anammm kizzz ne bilim direk siteye daldim.duygusal bi sekilde aglamakli geri.mehtapla lafa daldik kiz bide telden girdim bit kadar ekranda kim var kim yok cok bakamadimsen de bana hiç pas vermiyosunsitenin yaramazı
Tatlım bende istanbuldanım ASM Hastanesi gebzede tedavi görüyorum levente oturyorum sen transfer oldun yani canım ist denedinmi daha önce nerelerde özel olmassa
herkes birbirine küsmüş haha:)) merhabalaaar kmehtapsu benim canımCanım sende ban selam vermiyosunn
sen nie ağlıyosunki noldu sanaanammm kizzz ne bilim direk siteye daldim.duygusal bi sekilde aglamakli geri.mehtapla lafa daldik kiz bide telden girdim bit kadar ekranda kim var kim yok cok bakamadim(pardonn beebbmmm
he valla millette yazilarimdan beni yaramaz ilan etti hic gormeden:))
Aaa bende anadolu yakasinda oturuyorum.. Benim transferim olmadi daha tatlim p.tesi bir aksilik olmazsa olacak..2 kere zeynep kamilde 1 kere ferticenter da yaptirdim.
Hayırlıs canım kader arkadaşımmm Rabbim emeklerini boşa çevirmesinn aminnn
Dualrinizi bekliyorum arkadaslar yarin teste gidiyorum kan vercem bkalim benim.bebislerim ordami degil mi biri dahi orda olsun diye cok dua ettim ins ordadir rabbimin izniyle hayirli haber vermk nasip olsun allahim hic kimseyi evltsiz koymasin dualrinizi bekliyorum sabhta yazacam eve gelincede yazarim canlarimm simdiden tsk edrim herkese hic umudum yok ama duam var diyip gidicem icimde hic bisey yok ama iste yinde umut fakirin ekmegi rabbimmmm sana sigindim sana guvendimmm ne olur bos cevirme bizleri diyorum ins kabul olur....ins bunlarla mujdeli haberler vermek nasip olsun ...♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★★☆
teşekkür ederim kızlar.
unutur muyum hiç sizi,hepiniz aklımdasınız.
hepiniz için dua edicem inşallah
canım ben sana dün didim bi saraa gördüm diyee...
iyi insanım galiba lafın üstüne geldim...
bizim klasik tatildi kayganamlardaydık güzle geçti işte...
yeniden evimdeyim bende sıkı kendimi bakıma aldım tatilde oturmalar çoktu pastlar börekler birer dilim derken baya oldu..
şimdi arınmaya çalışıyorumm birhafta sadece sebze tarzı besleniyorummm
canım benimm bugün emele dua ettim üzüldüm sonra kurana gittim dua vardı bi teyzem sayılır kızları evlendi birinin 1sene sonra hamile kaldı.
biride daha 5 aylık evli galiba oda hamile çok samimiyiz bana söylemedi başkasına söylerken anladım..
sevindim rabbim aratmasın ama bugün aynı şeyleri düşünmüşüz...
ben hulusi hocaya başladım aksilikler oldu tedaviye başlayamadan her dönüşümde bir gebe haberi aldım komşularımdan biri doğurdu daha dün gittik görmeye elif berra doğdu...
biride 20 gün sonraaa...
dün hastaneden geldim aslında artık normal geliyo gibi ama sonradan sonradan otururken evde doluyorum içleniyorum..
tatilde öyle eltim geldi karnı kocaman kayınvaldiem görümcem hala çantası almış ciicler almışlar,bornoz takımı v.s.. onlara baktım orda..
3yeni evlenenin gebeliğini duydum...
buraya geldim komşum 20 gün sonra doğurcak bi telaşta dolma sardık,pijamalarını çamaşırlaırnı hazırlamış....
baktımm baktım eve geldim bi efkar boğulcam yaa.....
bu kadarmı birden artar diyorum gebeler biraz geç kalın daha :)))
iyiki duamız va ryoksa kimse bizi rahatlatamaz mevladan başka.....
kendime baktım dışarıdan aklıma gelirmiydi bunlar hayırr...dışarıdan bile kendime bakınca kahroldum am aşükürler olsun diyorum yinee....
bende arıycaktım bi müsait olamadım semuşu o efkarımla...
siz konuşmuşunuz ya ben senin nonu istedim arkdaşalrdan ama gönderen olmadı cicim sen bi atıver kavuşalım gayrııı
hemde ne imtihan bugün sohbette hoca diyoki"imtihanlara sabretmek ahiret kazancımız olucak,günahalrımıza keffaret olucak "inşaallah..
benimde aklıma biizim imtihanımız geldi...
artık tedaviye bile başlamak bize yetiyor o dereceyiz maalesf....
rabbim senide güldrüsün hepimizide...
dayım aradı napıyosunuz diyor dedim otuuryoruz evinde bir ses gürültü çocuklardan...
insanlar sorarken bile bize üzülüyolar ediyle büdüyüz yaa..
dua etti evin dolsun dedii amiinn dedim....
evet semuşum hçbişey bize ait değil evlatda öyle emanet.......
sedamuu rabbim yardımcınnn olsunnn canım benimmmmmmmm
bol dua et bizlere....
inşaallah sağlıkla gelcek kaanımızzz
Yok bebegim hala agrim var wc ye bile giderken odum kopuyo icim parcalaniyo sanki insallah iyi olur ne diyim..
