KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
canım bu süperrrr bir haber çok sevindim gözün aydın :)))))))))KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
Kizlaar 9 yumiden 6 tanesi isleme alinmis ve
4 tanesi dollenmis yarin tekrar aricam..
benin de 4 tane yumim vardı çok şükür bebeğim bırakmadı beni Rabbim yumilerini sağlıkla göbüşünde bebişler yapsın güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlaar 9 yumiden 6 tanesi isleme alinmis ve
tatlım progesteronuma hiç bakılmadı e2.ye baktılar yumiler büyürken sadececanım senin progesteron değerin kaçtı
inşallah 4 taneside 1. kalite olur ikizler gelir hayırlısıyla
4 tane güzel bi sayı canım benim 2 tanecik yumurtam vardı biri sadece döllendi bak hamileyim moralini bozma
benin de 4 tane yumim vardı çok şükür bebeğim bırakmadı beni Rabbim yumilerini sağlıkla göbüşünde bebişler yapsın güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kb yin kizlar hala soktayimmm rabnim.minik mucizemi 7 ci senemde verdiii suan yemek yemey calisiyorum ilac icicem burda bulunan herkese sonsuz dua ve tsklerimi sunuyorum ins iki gun sonra katlanark artsin kesesinide pit pitlarinin guzel haberlerinide almayi nasip etsin rabbim dualrinizi eksik etmeyin heycandan yemek zor yiyorum :) ilc icicem mecbur yemem lazim yine yazrimmmmm
Kb yin kizlar hala soktayimmm rabnim.minik mucizemi 7 ci senemde verdiii suan yemek yemey calisiyorum ilac icicem burda bulunan herkese sonsuz dua ve tsklerimi sunuyorum ins iki gun sonra katlanark artsin kesesinide pit pitlarinin guzel haberlerinide almayi nasip etsin rabbim dualrinizi eksik etmeyin heycandan yemek zor yiyorum :) ilc icicem mecbur yemem lazim yine yazrimmmmm
Çok şükür. canım sen hemen bir şükür namazı kıl bizlere de dua et. Gözün aydın canım
İnşallah senden de yakında pozitif haberleri alacağız canım
canım benimm bugün emele dua ettim üzüldüm sonra kurana gittim dua vardı bi teyzem sayılır kızları evlendi birinin 1sene sonra hamile kaldı.
biride daha 5 aylık evli galiba oda hamile çok samimiyiz bana söylemedi başkasına söylerken anladım..
sevindim rabbim aratmasın ama bugün aynı şeyleri düşünmüşüz...
ben hulusi hocaya başladım aksilikler oldu tedaviye başlayamadan her dönüşümde bir gebe haberi aldım komşularımdan biri doğurdu daha dün gittik görmeye elif berra doğdu...
biride 20 gün sonraaa...
dün hastaneden geldim aslında artık normal geliyo gibi ama sonradan sonradan otururken evde doluyorum içleniyorum..
tatilde öyle eltim geldi karnı kocaman kayınvaldiem görümcem hala çantası almış ciicler almışlar,bornoz takımı v.s.. onlara baktım orda..
3yeni evlenenin gebeliğini duydum...
buraya geldim komşum 20 gün sonra doğurcak bi telaşta dolma sardık,pijamalarını çamaşırlaırnı hazırlamış....
baktımm baktım eve geldim bi efkar boğulcam yaa.....
bu kadarmı birden artar diyorum gebeler biraz geç kalın daha :)))
iyiki duamız va ryoksa kimse bizi rahatlatamaz mevladan başka.....
kendime baktım dışarıdan aklıma gelirmiydi bunlar hayırr...dışarıdan bile kendime bakınca kahroldum am aşükürler olsun diyorum yinee....
bende arıycaktım bi müsait olamadım semuşu o efkarımla...
siz konuşmuşunuz ya ben senin nonu istedim arkdaşalrdan ama gönderen olmadı cicim sen bi atıver kavuşalım gayrııı
hemde ne imtihan bugün sohbette hoca diyoki"imtihanlara sabretmek ahiret kazancımız olucak,günahalrımıza keffaret olucak "inşaallah..
benimde aklıma biizim imtihanımız geldi...
artık tedaviye bile başlamak bize yetiyor o dereceyiz maalesf....
rabbim senide güldrüsün hepimizide...
dayım aradı napıyosunuz diyor dedim otuuryoruz evinde bir ses gürültü çocuklardan...
insanlar sorarken bile bize üzülüyolar ediyle büdüyüz yaa..
dua etti evin dolsun dedii amiinn dedim....
evet semuşum hçbişey bize ait değil evlatda öyle emanet.......
sedamuu rabbim yardımcınnn olsunnn canım benimmmmmmmm
bol dua et bizlere....
inşaallah sağlıkla gelcek kaanımızzz
sedosummmm gecmisi ojuyamadim ama 16 subatti dimi dogumun...canimmm hayirli kolayy dogumlar insallahhhh saglikla bebisini kucagina alirsin insallaahhhh cok heyecanliyim senin adinaa zaten cok duygusalim bugun gozlerim doldu agladim aglicammm
seni seviyorummmm arkadasimmm
İyi akşamlar kızlarrr nasılsınız:
Seda canım hadi şimdiden Rabbim yardımcın olsun tatlımmm bize bol bol dua et arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?