seduşşş hadi hayırlı olsun cnmm..
sağlıkla gelsin kuzun inşallahh...3 gün sonra hayırlısyla kucağında yavrunnn
isimlerimizi unutma ne olur dua et bizlereee
çok güzel canımm dualarımız seninlee..inşaallah sağlıkla gelsin paşamız. ...gerçi niyeti yokmuş ammaaa daktır onu ikna eder bi şekildeee inşaallah
ikramaya nasılsın canım kilo verme işleri nasıl gidiyo hiç zayıflayabildinmi
güldenle konuşuyomusun konuşursan selamımı söyle
kdr le karşılamadım ne zamandır onuda merak ediyorum aslında onada selamımı söyle
ben yarından itibaren tatile gidiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
inşallah avatarındaki gibi bebişlerle evine dönersin canımDualrinizi bekliyorum arkadaslar yarin teste gidiyorum kan vercem bkalim benim.bebislerim ordami degil mi biri dahi orda olsun diye cok dua ettim ins ordadir rabbimin izniyle hayirli haber vermk nasip olsun allahim hic kimseyi evltsiz koymasin dualrinizi bekliyorum sabhta yazacam eve gelincede yazarim canlarimm simdiden tsk edrim herkese hic umudum yok ama duam var diyip gidicem icimde hic bisey yok ama iste yinde umut fakirin ekmegi rabbimmmm sana sigindim sana guvendimmm ne olur bos cevirme bizleri diyorum ins kabul olur....ins bunlarla mujdeli haberler vermek nasip olsun ...♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★★☆
hoşbulduk canm nasılsın iyimisin ben pek duramıyoruo topikte net acık oluyo topikte var gözüküyorum canm ama iş yeri biraz yoğun bugün..hoşgeldin tatlımm
güle güle canm hayırlı yolculuklar iyi tatiller geçirirsin inşben yarından itibaren tatile gidiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
Dualrinizi bekliyorum arkadaslar yarin teste gidiyorum kan vercem bkalim benim.bebislerim ordami degil mi biri dahi orda olsun diye cok dua ettim ins ordadir rabbimin izniyle hayirli haber vermk nasip olsun allahim hic kimseyi evltsiz koymasin dualrinizi bekliyorum sabhta yazacam eve gelincede yazarim canlarimm simdiden tsk edrim herkese hic umudum yok ama duam var diyip gidicem icimde hic bisey yok ama iste yinde umut fakirin ekmegi rabbimmmm sana sigindim sana guvendimmm ne olur bos cevirme bizleri diyorum ins kabul olur....ins bunlarla mujdeli haberler vermek nasip olsun ...♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★★☆
canım benimm bugün emele dua ettim üzüldüm sonra kurana gittim dua vardı bi teyzem sayılır kızları evlendi birinin 1sene sonra hamile kaldı.Hayırlı cumalar kızlaar bugün üstümde bir kırıklık var bilmiyom neden .... çevremde hamile bile kalmadı herkesler doğurdu çocukları yaşına girdi en küçükleri...ben hala bekliyorumm ....
kime bozulsan bana faydası yok üzülsem de sevinsemde elim kolum boş sonuçtaa...bazen herşeyi bırakıp hayatıma normaal yaşantıma dönesimm var....zaten 3 günlük dünyaaa peşimde bir sabi bırakıp gitmek de var öte tarafa
bende arıycaktım bi müsait olamadım semuşu o efkarımla...ayy semuşş konuştuk yaa bende öyleyim inankii
Sınavımız bu farkındayımm.Rabbime karşı boynum kıldan incee
ama bende artık boşa kürek çekmek istemiyorum beyaa
valla pazar günü rica edecem artık başlamak istiyorum yumurta takibine bie razıyım yaniiiofff
dayım aradı napıyosunuz diyor dedim otuuryoruz evinde bir ses gürültü çocuklardan...ısıramazsın kiiiiii
iyilik güzellik nolsunn
hoşgeldinn bebişşş
iyiiym canım bi değişikilik yok bi arzu bi kambeer oturuyoruz evde...çay demledim içecez bakalımmm..haberleri seyrettik karardı gene içimm... küçücük kız çocuğunu sel almış götürmüş.:18::18::18:..adı ırmakmışş ...Veren de Rabbim alan da Rabbim ..ne zamn verir ne zamn alır bilemiyoruzz iştee...:26::26::26::26:
sedamuu rabbim yardımcınnn olsunnn canım benimmmmmmmmteşekkür ederim kızlar.
unutur muyum hiç sizi,hepiniz aklımdasınız.
