Tüp Bebek Günlüğümüz !

seduşşş hadi hayırlı olsun cnmm..
sağlıkla gelsin kuzun inşallahh...3 gün sonra hayırlısyla kucağında yavrunnn
isimlerimizi unutma ne olur dua et bizlereee

çok güzel canımm dualarımız seninlee.. inşaallah sağlıkla gelsin paşamız....gerçi niyeti yokmuş ammaaa daktır onu ikna eder bi şekildeee inşaallah

teşekkür ederim kızlar.
unutur muyum hiç sizi,hepiniz aklımdasınız.
hepiniz için dua edicem inşallah

canım ben sana dün didim bi saraa gördüm diyee...

iyi insanım galiba lafın üstüne geldim...
bizim klasik tatildi kayganamlardaydık güzle geçti işte...
yeniden evimdeyim bende sıkı kendimi bakıma aldım tatilde oturmalar çoktu pastlar börekler birer dilim derken baya oldu..
şimdi arınmaya çalışıyorumm birhafta sadece sebze tarzı besleniyorummm

inşallah avatarındaki gibi bebişlerle evine dönersin canım innnşalllah güzel haberlerini duyarız

hoşgeldin tatlımm
hoşbulduk canm nasılsın iyimisin ben pek duramıyoruo topikte net acık oluyo topikte var gözüküyorum canm ama iş yeri biraz yoğun bugün..

ben yarından itibaren tatile gidiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
güle güle canm hayırlı yolculuklar iyi tatiller geçirirsin inş

inş. hayırlı haberler verirsin döndüğünde bize canm.. o kadar üzülüyorumki problem çıkıpta negatif alanlara..inan insan kendine bile sevinemiyo kaç kişinin yüreğinde evlat hasreti var deyip..

canım benimm bugün emele dua ettim üzüldüm sonra kurana gittim dua vardı bi teyzem sayılır kızları evlendi birinin 1sene sonra hamile kaldı.
biride daha 5 aylık evli galiba oda hamile çok samimiyiz bana söylemedi başkasına söylerken anladım..
sevindim rabbim aratmasın ama bugün aynı şeyleri düşünmüşüz...
ben hulusi hocaya başladım aksilikler oldu tedaviye başlayamadan her dönüşümde bir gebe haberi aldım komşularımdan biri doğurdu daha dün gittik görmeye elif berra doğdu...
biride 20 gün sonraaa...
dün hastaneden geldim aslında artık normal geliyo gibi ama sonradan sonradan otururken evde doluyorum içleniyorum..
tatilde öyle eltim geldi karnı kocaman kayınvaldiem görümcem hala çantası almış ciicler almışlar,bornoz takımı v.s.. onlara baktım orda..
3yeni evlenenin gebeliğini duydum...
buraya geldim komşum 20 gün sonra doğurcak bi telaşta dolma sardık,pijamalarını çamaşırlaırnı hazırlamış....
baktımm baktım eve geldim bi efkar boğulcam yaa.....
bu kadarmı birden artar diyorum gebeler biraz geç kalın daha :)))
iyiki duamız va ryoksa kimse bizi rahatlatamaz mevladan başka.....
kendime baktım dışarıdan aklıma gelirmiydi bunlar hayırr...dışarıdan bile kendime bakınca kahroldum am aşükürler olsun diyorum yinee....
bende arıycaktım bi müsait olamadım semuşu o efkarımla...
siz konuşmuşunuz ya ben senin nonu istedim arkdaşalrdan ama gönderen olmadı cicim sen bi atıver kavuşalım gayrııı
hemde ne imtihan bugün sohbette hoca diyoki"imtihanlara sabretmek ahiret kazancımız olucak,günahalrımıza keffaret olucak "inşaallah..
benimde aklıma biizim imtihanımız geldi...
artık tedaviye bile başlamak bize yetiyor o dereceyiz maalesf....
rabbim senide güldrüsün hepimizide...
dayım aradı napıyosunuz diyor dedim otuuryoruz evinde bir ses gürültü çocuklardan...
insanlar sorarken bile bize üzülüyolar ediyle büdüyüz yaa..
dua etti evin dolsun dedii amiinn dedim....
evet semuşum hçbişey bize ait değil evlatda öyle emanet.......
teşekkür ederim kızlar.
unutur muyum hiç sizi,hepiniz aklımdasınız.
hepiniz için dua edicem inşallah
sedamuu rabbim yardımcınnn olsunnn canım benimmmmmmmm
bol dua et bizlere....
inşaallah sağlıkla gelcek kaanımızzz

