Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkesin derdi baska işte..insanın umutsuz olması kadar kötü bişey yok şu hayatta.. sen sabret canım mükafatını alacaksın.olmuyorsa hayırlı olmadıgı ıcın olmuyordur emin oll..vardır bı hayır..

canım yaa ne diyeyim ben ona isteyeceksin tabi.
tut ki hamilesin bunu düşünemiyor mu o?
ya ne bileyin ben şimdi konuşursam yanlış konuşurum o yuzden susuyorum..
ailesinin etkisinde kalma olayı varsa kötü be cnmm

böyle durumlarda elimden bişey gelmiyoya okadar üzülüyorum kı.. off off.. sadece dua işte sadecee.. sabah gittiğinden beri bildiğim bütün duaları okuyorm snın ıcın.inş mutlu olursun ya
Allahim hepimze nasip edr ins o guzel.duyguyu bizde yasmayi nasip etsin oyki varsinz kizlar iyki burdaisnz size sonsuz dualrim var ins hepimz birgun mutlu olurz.

.

Allahim hepimze nasip edr ins o guzel.duyguyu bizde yasmayi nasip etsin oyki varsinz kizlar iyki burdaisnz size sonsuz dualrim var ins hepimz birgun mutlu olurz.

.

inşaallahh canımm inşaallah... sende iyiki varsın.yalnız degılız hıc olmazsa konuşup dertleşebiliyoruz..

canım yaa ne diyeyim ben ona isteyeceksin tabi.
tut ki hamilesin bunu düşünemiyor mu o?
ya ne bileyin ben şimdi konuşursam yanlış konuşurum o yuzden susuyorum..
ailesinin etkisinde kalma olayı varsa kötü be cnmm

Tostla kofte istedim diye gidip zenginle evlnseydi diyor bana hep icimdeki herseyimi yok ediyor o sozler ve vurdugu andaki sozleride napim dua ediyorum hep aglayip ama o agladigimda bile git baska yerde agla diyor bana ben onda cok sey istiyormusum gbi davraniyor hepinize soruyorum bunu siz esnizden onunla konusmak dertlesmek paylasip anlatmak gulup eglenmek ilgisini sevgisini istemk ve bunu yapmadigi icn soylenince sucmu oluyor ztn dusunse istese yaprdi diyorum vede oyle zyn ailesine cok duskun merk etmesin ben gidince mutlu olur birsey isteyn olmz dirdir yapn yada hesp sornda olmaz... ;(

ahhh yavrmm e sende yemek yapamiosun yatiyosun diye disardan istedin madem oyle alip getireydi pirzolayi
ailen arkada mi?

inşaallahh canımm inşaallah... sende iyiki varsın.yalnız degılız hıc olmazsa konuşup dertleşebiliyoruz..

Evt canim oyle birbirmizi anliyoruz ortak noktamiz var hepimizn duasi dilegi melklerimz icn allh hepimize huzur mutlulk versin

Allah'ım yaa tabıkı isteyeceksın canın çekmiş ya.kaçı kaç kuruş sanki.zengin olmak mı gerekıyomuş tostla köfte için yaa! Allah ıslah etsın inşaallah düzelir.böyle yaparak biyere varamaz ki sanada yazık sende cansın ya

ahhh yavrmm e sende yemek yapamiosun yatiyosun diye disardan istedin madem oyle alip getireydi pirzolayi
ailen arkada mi?

Kan verdim ya bugun test icin dedi kahvalti yaplim bende kofte tost yerim surda yiyelim dedim yani bugun olan birsey kendi dedi diye yoksa ben yemkmi dusunuyom ben melgim orda olsun diye yalvariyom.allhima ev geldim hic bisey yemedim vanim sitemiyor cunku oglen yerim iste ztn bu olydan beri zayifladim biraz oturdum.is yapmadim kaynanam ne yaprsa onu yemeye calistim ilac icmek icin yedim ilac ta icmedim sabh bide oglen var sonuca gore baklim ne dicek ins iyi haber verirler

Canim yaa boyle bir donemde esin nasil boyle birsey yapar anlamiyorum. Hepimiz tartisiyoruz ama bu kotu olmus.. Insallah Rabbim kalbindekini kucagina versin hayirli haberlerle gel..

Elinde var diye istiyorum ben babamin evnde kuru ekmk yerdim okula annem borc alirdi verirdi onu yuznden okuyamadimda dusunse ztn bunlari yapmaz lise birden terk ettim onu taniyinca derse kafami vermedim 7 sende uni de bitirirdim.ama izn vermedi ins melgimle okucam rabbim nasp edrse ins hic dusunse bu durumda o laflari etmezdi ztn ama demekki hic dusuncesi yok ;(

Allah'ım inşaallah sana öyle bı kapı açsın kı dosdogru onunn yoluna git inşaallah..çocugunda olur inşş onunla vakıt gecırırsın onunla dertleşir konusursun.büyüyüncede anlar senı.çok ıyı bır anne olacagından emınım.ama hayırlısı ise olsun canım benım..

kızlar boynum fena tutuldu temizlik yapıyorum bu halde eşim gelsin hastaneye gidicez kas gevşetici iğne yapsınlar..
sürekli tutuluyor yaa
sağ taraf hep..doktora gidicemm

Canim yaa boyle bir donemde esin nasil boyle birsey yapar anlamiyorum. Hepimiz tartisiyoruz ama bu kotu olmus.. Insallah Rabbim kalbindekini kucagina versin hayirli haberlerle gel..

Ah o melgim bi gelse hersey son bulacak inaniyorum oda ins gelir bekletmez beni allh hepimize nasip etsin hem beklemek hemde uzgun olmk cok zor bir durum iste offf

kızlar boynum fena tutuldu temizlik yapıyorum bu halde eşim gelsin hastaneye gidicez kas gevşetici iğne yapsınlar..
sürekli tutuluyor yaa

gecmiş olsun canım kas gevsetici bi krem vardı muscorıl mıydı neydı eczanelerde satılıyo o cok ıyı gelıyo bak

gecmiş olsun canım kas gevsetici bi krem vardı muscorıl mıydı neydı eczanelerde satılıyo o cok ıyı gelıyo bak

cnm sabah sürdüm ama banamsın demiyor sürekli böyle kronik yani..
kas gevşetici yaptırıyoruz yarım saate kesiliyor..
ama en yakın zamanda baktırmam lazım

sürekli tutuluyor yaa

Fazla oynatmamaya calis canim benim allh acil sifalar versin bu bebege bayiliyorum ya hele takla atip duruyor ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…