her türlü tarif verebilirsiniz zira kek sever bi kimseyim
hemen yazayım şekerim.
her türlü tarif verebilirsiniz zira kek sever bi kimseyim
ama ama amaaaaaaa
ben istemezmiydim...
ama sarılıp ağlayamazdın bakınız KDR hatuna en ağlak yıkık halinde yanıma geldi ama ağlayamadı zira ben iyi ederdim seni
en öenmlisi sevgi kısmı zaten
bende denedim canım süt yerine portakal suyunu ama sanki portakal aroması çok yoğun oldu eşimde kabuğu olsun daha iyi dedi bende bol miktar kabuk koyuyorum vitamini kabuğunda diyerekten
mutfağa gittim ve portakallı kek yaptım fırında pişiyo
senin varlığın bile yeterli canım
Telden giriyorum okuyamiyorum gecmisi aksam yine doktordaydik oda ayni seyleri
Soyledi sorun yok vs yat dinlen dedi bide eve donerken araba vurdu arkamizdan guzel bi sallandik bi bu eksikti dedik esim adami kesicekti resmen o stersin ustune bide onu yasadik zaten dun kanamam cok fazlaydi hic kalkmadan yatiyorum serum falan takildi 2kez bi saglikla kucagima alsam ne isterim kiii????
Bende yapacam valla dayanamiyom yine kek krizim geldi havuclu keki deniycem tarif henuz gelmedi
tabii canım kek listemizde olsun mümkünse onunla sen ilgilen ama listelerden fenalık gelecek yakında fenalık listem olcak şahsıma aitKek.listeside yapsakmiki ???? Pazar gunleri kek gunumuz olsun
mutfağa gittim ve portakallı kek yaptım fırında pişiyo
senin varlığın bile yeterli canım
Telden giriyorum okuyamiyorum gecmisi aksam yine doktordaydik oda ayni seyleri
Soyledi sorun yok vs yat dinlen dedi bide eve donerken araba vurdu arkamizdan guzel bi sallandik bi bu eksikti dedik esim adami kesicekti resmen o stersin ustune bide onu yasadik zaten dun kanamam cok fazlaydi hic kalkmadan yatiyorum serum falan takildi 2kez bi saglikla kucagima alsam ne isterim kiii????
tabii canım kek listemizde olsun mümkünse onunla sen ilgilen ama listelerden fenalık gelecek yakında fenalık listem olcak şahsıma ait
ooooo gebe halinlen hemende kek döktürmüşsün bende miskin miskin takılıyorum yemek yapmaya bile erindim dışardam yiyek dedim beyime o da taamm dedi yazzıkkkk
canım benim demek bi de kaza geçirdiniz çok geçmiş olsun...
hamileliğini anlayamadan kanamaydı vs..uğraşıp duruyorsun Rabbim korusun meleğini
Canim benim nasilsinnnn??? ay nasil olduysa kimin online oldunu gorebildim cepten cok sukur telden hmmmm nasil yaptim ben bunu simdi aaaa sarikafalarda gelmiz yipiiii
Liste yapmayi ogrenmem lazim :26:
ii akşamlar kızlar...
hiiii bilmiyosun demek ben öğretmeye kalkarsam yine kendim yaparım anlatmasından daha kolay yapması
iyi akşamlar şekerim kaldı 1 günnnn
bugün bitti sayıyorum artık
Tarifi hemen alayim birtanemmmm bugunde onu yapayim bari havuc bol evde
Vallamiio zamsn kalsin zaten obur listeylen ugrasiyon ama ben ogrenirsem yaparim
napam gamzeli güzelimm evde kendimi oyalamya çalışıyorumm bişeyler ile..sen nasılsın asıll geçtimii kaşıntın vb durumların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?