Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım arkidişlerim yorgun ama güçlü kadınlar iyi akşamlar ösledim ya huuuuu
anam ben kimleri göryorumm hoşgeldin bitanemmEki Görüntüle 634851 Eki Görüntüle 634851
küçük paşamın hepi bört dey tu yu sunu yaptık gayet eğlenceliydi günlerim hareketli yoğun dolu geçiyoooo keyfim yerinde çok şükür kavuşmamıza az kaldı bu arada

ayy yaptınız mı doğumgününü paşanızınn . ..kendi bebiişlerininkini de yapacaz inşaallah hep beraber buradann bitanemm

açıkçası onkimi hastanemle anlaşması olduğu için düşünmüştüm ama araştırınca bana da güvenilir geldi. inş kullanmaya ihtiyaç duymayız da bu fırsatı yakalayamayan başka ailelere ümit olur :)

sen geldin ben giidyomm bugün göremedim sen, hiç biyerde tatlımm diğer tarafa da bi bakıver buluşma var

:) öğlene kadar uyuduğum için ben gitmedim daha, boş boş dolanıyorum. sana da iyi geceler.

ben de 41 meryem başladım okuyup yatıcam kocam çoktan horluyorr..kızkardeşim iğne yaptı sızdı iğneyi yeyincee kapmış gene şifayıı biizmkii:2::2::2::2:
görüşrüz tatlımm

ben de 41 meryem başladım okuyup yatıcam kocam çoktan horluyorr..kızkardeşim iğne yaptı sızdı iğneyi yeyincee kapmış gene şifayıı biizmkii:2::2::2::2:
görüşrüz tatlımm

geçmiş olsun eşine, sizin evde de doktor var galiba:) bizde geçici süreyle kuzenim kalıyor, çocuk doktoru. kalçadan vurulduğum iğneler sırasında çok yardımı oldu, şimdi de koskoca doktora ev işi yaptırıyorum, bana kalkmak yasak
Allah kabul etsin dualarını inş. tekrar iyi geceler, rüyanda bebişini gör ve mutlu bir güne uyan canım. öptüm.

GÜNAYDINNNNNLAAARRR ANNELERR, ANNE ADAYLARIII, ANNE ADAY ADAYLARIII :))) hepinizi çok öpüyorumm iyi birgün geçirmeniz dileğiyleeee..

Bebegimin saglikli sihatli gelismesi o 3 asamayida atlamak nasip olsun bugun 5 te uyndim yarin kan tekararim var heycan sardi birden iyi haber almak nasip olsun ins degrim kat kaat katlansin rabbimin izniyle 3 asamamda iyi gecrse ins koyun adadim esim kesecek kurban oldugum allhim korusun bebeklerimizi onlari saglikli sihatli kucaklarimiza aldirsin ins allhim olmaynlarada versin ins canim subatta anne olacklardamiydin.sen ben ordan gordum gbi seni telfondan girdigim icn pek ayrintili bakamiyorum duanizi eksik etmeyin arkadaslar yarin da ins degerimi artamyi nasip etsin rabbim melegim ona emanet benim.kucagima gelene kadr allhim korusun kollasin onu ins :16

yokhe canımcımm hoşgeldınnn güzel anneeeee adayııı :)

Heycan basti bi an 5 ten beri bi daliyom bi uyaniyom yarinki kan tekrarim ins artisimi mujdelr hayirlisyla allhim nasip etsin rabbim hepinize nasip etsin ins asamlarin heycani beklemsi ayri bi duygu ins onlardanda iyi ahberler vermek nasip olur canlarim benim iyki varsinz dualrinizi esik etmeyin dualrimdasinz

hiç eksik edermiyimmm canımmm sende dıger arkadaslarımızda hepınız dualarımdasınız.inşaallah artışta olcak canııı gönülden inanıyorum teyzoş olacagımaa :))

hiç eksik edermiyimmm canımmm sende dıger arkadaslarımızda hepınız dualarımdasınız.inşaallah artışta olcak canııı gönülden inanıyorum teyzoş olacagımaa :))

Teyzosu ins melegimzin her asamasi mujdeli olurda burda paylasip sevnmek nasip olsun rabbimm nelere kaadir duamiz hic eksik olmz canimm benimm hele sizin bu guzel dilek ve morallerinz sayesinde dhada iyi dusnuyorum rabbimin izniyle ins hersey iyi olsun melegim bana glene kadar ona emanet ztn ardkadslarimz dun bu moralle artar dediler cok sevndim bugun kocacik 4 tane hediye yaptircak cukuluta hastanedekilerin mujdesine biri doktorumuza biri danisman doktora digeri hemsireme digeride ordaki calisanlarn .agzi tatlnsin diye rabbim ins guzel.haber aldirsin

ayh kuzucum nasıl sevındım anlatamam benım yerımede sen ye olur mu :).. inşaallah aşama aşama hersey Rabbımın ıznıyle cok ıyı gıdecek ve her gece ıngaaaa sesıyle uyanacaksınnn :)) ohhh :)) hersey guzell gitsin Allah'ımmmm inşaallahh Yarabbimmm :) :) :)

GÜNAYDINNNNNLAAARRR ANNELERR, ANNE ADAYLARIII, ANNE ADAY ADAYLARIII :))) hepinizi çok öpüyorumm iyi birgün geçirmeniz dileğiyleeee..

Gunaydin canimm insallah cok guzel bir pazar gunu olur hepimiz icin.. Bende bugun benim miniklerin gelisimiyle ilgili bilgi alicam insallah guzel gidiyordur..

günaydınnn iyi pazarlar kızlar.
bende muayneye gidiyorum bugün.çayı koydum kahvaltımzı edelim çıkıcaz bizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…