Benim basima gecen sefer hist.oldugumda biyle bisey gelmisti ama bunun yaninda zerre degilmis ;( bu zamana kadar anesteziyle ilgili hicbir sorunum olmamisti. Dr.cok gergin oldugum icin boyle oldugunu soyledi cunku ilk anestezi ignesinden sonra iki tane daha yapti ama o da ise yaramadi 40 dk.iskence cektim..Allahim bu cektiklerimizi unuttursun hepimize insallah dedigin gibi olur canim..
okudum cevapladım canımm çok güzel düşünmüşsünn senin için ne hayırlıysa içine o ateşi düşürsün Rabbim inşaallah
benim pc çok yavaş eşimle de sohbet ediyoruz bi yandan abdest aldım geldi,m canım bu akşam meryemimi erken okuyup yatiim diyorum kaç gecedir adamcağızı tek başına gönderiyorum yatağa..
hoşgeldin canıımmmm
ne zayıflaması kilo aldım üstüneee iyi tatiller bebişim çok eğlen çk dinlen bomba gibi dön bize tamam mıı
amin canım tüm dualarına inşaalah sen de müjdenle geri geleceksinn
evet bazen tevekkülle diyorum mevlam görelim neyler neylerse güzel eyleer...
herkes birbirine küsmüş haha:)) merhabalaaar kmehtapsu benim canımnasılsın neler yapıyosun:)
aranızda histeroskopi yatoran var mı ya? bana yarın yapabilir doktorum ama ben kesinlikle istemiyorum. ben istemiyorum yapmazsanız olur mu desem küstahlık etmiş olur muyum koca profesöre ayıp mı olur
ama bacim mart sonu edaviye baslarsam transfer nisanda okucak o zaman da mi aralik olur?ben bu 9 ay 10 gun olayini heaaplayamiyomBacım yaa aralık 2013 olucak beee ne biçim hesap ediyorsundelüüüüüüüüüü
baskente hulusi hocaya gidiyorum.çok seviyorum kendisini. iyi ya sevindim hemen yapmaması iyi oldu. ben hsg çekilirken çok acı çekmiştim de. alet bozuldu çeken asistanlar panik oldular çekmeye çalıştılar 4 5 kez denediler alarmlar çaldı anaam hatırladıkça kabus gibi gelio biri başıma gelio ağlama canım geçicek fln dio ne acı çekmiştim. şimdi hist istemiorum o yüzdenCanım yarın pat diye yapmaz korkma zaten canım ben geçen sene lap. ve his. aynı anda yapıldı korkma tatlım pazartesi yada salı yine his. yapılcak rahimde polip çıktı o aıncak inş martta tüp başlıcaz tatlım sen dr kim nereye gidiyorsun
iyi tatiller tatlim bi zim yerimize de eglennn cnm butun stresini uzuntunu herseyini oraya birak gel..kollarimizi acmis seni bekliyor olucaz:))
baskente hulusi hocaya gidiyorum.çok seviyorum kendisini. iyi ya sevindim hemen yapmaması iyi oldu. ben hsg çekilirken çok acı çekmiştim de. alet bozuldu çeken asistanlar panik oldular çekmeye çalıştılar 4 5 kez denediler alarmlar çaldı anaam hatırladıkça kabus gibi gelio biri başıma gelio ağlama canım geçicek fln dio ne acı çekmiştim. şimdi hist istemiorum o yüzden
sen de mi hulusi hocadasın yoksa?
baskente hulusi hocaya gidiyorum.çok seviyorum kendisini. iyi ya sevindim hemen yapmaması iyi oldu. ben hsg çekilirken çok acı çekmiştim de. alet bozuldu çeken asistanlar panik oldular çekmeye çalıştılar 4 5 kez denediler alarmlar çaldı anaam hatırladıkça kabus gibi gelio biri başıma gelio ağlama canım geçicek fln dio ne acı çekmiştim. şimdi hist istemiorum o yüzden
sen de mi hulusi hocadasın yoksa?
ayni olay cnm bebek icste biz eye uzuluruz baska..sen nie ağlıyosunki noldu sanasen bizim neşemizsin sana ağlamak yakışmaz 16:
yat tatlim.dinlen transfere kadar bebek dinlenmis vucut severmis ..ii gecelrKizlar ben yatiyorum malum cok zor bir gun oldu benim icin hepinizi opuyorum iyi geceler..
benim de sana kaynio cnm bizi bizden baska kimse anlamaz cunku " gözyaslarimizin tadi ayni...."inşallah canım stresimden arınmak en büyük isteklerimden birisi
turkuaz biliyomusun benim sana kanım çok kaynıyo
iyi yolculuklar canim optum Allaha emanetsiniz..ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar
tatile sekerim:))saracıgım sen nereye gidiyorsun yaaa
10 gun icin ezdin haaa hemen cocugumu:))inadina erken dogururm ben de hahahacanlar iki dakka banyo yapip geliomTatlım benim bebiş Aralığa denk gelicek inş seninkinin ablası olucak inşbende senin ablanımya haniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?