- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Embriyologla gorustum su an iyi durumdalarmis yarin saat 13:30 da transferim olacak insallah..
süperimm ama kocişim hasta olmuşş o sebeple ara ara bakıyorumm topiğee mutfakta vs işlerim varriyiyiz canım sen nasılsın??
nasılsınn bebeeemmm..Canimm mutlu pazarlar sana da♥♡
kardeşim Att yani acil hemşiresi ...sağolsun iğnedir serumdur hallediyor...haziran da düğünümüz var kızlar herkesi bekliyorumm yayınlıcam burdan davetiyeyi dermişimmgeçmiş olsun eşine, sizin evde de doktor var galiba:) bizde geçici süreyle kuzenim kalıyor, çocuk doktoru. kalçadan vurulduğum iğneler sırasında çok yardımı oldu, şimdi de koskoca doktora ev işi yaptırıyorum, bana kalkmak yasak
Allah kabul etsin dualarını inş. tekrar iyi geceler, rüyanda bebişini gör ve mutlu bir güne uyan canım. öptüm.
GÜNAYDINNNNNLAAARRR ANNELERR, ANNE ADAYLARIII, ANNE ADAY ADAYLARIII :))) hepinizi çok öpüyorumm iyi birgün geçirmeniz dileğiyleeee..
selam tatlım seninle tanışamadık amaaa hemen kaynaştıkk..ben istanbuldayımmm yaşım 35 ve 4 yıllık evliyim tatlımmSelamm kızlarr nasılsınız bakalımmm nasıl gıdıyor??
dualarımız seninleee canımmMalumm test tekrarlanacak duanizi eksik etmeyin ins kat kat katlasin allhimin izniyle rabbim hepinize nasip etsin dualrimdasinz ins guzel haberler almayi nasip etsin allhim melegimizi korusun yarinda duanizi eksik etmeyin simdiden cook tskler iyi dilek ve dualriniz icin cok sagolun:emir_ bebek: : nazar:
canim alla ben de oncekinde yikanmistim ama iste kisa ilik dus alamiyom tatlimm yaaaa illa suyum sicak olmali yaz gunu olsa neyse de hava soguk kuzum ya usursem de hasta olmaktan korkuyom bir de sacim belim de uzun suruyo sipsak bi banyo yapamiyorum anlicagin..şekerim ben 2. günden itibaren 2 günde bir ılık duş almıştım çok kısa süreli. rahatlamıştım valla. bişey de olmadı yani. yine de siz bilirsiniz tabii.
insallahhh ikiye katlamistir cnm kac cikti acaba degerin cnm esin sormamamis mi? ya da doktora sorsaydin keske telde?Malumm test tekrarlanacak duanizi eksik etmeyin ins kat kat katlasin allhimin izniyle rabbim hepinize nasip etsin dualrimdasinz ins guzel haberler almayi nasip etsin allhim melegimizi korusun yarinda duanizi eksik etmeyin simdiden cook tskler iyi dilek ve dualriniz icin cok sagolun:emir_ bebek: : nazar:
hadi bakalım inşaallah güzel geçecek transferin bebişim ağrıların ne durumda ne zaman dönüyosunn istanbulaaa transferden kaçgün sonraa canıımm
Insallah bebegim guzel olsun artik.. Hala agrim var gecmedi daha hafif tabi ama sonu guzel olsun..Allah kismet ederse cumaya kadar buradayim..Biraz moralim bozuk transferime yalniz basima gidicem oradan yine yalniz donucem..(
süperimm ama kocişim hasta olmuşş o sebeple ara ara bakıyorumm topiğee mutfakta vs işlerim varr
Gecmis olsun enistemee..
nasılsınn bebeeemmm..Eki Görüntüle 635171 Eki Görüntüle 635172 Eki Görüntüle 635173
kardeşim Att yani acil hemşiresi ...sağolsun iğnedir serumdur hallediyor...haziran da düğünümüz var kızlar herkesi bekliyorumm yayınlıcam burdan davetiyeyi dermişimm
herkese iyi akşamlar kızlar, bu akşam keyifler iyi galiba:) yokhe içini ferah tut, bebişn sıkı sıkı tutundu, kucağına geleceği günü bekliyor :)
bir arkadaşın da yarın transferi vardı ama adını hatırlayamadımarkadaşım imkanın varsa yalnız gitme, 1-2 saat yatırdıkları için biraz sıkıcı olabiliyor. bir de yanına kitap, müzik falan al bence :) kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız inş.
Canimm yarin benim transferim olacak insallah ama baska bir sehirdeyim ve yalniz gitmek zorundayim napim hayirlisiyla olsun da yapacak bisey yok. Insallah sonu bebisli olur canimcim..
Canimm yarin benim transferim olacak insallah ama baska bir sehirdeyim ve yalniz gitmek zorundayim napim hayirlisiyla olsun da yapacak bisey yok. Insallah sonu bebisli olur canimcim..
insallahhh ikiye katlamistir cnm kac cikti acaba degerin cnm esin sormamamis mi? ya da doktora sorsaydin keske telde?
şartlar neyi gerektiriyorsa o, yapacak bir şey yok. Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle :)
ayy benkayramm valla istanbulda olsaydın ben gelirdim yanına canım yaaa yok mu kızlar aranızda ankarada ikamet eden başkent hastanesinde arkadaşımın elini tutacak gönüllü acabaa:44::44::44::44:
Aa bak bebislrinin dedimiki melek verain rabbim sana ins dualrimz seninle yakin olaydik ta yardimci olaydik iyi olurdu kendine cok dikat et sakin is yapim deme bak yorulma dualrimz seninle hayirli haberlerle don ins rabbim yarin ikimizede yarin yardimci olaun canim ben teste tekrar etmeye sen bebciklerini almaya oyss allhimmm bu gce duamiz hep hepimzle olsunnn her gece oldugu gbi
Canimm Allah razi olsun ben kalbimi bozmuyorum insallah hersey yolunda gider..
Ikramayam benim can dostumsun sen Allahin izniyle bisey olmaz tabi yalniz olmamak bana moral olurdu ama napalim vardir bundada bir hayir..
Evet tek basima kendimi garip hissedicem napalim kismettcanım yaa tek başına zor olucak senin için bebeğim..inşaallah hemşirelein falan yardmıyla kolay geçer....ilk defa gitmediğin için biraz rahatımm...
ayy yavrum kimse yok mu yaninda valla Ankara da olsam gelirdim tuhh uzuldum ...eve donerken dikkatli ol .nerde oturuyisun ankaraya yakin mi?Canimm yarin benim transferim olacak insallah ama baska bir sehirdeyim ve yalniz gitmek zorundayim napim hayirlisiyla olsun da yapacak bisey yok. Insallah sonu bebisli olur canimcim..
aminnn cnm insallah sen de dualarimizdasin...bizi guzel sok ettin dun:)))ama guzel bi sok:)))kocanla aran duzeldi mi?Canim esim heycanladigi icn sormamis :) ama ben sorarim yrin ina katkat katlanirda kesesini gormek nasip olur ins rabnimin izniyle allhim herkese versin ins yuce rabbimden dualrimizi eksik etmeylim arkdaslar dualrimdasinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?