- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
günaydınnn iyi pazarlar kızlar.
bende muayneye gidiyorum bugün.çayı koydum kahvaltımzı edelim çıkıcaz bizdee
günaydınnn iyi pazarlar kızlar.
bende muayneye gidiyorum bugün.çayı koydum kahvaltımzı edelim çıkıcaz bizdee
günaydınn tatlım hoş buldukgunaydın canım hoşgeldinn
ayh kuzucum nasıl sevındım anlatamam benım yerımede sen ye olur mu :).. inşaallah aşama aşama hersey Rabbımın ıznıyle cok ıyı gıdecek ve her gece ıngaaaa sesıyle uyanacaksınnn :)) ohhh :)) hersey guzell gitsin Allah'ımmmm inşaallahh Yarabbimmm :) :) :)
günaydınn tatlım hoş bulduk
o.zaman bu idrar testi hikayecanm nolduuuu ben sana demedimmi idrar testine güvenme biraz daha sabret benm test günü bile negatif cıktı diyeee
artk darısı bütün arkadaşlarımızın basına..
senle bende kese ve pıtpıtlarda sıra inş. canm
simdi cnm bizde opusme olayi yok sık sık gorustugumuz icin ben girerim.meraba derim oda hosgeldin kizim.der oyle bi opusme tokalasma olayi gerceklesnez bayramda filan olur oyle bise onda da opturtmez kebdisi ben de simaririm banane opucem filan derim..cay olayina gelince cnm biz gelinler ve gorumcem kim varsa o anda doldurur yani aninda takip ederiz onun bardagi koymasiyla birlikte birimiz kalkariz ustelik asla bulasik falan birakmayiz ocagina kadar sileriz cay pastaservisi meyve olsun hersey yapuoruz yani...Kızlar çok konu dışı olacak ama bana yardımcı olursanız sevinirim. k.pedere hizmet etmek zorunda mıyız biz? Eşimle ne zaman misafirliğe gitsek dönüşte bu nedenle tartışıyoruz. Çayı bitince koyacakmışım. Bugün yine gittik. Kızı var, karısı var. Benim babamlard a var. Ben onun çayını nasıl takip edebilirim? Ayrıca istemiyorum. Mecbur muyum buna? Suları ben koydum, yemekten sonra bütün tabakları mutfağa taşıdım, çöpe döktüm. Bir de çay mı takip edeyim? Bir ara da selamlarşırken yanaklarından öpmem için zorluyordu beni. Ben bir kere öpmedim diye babası bana laf söylemişti, eşimde haklı ne olur öpsen diyor. Ben sevmiyorum kimseyi öpmeyi. Özellikle ben erkeklerin mecbur kalırsam elini sıkarım şimdiye kadar kimse beni öpmeye çalışmadı. Çok rahatsız oluyorum. Hastayım vs diye yalanlar söylemek zorunda kalıyorum. Böyle yaptıkça eşim hiç gitmek istemiyorum.
askisiii niye canini.sikiosun tamam ne guzel iste gormemis hem adetli gittin hem de kendi doktorundu..bence iyi bise yavrummiyi akşamlar kızlar turkuaz canım dr gittim bügün yine polip göremedi canım ok sıkkın tatlım yaaa
kizzz ben varya 12 gun yaticam ve bitlenene kadar yikanmicam bu sefer:)))))Sag ol canimcim bilgilendirme icin bende arginmax, omega3, hayit otu, bal-tarcin-keten tohumu-corek otu-karanfil karisimi kisa bir sure ve vitaminler kullandim.. ilk iki tedavimde hep yattim tuttu ama sonra kaybettim. 3.de sadece 3 gun yattim calisiyordum tutmadi. Bu sefer kesinlikle yaticam ve hicbir is yapmicam..
