İnsan başına gelmeden anlamıyormuş çok zormuş gerçekten işte büyük kızına taktı haksızlık olmasın diyegitti.kiz gordun mu bacim tuhhhh ... amcanlara nasil uzuluyorum benim amcaminda boynunu buktu kizi Allah evladinda hayirlisini versin..aslinda takmasa amcan bise o kopek kizin elinden alicak daha bide ona mukafat mi olcak.
iyiyim.cnm mac vardi bugun misafir vardi aksam baskada degisik bisey yok sebn naptin dohgum gunun nasilgecti bebis napiodu¿İnsan başına gelmeden anlamıyormuş çok zormuş gerçekten işte büyük kızına taktı haksızlık olmasın diye
boşver cnm hayırlısı artık sen nasılsın????
neyse en azindan dugun yapiolar Allah mutlu etsin sizinkilerle de insallah barisirlar...ben de yatim cnm.ii gecelerİnsan başına gelmeden anlamıyormuş çok zormuş gerçekten işte büyük kızına taktı haksızlık olmasın diye
boşver cnm hayırlısı artık sen nasılsın????
Umudum olmamasina ragmen yinede dualrimi edip rabbime sigindim ins bugun iyi haber almak nasip olsun diyorum dualrinizi eksik etmeyin kizlar allhim hepimize melgini yollasin ins 8 de cikacaz benim icimde hic bisey yok sadece korku varins bu sefr yuzm guler allhim yardimcimz olsun
Umudum olmamasina ragmen yinede dualrimi edip rabbime sigindim ins bugun iyi haber almak nasip olsun diyorum dualrinizi eksik etmeyin kizlar allhim hepimize melgini yollasin ins 8 de cikacaz benim icimde hic bisey yok sadece korku varins bu sefr yuzm guler allhim yardimcimz olsun
Yeni geldim eve 3 saat sonra telfonla haber vercekler esim beni arayin dedi bende iyi olmasa beni arama dedim umudum neden yok onuda soyleyim tarnsferim 4 gunu gece esim beni uzdu vede vurdu cook agladim uzldum ztn hep negatif cikmisti sorunlarda vardi yinede ordadir diye dua ettim ama 8 gun idrarda negatif cikti sonra 11 gun yine yaptim yine negatif cikti genelde idrarda ne yaprsam kanimda da o oldu hep gercekten rabbimden minik mucizemi vermesi e okadr cok cok.cok ihtiyacim. Varki o gelince hersey benim ici iyi olck vede umudum herseyim hayata sımsıki sarilmami saglaycak sansim yok benim hep uzldum bundada uzlmek istemiyorum ins sonuc iyi cikar tek dilegim bu buhun sari akintim var biraz cironenden dolayi allahim ins herkese evlt nasip edr dualrinz hepimzle olsun ben melegime diyorum anneci umutsuz uzgun sen orda ol ama sakin birkma herseyim.olcaksin unutma diyorum ins ordadir......
noldu ciktimi sonuc kani verip mi geldin?
Yeni geldim eve 3 saat sonra telfonla haber vercekler esim beni arayin dedi bende iyi olmasa beni arama dedim umudum neden yok onuda soyleyim tarnsferim 4 gunu gece esim beni uzdu vede vurdu cook agladim uzldum ztn hep negatif cikmisti sorunlarda vardi yinede ordadir diye dua ettim ama 8 gun idrarda negatif cikti sonra 11 gun yine yaptim yine negatif cikti genelde idrarda ne yaprsam kanimda da o oldu hep gercekten rabbimden minik mucizemi vermesi e okadr cok cok.cok ihtiyacim. Varki o gelince hersey benim ici iyi olck vede umudum herseyim hayata sımsıki sarilmami saglaycak sansim yok benim hep uzldum bundada uzlmek istemiyorum ins sonuc iyi cikar tek dilegim bu buhun sari akintim var biraz cironenden dolayi allahim ins herkese evlt nasip edr dualrinz hepimzle olsun ben melegime diyorum anneci umutsuz uzgun sen orda ol ama sakin birkma herseyim.olcaksin unutma diyorum ins ordadir......
canımm benımm uzulme ne olur ya valla çok kötü oldumyalnız hıssetme kendını.inşaallah senınde cocugun olacak yeterkı Allah OL desin..bunlar sadece sınav.sabret bak göreceksın sende anne olcaksınnnnnn
nasil olur ya nasil yapa bole bise senin transferin olmus yataktan kaldirmamasi gerekirkenn....offf dunden bugune surda okuduklarimla bittim yaniiiiYeni geldim eve 3 saat sonra telfonla haber vercekler esim beni arayin dedi bende iyi olmasa beni arama dedim umudum neden yok onuda soyleyim tarnsferim 4 gunu gece esim beni uzdu vede vurdu cook agladim uzldum ztn hep negatif cikmisti sorunlarda vardi yinede ordadir diye dua ettim ama 8 gun idrarda negatif cikti sonra 11 gun yine yaptim yine negatif cikti genelde idrarda ne yaprsam kanimda da o oldu hep gercekten rabbimden minik mucizemi vermesi e okadr cok cok.cok ihtiyacim. Varki o gelince hersey benim ici iyi olck vede umudum herseyim hayata sımsıki sarilmami saglaycak sansim yok benim hep uzldum bundada uzlmek istemiyorum ins sonuc iyi cikar tek dilegim bu buhun sari akintim var biraz cironenden dolayi allahim ins herkese evlt nasip edr dualrinz hepimzle olsun ben melegime diyorum anneci umutsuz uzgun sen orda ol ama sakin birkma herseyim.olcaksin unutma diyorum ins ordadir......
Sagol canim benimm ellden bisey gelmiyor iste sabredip dua edecez rabbim ne verirse hayirlisini versin ins allhim buyuktur bi kapi acr elbet.
.
eşin sana nasıl vurur sni bu dönemde nasıl üzer yaaaaa
anlayslı olması gereken bu dönemde anlayamıyorum yani..
üzülme..Rabbm hayırlısını nasib etsin..
idrar testlerine güvenme hep doğruyu söylemiyor onlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?