julimm gunaydin cnm..
kayra bebislerden haber var mi?
Bana garezi var 7 sendir ztn hep uzldum ailesi istemdi ztn bende ikinci esiyim ablasi alip bostmis benide istemediler sorunlar soru lar iste beni sevde hep uzuyor iyi bir insa olasada beni uzup kirdikta sonra hic bir onemi yok sevsemde kirip uzup te yiprtip durdu ne dim ben ona.allh islah etsin onu madem bunlari yasatackti getirmeseydi beni uzmeseydi benim sucum sevip mutlu olmak istemekmis ne diyim tek umudum bebegim oda gelmesse gidicem ztn raht edr oda tostla kofte istedim diye demedi laf kalmadi eymis 30 tl ona vercene pirzola almis elinde var evine bana cimrilik yapiyor baskalri a gelinve grda kirip veriyor nedim ben umutsuz olmayip napim ;(;( ufff neyse ya bi dokun bin ah ist iste ;(
Bana garezi var 7 sendir ztn hep uzldum ailesi istemdi ztn bende ikinci esiyim ablasi alip bostmis benide istemediler sorunlar soru lar iste beni sevde hep uzuyor iyi bir insa olasada beni uzup kirdikta sonra hic bir onemi yok sevsemde kirip uzup te yiprtip durdu ne dim ben ona.allh islah etsin onu madem bunlari yasatackti getirmeseydi beni uzmeseydi benim sucum sevip mutlu olmak istemekmis ne diyim tek umudum bebegim oda gelmesse gidicem ztn raht edr oda tostla kofte istedim diye demedi laf kalmadi eymis 30 tl ona vercene pirzola almis elinde var evine bana cimrilik yapiyor baskalri a gelinve grda kirip veriyor nedim ben umutsuz olmayip napim ;(;( ufff neyse ya bi dokun bin ah ist iste ;(
Allahim hepimze nasip edr ins o guzel.duyguyu bizde yasmayi nasip etsin oyki varsinz kizlar iyki burdaisnz size sonsuz dualrim var ins hepimz birgun mutlu olurz.böyle durumlarda elimden bişey gelmiyoya okadar üzülüyorum kı.. off off.. sadece dua işte sadecee.. sabah gittiğinden beri bildiğim bütün duaları okuyorm snın ıcın.inş mutlu olursun ya
Allahim hepimze nasip edr ins o guzel.duyguyu bizde yasmayi nasip etsin oyki varsinz kizlar iyki burdaisnz size sonsuz dualrim var ins hepimz birgun mutlu olurz.
.
canım yaa ne diyeyim ben ona isteyeceksin tabi.
tut ki hamilesin bunu düşünemiyor mu o?
ya ne bileyin ben şimdi konuşursam yanlış konuşurum o yuzden susuyorum..
ailesinin etkisinde kalma olayı varsa kötü be cnmm
ahhh yavrmm e sende yemek yapamiosun yatiyosun diye disardan istedin madem oyle alip getireydi pirzolayiBana garezi var 7 sendir ztn hep uzldum ailesi istemdi ztn bende ikinci esiyim ablasi alip bostmis benide istemediler sorunlar soru lar iste beni sevde hep uzuyor iyi bir insa olasada beni uzup kirdikta sonra hic bir onemi yok sevsemde kirip uzup te yiprtip durdu ne dim ben ona.allh islah etsin onu madem bunlari yasatackti getirmeseydi beni uzmeseydi benim sucum sevip mutlu olmak istemekmis ne diyim tek umudum bebegim oda gelmesse gidicem ztn raht edr oda tostla kofte istedim diye demedi laf kalmadi eymis 30 tl ona vercene pirzola almis elinde var evine bana cimrilik yapiyor baskalri a gelinve grda kirip veriyor nedim ben umutsuz olmayip napim ;(;( ufff neyse ya bi dokun bin ah ist iste ;(
inşaallahh canımm inşaallah... sende iyiki varsın.yalnız degılız hıc olmazsa konuşup dertleşebiliyoruz..
