kekimi yaptım geldim ben dee
Kızlarrr portakallı kek çok güzel oldu. Herkese teşekkürler! Bir de süsledim kociş bayılacak
Eki Görüntüle 572350
kek muhabbeti dönüyor bugün herkes bi kek tarifi veriyor sende de varsa yaz cicim
hayır bakıyorum cnm..Netten izlicem..Dün alacakaranlığın şafak vakti 1-2 sini izledim..
Bugün daha romantik yada komik bişeyler bakıyim dedim..İlk Aşkım - My First Love diye bir film var bu olabilir sanırsam..Önerilere açığım tabii..
11 kullanıcı ileseni bu hallere koyan bizler utanalım:18::18::18: :18::18::18:
yettim kızzz, ben burdayım da benim koca bana iş yükledi gitti, onları yapıyodum, harita işleri malum.
Shes Out Of My League komik bir film canım gençlik filmi.
No Strings Attached 2011 bu da romantik komedi tarzı.
daha çoook film var biz de. baştan uyarayım şekerim bu filmlerde açık sahneler de var. başkasıyla izleyeceksen diye söylüyom.
napıyonuz kız siz yalak malak keçi falan o ne ayol
Shes Out Of My League komik bir film canım gençlik filmi.
No Strings Attached 2011 bu da romantik komedi tarzı.
daha çoook film var biz de. baştan uyarayım şekerim bu filmlerde açık sahneler de var. başkasıyla izleyeceksen diye söylüyom.
utanın tabii
neyse ses geldi az bişiiii:13:
kocacındamı haritacı yoksam
stres atmak maksatlı çiftçiiğe başladık sanal alemde:))) köyümüzün muhtarıda gülden olduğu için sıkışınca ona danışıyoz:)))))))
ay bende yapacaktım bugün kek ama yalan oldu bütün gün temizlik ütü çamaşır halim kalmadı
çaylı kekim meşhurdur bilen vardır mutlaka
ama portakalıda harika görünüyor
anaaammm mikemmel görünüyoooo..ellerine sağlık cicimm..
gördüm gördüm
ayyyy yerim kız ben senin kekiniiii
harkülade muhteşem görünüyooo bu şimdi benim tarifimle olan dimiiii
napıyonuz kız siz yalak malak keçi falan o ne ayol
stres atmak maksatlı çiftçiiğe başladık sanal alemde:))) köyümüzün muhtarıda gülden olduğu için sıkışınca ona danışıyoz:)))))))
eyvallah gözüm
Cnm gorduk 4+3te yaklasik 4kere gorduk dun gece 1.5cmdi:):):) cnm kanama olunca surekli doktordayiz suan 5+5te 3gun once doktorum kalp atimlari baslamis oynama var dedi ama duyamadik tabi insallahhh cuma gunu sen nezaman gorucen cnm????
durulife 2. sini izlemeye geçiyorum ben..hadi bana iyi seyirler size iyi kaynatmalar..öpüyorum hepinizi..
Not: Mesajımı okuyan herkesten bir kere benim için bu kız şu sigara illetinden kurtar Allahım yüreğini ferahlat dersee nasssıll mutlu olucam anlatamamm..
Teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?