Tüp Bebek Günlüğümüz !

KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle

sevindim canım gözün aydın hadi hayırlısı bende sabretseydim aynı gün öğrencekmişiz benimde bugün 12. günüm ben aceleci davrandım :)))

Kizlaar 9 yumiden 6 tanesi isleme alinmis ve
4 tanesi dollenmis yarin tekrar aricam..
benin de 4 tane yumim vardı çok şükür bebeğim bırakmadı beni Rabbim yumilerini sağlıkla göbüşünde bebişler yapsın güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kb yin kizlar hala soktayimmm rabnim.minik mucizemi 7 ci senemde verdiii suan yemek yemey calisiyorum ilac icicem burda bulunan herkese sonsuz dua ve tsklerimi sunuyorum ins iki gun sonra katlanark artsin kesesinide pit pitlarinin guzel haberlerinide almayi nasip etsin rabbim dualrinizi eksik etmeyin heycandan yemek zor yiyorum :) ilc icicem mecbur yemem lazim yine yazrimmmmm

inşallah 4 taneside 1. kalite olur ikizler gelir hayırlısıyla

Insallah canim benim bakalim yarin nasil olacak..

4 tane güzel bi sayı canım benim 2 tanecik yumurtam vardı biri sadece döllendi bak hamileyim moralini bozma

Masallah insallah Allahim bana da bu sefer saglikli bir hamilelik nasip eder..

benin de 4 tane yumim vardı çok şükür bebeğim bırakmadı beni Rabbim yumilerini sağlıkla göbüşünde bebişler yapsın güzel haberlerini bekliyoruz canım

Amiin canim benim tek duam kaliteli olsunlar beni anne yapsinlar..

cnım benım ye kendıne ıyı bak artık ıkı canlısın sennn :)

Inan cok sevindim senin icin hersey guzel olsun..Degerin kac cikmis?

KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle

Çok şükür. canım sen hemen bir şükür namazı kıl bizlere de dua et. Gözün aydın canım

Kizlaar 9 yumiden 6 tanesi isleme alinmis ve
4 tanesi dollenmis yarin tekrar aricam..

İnşallah senden de yakında pozitif haberleri alacağız canım

İyi akşamlar kızlarrr nasılsınız :
Seda canım hadi şimdiden Rabbim yardımcın olsun tatlımmm bize bol bol dua et arkadaşımm

canlarım benim hepinize teşekkür ederim.
dualarımdasınız.

hadi gözünaydınnnn..
boşuboşuna stres yaptın kendine bütün haftaa
artık göbüşünde eleğin..gözünaydın cnmmmmm
sağlıkla gelsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…