Canım ben de dün ve bugün okudum. 2 tane de benden say.
Cumlemixin aminnnnRabbim içini ferahlatsın seninde benimde cümlemizinde bitanem..
Merhaba tstlum elifnazimiz nasil ??? Sen nasilsin ????merhabalarrrrrrr
Ellerine saglik cok guzel goruyor afiyet olsun size tatlimKızlarrr portakallı kek çok güzel oldu. Herkese teşekkürler! Bir de süsledim kociş bayılacak
Eki Görüntüle 572350
Tarifini isterim vallaay bende yapacaktım bugün kek ama yalan oldu bütün gün temizlik ütü çamaşır halim kalmadı
çaylı kekim meşhurdur bilen vardır mutlaka
ama portakalıda harika görünüyor
duymammı duydum ama ben yiyemedim hiç daha doğrusu yemek istemedim kekin içinde çay fikri bi tuhaf ediyoo beni
yanında içerim ne gerek var çayı yiyecem diyorum yanında sıvı haliyle tüketiyorum çayı
şaka bi yana valla daha hiç yemedim
durulife 2. sini izlemeye geçiyorum ben..hadi bana iyi seyirler size iyi kaynatmalar..öpüyorum hepinizi..
Not: Mesajımı okuyan herkesten bir kere benim için bu kız şu sigara illetinden kurtar Allahım yüreğini ferahlat dersee nasssıll mutlu olucam anlatamamm..
Teşekkürler şimdiden..
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben bugun çatlatma iğnesi olucam 2 tane ovitrelle aranızda 2sini aynı anda yapan var mı yoksa 1kutu mu kullandınız?
Canim benim adetim 29ekimdi transferim 14kasim doktorum transferden13gun cikarip sat i oyle belirliyoruz dedi yani benim 1kasim oldu sat im artilar da canim mesela ben suan 5hafta 5gunlugum yani 5+5 hem haftasi hem gunu belli oluyo sende oyle hesaplican cnm insallah gorursun sorunsuzca bide kalbini duysak super olcak allah in izniyle sende bian once git gor bebisini cnm....
teşekkür ederim canım, inşallah bakalım bu çarşamba inşallah görebiliriz.
hadi bakalım hepimiz için en mutlu anları yazmış olsun Allahım
ii akşamlar cnm.bu gece evimde uyuduğum son gecem yarın geceden yatıorum hastaneye.sabah erken çnkü sezeryanım.yarun frsat bulursam size son kez yazarım.bana dua edin.öptümmm...iyi akşamlar şekerim kaldı 1 günnnn
bugün bitti sayıyorum artık
Kizlar Tüp Bebekten önce Omega haplarini kullanmak istiyorum hangisini tercih etmeliyim hepsinim? yoksa sadece Omega 3ümü aranizda kullanan varmi ve faydasini görenler oldumu ?
Ellerine saglik cok guzel goruyor afiyet olsun size tatlim
Omega 3 kullan canım. Bütün yumurtalar ve embriyolar en iyi kalitedeydi. Tutunmadı ama kaliteden dolayı olduğunu sanmıyorum.
Çok sağol canım. Sana havuçlu kek tarifi yazdım. Tavsiye ederim çok güzel bir tarif
inşallah sevil sen çarşamba gör,arkandan da cumartesi ben göreyim...birbirimize dua edelim.
ii akşamlar cnm.bu gece evimde uyuduğum son gecem yarın geceden yatıorum hastaneye.sabah erken çnkü sezeryanım.yarun frsat bulursam size son kez yazarım.bana dua edin.öptümmm...
ii akşamlar cnm.bu gece evimde uyuduğum son gecem yarın geceden yatıorum hastaneye.sabah erken çnkü sezeryanım.yarun frsat bulursam size son kez yazarım.bana dua edin.öptümmm...
kız hakkat varmış orda:))) boşa sattım hayvancağızlarımıbide hayrına bana ahşap kalas hediye gönderiverin
durulife 2. sini izlemeye geçiyorum ben..hadi bana iyi seyirler size iyi kaynatmalar..öpüyorum hepinizi..
Not: Mesajımı okuyan herkesten bir kere benim için bu kız şu sigara illetinden kurtar Allahım yüreğini ferahlat dersee nasssıll mutlu olucam anlatamamm..
Teşekkürler şimdiden..
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben bugun çatlatma iğnesi olucam 2 tane ovitrelle aranızda 2sini aynı anda yapan var mı yoksa 1kutu mu kullandınız?
Cumlemixin aminnnn
Merhaba tstlum elifnazimiz nasil ??? Sen nasilsin ????
Ellerine saglik cok guzel goruyor afiyet olsun size tatlim
Tarifini isterim valla
Ben bi arkadasta yedim turkiyede cooook guzel olmustu
Hangi sayfada ben kacirdim sanirsam
şekerim pardon geç kaldım ya koçiş gelmeden keki koydum da. hemen yazayım. ben mutfak tartısı kullanıyorum o nedenle gramli olarak da var su bardığı kaşık vs olarak da. ikisini de yazdım.
2 + 1/4 su bardağı (315 gram) un
2 çay kaşığı kabartma tozu (10 gr=1 paket)
yarım çay kaşığı tuz
1 buçuk çay kaşığı toz tarçın
3/4 su bardağı sıvı yağ (170ml)
1,5 su bardağı şeker (350gr)
4 adet yumurta
Biraz vanilin (ben vanilya özütü çıkardım onu kullanıyorum)
3 orta boy ince rendelenmiş havuç
1 yada yarım bardak ceviz içi
kalıbı yağlamak için çokaz tereyağı
2 ayrı kapta hazırlıyorsun. 1 kaba sıvı malzemeleri (yağ, şeker, yumurta) bir kaba da kuru malzemeleri (un, tuz, kabartma tozu, tuz, tarçın) eleyerek koyuyorsun. Sıvıları çırpıyorsun. Sonra katıları yavaş yavaş ekleyerek karıştır. En son rendelenmiş havuç ve cevizizi de döküp yağladığın kalıba al. 180 derecede pişir.
Cevizleri eğer vaktin varsa şöyle hazırla;
Bir tepsiye yayarak fırında 10-15 dk kavur. Çok fazla kavurma, kararmayacak. kokusu gelince çıkar. Biraz tereyağı ve tuz serperek karıştır. Parçalayıp kekin içine at. Bu biraz vakit ve emek alıyor. Parçalarken elin kirleniyor ama çok ama çok lezzetli oluyor. Çok fark ettiriyor. Ben bütün keklere cevileri böyle koyarım.
Bu keki çok yaptım ve her zaman çok iyi yorumlar aldım. O nedenle tavsiye ediyorum. Asıl tarifin kaynağı şu site: Havuçlu Kek Tarifi : Cafe Fernando Yemek Tarifleri - cevizli havuçlu kek - cevizli havuçlu kek tarifi - havuçlu kek - havuçlu kek tarifi - Kek ve Brownie
Ben denemelerimle biraz değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?