canım ben düşünüyorum inşaallah bebişim olursaa...ilerde Allah korusun herhangi bir hastalıkta sağlık sorununda hayat kurtarıcı bir uygulama çünkü pahalı bir işlem diye biliyorum ama fiyatını bilemiyorum açıkçası netten herhangi biirnin telefonun bulup sormanı tavsiye edebilirimm ancak herhalde bilgi verirler...
doktorlaın çoğu normal doğumdan yanadır amabiizm bebişler nazlı normal sancıyla falan gelmiyorlar mecburen sezaryenle doğuyor sıpalar...
Rabimm herkese vercek ins canim dualrimz onlarla her elimi semya actimda butun evladi olmaynlarada dua ediyorum ins nasip etsin onlarada allhikin izniyle pazartesi gununde bir atlatsam sonra da 2 asama var yine rabbim.ins hayirlisiyla saglikli sihatli gelistirsin
pepeleon tatlım kafan karışmasın 5. gün embriyosu dediğimiz zaten toplama günüyle birlikte 6. gün transfer edilir toplama günü sayılmaz hariçten günler sayılır...çünküü o gün işleme alınan embriyolar ertesi günü döllenir...merhaba kızlar,size bişey danışmak istiyorum,merkezden aradılar transfer p.tesi olacak.1.sorum,çalışıyorum ve kimse bilmiyor o yüzden rapor almak istemiyorum transferin ertesi günü yada bigün dinlenip işe gitsem sorun olur mu? 2.sorum p.tesi toplamanın altıncı günü geç yapmıyolar mı,ben sizlerden 3. yada 5.gün diye duydum hadi bozulurlarsa çünkü ne zaman arasalar devam eden embriyo azalıyo
merhaba kızlar,size bişey danışmak istiyorum,merkezden aradılar transfer p.tesi olacak.1.sorum,çalışıyorum ve kimse bilmiyor o yüzden rapor almak istemiyorum transferin ertesi günü yada bigün dinlenip işe gitsem sorun olur mu? 2.sorum p.tesi toplamanın altıncı günü geç yapmıyolar mı,ben sizlerden 3. yada 5.gün diye duydum hadi bozulurlarsa çünkü ne zaman arasalar devam eden embriyo azalıyo
canım böle bir topik vardı bayaa eskii istersen bir oku incele tatlımmcanım inşallah senin bebiş de çok bekletmeden gelir, anneciği şimdiden onun için en iyisini düşünmüş bile:) kordon bankasının broşürünü aldım, hastanemle anlaşmaları da var ama tedaviye bu kadar masraf yapmışken ona gücüm yetecek mi bilmiyorum. şimdiden birikime başlayayım o zaman:)
merhaba kızlar,size bişey danışmak istiyorum,merkezden aradılar transfer p.tesi olacak.1.sorum,çalışıyorum ve kimse bilmiyor o yüzden rapor almak istemiyorum transferin ertesi günü yada bigün dinlenip işe gitsem sorun olur mu? 2.sorum p.tesi toplamanın altıncı günü geç yapmıyolar mı,ben sizlerden 3. yada 5.gün diye duydum hadi bozulurlarsa çünkü ne zaman arasalar devam eden embriyo azalıyo
canım böle bir topik vardı bayaa eskii istersen bir oku incele tatlımm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...don-kanini-aldirmayi-dusunuyor-musunuz-3.html
ikra,cevapladığın için sağol canım.bütün aksilikler beni buluyo.öğrt.im. ve bu ay bana haftada 2 nöbet yazmışlar,hep ayakta ve muhtemelen gergin olacam.
rapor alsam yine gergin olacam çünkü meraklı meslektaşlarım bi gün gitmesem bile teftiş ederler.ya söylemek mesele değilde benle beraber gün sayarlar,tutmazsa acıma moduna girerler,hamile kalsam tüpcüden bilen olurnapim kızlar akıl verin
diğer cevap veren arkadaşlarıma da tşk:) Evet ben yanlış saymışım o zaman toplandığı günle saymıştım.5.gün oluyo.
yaa ne kadar eğitim almış vs. denilse de can acıtmak isteyenler çıkıyo biliyosunuz.
tutsa neyse de tutmazsa iyice kısır muamelesi görürüm(şimdiden görüyorum biraz),hepsi patır patır maaşallah doğuruyo
ikra,cevapladığın için sağol canım.bütün aksilikler beni buluyo.öğrt.im. ve bu ay bana haftada 2 nöbet yazmışlar,hep ayakta ve muhtemelen gergin olacam.
