uzakmışız be ya. ben artık tüpe karar vermiştim netten doktor hast fln araştırıyodum. zaten bu işlerle ilgili direk kadınlar k. çıkıyo yaCanım benimde rahim fil zor olmustu his. bişey yok narkozlu oluyosun anlamıcanki aşkım yaa ben istanbuldanım ASM hastanesi AYDIN ARICI benim dr canım sen ankara hulusi hocamı canımm
geçmiş olsun...nasılsınız canlarım??
egunalim goksum sedamum millistonem ikramayam sayamadığım herkes lütfen kusuruma bakmayın
kürtajdan sonra girmek gelmedi içimden
zaten eskisi gibi dışarıyada çıkmıyorum...
anca toparlanıyorum bebeğin ölümü bizi sarstı küçük olmasına rağmen...
sizi çok özledim ve merak ettim...
hepinizi seviyorum...
Canımmm nasılsınnn
nasılsınız canlarım??
egunalim goksum sedamum millistonem ikramayam sayamadığım herkes lütfen kusuruma bakmayın
hepinizi seviyorum...
iyim canım turkuazla yazışmalarınızı okuyup gülüyorum çok tatlısınız
nasılsınız canlarım??
hepinizi seviyorum...
Canım o senin güzelliğin insanogluyuz bi güler bi aglarız suan için için aglıyorum belki inanmıcan ama orkideyi okudum ve kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti yaa hayat böyle be canım
Canım arkadaşım hoşgeldim aramıza tatlımm toparlanmak zorundasın ayakta durmak zorundasın tatlım çokk zor ben seni çok iyi anlıyorum çok zor ben 8 aylık bebegimi kaybetmiş biri ne bir dost olarak seni çok iyi anlyorum balım ya ben herşeyini almıstım herşeyini kucagıma alamadım şevvalımı adını mezar taşına yazdırdım ama geçen zaman sadece acımım hafifletti o kadar bak canım yine hamdolsun de Rabbim sanada bu şekilde olmasını nasip etmiş İNŞALLAH bir dahaki sefere tatlımm bebişini kucagına alırsın suan için için aglıyorum canım çok kötü oldum çokkk
canım çok geçmiş olsun sözün bittiği yer RABBİM tekrardan nasip etsin unuttursun bu acıları inşallah
teşekkürler canım.allah kimseye yaşatmasıngeçmiş olsun...
canlar benim ilaç saatim geldi yatıyorum hepinize iyi geceler
Canımmm 10 senelik evliyim evlendim 10 ay sonra hamilelik 8 aylık sebebi bulunmıyan ölü dogum sonrası hemen tekrar hamile kalmak istedim ve hiçç kalmadım 2 tüp bebek olmadı olmadıı hangi birine yanayım tatlım bebeğimin ölmesinemi daha sonra hamile kalamamamı
canım ya çok zor,
hele bi anne bebek görünce, bi hamile görünce çok garip oluyo insan
benim cinsiyet belli olcaktı bu hafta.hala takip ediyorum gelişimini...
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın...
Canım yaa kıyamam sana kendini eve kapatma sakın dışarıya çık gez alışveriş yap,sakına eve kapatma kendini duygusa takılmamaya çalış eşinle birbirinize destek olun en çok siz birbirinizi anlarsınız tatlım bizler yine burada dertleşiyoruz kocalarımız içlerine atıyorlar tatlım o yüzden hep sarılın birbirinize destek olun pozitif olun canım İNŞ tez zamannda yine hamile kalıp bebişini saglıklı saatli kucagına alırsın tatlımm
canım ilk zamanlar daha kötüydüm de şimdi daha iyiyim..
ilk 1.5 hafta hiç ağlamadım inanırmısın..
eşim üzülmesin,annem üzülmesin diye hep tuttum kendimi..
sonra bigün çok fena patladı...
3.5 saatten fazla ağlamışım hıçkırarak...
eşimde ozaman anladı ne kadar kötü olduğumu.
şimdi biraz çekimserim bebek konusunda
eskisi gibi istekli değilim.belki korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan..
nasip neyse o olacak canım...
olacakla öleceğin önüne geçilmiyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?