Son düzenleme:
canımmmm koçuusummmmmmmm özledimmmmmmm seniii...
yarın eşimin teldenn arıycam inş. konuşabilirizzzzzzzzzzzzz

sedosummmm gecmisi ojuyamadim ama 16 subatti dimi dogumun...canimmm hayirli kolayy dogumlar insallahhhh saglikla bebisini kucagina alirsin insallaahhhh cok heyecanliyim senin adinaa zaten cok duygusalim bugun gozlerim doldu agladim aglicammm
seni seviyorummmm arkadasimmm

İyi akşamlar kızlarrr nasılsınız

Seda canım hadi şimdiden Rabbim yardımcın olsun tatlımmm bize bol bol dua et arkadaşımm

Bebemmm naber kuşlu ne bu duygusallık aglayıp durma yaaaa

en cıkıyorum canlar hepinize ii akşamlar Allaha emanet olun...öpüldünüzzz

en korktuğum olay da bu heralde opuda bayılamamak Allah yardımcın olsun canım büyük geçmiş olsun.. bu ara beslenmene dikkat istirahat et kendini toparla:9

Benim aklimin ucundan bile gecmedi boyle bir ihtimal( Cok sag ol canim benim surekli yatiyorum zaten tatlim..

Insallah sonu guzel olur inan hic dusunmuyorum ne olacagini can o kadar tatli ki hayirlisi neyse o olsun..

Bebemmm naber kuşlu ne bu duygusallık aglayıp durma yaaaa
yok aglamiyom.aglayasim var ama..anammm bugun misafirler geldi bana o.dioki bana kocam sunu aldi oburu dioki sunu yapti bana sordular ben dedim bana hediye gelmedi.eltim geldi biz ikimiz hep.altin kolye istiyorduk kocasi almis ona onu takmis.ama.kiz gostermedi ben sorunca soledi..sonra onlar gidince esime soledim napalim cnm dedi ben de isterim almayi ama hastane parasi biriktirmeye calisiyorum dedi Allah bize de bole bi dert verdi dedi ne bilim zoruma gitti..

Yok bebegim hala agrim var wc ye bile giderken odum kopuyo icim parcalaniyo sanki insallah iyi olur ne diyim..

Benim basima gecen sefer hist.oldugumda biyle bisey gelmisti ama bunun yaninda zerre degilmis ;( bu zamana kadar anesteziyle ilgili hicbir sorunum olmamisti. Dr.cok gergin oldugum icin boyle oldugunu soyledi cunku ilk anestezi ignesinden sonra iki tane daha yapti ama o da ise yaramadi 40 dk.iskence cektim..Allahim bu cektiklerimizi unuttursun hepimize insallah dedigin gibi olur canim..

yok cnm ben yapamam.ki oyle ya senin isin varsa filan ya da seninda dakikan yoktur belki..iyiyim.cnm aslinda cok sukur bise yok da iste bu cocuk olayi yani baska bise yok bu aralar hamile olan dogum yapanlarla dolu cevrem kaldiramiyorum cnm ya...onun disin dasukur evimde huzurluyum..assegul annesinin yanina gitti cnm

Oyyy kurban olurum seni yaradana canımsın yaa ne var bunda tatlım seni çookkk iyi anlyrum sen eşin için çokk degerlisin oda senin için çok degerli boş ver tatlım yaa siz birbirinizin hediyesisiniz Rabbim saglık saat versin yeterki giden paralarımız olsun be tatlım çok şükür bak ne güzel eşinde sende saglıklısınız ben gerçekten gönülden inanıyorum yemin ederim senin bu tedavinde bebişin olucak Valla gönülden söylüyorum bacımmmmm üzülme ne olurrr senin eşin çok iyi bir insan hissediyorum sende öylesin Rabbim tez zamanda bu güzel yuvanıza bebişinizide vericek inşşş canımm benimmm

Benim aklimin ucundan bile gecmedi boyle bir ihtimal( Cok sag ol canim benim surekli yatiyorum zaten tatlim..

Insallah sonu guzel olur inan hic dusunmuyorum ne olacagini can o kadar tatli ki hayirlisi neyse o olsun..
tatlim nasil oldun neden uyusmamis vucudunn ...benim de opum.kabus gibiydi ciglik atarak uyanmistim daha bide sen hic uyuyamamissin nasil uzuldummm (iyi misin simdi biraz cnm?

Canım yaaa bayıldınmı peki sonunda yaa bende pazartesi yada salı his. olucam bir an korku geldi narkoza alışkınım ama ne bilim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…