Tüp Bebek Günlüğümüz !

kek muhabbeti dönüyor bugün herkes bi kek tarifi veriyor sende de varsa yaz cicim

ay bende yapacaktım bugün kek ama yalan oldu bütün gün temizlik ütü çamaşır halim kalmadı
çaylı kekim meşhurdur bilen vardır mutlaka
ama portakalıda harika görünüyor

Shes Out Of My League komik bir film canım gençlik filmi.
No Strings Attached 2011 bu da romantik komedi tarzı.
daha çoook film var biz de. baştan uyarayım şekerim bu filmlerde açık sahneler de var. başkasıyla izleyeceksen diye söylüyom.

yatsı namazını icra edeyim ardından da beyim geliyiiii yemek işini bitirip öyle gelerim olarmı

ekşın gecem izlesemmi bu filmlerden acaba

tek başımayım tatlımm no problem yani..hemen bakıyorum..çok sağol..

ay bende yapacaktım bugün kek ama yalan oldu bütün gün temizlik ütü çamaşır halim kalmadı
çaylı kekim meşhurdur bilen vardır mutlaka
ama portakalıda harika görünüyor

duymammı duydum ama ben yiyemedim hiç daha doğrusu yemek istemedim kekin içinde çay fikri bi tuhaf ediyoo beni
yanında içerim ne gerek var çayı yiyecem diyorum yanında sıvı haliyle tüketiyorum çayı
şaka bi yana valla daha hiç yemedim

anaaammm mikemmel görünüyoooo..ellerine sağlık cicimm..

Kih kih sağol canım benim. Bir gün inşallah bebeklerimiz de olur. Ispanak yemek istemez biz de ıspanaklı kek yaparız bak annecim yeşil kek falan diye kandırır yediririz

gördüm gördüm
ayyyy yerim kız ben senin kekiniiii
harkülade muhteşem görünüyooo bu şimdi benim tarifimle olan dimiiii

Valla çok güzel :) Evet canım. Normal unum yokmuş. Tam tahıllı vardı ona göre biraz ölçüleri değiştirmem gerekti. Akşam çayla yiyeceğiz. İlk defa portakallı yaptım teşekkürler tarif için

napıyonuz kız siz yalak malak keçi falan o ne ayol

Ben de o muhabbeti yakalayamadım bir türlü

Cnm gorduk 4+3te yaklasik 4kere gorduk dun gece 1.5cmdi:):):) cnm kanama olunca surekli doktordayiz suan 5+5te 3gun once doktorum kalp atimlari baslamis oynama var dedi ama duyamadik tabi insallahhh cuma gunu sen nezaman gorucen cnm????

Cnm gorduk 4+3te yaklasik 4kere gorduk dun gece 1.5cmdi:):):) cnm kanama olunca surekli doktordayiz suan 5+5te 3gun once doktorum kalp atimlari baslamis oynama var dedi ama duyamadik tabi insallahhh cuma gunu sen nezaman gorucen cnm????

şimdi doktorun dediği çarşambaya bi göster dedi bulunduğun yerdeki kadın doğumcuya.
fakat bu 4 +.... bu artılar ne demek oluyo. neye göre hesaplanıyor yani. son adete göre mi bebeğin haftasını hesaplıyoruz yoksa transfer tarihine göre mi??
bi aydınlatsana kuzum beni

durulife 2. sini izlemeye geçiyorum ben..hadi bana iyi seyirler size iyi kaynatmalar..öpüyorum hepinizi..

Not: Mesajımı okuyan herkesten bir kere benim için bu kız şu sigara illetinden kurtar Allahım yüreğini ferahlat dersee nasssıll mutlu olucam anlatamamm..

Teşekkürler şimdiden..

şekerim yatsıya gidiyorum senin sigarayı bırakman için de dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…