Tüp Bebek Günlüğümüz !

durulife 2. sini izlemeye geçiyorum ben..hadi bana iyi seyirler size iyi kaynatmalar..öpüyorum hepinizi..

Not: Mesajımı okuyan herkesten bir kere benim için bu kız şu sigara illetinden kurtar Allahım yüreğini ferahlat dersee nasssıll mutlu olucam anlatamamm..

Teşekkürler şimdiden..

Canim benim adetim 29ekimdi transferim 14kasim doktorum transferden13gun cikarip sat i oyle belirliyoruz dedi yani benim 1kasim oldu sat im artilar da canim mesela ben suan 5hafta 5gunlugum yani 5+5 hem haftasi hem gunu belli oluyo sende oyle hesaplican cnm insallah gorursun sorunsuzca bide kalbini duysak super olcak allah in izniyle sende bian once git gor bebisini cnm....

Aminn cnm ben suan resmen sigara aseriyorum cok iciyodum bende 1paketten fazla resmen titriyorum sigara diye cook zor cnm champix diye bi ilac var esim 1ay once almis icemedi gerci cok mide bulantisi yapti agir bi ilacmis ama gayet iyiymis bi dene tattlum iyi gelir belki....

Kizlar Tüp Bebekten önce Omega haplarini kullanmak istiyorum hangisini tercih etmeliyim hepsinim? yoksa sadece Omega 3ümü aranizda kullanan varmi ve faydasini görenler oldumu ?

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben bugun çatlatma iğnesi olucam 2 tane ovitrelle aranızda 2sini aynı anda yapan var mı yoksa 1kutu mu kullandınız?

Rabbim içini ferahlatsın seninde benimde cümlemizinde bitanem..
Cumlemixin aminnnn
merhabalarrrrrrr
Merhaba tstlum elifnazimiz nasil ??? Sen nasilsin ????
Kızlarrr portakallı kek çok güzel oldu. Herkese teşekkürler! Bir de süsledim kociş bayılacak

Eki Görüntüle 572350
Ellerine saglik cok guzel goruyor afiyet olsun size tatlim
ay bende yapacaktım bugün kek ama yalan oldu bütün gün temizlik ütü çamaşır halim kalmadı
çaylı kekim meşhurdur bilen vardır mutlaka
ama portakalıda harika görünüyor
Tarifini isterim valla

Ben bi arkadasta yedim turkiyede cooook guzel olmustu

hadi iyi seyirler...dua ettim canım tez zamanda bırakırsın inşallah..

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben bugun çatlatma iğnesi olucam 2 tane ovitrelle aranızda 2sini aynı anda yapan var mı yoksa 1kutu mu kullandınız?

bende ovitrelle kullandım hep canım, 2 tane peşpeşe vuruyosun, ayrıca saati çok önemli canım o saate göre yumiler toplanıyo.

teşekkür ederim canım, inşallah bakalım bu çarşamba inşallah görebiliriz.

hadi bakalım hepimiz için en mutlu anları yazmış olsun Allahım

cnm,benim internette sıkıntı var,siteye girsem bile hemen kesiliyor ya da çok yavaş ilerliyor,takip ediyorum hepinizin haberlerini...ama sıkça yazamıyorum..
22 kasımda da benim transfer olmuştu,Allahın izniyle pozitif sonuç aldım.testi tekrarladım,ikiye katladı.cumartesi günü doktora gidicem.inşallah senin gibi keseyi de görürüm..
daha sonra da kalp atışlarını duyup sağlıklı olarak kucağımıza alırız

iyi akşamlar şekerim kaldı 1 günnnn
bugün bitti sayıyorum artık
ii akşamlar cnm.bu gece evimde uyuduğum son gecem yarın geceden yatıorum hastaneye.sabah erken çnkü sezeryanım.yarun frsat bulursam size son kez yazarım.bana dua edin.öptümmm...

Kizlar Tüp Bebekten önce Omega haplarini kullanmak istiyorum hangisini tercih etmeliyim hepsinim? yoksa sadece Omega 3ümü aranizda kullanan varmi ve faydasini görenler oldumu ?

Omega 3 kullan canım. Bütün yumurtalar ve embriyolar en iyi kalitedeydi. Tutunmadı ama kaliteden dolayı olduğunu sanmıyorum.

Çok sağol canım. Sana havuçlu kek tarifi yazdım. Tavsiye ederim çok güzel bir tarif

Hangi sayfada ben kacirdim sanirsam

ii akşamlar cnm.bu gece evimde uyuduğum son gecem yarın geceden yatıorum hastaneye.sabah erken çnkü sezeryanım.yarun frsat bulursam size son kez yazarım.bana dua edin.öptümmm...

Aaay canım benim hayırlı olsun. Kavuşuyorsun bebeğine. Allah yardımcın olsun!

bak vallahi bu mesajı okudum içim bi tuhaf oldu çok duygulandım evimde son gecem deyince
Allah kurtarsın işin rast gitsin kolaylıkla bebeklerine kavuş canım...
salı sabahı dua edecem sana Allah yardımcın olsun

kız hakkat varmış orda:))) boşa sattım hayvancağızlarımı bide hayrına bana ahşap kalas hediye gönderiverin

sen aldığın arsayı kontrol etmiyonmu iki tane taş yığını var kaldırman gereken bi de yalak
gitti hayvanceğizler
tamam şekerim ne gerekiyorsa gönderirim sana..

dedim ben

ikisini aynı yapanlar çoğunlukta canım ama mutlaka söylenen saatte yap saat çok önemli..

Cumlemixin aminnnn

Merhaba tstlum elifnazimiz nasil ??? Sen nasilsin ????

Tarifini isterim valla

Ben bi arkadasta yedim turkiyede cooook guzel olmustu

afiyet olsun canım ben yeme imkanına nail olamadım henüz..

Hangi sayfada ben kacirdim sanirsam

al canım bak aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…