Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim beni seni cok seviyorum
sen de cok iyi bir insansin tatlim cok tesekkur ederim..gitsin paralarimiz umrumda degill iste orda onlarin yaninda mal gibi kaldim o an ama olsun napim esimde dedi birbirimizin sevgisi bizim hediyemiz sartmi biseyle gostermemiz sevgimizi gel bi opucuk ver dedi:))
cocuk olayinca gelince cnm insallah sen de ben de hepimiz de hamile kaliriz
umitlenmek istemuyorum gecen seferde herkes cok inanmisti bana hele 30 yumi filan deyince ama kismet olmadi...
insallah bu sefer olur sen tedaviye kacinda basliosun ayin?

ikramaya sana özelden msj attım canım
okudum cevapladım canımm çok güzel düşünmüşsünn senin için ne hayırlıysa içine o ateşi düşürsün Rabbim inşaallah

ben gelince herkes dio bak alıncam heeeeeee :26::26: kocalarınıza mı gittiniz bakim
benim pc çok yavaş eşimle de sohbet ediyoruz bi yandan abdest aldım geldi,m canım bu akşam meryemimi erken okuyup yatiim diyorum kaç gecedir adamcağızı tek başına gönderiyorum yatağa..
hoşgeldin canıımmmm
ne zayıflaması kilo aldım üstüneee iyi tatiller bebişim çok eğlen çk dinlen bomba gibi dön bize tamam mıı
amin canım tüm dualarına inşaalah sen de müjdenle geri geleceksinn

evet bazen tevekkülle diyorum mevlam görelim neyler neylerse güzel eyleer...

Canım histeroskopi için sabah dr görüşmeye gidicem pazartesi yada salı polip,i aldırcam mart adetinde başlıyoruz inş aşkımm sende inş mart dr gitmeyi düşünüyordun demi tatlımm

Canım yaaa bayıldınmı peki sonunda yaa bende pazartesi yada salı his. olucam bir an korku geldi narkoza alışkınım ama ne bilim yaaa
yok yok bise olmaz insallah onceden bise olmadiysa..
Canım histeroskopi için sabah dr görüşmeye gidicem pazartesi yada salı polip,i aldırcam mart adetinde başlıyoruz inş aşkımm sende inş mart dr gitmeyi düşünüyordun demi tatlımm
oleyy birlikte baslicaz insallah benim.de adetim 20 mart gibi filan hesaplasana ne zaman senin ki.cnm benim hic dk kalmamis beni haberdar et zor bi ameliyat mi (( bakarsin yarin senin ki de yok polip der ...ama adetle gidince gorunuyomus adet misin simdi?

tatlim nasil oldun neden uyusmamis vucudunn ...benim de opum.kabus gibiydi ciglik atarak uyanmistim daha bide sen hic uyuyamamissin nasil uzuldummm (iyi misin simdi biraz cnm?

Asiri stresten olmamis zaten gece yoldaydik ankaraya geldik hic uyumadan ee birde dun cok fenaydim cok agladim evimden cikarken yalvardim Allaha beni tek bedende 3 kalple geri donder evime diye artik aylardir yasadiklarimin patlamasi oldu tatlim.. Buscopan ictim 2 tane hamd olsun biraz hafifledi agrim..

Canım yaaa bayıldınmı peki sonunda yaa bende pazartesi yada salı his. olucam bir an korku geldi narkoza alışkınım ama ne bilim yaaa

Sen korkma tatlim insallah boyle bisey olmaz benim 13-14 olmustur narkozla islemlerim artik vucut iflas ettu sanirim.. Allahim kimseye yasatmasinn

Canım benim Rabbim emeklerini boşa çevirmesin opu oldun demi yanlışmı anladım ev nerede bu arada tatlım suan nasılsın

tekrar takrar geçmiş olsun tatlım inş bu çektiklerinin sonucunu alırsın da embriyoların bol olur sana tutunurlar

Canım 10 mart gibi adet olucam inş

yaaaaa((ben de cok korkuyorum kayra ilkinde bilmedim ne yasicagimi el salladim.gittim ama simdi ne yasicagimi biliyorummm cok fena agrimmm olmustu sanki icimde biri bicagi kiviriyordu oyuyordu beni ((neyse sukur atlattin insallah guzece dollenmislerdir yarin haber gelir..

Canım benim Rabbim emeklerini boşa çevirmesin opu oldun demi yanlışmı anladım ev nerede bu arada tatlım suan nasılsın

Amin canim benim Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin.. Evet tatlim opu oldum istanbulda yasiyorum su an ankaradayim baskentte tedavi goruyorum.. Allahima hamd olsun agrim hafifledi biraz..

tekrar takrar geçmiş olsun tatlım inş bu çektiklerinin sonucunu alırsın da embriyoların bol olur sana tutunurlar

Cok tesekkur ederim canim benim.. Inan boyle cani yaninca insanin sadece kendini dusunuyorsun su an hic onlari dusunmuyorum iyi olmak istiyorum. Onlar Rabbime emanet bana nasip ettiyse zaten olacak dilegim tabi ki bu yonde ama elimden geleni fazlasiyla yaptim simdi tevekkul zamani..

Tatlım bende istanbuldanım ASM Hastanesi gebzede tedavi görüyorum levente oturyorum sen transfer oldun yani canım ist denedinmi daha önce nerelerde özel olmassa

Ben hic boyle bir sorun yasamadim 3 kez opu oldum gayet guzel gecti agrim bile cok olmamisti normal hayatima donmustum.. Senin ve tum arkadaslarim icin hersey cok guzel olsun inan bundan sonra dualarima bu basima geleni de eklicem Allahim kimseye yasatmasin.. Su an sadece iyi olmak istiyorum can cok tatli o inatci keciler de Rabbime emanet nasipse hersey olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…