Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ins allhim duysun seni kb erkn cvp yazamadim jarji bitti yazarken bu guzel mjlarin icn vok sagol ins iyi haberler gelir yarinda dualrinizi eksik etmeyin dualrim siznle arkadslar BU ARADA BENIM ADIMDA EYLUL Tanistima memmun oldum hepinzle iyki varsinz

günaydınn tatlım hoş bulduk

Bende ins saglikli gelisirse 11 ay gbi duruyor ins allhin izniyle hayirli haberler alalimda asamalr ve sabirla bekleyis ins saglikli sihatli gelisip dogar melekelerimiz arbbimn izniyle

o.zaman bu idrar testi hikaye(

simdi cnm bizde opusme olayi yok sık sık gorustugumuz icin ben girerim.meraba derim oda hosgeldin kizim.der oyle bi opusme tokalasma olayi gerceklesnez bayramda filan olur oyle bise onda da opturtmez kebdisi ben de simaririm banane opucem filan derim..cay olayina gelince cnm biz gelinler ve gorumcem kim varsa o anda doldurur yani aninda takip ederiz onun bardagi koymasiyla birlikte birimiz kalkariz ustelik asla bulasik falan birakmayiz ocagina kadar sileriz cay pastaservisi meyve olsun hersey yapuoruz yani...
ama biz de oyle tabi herkes yapicak.diye bise yok opmeye bise diyemem ama sen Allah rizasi icin doldur bardagini bosver..kocanla daaran bozulmamis olur tatlim..

iyi akşamlar kızlar turkuaz canım dr gittim bügün yine polip göremedi canım ok sıkkın tatlım yaaa
askisiii niye canini.sikiosun tamam ne guzel iste gormemis hem adetli gittin hem de kendi doktorundu..bence iyi bise yavrumm
his.den kurtuldun..
kizzz ben varya 12 gun yaticam ve bitlenene kadar yikanmicam bu sefer:)))))
ttlim toplandigi gunu sayma o.zaman 5. gun oluyo ama egersayarsan benim ki de 6. gundu yani blast ti..senin icin daha iyi ben boylece kalitesizleri anlamis oluyosun ve kalan en iyi koyuluo erken koysalar icindeeksiliceklrrdi belki oyle dusun...

adağını cok dile getırme cnm annem demistı bırde bende her seye adak adardım unv kazanınca yok hamıs kalınca yok dogurunca yok ikili test çoookk adadım bu gune kadar annemde bunun doğru olmadığını söyledi bende 3 gun öncesıne kadar akşam 8-9 gibi sızardım gece 4-5 gibi uyanır 6da tekrar yatardım bu haftaya kadar heeepp böyle olurdu ben ağustosta kısmet olursa doğum yağcam cnm o topikte değıl sanırım neyse dua et zikir cek allaha emanet bebişlerimiz

9ay cnm hiç takılma bunlara bende kayınpedere gidince görümceler oturur hatta ben yaslarda kız torunu ve erkek torunun esi oturur herrrr seyı ben yapardım eve gittiğimde belim ağrırdı bunlar sorun değil birde bizim örf adetlerimize göre hiZmeti gelin yapar kaynana ve kayınpeder bunu görünce murad almış olurlar, yani boşver hiç takılma onlar öyle görmek istiyor hergün görmüyorsun yaomıyorsun ya ayrıca anladığım kadarıyla seni rahatsız etmeyen zararsız insanlar böyle büyüklere mükafatı verilmeli, keza burdan duyuyoruz neler var neler..

Kesinlikle bende oyle yapicam banyo da yapmicam kis gunu kokmam herhalde :)))

Kesinlikle bende oyle yapicam banyo da yapmicam kis gunu kokmam herhalde :)))
bosver cnm ben transferde herifle yatmiom zaten kokarsam kokim arada islak mendile silerim bide 4 gun filan sacimi idare ederim sonrada eltim gelip 2 gune bir lavaboda sacimi yikicak..:))

Embriyologla gorustum su an iyi durumdalarmis yarin saat 13:30 da transferim olacak insallah..
hadi bakalim caniss bebislerin seni hic birakmasin insallah

Embriyologla gorustum su an iyi durumdalarmis yarin saat 13:30 da transferim olacak insallah..

canım hadi hayırlısı, sen rahat olmaya çalış. belki yarın öğleden sonra hastaneye gelme durumum var ikili test sonucum çıkarsa. gelirsem uğrarım sana. gevşeme egzersizi yaptın mı bakıyım?

şekerim ben 2. günden itibaren 2 günde bir ılık duş almıştım çok kısa süreli. rahatlamıştım valla. bişey de olmadı yani. yine de siz bilirsiniz tabii.

hadi hayırlı olsun canım 12 gün sonra hamileyiiiiiiiiiiiiiiim dersin inşaallah

Insallah canim yaaa Allahim nasip etmistir insallah..

Insallah tatlim bu sefer benden hic ayrilmasinlar..

canım hadi hayırlısı, sen rahat olmaya çalış. belki yarın öğleden sonra hastaneye gelme durumum var ikili test sonucum çıkarsa. gelirsem uğrarım sana. gevşeme egzersizi yaptın mı bakıyım?

Dun aksam burasi pek musait degildi tatlim yapamadim ama bugun yapicam simdi dus aldim, kuafore gittim.. Yaa insallah gelirsin cok mutlu olurum. Yarin transfere yalniz gelicem ve hastaneden taksiyle yalniz donucem eve (

Emooss canim yarın transfer varmis.. rabbim hayirli eylesin. Insallah guzel haberler alacagiz senden.. soz verdim koca göbek le geldiğinde bana gozleme yapicam sana. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…