorum önce malzemeler
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı sıvı yağ
*8 çorba kaşığı dolu dolu toz şeker
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*3 yumurta
*2 buçuk ya da 3 su bardağı un
*rende portakal kabuğu bu miktar sana kalmış ben bol bol koyuyorum
*sevgi
yapılışı
*şeker ve yımırta şeker eriyincene kadar çırpılır
*vanilya sıvı yağ ve süt ilave edilir az bişi de öyle karıştırılır
*kabartma tozu ve unu eleyerek ilave ediyorsun
*en sonda portakal kabuğu rendesini ilave et ve pişir
*heee bi de sevgini katmayı unutma hani öyle derlerya sevgimide kattım diye mümkünse fırına götürürken bi şiir oku
Gu
Bak yine kek muhabbeti acilmis yine canim cektiiiiiiii......
Hadi insallah hersey yolunda gider canim benim
Bugun yap o zaman canim benim portakalli keki olmami ?????
Bu cumleleri bir yrrden taniyorummmmm :)))) benim kiciste aynisini diyor :)))))
Hemen yazayim tsrifi canim benim once bir su bardagi seker zeytinyag ve uc yumurtayi mikserde cirp sonra bir kapartma tozu ve vanilya at ve ikibucuk su bardsgi un yine mikserden gecir icine 4 kasik sut ekle yine mikserle karistir ve icine ne istiyorsan inu koy portakal rendedi limon findik badem ceviz ne v hindistancevizli hangisini istiyorsan at icine veee on da dinlerdir malzemelerin hepsi karistiktan sonra veeee 150 derecedr firinda tam 45 dk pisir coooook guzel oluyor afiyet olsun simdiden :))))
Şekerim bi zahmet erken gebelik belirtileri liste topiğine bi daha uğrayıver malum bilgilerin lazım durumuna ek yapmalıyız ikinci gebeliğininde bilgilerini alalım tişikkür ettimm
Ay süper bir sürü tarifim oldu. Çok teşekkürler
Benim de çok güzel bir havuçlu kek tarifim var isteyene verebilirim
Şekerim bi zahmet erken gebelik belirtileri liste topiğine bi daha uğrayıver malum bilgilerin lazım durumuna ek yapmalıyız ikinci gebeliğininde bilgilerini alalım tişikkür ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?