anam ben kimleri göryorumm hoşgeldin bitanemmEki Görüntüle 634851 Eki Görüntüle 634851canım arkidişlerim yorgun ama güçlü kadınlar iyi akşamlar ösledim ya huuuuu
küçük paşamın hepi bört dey tu yu sunu yaptık gayet eğlenceliydi günlerim hareketli yoğun dolu geçiyoooo keyfim yerinde çok şükür kavuşmamıza az kaldı bu arada
ben de bakarken onkim i buldum en güvenilir yer bana da orası gibi geldii.sabancılarınn sanırım merkez...12 yıl saklanıyormuşş 12 yıldan sonra ihityaç duymazsa aile kullanıma açılıp ihtiyacı olanlar verilebiliyormuşş..
:) öğlene kadar uyuduğum için ben gitmedim daha, boş boş dolanıyorum. sana da iyi geceler.
ben de 41 meryem başladım okuyup yatıcam kocam çoktan horluyorr..kızkardeşim iğne yaptı sızdı iğneyi yeyinceekapmış gene şifayıı biizmkii:2::2::2::2:
görüşrüz tatlımm
Canim seni ve pozitif alan diger arkadaslari tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Biz seninle daha ince hangi tipikte sohbet etmistik gatirliyor musun?
O ilk 3 stresinde ben oldum oldum dirildim 10.haftaya kadar lekelerim oluyordu 1gun icinde 3 tane dr gezdigimi biliyorum. Gecmiyor gunler diye aglayip sizlarken 4.ayima girmisiz. Hicc kendini kasma cnm yatma imkanin varsa yat ben 3 ay yattim bulasik makinesini bile acmadim ve bebegim benimle nasallahh. İkili testimizde temiz cikti. Bosuna kabusa cevirmisim hayatimi. Sende rahat ol. Leke gibi bisey olursa da benimle iletisine gec cnm. İnsallah olmaz ama oluraa da korkma cunku leke dusuk belirtisi degilmis yanlis biliniyormuss
yokhe canımcımm hoşgeldınnn güzel anneeeee adayııı :)
Heycan basti bi an 5 ten beri bi daliyom bi uyaniyom yarinki kan tekrarim ins artisimi mujdelr hayirlisyla allhim nasip etsin rabbim hepinize nasip etsin ins asamlarin heycani beklemsi ayri bi duygu ins onlardanda iyi ahberler vermek nasip olur canlarim benimiyki varsinz dualrinizi esik etmeyin dualrimdasinz
hiç eksik edermiyimmm canımmm sende dıger arkadaslarımızda hepınız dualarımdasınız.inşaallah artışta olcak canııı gönülden inanıyorum teyzoş olacagımaa :))
Teyzosu ins melegimzin her asamasi mujdeli olurda burda paylasip sevnmek nasip olsun rabbimm nelere kaadir duamiz hic eksik olmz canimm benimm hele sizin bu guzel dilek ve morallerinz sayesinde dhada iyi dusnuyorum rabbimin izniyle ins hersey iyi olsun melegim bana glene kadar ona emanet ztn ardkadslarimz dun bu moralle artar dediler cok sevndim bugun kocacik 4 tane hediye yaptircak cukulutahastanedekilerin mujdesine biri doktorumuza biri danisman doktora digeri hemsireme digeride ordaki calisanlarn .agzi tatlnsin diye rabbim ins guzel.haber aldirsin
GÜNAYDINNNNNLAAARRR ANNELERR, ANNE ADAYLARIII, ANNE ADAY ADAYLARIII :))) hepinizi çok öpüyorumm iyi birgün geçirmeniz dileğiyleeee..
Gunaydin canimm insallah cok guzel bir pazar gunu olur hepimiz icin.. Bende bugun benim miniklerin gelisimiyle ilgili bilgi alicam insallah guzel gidiyordur..
herkese günaydın canlar
herkese günaydın canlar
İnşaallah canımm seninde biran önce yavrulrnı kucagına almak nasıp olurrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?