rapor alsam yine gergin olacam çünkü meraklı meslektaşlarım bi gün gitmesem bile teftiş ederler.ya söylemek mesele değilde benle beraber gün sayarlar,tutmazsa acıma moduna girerler,hamile kalsam tüpcüden bilen olurnapim kızlar akıl verin
canım gevşeme egzersizlerini mail atmaya başladım sana, bazılarının boyutları yüksek ama ilk yapman gerekenlere başlarsan şimdilik işe yarar diye düşünüyorum. sessiz ve sakin bir ortamda gerekirse kulaklıkla dinleyerek yap, kasma gevşemeye bu gece başla hemen.
canım ben transferden sonra devamlı yatmadım ama iş de yapmadım, hatta ikinci günümde hastaneye gittim stres eğitimi dersimiz vardı. tabi eşim götürdü getirdi. yemeklerimi önceden ayarlamıştım, çok uğraşmadım kolay oldu. sıkıldıkça fındık ve badem yedim. kafamı rahat tutmaya çalıştım, gergin olmamak gerekiyor. ben 2. tedavimde ve sonrasında çok gergindim evde sinirliydim herşey iyi olmasına rağmen tutmadı. bu sefer çok rahattım canım.
:) pepe ben de öğretmenim ve seni çok iyi anlıyorum ama ben salladım çoktan. geçen hafta kanama tehditim yüzünden çarşamba rapor verdi doktor, bu hafta yine raporluyum. sanki benim derslerime onlar girecek herkese dert olduamaannnnn bana ne, yarın müdürümü arayıp bu hafta da raporlu olduğumu söyliycem, kalbine inecek
eeemin ol gözleri belerecektir, ben sadece "tedavim var(tüpü bilmiyo tabikide) hocam geçmişimi biliyosunuz,keşke nöbeti iki yapmasaydınız"dedim,bana hiç "hocam tamam ayarlayalım tutmayın"demedi.aksine yorulunca oturun!dedi Çocuklar tepemdeyken kolidorda nasıl oturacaksam
canım arkidişlerim yorgun ama güçlü kadınlar iyi akşamlar ösledim ya huuuuu
küçük paşamın hepi bört dey tu yu sunu yaptık gayet eğlenceliydi günlerim hareketli yoğun dolu geçiyoooo keyfim yerinde çok şükür kavuşmamıza az kaldı bu arada
cahiilik okumakla geçmiyor demek kii canım başka türlü rahatsızlandığını sölee grip olmuş giib gitmeyiver bence ilk 3 günü dinlenerek geçir canımm ama sen koridorda falan nöbet tutacaksan dabişey olmaz sadece geerilme ve yorulma yeter yürümek hareket etmek iyi gelir zaten ....analaşılan sen iznli olursan daha gergin olucaksınn..nasıl rahat edeceksen öyle davrann..üşütmüşüm üzerimde kırıklık var dersin bişey diyen olursa yormadan geçirirsin nöbetini inşaallah...ikra,cevapladığın için sağol canım.bütün aksilikler beni buluyo.öğrt.im. ve bu ay bana haftada 2 nöbet yazmışlar,hep ayakta ve muhtemelen gergin olacam.
doğurmak bir başarı değil kii Rabbim lutfediyor şanslı bir gruba...inşaalah biz de gireceğiz o şanslı gruba en yakın zamandaaadiğer cevap veren arkadaşlarıma da tşk:) Evet ben yanlış saymışım o zaman toplandığı günle saymıştım.5.gün oluyo.
yaa ne kadar eğitim almış vs. denilse de can acıtmak isteyenler çıkıyo biliyosunuz.
tutsa neyse de tutmazsa iyice kısır muamelesi görürüm(şimdiden görüyorum biraz),hepsi patır patır maaşallah doğuruyo
ben de bakarken onkim i buldum en güvenilir yer bana da orası gibi geldii.sabancılarınn sanırım merkez...12 yıl saklanıyormuşş 12 yıldan sonra ihityaç duymazsa aile kullanıma açılıp ihtiyacı olanlar verilebiliyormuşş..valla topik çok yardımcı oldu. ben de itü destekli onkim ile anlaşmayı düşünüyorum. pzartesi arayıp fiyat öğreneyim. topikte 2008 fiyatları 2.500 lira civarı, şimdi de 5 bin lira olsa pahalı sayılmaz. inş hiç ihtiyaç duymayız ama fırsat varken yararlanmamak saçma olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?