Tüp Bebek Günlüğümüz !

sen de bana hiç pas vermiyosun sitenin yaramazı
anammm kizzz ne bilim direk siteye daldim.duygusal bi sekilde aglamakli geri.mehtapla lafa daldik kiz bide telden girdim bit kadar ekranda kim var kim yok cok bakamadim(pardonn beebbmmm
he valla millette yazilarimdan beni yaramaz ilan etti hic gormeden:))

Tatlım bende istanbuldanım ASM Hastanesi gebzede tedavi görüyorum levente oturyorum sen transfer oldun yani canım ist denedinmi daha önce nerelerde özel olmassa

Aaa bende anadolu yakasinda oturuyorum.. Benim transferim olmadi daha tatlim p.tesi bir aksilik olmazsa olacak..2 kere zeynep kamilde 1 kere ferticenter da yaptirdim.

Canım sende ban selam vermiyosunn
herkes birbirine küsmüş haha:)) merhabalaaar kmehtapsu benim canım nasılsın neler yapıyosun:)
aranızda histeroskopi yatoran var mı ya? bana yarın yapabilir doktorum ama ben kesinlikle istemiyorum. ben istemiyorum yapmazsanız olur mu desem küstahlık etmiş olur muyum koca profesöre ayıp mı olur

sen nie ağlıyosunki noldu sana sen bizim neşemizsin sana ağlamak yakışmaz16:

inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim kızlar.
unutur muyum hiç sizi,hepiniz aklımdasınız.
hepiniz için dua edicem inşallah

sedacım doğum günü geldi çattı haaa
inşallah sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun dualarında benide unutma olurmu

dün bana yazdığını görmedim canım bu aralar o kadar yoğunumki inan başımı kaşıyacak vaktim yok desem yeridir topiğe baktım bi ara ve çıktım hemen sürekli bi koşturma ca halindeyim ama yarından itibaren biraz dinlenebilecem inşallah

pastalar börekler yarasın arkadaşıma bende çok kilo aldım tatil dönüşü diyete başlayacam inşallah

yazdıklarını okurken o kadar etkilendimki anlatamam aynı duyguları yaşıyoruz biliyomusun bugün kırmızılar geldi benim eskiden bi kaç gün gecikirdi bu sefer d erken gelmeye karar verdiler ama bu sefer hiç üzülmedim nedense çünkü bu kadar koşturmacada streste olmazdı zaten bu ay bide antibiyotik kullanmıştım olmadığı iyide oldu yani

ama Allahım daha fazla bekletmeden bizi kimseye imrendirmeden insanların manasız konuşmalarına daha fazla maruz bırakmadan bizede acıyıp hayırlı sağlıklı bebeklerimizi gönderir inşallah çok zor bi imtihanmış evlatsızlık bunu yaşamayan bilemez

çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol ve protein ağırlıklı beslen bol bol su iç emelcim emeklerinin karşılığını Rabbim verir inşallah

kilomu aldın biliyomusun bende ne zaman diyete başlasam kilo alırım

olsun sağlık olsunda diyetde yaparız bebekde dimi canım menim

Canım yarın pat diye yapmaz korkma zaten canım ben geçen sene lap. ve his. aynı anda yapıldı korkma tatlım pazartesi yada salı yine his. yapılcak rahimde polip çıktı o aıncak inş martta tüp başlıcaz tatlım sen dr kim nereye gidiyorsun

iyi tatiller tatlim bi zim yerimize de eglennn cnm butun stresini uzuntunu herseyini oraya birak gel..kollarimizi acmis seni bekliyor olucaz:))

baskente hulusi hocaya gidiyorum.çok seviyorum kendisini. iyi ya sevindim hemen yapmaması iyi oldu. ben hsg çekilirken çok acı çekmiştim de. alet bozuldu çeken asistanlar panik oldular çekmeye çalıştılar 4 5 kez denediler alarmlar çaldı anaam hatırladıkça kabus gibi gelio biri başıma gelio ağlama canım geçicek fln dio ne acı çekmiştim. şimdi hist istemiorum o yüzden
sen de mi hulusi hocadasın yoksa?

iyi tatiller tatlim bi zim yerimize de eglennn cnm butun stresini uzuntunu herseyini oraya birak gel..kollarimizi acmis seni bekliyor olucaz:))

inşallah canım stresimden arınmak en büyük isteklerimden birisi

turkuaz biliyomusun benim sana kanım çok kaynıyo

hsg çekilirken yazdıklarını okuyunca birden kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız tam bi işkenceydi hsg filminden sonra spekulum denen aletten
nefret ettim resmen fobi oldu bende ama daha sonra neyseki geçti benim hsg filmi çeken doktor rahaim ağzındaki bi damarımı parçalamıştı ve iki ayda anca iyileşti çok kötü günlerdi şimdi bi daha rahim filmi çekeceksin deseler çekmem asla

Canım benimde rahim fil zor olmustu his. bişey yok narkozlu oluyosun anlamıcanki aşkım yaa ben istanbuldanım ASM hastanesi AYDIN ARICI benim dr canım sen ankara hulusi hocamı canımm

sen nie ağlıyosunki noldu sana sen bizim neşemizsin sana ağlamak yakışmaz16:
ayni olay cnm bebek icste biz eye uzuluruz baska..

Kizlar ben yatiyorum malum cok zor bir gun oldu benim icin hepinizi opuyorum iyi geceler..
yat tatlim.dinlen transfere kadar bebek dinlenmis vucut severmis ..ii gecelr

inşallah canım stresimden arınmak en büyük isteklerimden birisi

turkuaz biliyomusun benim sana kanım çok kaynıyo
benim de sana kaynio cnm bizi bizden baska kimse anlamaz cunku " gözyaslarimizin tadi ayni...."
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar
iyi yolculuklar canim optum Allaha emanetsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…