eyvahhh o zaman gecede uyumaz bu kuzu
hamile olsan da değişen bişey olmazki canım ev senin evin işler yine senin işlerin günlük eve biri gelmediği sürece bütün işler yine sana bakıyor..
tamam canım sen keyfine bak
İşe giderken portakal suyu sıktırıp götürüyorum sabah çay içmiyorum artık.Ama şunu söyleyim bnce keçi sütünü denemelisin koyun gibi kokmuyor ve yağlı değil çok hafif,gerçekten bn kahvaltıda süt içemezdim ama taze keçi sütü getiriyor burda bi esnaf ondan alıyorum.Sen ne yaptın var mı bir gelişme?
İyi aksmlar kizlar nadilsnz ben sali gunu lockylove vin miniklerini girmeye gidicem insallh ver hediye olark keci mamasi goturucem bebelerehamilelikte keci sutu icen kardeslerimhc tavsiye etmem denedim ve cikinca resmen minik bir kecim oldu inadci ve sert tekmeli normal inek sutu icin neyime gerekms ictim keci sutunu simdi resmen tekmekeryle besigi takur tukur salliyor
kızlar ayaklarımdan ateş çıkıyo gidip soğuk suya vurayım diyorum onada annem izin vermiyo çok fena sıcak basmış haldeyim
aaaa doğuma gideceksin süpperrrr o zaman senden alırım haberleri telefonunu açıkta tut tamammııııı:13:
keçi ve ürünleri deyince aklıma nedense keçi kızın geliyoooo
ayyy ne güzel yan yan bişi olmaz
ooof ooof kömür gibi yanıyorum ooof ooof
ayıpmıdır hamiş olmak istiyorum ooof ooooff
ayıp değil şekerim gayet normal çekinme hiç gebe kal
biliyosun büyük konuştum topikte kalmam sana bağlı
aaaa doğuma gideceksin süpperrrr o zaman senden alırım haberleri telefonunu açıkta tut tamammııııı:13:
keçi ve ürünleri deyince aklıma nedense keçi kızın geliyoooo
ayyy ne güzel yan yan bişi olmaz
İnsallh cnm annem gelicek minik kecime bakmaya bende bebeleri girmeye gidicem insallh evet yaa komsumda diyor bu mamayi girunce esra geliyor aklimateyzesu cok keci cokk bir inadi var mememi dovuyor o minik elleriyle ben seni arar bilgi veririm
İyi akşamlar kızlar..
Ohh kekler pişmiş .. sizi görünce tembel hissettim kendimi..Ben de evde baktım puding bisküvi var onlardan yalancı bir pasta yaptım..En basitinden tatlı:)
Yarın devlet hastanesinde bi dr a gidicem..Sanki bebişin durduğu yerde garip bi acı var...acaba o gün kanamayı durdurunca bu ilaç daha düşmesi gereken bişeyler vardı da kanama durunca kaldı mı ki?Hem tüpü yapan dr u aradım cumartesi günü..Hcg nin sıfırlanmasını kontrol et dedi.Sanırım dış gebelik ihtimalini göz önünde bulunduruyor...Cumartesi günü aradığımda Hasan bey ben dün test yaptırdım sonuç 103 çıktı dedim 60 sn ses gelmedi dr dan.Bekliyoz ööle telefonda...Sonra şunu diyebildi;"bazen tahlil yapan makinalar bozulabiliyo,bu yüzden sağlıklı gebelikleri bile kaybedebiliyoruz,pazartesi test tekrarla"
O kadar düşündü bunu buldu beni teselli etcek heralde..
ooof ooof kömür gibi yanıyorum ooof ooof
ayıpmıdır hamiş olmak istiyorum ooof ooooff
bende birkaçgün önce öyleydim canım, soyunuyodum ateş basıyodu sanki, ki normalde çok üşüyen biriyimdir.
merhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınızz biz iyiz oğlumla kontolümüz vardı ek gıdaya başlatmadı dr sadece emiyo diye 3 tane aşı vuruldu yavruma huysuzlaştı düzelir inşallah 6.675 kilosu 66 cm boyu olmuş maşallah paşama
merhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınızz biz iyiz oğlumla kontolümüz vardı ek gıdaya başlatmadı dr sadece emiyo diye 3 tane aşı vuruldu yavruma huysuzlaştı düzelir inşallah 6.675 kilosu 66 cm boyu olmuş maşallah paşama
vallamı inşallah canım yaaaa son iki gün kaldı heyecan dorukta:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?