yanlış yere yerleşmek nasıl oluyo ben bilmiyorumyani mesela mideye yerleşmiş sonra rahme gelmiş gibi bişey mi
canim beni seni cok seviyorumOyyy kurban olurum seni yaradana canımsın yaa ne var bunda tatlım seni çookkk iyi anlyrum sen eşin için çokk degerlisin oda senin için çok degerli boş ver tatlım yaa siz birbirinizin hediyesisiniz Rabbim saglık saat versin yeterki giden paralarımız olsun be tatlım çok şükür bak ne güzel eşinde sende saglıklısınız ben gerçekten gönülden inanıyorum yemin ederim senin bu tedavinde bebişin olucak Valla gönülden söylüyorum bacımmmmm üzülme ne olurrr senin eşin çok iyi bir insan hissediyorum sende öylesin Rabbim tez zamanda bu güzel yuvanıza bebişinizide vericek inşşş canımm benimmm
okudum cevapladım canımm çok güzel düşünmüşsünn senin için ne hayırlıysa içine o ateşi düşürsün Rabbim inşaallahikramaya sana özelden msj attım canım
benim pc çok yavaş eşimle de sohbet ediyoruz bi yandan abdest aldım geldi,m canım bu akşam meryemimi erken okuyup yatiim diyorum kaç gecedir adamcağızı tek başına gönderiyorum yatağa..ben gelince herkes dio bak alıncam heeeeeee:26::26: kocalarınıza mı gittiniz bakim
hoşgeldin canıımmmmbenkayra tatlım çok geçmiş olsun opu da bayılamamak çok kötü olsa gerek ama nasıl bayılamadın doktorların açıklaması ne bu konuda merak ettim doğrusu
inşallah sonu güzel olurda çektiğin bu acıları yavrunu kucağına aldığında unutursun
ne zayıflaması kilo aldım üstüneee iyi tatiller bebişim çok eğlen çk dinlen bomba gibi dön bize tamam mııikramaya nasılsın canım kilo verme işleri nasıl gidiyo hiç zayıflayabildinmi
güldenle konuşuyomusun konuşursan selamımı söyle
kdr le karşılamadım ne zamandır onuda merak ediyorum aslında onada selamımı söyle
ben yarından itibaren tatile gidiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
amin canım tüm dualarına inşaalah sen de müjdenle geri geleceksinnDualrinizi bekliyorum arkadaslar yarin teste gidiyorum kan vercem bkalim benim.bebislerim ordami degil mi biri dahi orda olsun diye cok dua ettim ins ordadir rabbimin izniyle hayirli haber vermk nasip olsun allahim hic kimseyi evltsiz koymasin dualrinizi bekliyorum sabhta yazacam eve gelincede yazarim canlarimm simdiden tsk edrim herkese hic umudum yok ama duam var diyip gidicem icimde hic bisey yok ama iste yinde umut fakirin ekmegi rabbimmmm sana sigindim sana guvendimmm ne olur bos cevirme bizleri diyorum ins kabul olur....ins bunlarla mujdeli haberler vermek nasip olsun ...♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★★☆
canım benimm bugün emele dua ettim üzüldüm sonra kurana gittim dua vardı bi teyzem sayılır kızları evlendi birinin 1sene sonra hamile kaldı.
biride daha 5 aylık evli galiba oda hamile çok samimiyiz bana söylemedi başkasına söylerken anladım..
sevindim rabbim aratmasın ama bugün aynı şeyleri düşünmüşüz...
ben hulusi hocaya başladım aksilikler oldu tedaviye başlayamadan her dönüşümde bir gebe haberi aldım komşularımdan biri doğurdu daha dün gittik görmeye elif berra doğdu...
biride 20 gün sonraaa...
dün hastaneden geldim aslında artık normal geliyo gibi ama sonradan sonradan otururken evde doluyorum içleniyorum..
tatilde öyle eltim geldi karnı kocaman kayınvaldiem görümcem hala çantası almış ciicler almışlar,bornoz takımı v.s.. onlara baktım orda..
