Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı cumalar tüm arkadaşlarımaaaaaaa....

sabah doktoruma mail attım dönmüş sağolsun pazar günü öğlene gidicem..
kafamın karışıklığından da bahsettim.

oohh çok şükür dönmüşler sana...
hadi bakalım inşallah güzel şeyler duyarda gelirsin canımcım..

hayırlı cumalar tüm arkadaşlarımaaaaaaa....

oohh çok şükür dönmüşler sana...
hadi bakalım inşallah güzel şeyler duyarda gelirsin canımcım..

hayırlı cumalar cnm bnmm.
nur hnma mail attım durumu anlattım yarım saat sonra hemen döndü sağolsunn

Hayırlı cumalar kızlaar bugün üstümde bir kırıklık var bilmiyom neden .... çevremde hamile bile kalmadı herkesler doğurdu çocukları yaşına girdi en küçükleri...ben hala bekliyorumm ....
kime bozulsan bana faydası yok üzülsem de sevinsemde elim kolum boş sonuçtaa...bazen herşeyi bırakıp hayatıma normaal yaşantıma dönesimm var....zaten 3 günlük dünyaaa peşimde bir sabi bırakıp gitmek de var öte tarafa

merhaba,15mm olan yumurtanın çatlaması bünyeye göre değişir canım ama tahmini cumartesi 15 ise salı-çarşamba büyük ihtimal çatlar diye düşünüyorum.
bu arada ben ilaçla hemen hamiş olamamıştım canım bir seneden fazla sürmüştü.o da kursağımda kaldı benim bide rahim çok yıprandı kalınlaşmıyor.
Şu bebişleri bantlasalar yada yapıştırsalar,bi de tıpa taksalar olmaz mı ??

ikramayaaaaa meraba canım; doğru söylüyosun.geçen arkaraş sözlendi "belki senle aynı hamile kalırız"dedi daha düğün tarihi belli değil,moralim bozuldu.bende "benimkine ne zaman yetişeceğini Rabbim bilir"dedim,napim...
sen tedavi için napıyosun bu arada?

ayy semuşş konuştuk yaa bende öyleyim inankii

Sınavımız bu farkındayımm.Rabbime karşı boynum kıldan incee

ama bende artık boşa kürek çekmek istemiyorum beyaa

valla pazar günü rica edecem artık başlamak istiyorum yumurta takibine bie razıyım yaniiiofff

ama size nooolmuş böle de kaaramsarlığa kapılıııııııııp gitmişsiniz ayol..
hiç yakışıyo mu size koca koca kadınlar..
nütfen büle kötü düşünceleri kafalardan silip atın..
Bi zamanı vardır elbet..Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi..

yok cnmm zamanı var ben biliyorum ama birşey yapmadan beklemek yoruyor asıl insanı..

pepeleon bacımm ak güvercin de zor günler geçirdi biliyosun..uğraş çalış çabalaa hep kürek çek ama ilerleyememe bazen böle oluyo insan....hava da kapalı yağmurlu puslu bugünn içim kararmış sanırsamm...dünde sıra sıra bebeleri sevdim sevdim..herbiri diğerinden baldı zillilerin ...ben tedavilere başladığımda hiçbiri yoktu piyasada
hazrı için kıpır kıpırken başla bacımm...sen bana bakma ara ara giriyorum çıkıyorum ben böle moddan moda sen bana bakma inşaalh hemen geçersin tedaviye alırısn bebişini göbüşüneee baslarsın beklemeye doğm içinn
bi de fırça yedik iyi miiiinsan bi teselli eder yok arkadaş ..biz iyice yüzgöz olmuşuz şurda 2 hüüznlü duygusal laf da edemiyceez belli olduu

İnşallah canım dualarım seninle,moralini yüksek tut her şeyden önemlisi sensin senin sağlığın

İnşallah canım dualarım seninle,moralini yüksek tut her şeyden önemlisi sensin senin sağlığın

Semuuuuus isirrim bak seni

EGER HAMILE OLUP SAGLIKLI SIHATLI DOGUMUM OLURSA ADAKLARIMIZ VAR ONU KESECEM AMA MUJDE ALIRSAM KOYUN KESIP DAGITACAM VE HEPINIZ ICN BOL BOL DUA OKUYACAM INS ADAGIMIDA DILEGIMIDE YAPMAYI NASIP EDER RABBIM bugun biraz huzrsuzum belim agriyor nedense bi dus alicam yarin teste gidiyorum aksmda bol duayla sabhta bol duayla ins melegim ordadir bizi birakmamistir allhim hepimize evlt nasip etsin dualrimz hepimzle.....♥♥♥♥♥♥♥

tatlım okudum geçmişi sen bu idrar testine takılma lütfen biliyorum insan bi ümit olsun istiyor ben kanı verdikten sonra bilgisayarın başında sonuçları beklerken ağlama krizine girdim resmen yine olmadı diye düşünmekten ama kanda pozitifi gördüm idrarda çok silik ikinci çizgi hep aklımda ve dualarımdasın bide bu ilk denemendi dime

tatlım inşallah hem benim hem eşimin hemde ailemin adakları var inşallah bizlerde yerine getiririz bide çok ılık suyla duş al olurmu

slm kızlar biliyosunuz 9. günümde kan testi yaptırmıştım 24.5 çıkmıştı bugün 11. günüm ve yine test yaptırdım 70 çıkmış ama progestanım 17 çıkmış doktor biraz düşük progestan takviyesi yapalım dedi ayrıyeten iğne verdi günde 1 vurulcam çok korkuyorum bebeğim düşcek diye pazartesi tekrar kana çağırdı

tatlım ne güzel yükselmiş hemde 2 katından fazla artış olmuş bide progynex iğnemi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…