Tüp Bebek Günlüğümüz !

Falan bakan varsa niytlenip baksin kafamiz daglisin oynalalim belki guzel.haber cikar kendim avutuyor iste

Ahh be julim gecmis olsun bebeem dikkat et kendine..Neden oluyo acaba?

Fazla oynatmamaya calis canim benim allh acil sifalar versin bu bebege bayiliyorum ya hele takla atip duruyor ya :)

sagolun kızlarr gecsin ya neden oluyor bende bilmiyorum..
sinirden mi? soğuk mu alıyor? Allah korusun fıtık falan mı var bilmiyorum..
ayda 1 kez tutuluyorr

Var diyenler yok diyenler ilk ben tahmin edim bana gore umutszum

fatma girik toprak ana filmnde 4 cocuk dogurdu :) hay masllh ya

valla ya cok zormuş ıyı haber gelsın dıye meraklanıyorumm.kendı sonucumu beklıyorm sankı kuzum ya :))

Okadr seviniyorumki burdaki mujdeli haberlri vernlerle sanki ben de olmus gbi allhimmm ne olursun hayirli haber almayi nasip rabbimmmm

KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle

kızlar günaydın dün doktor progesteronun biraz düşük dedi kafama takıldı korku sardı içimi 17 çıkmış dün 3+6 haftalıkken bugün 4 hafta oldu tam önceki adetimin üzerinden normalde kaç olması gerekiyodu özellikle hamile arkadaşlara soruyorum sizin kaç çıkmıştı arkadaşlar

KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy havaya fırladm resmen cok sevındm yaaa bılıyodummmmmm ama tam emın olalım ıstedm ıcıme dogmuştu valla..Allahh teyze oluyorzzzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…