ttlim toplandigi gunu sayma o.zaman 5. gun oluyo ama egersayarsan benim ki de 6. gundu yani blast ti..senin icin daha iyi ben boylece kalitesizleri anlamis oluyosun ve kalan en iyi koyuluo erken koysalar icindeeksiliceklrrdi belki oyle dusun...merhaba kızlar,size bişey danışmak istiyorum,merkezden aradılar transfer p.tesi olacak.1.sorum,çalışıyorum ve kimse bilmiyor o yüzden rapor almak istemiyorum transferin ertesi günü yada bigün dinlenip işe gitsem sorun olur mu? 2.sorum p.tesi toplamanın altıncı günü geç yapmıyolar mı,ben sizlerden 3. yada 5.gün diye duydum hadi bozulurlarsa çünkü ne zaman arasalar devam eden embriyo azalıyo
Bebegimin saglikli sihatli gelismesi o 3 asamayida atlamak nasip olsun bugun 5 te uyndim yarin kan tekararim var heycan sardi birden iyi haber almak nasip olsun ins degrim kat kaat katlansin rabbimin izniyle 3 asamamda iyi gecrse ins koyun adadim esim kesecek kurban oldugum allhim korusun bebeklerimizi onlari saglikli sihatli kucaklarimiza aldirsin ins allhim olmaynlarada versin ins canim subatta anne olacklardamiydin.sen ben ordan gordum gbi seni telfondan girdigim icn pek ayrintili bakamiyorum duanizi eksik etmeyin arkadaslar yarin da ins degerimi artamyi nasip etsin rabbim melegim ona emanet benim.kucagima gelene kadr allhim korusun kollasin onu ins:16
o.zaman bu idrar testi hikaye(
simdi cnm bizde opusme olayi yok sık sık gorustugumuz icin ben girerim.meraba derim oda hosgeldin kizim.der oyle bi opusme tokalasma olayi gerceklesnez bayramda filan olur oyle bise onda da opturtmez kebdisi ben de simaririm banane opucem filan derim..cay olayina gelince cnm biz gelinler ve gorumcem kim varsa o anda doldurur yani aninda takip ederiz onun bardagi koymasiyla birlikte birimiz kalkariz ustelik asla bulasik falan birakmayiz ocagina kadar sileriz cay pastaservisi meyve olsun hersey yapuoruz yani...
ama biz de oyle tabi herkes yapicak.diye bise yok opmeye bise diyemem ama sen Allah rizasi icin doldur bardagini bosver..kocanla daaran bozulmamis olur tatlim..
askisiii niye canini.sikiosun tamam ne guzel iste gormemis hem adetli gittin hem de kendi doktorundu..bence iyi bise yavrumm
his.den kurtuldun..
kizzz ben varya 12 gun yaticam ve bitlenene kadar yikanmicam bu sefer:)))))
ttlim toplandigi gunu sayma o.zaman 5. gun oluyo ama egersayarsan benim ki de 6. gundu yani blast ti..senin icin daha iyi ben boylece kalitesizleri anlamis oluyosun ve kalan en iyi koyuluo erken koysalar icindeeksiliceklrrdi belki oyle dusun...
Embriyologla gorustum su an iyi durumdalarmis yarin saat 13:30 da transferim olacak insallah..
bosver cnm ben transferde herifle yatmiom zaten kokarsam kokim arada islak mendile silerim bide 4 gun filan sacimi idare ederim sonrada eltim gelip 2 gune bir lavaboda sacimi yikicak..:))Kesinlikle bende oyle yapicam banyo da yapmicam kis gunu kokmam herhalde :)))
hadi bakalim caniss bebislerin seni hic birakmasin insallahEmbriyologla gorustum su an iyi durumdalarmis yarin saat 13:30 da transferim olacak insallah..
Embriyologla gorustum su an iyi durumdalarmis yarin saat 13:30 da transferim olacak insallah..
bosver cnm ben transferde herifle yatmiom zaten kokarsam kokim arada islak mendile silerim bide 4 gun filan sacimi idare ederim sonrada eltim gelip 2 gune bir lavaboda sacimi yikicak..:))
hadi bakalim caniss bebislerin seni hic birakmasin insallah
merhaba güzel hanımlaarr
nasılsınız kızlaarr hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum...Eki Görüntüle 635064 Eki Görüntüle 635065
Eki Görüntüle 635067 Eki Görüntüle 635068
hadi hayırlı olsun canım 12 gün sonra hamileyiiiiiiiiiiiiiiim dersin inşaallah
bosver cnm ben transferde herifle yatmiom zaten kokarsam kokim arada islak mendile silerim bide 4 gun filan sacimi idare ederim sonrada eltim gelip 2 gune bir lavaboda sacimi yikicak..:))
Aynen valla hicbisey anne olabilmekten onemli degil koksamda fark etmez :))
hadi bakalim caniss bebislerin seni hic birakmasin insallah
canım hadi hayırlısı, sen rahat olmaya çalış. belki yarın öğleden sonra hastaneye gelme durumum var ikili test sonucum çıkarsa. gelirsem uğrarım sana. gevşeme egzersizi yaptın mı bakıyım?
merhaba güzel hanımlaarr
nasılsınız kızlaarr hepinize güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum...Eki Görüntüle 635064 Eki Görüntüle 635065
Eki Görüntüle 635067 Eki Görüntüle 635068
Emooss canim yarın transfer varmis.. rabbim hayirli eylesin. Insallah guzel haberler alacagiz senden.. soz verdim koca göbek le geldiğinde bana gozleme yapicam sana. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?