3yeni evlenenin gebeliğini duydum...
buraya geldim komşum 20 gün sonra doğurcak bi telaşta dolma sardık,pijamalarını çamaşırlaırnı hazırlamış....
baktımm baktım eve geldim bi efkar boğulcam yaa.....
bu kadarmı birden artar diyorum gebeler biraz geç kalın daha :)))
iyiki duamız va ryoksa kimse bizi rahatlatamaz mevladan başka.....
kendime baktım dışarıdan aklıma gelirmiydi bunlar hayırr...dışarıdan bile kendime bakınca kahroldum am aşükürler olsun diyorum yinee....
bende arıycaktım bi müsait olamadım semuşu o efkarımla...
siz konuşmuşunuz ya ben senin nonu istedim arkdaşalrdan ama gönderen olmadı cicim sen bi atıver kavuşalım gayrııı
hemde ne imtihan bugün sohbette hoca diyoki"imtihanlara sabretmek ahiret kazancımız olucak,günahalrımıza keffaret olucak "inşaallah..
benimde aklıma biizim imtihanımız geldi...
artık tedaviye bile başlamak bize yetiyor o dereceyiz maalesf....
rabbim senide güldrüsün hepimizide...
dayım aradı napıyosunuz diyor dedim otuuryoruz evinde bir ses gürültü çocuklardan...
insanlar sorarken bile bize üzülüyolar ediyle büdüyüz yaa..
dua etti evin dolsun dedii amiinn dedim....
evet semuşum hçbişey bize ait değil evlatda öyle emanet.......
sedamuu rabbim yardımcınnn olsunnn canım benimmmmmmmm
bol dua et bizlere....
inşaallah sağlıkla gelcek kaanımızzz
canim beni seni cok seviyorum
sen de cok iyi bir insansin tatlim cok tesekkur ederim..gitsin paralarimiz umrumda degill iste orda onlarin yaninda mal gibi kaldim o an ama olsun napim esimde dedi birbirimizin sevgisi bizim hediyemiz sartmi biseyle gostermemiz sevgimizi gel bi opucuk ver dedi:))
cocuk olayinca gelince cnm insallah sen de ben de hepimiz de hamile kaliriz
umitlenmek istemuyorum gecen seferde herkes cok inanmisti bana hele 30 yumi filan deyince ama kismet olmadi...
insallah bu sefer olur sen tedaviye kacinda basliosun ayin?
yok yok bise olmaz insallah onceden bise olmadiysa..Canım yaaa bayıldınmı peki sonunda yaa bende pazartesi yada salı his. olucam bir an korku geldi narkoza alışkınım ama ne bilim yaaa
oleyy birlikte baslicaz insallah benim.de adetim 20 mart gibi filan hesaplasana ne zaman senin ki.cnm benim hic dk kalmamis beni haberdar et zor bi ameliyat miCanım histeroskopi için sabah dr görüşmeye gidicem pazartesi yada salı polip,i aldırcam mart adetinde başlıyoruz inş aşkımm sende inş mart dr gitmeyi düşünüyordun demi tatlımm
tatlim nasil oldun neden uyusmamis vucudunn ...benim de opum.kabus gibiydi ciglik atarak uyanmistim daha bide sen hic uyuyamamissin nasil uzuldummm(iyi misin simdi biraz cnm?
Canım yaaa bayıldınmı peki sonunda yaa bende pazartesi yada salı his. olucam bir an korku geldi narkoza alışkınım ama ne bilim yaaa
tatlım seninki çok yaramaz olcak bak benden söylemesiihihihi yok kız tüplere çok yakındı, orada gelişmesine imkan yoktu ama çok şükür tam orta yere gelmiş :)
Asiri stresten olmamis zaten gece yoldaydik ankaraya geldik hic uyumadan ee birde dun cok fenaydim cok agladim evimden cikarken yalvardim Allaha beni tek bedende 3 kalple geri donder evime diye artik aylardir yasadiklarimin patlamasi oldu tatlim.. Buscopan ictim 2 tane hamd olsun biraz hafifledi agrim..
