Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ayaklarımdan ateş çıkıyo gidip soğuk suya vurayım diyorum onada annem izin vermiyo çok fena sıcak basmış haldeyim

vallahi ön yargılıyım keçi ya da koyun sütüne hep kokuyor diye duydum ondan denemedim bile..
ama söylediğin iyi oldu...
bende gelişme bu ay son diyorum ovulasyon testi aldım soğan kürü de yapacam vs... olmadı reglimle doğruuu tüpçüyeeee

aaaa doğuma gideceksin süpperrrr o zaman senden alırım haberleri telefonunu açıkta tut tamammııııı:13:
keçi ve ürünleri deyince aklıma nedense keçi kızın geliyoooo

kızlar ayaklarımdan ateş çıkıyo gidip soğuk suya vurayım diyorum onada annem izin vermiyo çok fena sıcak basmış haldeyim

ayyy ne güzel yan yan bişi olmaz

ooof ooof kömür gibi yanıyorum ooof ooof

ayıpmıdır hamiş olmak istiyorum ooof ooooff

İnsallh cnm annem gelicek minik kecime bakmaya bende bebeleri girmeye gidicem insallh evet yaa komsumda diyor bu mamayi girunce esra geliyor aklima teyzesu cok keci cokk bir inadi var mememi dovuyor o minik elleriyle ben seni arar bilgi veririm

İyi akşamlar kızlar..
Ohh kekler pişmiş .. sizi görünce tembel hissettim kendimi..Ben de evde baktım puding bisküvi var onlardan yalancı bir pasta yaptım..En basitinden tatlı:)
Yarın devlet hastanesinde bi dr a gidicem..Sanki bebişin durduğu yerde garip bi acı var...acaba o gün kanamayı durdurunca bu ilaç daha düşmesi gereken bişeyler vardı da kanama durunca kaldı mı ki?Hem tüpü yapan dr u aradım cumartesi günü..Hcg nin sıfırlanmasını kontrol et dedi.Sanırım dış gebelik ihtimalini göz önünde bulunduruyor...Cumartesi günü aradığımda Hasan bey ben dün test yaptırdım sonuç 103 çıktı dedim 60 sn ses gelmedi dr dan.Bekliyoz ööle telefonda...Sonra şunu diyebildi;"bazen tahlil yapan makinalar bozulabiliyo,bu yüzden sağlıklı gebelikleri bile kaybedebiliyoruz,pazartesi test tekrarla"
O kadar düşündü bunu buldu beni teselli etcek heralde..

İnsallh cnm annem gelicek minik kecime bakmaya bende bebeleri girmeye gidicem insallh evet yaa komsumda diyor bu mamayi girunce esra geliyor aklima teyzesu cok keci cokk bir inadi var mememi dovuyor o minik elleriyle ben seni arar bilgi veririm

ohhh ne güzel keçi teyzoşum ve o çoooookkkk değerli annanesi birlikte vakit geçirecekler...
sende tazecik bebekleri koklamaya gideceksin..

ben sana bişi deyim doktorun ne dediğini vs.. bilmem ama ben burda iki kez labaratuvar hatası test sonuçlarıyla karşılaştım bencede tekrarlanmalı değerin...

merhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınızz biz iyiz oğlumla kontolümüz vardı ek gıdaya başlatmadı dr sadece emiyo diye 3 tane aşı vuruldu yavruma huysuzlaştı düzelir inşallah 6.675 kilosu 66 cm boyu olmuş maşallah paşama

maşallah canım oğluşuna sen nasılsın

yerim ben senin fatih emir paşanı sıpaaa kocaman adam olmuş ya maşallahhh
3 aşıyı nasıl vurdular kuzumaaaaa nasıl kötü olduğunu tahmşn ederim canım paşalarımla aynı şeyleri yaşadım bana herşeyi yapsınlar ama onları ağlatmasınlar çok fena oluyorumm...o doğduğundaki dudakları geldi aklıma kesin öyel büzüştürüp ağlamıştır yavrum benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…