Tostla kofte istedim diye gidip zenginle evlnseydi diyor bana hep icimdeki herseyimi yok ediyor o sozler ve vurdugu andaki sozleride napim dua ediyorum hep aglayip ama o agladigimda bile git baska yerde agla diyor bana ben onda cok sey istiyormusum gbi davraniyor hepinize soruyorum bunu siz esnizden onunla konusmak dertlesmek paylasip anlatmak gulup eglenmek ilgisini sevgisini istemk ve bunu yapmadigi icn soylenince sucmu oluyor ztn dusunse istese yaprdi diyorum vede oyle zyn ailesine cok duskun merk etmesin ben gidince mutlu olur birsey isteyn olmz dirdir yapn yada hesp sornda olmaz...;(
ahhh yavrmm e sende yemek yapamiosun yatiyosun diye disardan istedin madem oyle alip getireydi pirzolayi
ailen arkada mi?
Yeni geldim eve 3 saat sonra telfonla haber vercekler esim beni arayin dedi bende iyi olmasa beni arama dedim umudum neden yok onuda soyleyim tarnsferim 4 gunu gece esim beni uzdu vede vurdu cook agladim uzldum ztn hep negatif cikmisti sorunlarda vardi yinede ordadir diye dua ettim ama 8 gun idrarda negatif cikti sonra 11 gun yine yaptim yine negatif cikti genelde idrarda ne yaprsam kanimda da o oldu hep gercekten rabbimden minik mucizemi vermesi e okadr cok cok.cok ihtiyacim. Varki o gelince hersey benim ici iyi olck vede umudum herseyim hayata sımsıki sarilmami saglaycak sansim yok benim hep uzldum bundada uzlmek istemiyorum ins sonuc iyi cikar tek dilegim bu buhun sari akintim var biraz cironenden dolayi allahim ins herkese evlt nasip edr dualrinz hepimzle olsun ben melegime diyorum anneci umutsuz uzgun sen orda ol ama sakin birkma herseyim.olcaksin unutma diyorum ins ordadir......
Allah'ım yaa tabıkı isteyeceksın canın çekmiş ya.kaçı kaç kuruş sanki.zengin olmak mı gerekıyomuş tostla köfte için yaa! Allah ıslah etsın inşaallah düzelir.böyle yaparak biyere varamaz ki sanada yazık sende cansın ya
Elinde var diye istiyorum ben babamin evnde kuru ekmk yerdim okula annem borc alirdi verirdi onu yuznden okuyamadimda dusunse ztn bunlari yapmaz lise birden terk ettim onu taniyinca derse kafami vermedim 7 sende uni de bitirirdim.ama izn vermedi ins melgimle okucam rabbim nasp edrse ins hic dusunse bu durumda o laflari etmezdi ztn ama demekki hic dusuncesi yok;(
Canim yaa boyle bir donemde esin nasil boyle birsey yapar anlamiyorum. Hepimiz tartisiyoruz ama bu kotu olmus.. Insallah Rabbim kalbindekini kucagina versin hayirli haberlerle gel..
kızlar boynum fena tutuldu temizlik yapıyorum bu halde eşim gelsin hastaneye gidicez kas gevşetici iğne yapsınlar..
sürekli tutuluyor yaa
sağ taraf hep..doktora gidicemm
gecmiş olsun canım kas gevsetici bi krem vardı muscorıl mıydı neydı eczanelerde satılıyo o cok ıyı gelıyo bak
kızlar boynum fena tutuldu temizlik yapıyorum bu halde eşim gelsin hastaneye gidicez kas gevşetici iğne yapsınlar..
sürekli tutuluyor yaa
sürekli tutuluyor yaa
cnm sabah sürdüm ama banamsın demiyor sürekli böyle kronik yani..
kas gevşetici yaptırıyoruz yarım saate kesiliyor..
ama en yakın zamanda baktırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?