Sen korkma tatlim insallah boyle bisey olmaz benim 13-14 olmustur narkozla islemlerim artik vucut iflas ettu sanirim.. Allahim kimseye yasatmasinn
tekrar takrar geçmiş olsun tatlım inş bu çektiklerinin sonucunu alırsın da embriyoların bol olur sana tutunurlarAsiri stresten olmamis zaten gece yoldaydik ankaraya geldik hic uyumadan ee birde dun cok fenaydim cok agladim evimden cikarken yalvardim Allaha beni tek bedende 3 kalple geri donder evime diye artik aylardir yasadiklarimin patlamasi oldu tatlim.. Buscopan ictim 2 tane hamd olsun biraz hafifledi agrim..
Sen korkma tatlim insallah boyle bisey olmaz benim 13-14 olmustur narkozla islemlerim artik vucut iflas ettu sanirim.. Allahim kimseye yasatmasinn
yok yok bise olmaz insallah onceden bise olmadiysa..oleyy birlikte baslicaz insallah benim.de adetim 20 mart gibi filan hesaplasana ne zaman senin ki.cnm benim hic dk kalmamis beni haberdar et zor bi ameliyat mi(( bakarsin yarin senin ki de yok polip der ...ama adetle gidince gorunuyomus adet misin simdi?
benkayra bana bniye cvp yazmiosu(
yaaaaaAsiri stresten olmamis zaten gece yoldaydik ankaraya geldik hic uyumadan ee birde dun cok fenaydim cok agladim evimden cikarken yalvardim Allaha beni tek bedende 3 kalple geri donder evime diye artik aylardir yasadiklarimin patlamasi oldu tatlim.. Buscopan ictim 2 tane hamd olsun biraz hafifledi agrim..Sen korkma tatlim insallah boyle bisey olmaz benim 13-14 olmustur narkozla islemlerim artik vucut iflas ettu sanirim.. Allahim kimseye yasatmasinn
sen de bana hiç pas vermiyosunbenkayra bana bniye cvp yazmiosu(
Canım benim Rabbim emeklerini boşa çevirmesin opu oldun demi yanlışmı anladım ev nerede bu arada tatlım suan nasılsın
tekrar takrar geçmiş olsun tatlım inş bu çektiklerinin sonucunu alırsın da embriyoların bol olur sana tutunurlar
10 gun filanvar aramizdaaaaaaa2014 ocakta kirklarimiz karisicak:))Canım 10 mart gibi adet olucam inş
gordum:))ayni saniyelerde yazmisiz galiba:))Yazdim ama bebeem gormedin sanirsam :))
Amin canim benim Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin.. Evet tatlim opu oldum istanbulda yasiyorum su an ankaradayim baskentte tedavi goruyorum.. Allahima hamd olsun agrim hafifledi biraz..
Cok tesekkur ederim canim benim.. Inan boyle cani yaninca insanin sadece kendini dusunuyorsun su an hic onlari dusunmuyorum iyi olmak istiyorum. Onlar Rabbime emanet bana nasip ettiyse zaten olacak dilegim tabi ki bu yonde ama elimden geleni fazlasiyla yaptim simdi tevekkul zamani..
yaaaaa((ben de cok korkuyorum kayra ilkinde bilmedim ne yasicagimi el salladim.gittim ama simdi ne yasicagimi biliyorummm cok fena agrimmm olmustu sanki icimde biri bicagi kiviriyordu oyuyordu beni ((neyse sukur atlattin insallah guzece dollenmislerdir yarin haber gelir..
10 gun filanvar aramizdaaaaaaa2014 ocakta kirklarimiz karisicak:))
gordum:))ayni saniyelerde yazmisiz galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?