Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerim bir zahmet seni HAMİLELER LİSTE TOPİĞİNE bilgilerini tamamlamak üzere davet ediyorum teşekkürler kuzum

her türlü tarif verebilirsiniz zira kek sever bi kimseyim

mutfağa gittim ve portakallı kek yaptım fırında pişiyo

senin varlığın bile yeterli canım

Telden giriyorum okuyamiyorum gecmisi aksam yine doktordaydik oda ayni seyleri
Soyledi sorun yok vs yat dinlen dedi bide eve donerken araba vurdu arkamizdan guzel bi sallandik bi bu eksikti dedik esim adami kesicekti resmen o stersin ustune bide onu yasadik zaten dun kanamam cok fazlaydi hic kalkmadan yatiyorum serum falan takildi 2kez bi saglikla kucagima alsam ne isterim kiii????

Gecmis olsun canim benim tuh ne aksilik gelmis basiniza size bisey olmadi insallah onemli olan o zaten bol dinlen ve stres yapma canim benim

Canim benim nasilsinnnn??? ay nasil olduysa kimin online oldunu gorebildim cepten cok sukur telden hmmmm nasil yaptim ben bunu simdi aaaa sarikafalarda gelmiz yipiiii

Kek.listeside yapsakmiki ???? Pazar gunleri kek gunumuz olsun
tabii canım kek listemizde olsun mümkünse onunla sen ilgilen ama listelerden fenalık gelecek yakında fenalık listem olcak şahsıma ait

mutfağa gittim ve portakallı kek yaptım fırında pişiyo

senin varlığın bile yeterli canım

ooooo gebe halinlen hemende kek döktürmüşsün bende miskin miskin takılıyorum yemek yapmaya bile erindim dışardam yiyek dedim beyime o da taamm dedi yazzıkkkk

canım benim demek bi de kaza geçirdiniz çok geçmiş olsun...
hamileliğini anlayamadan kanamaydı vs..uğraşıp duruyorsun Rabbim korusun meleğini

Liste yapmayi ogrenmem lazim :26:

Canim benim nasilsinnnn??? ay nasil olduysa kimin online oldunu gorebildim cepten cok sukur telden hmmmm nasil yaptim ben bunu simdi aaaa sarikafalarda gelmiz yipiiii

napam gamzeli güzelimm evde kendimi oyalamya çalışıyorumm bişeyler ile..sen nasılsın asıll geçtimii kaşıntın vb durumların

Sagolun kizlar zaten adam carpti esim direk boynuna yapisti adamin dikkat etsene diye cok fena sarsildik insallah bisey olmamistir allah a emanet artik bebis zaten aglayamadim gulmeye basladim allah im beterinden koru diye ust uste hersey saka gibi..... Sizide takip edemiyorum her zaman bu forum acilmiyo sikici gunler sonu guzel olsun...

Tarifi hemen alayim birtanemmmm bugunde onu yapayim bari havuc bol evde

şekerim pardon geç kaldım ya koçiş gelmeden keki koydum da. hemen yazayım. ben mutfak tartısı kullanıyorum o nedenle gramli olarak da var su bardığı kaşık vs olarak da. ikisini de yazdım.

2 + 1/4 su bardağı (315 gram) un
2 çay kaşığı kabartma tozu (10 gr=1 paket)
yarım çay kaşığı tuz
1 buçuk çay kaşığı toz tarçın
3/4 su bardağı sıvı yağ (170ml)
1,5 su bardağı şeker (350gr)
4 adet yumurta
Biraz vanilin (ben vanilya özütü çıkardım onu kullanıyorum)
3 orta boy ince rendelenmiş havuç
1 yada yarım bardak ceviz içi
kalıbı yağlamak için çokaz tereyağı

2 ayrı kapta hazırlıyorsun. 1 kaba sıvı malzemeleri (yağ, şeker, yumurta) bir kaba da kuru malzemeleri (un, tuz, kabartma tozu, tuz, tarçın) eleyerek koyuyorsun. Sıvıları çırpıyorsun. Sonra katıları yavaş yavaş ekleyerek karıştır. En son rendelenmiş havuç ve cevizizi de döküp yağladığın kalıba al. 180 derecede pişir.

Cevizleri eğer vaktin varsa şöyle hazırla;

Bir tepsiye yayarak fırında 10-15 dk kavur. Çok fazla kavurma, kararmayacak. kokusu gelince çıkar. Biraz tereyağı ve tuz serperek karıştır. Parçalayıp kekin içine at. Bu biraz vakit ve emek alıyor. Parçalarken elin kirleniyor ama çok ama çok lezzetli oluyor. Çok fark ettiriyor. Ben bütün keklere cevileri böyle koyarım.

Bu keki çok yaptım ve her zaman çok iyi yorumlar aldım. O nedenle tavsiye ediyorum. Asıl tarifin kaynağı şu site: Havuçlu Kek Tarifi : Cafe Fernando – Yemek Tarifleri - cevizli havuçlu kek - cevizli havuçlu kek tarifi - havuçlu kek - havuçlu kek tarifi - Kek ve Brownie

Ben denemelerimle biraz değiştirdim.

Son düzenleme:
napam gamzeli güzelimm evde kendimi oyalamya çalışıyorumm bişeyler ile..sen nasılsın asıll geçtimii kaşıntın vb durumların

Alkahima coook sukurler olsun iyiyim suan yarin yine muanem var cok az bi agri kaldi sinirlerimde insallah oda gececek allahim dusmanimjn basina agriyi nasil tarif etsem opudan sonrada agrim olmustu ikj gun yuruyememistim ama bu agri ondanda peterdi valla ölüyorum sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…