Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım benimde rahim fil zor olmustu his. bişey yok narkozlu oluyosun anlamıcanki aşkım yaa ben istanbuldanım ASM hastanesi AYDIN ARICI benim dr canım sen ankara hulusi hocamı canımm
uzakmışız be ya. ben artık tüpe karar vermiştim netten doktor hast fln araştırıyodum. zaten bu işlerle ilgili direk kadınlar k. çıkıyo ya haha takip eettim baktım egunal diye biri :) hulusi hocayı bi övüyo bi övüyo. aklımda birsürü merkez vardı. çok düşündüm karşılaştırdım fln sonunda sitedeki yorumları da okuyunca hulusi hocada karar kıldık e sevdik birbirimizi
inşallah güzel sonuçlarla bitiririz bu işleri.
yine güldene teşekkür ederim canımcım :))
beyaz da güzelmiş bu gece çok güldüm yaaa

nasılsınız canlarım??
egunalim goksum sedamum millistonem ikramayam sayamadığım herkes lütfen kusuruma bakmayın
kürtajdan sonra girmek gelmedi içimden
zaten eskisi gibi dışarıyada çıkmıyorum...
anca toparlanıyorum bebeğin ölümü bizi sarstı küçük olmasına rağmen...
sizi çok özledim ve merak ettim...
hepinizi seviyorum...

geçmiş olsun...

bugün son iğnelerimi vuruldumm kızlarrr inşallah bidaha vermezz:) yarın kan vericem e2 değerime bakılıcakmışşş inşallah bi sorun olmazda çarşamba toplanır yumoşlarım..

Canım arkadaşım hoşgeldim aramıza tatlımm toparlanmak zorundasın ayakta durmak zorundasın tatlım çokk zor ben seni çok iyi anlıyorum çok zor ben 8 aylık bebegimi kaybetmiş biri ne bir dost olarak seni çok iyi anlyorum balım ya ben herşeyini almıstım herşeyini kucagıma alamadım şevvalımı adını mezar taşına yazdırdım ama geçen zaman sadece acımım hafifletti o kadar bak canım yine hamdolsun de Rabbim sanada bu şekilde olmasını nasip etmiş İNŞALLAH bir dahaki sefere tatlımm bebişini kucagına alırsın suan için için aglıyorum canım çok kötü oldum çokkk

iyim canım turkuazla yazışmalarınızı okuyup gülüyorum çok tatlısınız

Canım o senin güzelliğin insanogluyuz bi güler bi aglarız suan için için aglıyorum belki inanmıcan ama orkideyi okudum ve kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti yaa hayat böyle be canım

canım çok geçmiş olsun sözün bittiği yer RABBİM tekrardan nasip etsin unuttursun bu acıları inşallah

Canım o senin güzelliğin insanogluyuz bi güler bi aglarız suan için için aglıyorum belki inanmıcan ama orkideyi okudum ve kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti yaa hayat böyle be canım

ALLAH kimseye yaşatmasın duyup okumak bile çok zor ama elden birşey gelmez inşallah bu acıları tez zamanda unutturacak melekleriniz gelir

canım çok üzüldük.. senin durumun benimkiyle kıyaslanmaz bile... çok daha zor çok acı... sadece hamile kalabiliyorum onu öğrenmiş olduk diyorum... allahım sağlıklısını nasip etsinn

canım çok geçmiş olsun sözün bittiği yer RABBİM tekrardan nasip etsin unuttursun bu acıları inşallah

amin canım bir bebek unutturur ancak diğerinin acısını.... ,inşallah sağlıkla olur bidahaki
geçmiş olsun...
teşekkürler canım.allah kimseye yaşatmasın

Canımmm 10 senelik evliyim evlendim 10 ay sonra hamilelik 8 aylık sebebi bulunmıyan ölü dogum sonrası hemen tekrar hamile kalmak istedim ve hiçç kalmadım 2 tüp bebek olmadı olmadıı hangi birine yanayım tatlım bebeğimin ölmesinemi daha sonra hamile kalamamamı

canım ya çok zor,
hele bi anne bebek görünce, bi hamile görünce çok garip oluyo insan
benim cinsiyet belli olcaktı bu hafta.hala takip ediyorum gelişimini...
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın...

canım ya çok zor,
hele bi anne bebek görünce, bi hamile görünce çok garip oluyo insan
benim cinsiyet belli olcaktı bu hafta.hala takip ediyorum gelişimini...
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın...

Canım yaa kıyamam sana kendini eve kapatma sakın dışarıya çık gez alışveriş yap,sakına eve kapatma kendini duygusa takılmamaya çalış eşinle birbirinize destek olun en çok siz birbirinizi anlarsınız tatlım bizler yine burada dertleşiyoruz kocalarımız içlerine atıyorlar tatlım o yüzden hep sarılın birbirinize destek olun pozitif olun canım İNŞ tez zamannda yine hamile kalıp bebişini saglıklı saatli kucagına alırsın tatlımm

canım ilk zamanlar daha kötüydüm de şimdi daha iyiyim..
ilk 1.5 hafta hiç ağlamadım inanırmısın..
eşim üzülmesin,annem üzülmesin diye hep tuttum kendimi..
sonra bigün çok fena patladı...
3.5 saatten fazla ağlamışım hıçkırarak...
eşimde ozaman anladı ne kadar kötü olduğumu.
şimdi biraz çekimserim bebek konusunda
eskisi gibi istekli değilim.belki korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan..
nasip neyse o olacak canım...
olacakla öleceğin önüne geçilmiyor malesef...

Canım yaa yemin ederim ya benn kayınvlidem alt katımd oturuyordu sürekli yanımdaydı artık kimseyi görmek istemiyorsdum hep sorguluyordum elimde olmadan isyan ediyorudm izel,in kızımız olacaktı şarkısını başa alıp alıp dinler aglardı suanda açtım ve aglıyrum ama hiç bişey geri gelmiyor canım aglamak istediği,nde agla ama çok koyverme sakına tatlım zamanla herşey eskiye dönücek inş zaman canım herşeyin ilacı arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…