ii akşamlar cnm.bu gece evimde uyuduğum son gecem yarın geceden yatıorum hastaneye.sabah erken çnkü sezeryanım.yarun frsat bulursam size son kez yazarım.bana dua edin.öptümmm...
Hemen yapiyorumo
Arkadaşlar biz film izlicez. Sonra da yatız. Üüüüf üüff haftaya istanbul hatay ve maraş'a gitmek durumundayım. iş içinCuma günü görüşürüz inşallah.
Herkese iyi bir hafta diliyorum
Arkadaşlar biz film izlicez. Sonra da yatız. Üüüüf üüff haftaya istanbul hatay ve maraş'a gitmek durumundayım. iş içinCuma günü görüşürüz inşallah.
merhaba arkadaşlar .Egunal nasılsın ?
Bnde iyiyim çok şükür,dikkat ediyorum işte.Henüz bir şey anlamadım,bulantım vs.de yok.'6 kasımda gittiğimde 6,5 cm dedi ikisinin boyları eşitlenmiş ancak cinsiyet henüz belli değil dedi sanırım 26 aralıkta gittiğimde belli olur değil mi?çok kilo alacaksın hamur işi ve pilavdan uzak dur dedi,kalsiyum ve protein ağırlıklı bslen dedi dikkat ediyorum bnde.Yoğurdumu kendim mayalıyorum.Hergün keçi sütü içiyom ve haşlanmış yumurtayı aksatmıyorum inşallh bebişlerin gelişimine bi katkım oluyordur.Birazdan komşum geleck eşiyle kısır ve browni yaptım:)) azıcık yiycm :))ben iyiyim canım sen nasılsın asıl..
yoksun epeydir..
cinsiyet belli oldumu son durumuz neee anlat biraz
Bnde iyiyim çok şükür,dikkat ediyorum işte.Henüz bir şey anlamadım,bulantım vs.de yok.'6 kasımda gittiğimde 6,5 cm dedi ikisinin boyları eşitlenmiş ancak cinsiyet henüz belli değil dedi sanırım 26 aralıkta gittiğimde belli olur değil mi?çok kilo alacaksın hamur işi ve pilavdan uzak dur dedi,kalsiyum ve protein ağırlıklı bslen dedi dikkat ediyorum bnde.Yoğurdumu kendim mayalıyorum.Hergün keçi sütü içiyom ve haşlanmış yumurtayı aksatmıyorum inşallh bebişlerin gelişimine bi katkım oluyordur.Birazdan komşum geleck eşiyle kısır ve browni yaptım:)) azıcık yiycm :))
yok anam yok.. geçmişi okuyayım diyorum..deli gibi ağrım var okuyamıyorum...sırtım ağrıyor...
sizler nasılsınız bakalım? ben uğraşıyom işte....çamaşır felan...
geçmişte napcan zaten durduğun zaman belli onuda geçmişte harcama..
iyiyiz genel olaraktan...ev hali durumun var yaniii çamaşır felan
İşe giderken portakal suyu sıktırıp götürüyorum sabah çay içmiyorum artık.Ama şunu söyleyim bnce keçi sütünü denemelisin koyun gibi kokmuyor ve yağlı değil çok hafif,gerçekten bn kahvaltıda süt içemezdim ama taze keçi sütü getiriyor burda bi esnaf ondan alıyorum.Sen ne yaptın var mı bir gelişme?cinsiyet 26 aralıkta belli olur daha yeni bu haftalarda belli oluyor 13+ lardasın takvimin öyle diyoo..
maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
keçi sütünüde içmeni alkışlıyorum ben nasıl içerdim bilmiyorum koyuna bile tahamül edemem kaldıki keçi ama en faydalısı doğrusunu yapıyorsun..
bi de yumurta vs..yerken C vitamini ile al mesela portakal suyu ile daha faydalı olur..çay ile yumurta yemek yumurtanın sarısındaki demir in emilimizi etkiliyor ve yumurtanın bir anlamı olmuyor o zaman...kısır ve browni de harika ikili olmuş valla afiyet olsun
evet tatlım... ne yapalım.. hamişte olsan bu işler sana bakıyor... belim ağrımasa hiç ayrılmam.. ama göbüşüm engel oluyor bana... yarın şeker yüklemem var.. heyecanlıyım.. insallah güzel çıkar... oğluşumda tekmeliyor.. uyandı kerata... çok yanlış zamanları öğrendi uyanmak için...
beni ne olur mazur görün.. bel ağrısından duramıyom.. öptüm sizi çok...
al canım bak aşağıda
Fırına attım nekadar duracak fırındacanım yap yap çok güzel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?