Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım inşallah senin bebiş de çok bekletmeden gelir, anneciği şimdiden onun için en iyisini düşünmüş bile:) kordon bankasının broşürünü aldım, hastanemle anlaşmaları da var ama tedaviye bu kadar masraf yapmışken ona gücüm yetecek mi bilmiyorum. şimdiden birikime başlayayım o zaman:)

tebrik ederim,inşallah mutlu-huzurlu bir hamilelik geçirirsin

pepeleon tatlım kafan karışmasın 5. gün embriyosu dediğimiz zaten toplama günüyle birlikte 6. gün transfer edilir toplama günü sayılmaz hariçten günler sayılır...çünküü o gün işleme alınan embriyolar ertesi günü döllenir...
benim doktorum ilk gün önemli demişti...transfer günü ve ertesi gün dinlen bence sonraki günler de çalışacaksan..ani hareketler yapmadan fazla eğilip doğrulup biryerlere uzanmadan çalışmalısın..işin masabaşıysa bence hiç sorun olmazz..

pepelopen hadi bakalım, hayırlısı olsun göbüşün dolsun inş :) ben transferimin yapıldığı gün yemek yedikten sonra işe döndüm. çok ağır iş yapmamak kaydıyla sorun olmuyor. içinin rahat olması için istersen bir gün izin kullan. Allah yardımcın olsun. ha bir de genelde 3-5 oluyor ama bu embriyo gelişimine bağlı, doktorun ne zaman çağırdıysa o zaman doğru zamandır, için rahat olsun.

canım böle bir topik vardı bayaa eskii istersen bir oku incele tatlımm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...don-kanini-aldirmayi-dusunuyor-musunuz-3.html

hıımmm sanki 6. gün yapanlar duydum gibi ama çok az. demek güveniyolar embriyolara canım. opu olduğun günü sayıyormusun onu saymıyolar benim bildiğim. birkaç gün daha izin alma imkanın olsa keşke canım. işin yorucu mu bilmiyorum ama dinlensen iyi olur o kadar emek harcıyorsun, bırak varsın duysunlar, benim bütün herkes biliyo kimseden saklamadım. ilkinde saklamıştım zor oluyo ama şimdikin de o kadar rahattım ki. kafam rahattı ilk başta. birde bizim hastanede rapor alınca rapora yazmıyolar başka şey yazıyolar kist operasyonu mesela.

ikra,cevapladığın için sağol canım.bütün aksilikler beni buluyo.öğrt.im. ve bu ay bana haftada 2 nöbet yazmışlar,hep ayakta ve muhtemelen gergin olacam.
rapor alsam yine gergin olacam çünkü meraklı meslektaşlarım bi gün gitmesem bile teftiş ederler.ya söylemek mesele değilde benle beraber gün sayarlar,tutmazsa acıma moduna girerler,hamile kalsam tüpcüden bilen olur napim kızlar akıl verin

diğer cevap veren arkadaşlarıma da tşk:) Evet ben yanlış saymışım o zaman toplandığı günle saymıştım.5.gün oluyo.
yaa ne kadar eğitim almış vs. denilse de can acıtmak isteyenler çıkıyo biliyosunuz.
tutsa neyse de tutmazsa iyice kısır muamelesi görürüm(şimdiden görüyorum biraz),hepsi patır patır maaşallah doğuruyo

:) pepe ben de öğretmenim ve seni çok iyi anlıyorum ama ben salladım çoktan. geçen hafta kanama tehditim yüzünden çarşamba rapor verdi doktor, bu hafta yine raporluyum. sanki benim derslerime onlar girecek herkese dert oldu amaannnnn bana ne, yarın müdürümü arayıp bu hafta da raporlu olduğumu söyliycem, kalbine inecek

canım böyle insanlarla başetmek zorundayız. sonuçta sen keyfinden seçmedin bunları yaşamayı hepimiz aynı durumdayız.
duyarlarsa şöyle diyecekler diye kendimiz yorum yapıyoruz ya buna psikolojide hatalı falcılık diyolar. biz de ama tanıyorum kesin derler diyoruz önceden kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.
işin yorucu olacak bence rapor al canım, hangi hastanede olacaksın bilmiyorum ama söyle rapora başka şey yazsınlar, sende kist vardı falan dersin. başkentte söylemediğimiz halde rapora başka şey yazıyolar.

Bence ilk 3gun izin almalisin arkadaslarina hic aciklama yapma biraz yalniz kalmak ustedigini belirterek telefonlarini kapatabilirsun

Canimm cok sag ol dediklerini yapicam biraz rahatlamaya ihtiyacim var gercekten.. Umarim ise yarar bende de..Dedigim gibi ben bu sefer evde hic bisey yapmadan yaticam dolasip biraz yine yaticam belki psikolojik ama kendimi yatarsam daha iyi hissedicem gibi geliyor..

canım arkidişlerim yorgun ama güçlü kadınlar iyi akşamlar ösledim ya huuuuu

küçük paşamın hepi bört dey tu yu sunu yaptık gayet eğlenceliydi günlerim hareketli yoğun dolu geçiyoooo keyfim yerinde çok şükür kavuşmamıza az kaldı bu arada

eeemin ol gözleri belerecektir, ben sadece "tedavim var(tüpü bilmiyo tabikide) hocam geçmişimi biliyosunuz,keşke nöbeti iki yapmasaydınız"dedim,bana hiç "hocam tamam ayarlayalım tutmayın"demedi.aksine yorulunca oturun!dedi Çocuklar tepemdeyken kolidorda nasıl oturacaksam

çok şükür bizimkiler anlayışlı ama yine de açıklama yapmaktan sıkıldım artık. ders eklemeyin bana dedim yine de eklemişler, boş günüm patlamıştı şimdi rapor alınca yine boş gün bırakmışlar. neyse bebişler sağlıklı bir şekilde kucağımıza gelsin de bu günler unutulur:)

canım arkidişlerim yorgun ama güçlü kadınlar iyi akşamlar ösledim ya huuuuu

Ayy guldenim gelmiiss bende osledimm amaa

küçük paşamın hepi bört dey tu yu sunu yaptık gayet eğlenceliydi günlerim hareketli yoğun dolu geçiyoooo keyfim yerinde çok şükür kavuşmamıza az kaldı bu arada

Dogum gunusu kutlu olsun pasanin keyfinin yerinde olmasina sevindim hele yakinda kavusacagimiza daha da bir sevindim♥♡

cahiilik okumakla geçmiyor demek kii canım başka türlü rahatsızlandığını sölee grip olmuş giib gitmeyiver bence ilk 3 günü dinlenerek geçir canımm ama sen koridorda falan nöbet tutacaksan dabişey olmaz sadece geerilme ve yorulma yeter yürümek hareket etmek iyi gelir zaten ....analaşılan sen iznli olursan daha gergin olucaksınn..nasıl rahat edeceksen öyle davrann..üşütmüşüm üzerimde kırıklık var dersin bişey diyen olursa yormadan geçirirsin nöbetini inşaallah...
doğurmak bir başarı değil kii Rabbim lutfediyor şanslı bir gruba...inşaalah biz de gireceğiz o şanslı gruba en yakın zamandaaa

ben de bakarken onkim i buldum en güvenilir yer bana da orası gibi geldii.sabancılarınn sanırım merkez...12 yıl saklanıyormuşş 12 yıldan sonra ihityaç duymazsa aile kullanıma açılıp ihtiyacı olanlar verilebiliyormuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…