sabah doktoruma mail attım dönmüş sağolsun pazar günü öğlene gidicem..
kafamın karışıklığından da bahsettim.
hayırlı cumalar tüm arkadaşlarımaaaaaaa....
oohh çok şükür dönmüşler sana...
hadi bakalım inşallah güzel şeyler duyarda gelirsin canımcım..
kızlar cmt günü 15mm olan yumurta hangi gün çatlar demiştiimm ama görmediniz herhalde
güldeniiim olsa hemen cevap verirdi! kııız çok özlediiik senii
bu da bizim sevgililer günü soframız :
Eki Görüntüle 633355
Hayırlı cumalar kızlaar bugün üstümde bir kırıklık var bilmiyom neden .... çevremde hamile bile kalmadı herkesler doğurdu çocukları yaşına girdi en küçükleri...ben hala bekliyorumm ....
kime bozulsan bana faydası yok üzülsem de sevinsemde elim kolum boş sonuçtaa...bazen herşeyi bırakıp hayatıma normaal yaşantıma dönesimm var....zaten 3 günlük dünyaaa peşimde bir sabi bırakıp gitmek de var öte tarafa
Hayırlı cumalar kızlaar bugün üstümde bir kırıklık var bilmiyom neden .... çevremde hamile bile kalmadı herkesler doğurdu çocukları yaşına girdi en küçükleri...ben hala bekliyorumm ....
kime bozulsan bana faydası yok üzülsem de sevinsemde elim kolum boş sonuçtaa...bazen herşeyi bırakıp hayatıma normaal yaşantıma dönesimm var....zaten 3 günlük dünyaaa peşimde bir sabi bırakıp gitmek de var öte tarafa
ayy semuşş konuştuk yaa bende öyleyim inankii
Sınavımız bu farkındayımm.Rabbime karşı boynum kıldan incee
ama bende artık boşa kürek çekmek istemiyorum beyaa
valla pazar günü rica edecem artık başlamak istiyorum yumurta takibine bie razıyım yaniiiofff
ama size nooolmuş böle de kaaramsarlığa kapılıııııııııp gitmişsiniz ayol..
hiç yakışıyo mu size koca koca kadınlar..
nütfen büle kötü düşünceleri kafalardan silip atın..
Bi zamanı vardır elbet..Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi..
pepeleon bacımm ak güvercin de zor günler geçirdi biliyosun..uğraş çalış çabalaa hep kürek çek ama ilerleyememe bazen böle oluyo insan....hava da kapalı yağmurlu puslu bugünn içim kararmış sanırsamm...dünde sıra sıra bebeleri sevdim sevdim..herbiri diğerinden baldı zillilerin ...ben tedavilere başladığımda hiçbiri yoktu piyasadaikramayaaaaa meraba canım; doğru söylüyosun.geçen arkaraş sözlendi "belki senle aynı hamile kalırız"dedidaha düğün tarihi belli değil,moralim bozuldu.bende "benimkine ne zaman yetişeceğini Rabbim bilir"dedim,napim...
sen tedavi için napıyosun bu arada?
hazrı için kıpır kıpırken başla bacımm...sen bana bakma ara ara giriyorum çıkıyorum ben böle moddan moda sen bana bakma inşaalh hemen geçersin tedaviye alırısn bebişini göbüşüneee baslarsın beklemeye doğm içinnayy semuşş konuştuk yaa bende öyleyim inankii
Sınavımız bu farkındayımm.Rabbime karşı boynum kıldan incee
ama bende artık boşa kürek çekmek istemiyorum beyaa
valla pazar günü rica edecem artık başlamak istiyorum yumurta takibine bie razıyım yaniiiofff
bi de fırça yedik iyi miiiama size nooolmuş böle de kaaramsarlığa kapılıııııııııp gitmişsiniz ayol..
hiç yakışıyo mu size koca koca kadınlar..
nütfen büle kötü düşünceleri kafalardan silip atın..
Bi zamanı vardır elbet..Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi..
Esim sabh mj atmis kalbim gup gup atiyor cok heycanliyim yarin ins guzel haber alirz diye gozlerim doldu o umutlu heycanli ama ben gozu yasli ellrim hep semada rabbime biraktim herseyiyle cok zor allhim yardimcimz olsun bugun son gunum yarin teste gidecm hepinizin duasini bekliyorum nolur unutmayin olurmu cok ihtiyacim var minik mucizeme diyorum bebegim annecin umutsuz olsada sen birakma beni aglasda annecin sen simsiki tutun cunku sen gelince biz cok mutlu olucaz bizi birakma diyorum dua ediyorum iste melegim ins benimledir.....
pepeleon bacımm ak güvercin de zor günler geçirdi biliyosun..uğraş çalış çabalaa hep kürek çek ama ilerleyememe bazen böle oluyo insan....hava da kapalı yağmurlu puslu bugünn içim kararmış sanırsamm...dünde sıra sıra bebeleri sevdim sevdim..herbiri diğerinden baldı zillilerin ...ben tedavilere başladığımda hiçbiri yoktu piyasada
hazrı için kıpır kıpırken başla bacımm...sen bana bakma ara ara giriyorum çıkıyorum ben böle moddan moda sen bana bakma inşaalh hemen geçersin tedaviye alırısn bebişini göbüşüneee baslarsın beklemeye doğm içinn
bi de fırça yedik iyi miiiinsan bi teselli eder yok arkadaş ..biz iyice yüzgöz olmuşuz şurda 2 hüüznlü duygusal laf da edemiyceez belli olduu
İnşallah canım dualarım seninle,moralini yüksek tut her şeyden önemlisi sensin senin sağlığın
selam canım
İnşallah canım dualarım seninle,moralini yüksek tut her şeyden önemlisi sensin senin sağlığın
EGER HAMILE OLUP SAGLIKLI SIHATLI DOGUMUM OLURSA ADAKLARIMIZ VAR ONU KESECEM AMA MUJDE ALIRSAM KOYUN KESIP DAGITACAM VE HEPINIZ ICN BOL BOL DUA OKUYACAM INS ADAGIMIDA DILEGIMIDE YAPMAYI NASIP EDER RABBIM bugun biraz huzrsuzum belim agriyor nedense bi dus alicam yarin teste gidiyorum aksmda bol duayla sabhta bol duayla ins melegim ordadir bizi birakmamistir allhim hepimize evlt nasip etsin dualrimz hepimzle.....♥♥♥♥♥♥♥
slm kızlar biliyosunuz 9. günümde kan testi yaptırmıştım 24.5 çıkmıştı bugün 11. günüm ve yine test yaptırdım 70 çıkmış ama progestanım 17 çıkmış doktor biraz düşük progestan takviyesi yapalım dedi ayrıyeten iğne verdi günde 1 vurulcam çok korkuyorum bebeğim düşcek diye pazartesi tekrar kana çağırdı
tatlım ne güzel yükselmiş hemde 2 katından fazla artış olmuş bide progynex iğnemi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?