hepiniz için dua edicem inşallah
sedosummmm gecmisi ojuyamadim ama 16 subatti dimi dogumun...canimmm hayirli kolayy dogumlar insallahhhh saglikla bebisini kucagina alirsin insallaahhhh cok heyecanliyim senin adinaa zaten cok duygusalim bugun gozlerim doldu agladim aglicammm
seni seviyorummmm arkadasimmm
bugun seni cok arayasim geldi de hic dk kalmamis...İyi akşamlar kızlarrr nasılsınızSeda canım hadi şimdiden Rabbim yardımcın olsun tatlımmm bize bol bol dua et arkadaşımm
bugun seni cok arayasim geldi de hic dk kalmamis...(
en korktuğum olay da bu heralde opuda bayılamamakAllah yardımcın olsun canım büyük geçmiş olsun.. bu ara beslenmene dikkat istirahat et kendini toparla:9
Benkayra canım geçmiş olsun. Böyle kötü başlayanların sonu iyi oluyor. Sen merak etme. En zoru bitti işe. Lab'da da büyür. İlaçsız tüp bebekte çatlamamış yumurtları alıp büyütüyorlar. İnşallah yarın iyi haberler alırsın.
Tüh! Neyseki randevu almışsın canım git bakalım doktor görsün.
Ühühü kaçırdım kesin bu ay da.
Embryo glue (embriyo tutkalı) diye bir şey var. Belki işe yarar :) Benimkiler de tutunmuyor ki spılar hemen gidiyor
Korkma korkma çok güzel uyuyacağım oh dinleneyim biraz çok yoruldum falan de kendi kendine, uyursun Allah'ın izniyle :)
yok aglamiyom.aglayasim var ama..anammm bugun misafirler geldi bana o.dioki bana kocam sunu aldi oburu dioki sunu yapti bana sordular ben dedim bana hediye gelmedi.eltim geldi biz ikimiz hep.altin kolye istiyorduk kocasi almis ona onu takmis.ama.kiz gostermedi ben sorunca soledi..sonra onlar gidince esime soledim napalim cnm dedi ben de isterim almayi ama hastane parasi biriktirmeye calisiyorum dedi Allah bize de bole bi dert verdi dedi ne bilim zoruma gitti..Bebemmm naber kuşlune bu duygusallık aglayıp durma yaaaa
senin sıpaa yanlış yere yerleşmiş demek ...ama yaramaz yerini bulmuşş sonundaa ...
kuzumm çok mu ağrın var hala yaaainşaalah güzel haberlerini alcaksın yumoşlarının tatlımm
hoşgeldin tatlımm
benkayra tatlım çok geçmiş olsun opu da bayılamamak çok kötü olsa gerek ama nasıl bayılamadın doktorların açıklaması ne bu konuda merak ettim doğrusu
inşallah sonu güzel olurda çektiğin bu acıları yavrunu kucağına aldığında unutursun
yok cnm ben yapamam.ki oyle ya senin isin varsa filan ya da seninda dakikan yoktur belki..iyiyim.cnm aslinda cok sukur bise yok da iste bu cocuk olayi yani baska bise yok bu aralar hamile olan dogum yapanlarla dolu cevrem kaldiramiyorum cnm ya...onun disin dasukur evimde huzurluyum..assegul annesinin yanina gitti cnmCanım çagrı yapsaydınya yaaa ben araadım seni keyfin yok senin bu sıralar iyi degilsin senn farkındayım canım canını sıkan bişeylermi var yoksa kendi kuruntularınmı? tatlım ayşegül nerelerde hiç gözükmüyor bacımızzz
yok aglamiyom.aglayasim var ama..anammm bugun misafirler geldi bana o.dioki bana kocam sunu aldi oburu dioki sunu yapti bana sordular ben dedim bana hediye gelmedi.eltim geldi biz ikimiz hep.altin kolye istiyorduk kocasi almis ona onu takmis.ama.kiz gostermedi ben sorunca soledi..sonra onlar gidince esime soledim napalim cnm dedi ben de isterim almayi ama hastane parasi biriktirmeye calisiyorum dedi Allah bize de bole bi dert verdi dedi ne bilim zoruma gitti..
tatlim nasil oldun neden uyusmamis vucudunn ...benim de opum.kabus gibiydi ciglik atarak uyanmistim daha bide sen hic uyuyamamissin nasil uzuldummmBenim aklimin ucundan bile gecmedi boyle bir ihtimal( Cok sag ol canim benim surekli yatiyorum zaten tatlim..
Insallah sonu guzel olur inan hic dusunmuyorum ne olacagini can o kadar tatli ki hayirlisi neyse o olsun..
Yok bebegim hala agrim var wc ye bile giderken odum kopuyo icim parcalaniyo sanki insallah iyi olur ne diyim..
Benim basima gecen sefer hist.oldugumda biyle bisey gelmisti ama bunun yaninda zerre degilmis ;( bu zamana kadar anesteziyle ilgili hicbir sorunum olmamisti. Dr.cok gergin oldugum icin boyle oldugunu soyledi cunku ilk anestezi ignesinden sonra iki tane daha yapti ama o da ise yaramadi 40 dk.iskence cektim..Allahim bu cektiklerimizi unuttursun hepimize insallah dedigin gibi olur canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?