kavuşucaz inşallah cicim.
hiç unutur muyum sizi,tabi ki dua edicem.
Nisa hastanesinde doğum yapıcam canım.
pco görmediği için yumurta takibine herek duymadı..
cnm dedi eğer olmazsa mustafayla devam et dedi..
bende onuda çok sevdim ama olmaz hocam dedim ben sizi yakın buluyorum agustosa kdr beklerim dedimm
göbüşü nasıl büyümüş görsenesofmanları giymis bir odadan bir odaya koşuşuyorduu
eşimde espiri yaptı hocam hala buradamısınız diye o da esime nasılsa burada doğurucam alırlar dogumhaneye olur biter dedi..
çok tatlı yaaa..bana durmadan no stres no panik julicim dedi
hımm anladım canım ..
hayırlısı olsun..
peki ne zaman ayrılıcak kesin bi tarih var mı..
nisan filan diyodu ama:44::44::44::44:
inşallah sonuç pozitif olur da sen vitaminlere başlarsın.
senin için dua edicem doğumda canım benim.
bu güzel haber bence tatlımm ameliyattan sonra döngün değişmiş...geç de yumurtlamışsınn inşaallah hamişsinn bhcg de çıkar inşaaallah tatlımm ihitmali bile çok güzel vallaa...
egunal yok nasılsa eğlen coş deryacım hayatt sana güzel bu akşam yanii
çalış tabii ttalım sımsıkı sıkı sıkı sıkı sar bakalım
nisan ortsı gidip agustosta gelecekmiş benden önce kociş sordu..
çok seviyor nur hanımı o da bnm gibiii ne tatlı kadın yaaaa
iyi geceler kızlar..
ancak eve girdim.
doktora gittim bugün..
muayne etti beni rahim kalınlığım 14 mm olmuş
ya gebelik vardır yada adet olamadıgın içindir dedi doktorum..
herhangi kist ve benzeri birsey yok elhamdülillah.
pco degilsin dedi.
gec yumurtlamışsın belki gebelik olabilir düşük ihtimalde olsa dedi.
yarın saglık ocagına gidip kan vericem beta bakılacak sonuc negatif gelirse söktürücü yazdı onu kullanıcam..
benden haberler bu kadar canlarr
Juliiim hadi insallah surpriz yapar insallah vardir yaa cok heyecanlandim♥♡
inşallah cnm ama yoktur be gülüm sadece tedbir amaclı bakıyoruz aslında..
idrar yaptın mı dedi evet dedimm
pehh gec onu orada cıkmaz dedi bana.
bende dedim hocam sevmiyorum o testleri ben dedimm
inşallah cnm ama yoktur be gülüm sadece tedbir amaclı bakıyoruz aslında..
idrar yaptın mı dedi evet dedimm
pehh gec onu orada cıkmaz dedi bana.
bende dedim hocam sevmiyorum o testleri ben dedimm
Yaa ama gec dollenme falansa idrarda cikmaz zaten biliyorsun. Insallah arkadasim yarin buyuuk bir mujde verirsin bize.. Benim idrarda cok dusukken bile degerim hemen cikiyordu. Ilk dis gebeligimde 22 bhcg ile silik cikmisti sonraki 49 du onda da hemen cikmisti. Simdi transferden sonra yapsam mi acaba diyorum sonra da hayir diyorum ayy simdiden plan yapiyorum :))
Ay insallh vardr cnm iyi duşun iyi olsun neden yok olsun ki hem ozel bir labovtrarlar versene kan saglik ocağında beklersin sonucu aynı gun vermiyorlar ki
ayyyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yarından itibaren ev bebek kokacak. Allahım çok güzel. Kolay bir doğum geçirisin inş canım.
benim bebiş de seninki gibi normal gününden 4 gün önce alınırsa aynı gün doğmuş olacağız :)
Kiz sen ne zamn. Doğurcan bakımmmm bnm kızım senin gibiyken 6 günlük kocaman kızdı saka bir yana m ettim
eltim de o hastanede doğum yaptı kocasinan da oturduğu için yakın ona doktoru da münevver hanım dı sanırım..çok ünlü bir kadın doğumcu hastane de hem çok uygun hem de temz bir hastanee...
ayy kıyamam bebeğimiz kabız mı oldu canım benim yaaa..için parçalandı değil mi karasucumm...geçmiş olsun canımm...güldn paşalarını zşyarete gitti pek giremiyor nete canımm..Selamlar arkadaslarım nasilsinz ben artık eskisi gibi sık gelemiyormuş bnm minigim hergün daha cooook büyüyor hergün farklı birseyler meşgul ediyor bizi Azonce girdim size yazayım diye ek gıdalar geçildi ve kabiz olmaya başladık karşımda içiniyordu elime aldım pc yi sonra baktım yüzü şişiyor ikinirken kızaydı hatta morardi tabi ben panikatak ay cocuğum. Way kızım parçalandım hemen lavman yaptım eşimle nasıl ikiniyr nasıl icini çekiyor ay resmn parçalandı cocuk yani herseyimiz bir oldu guldenimmmm nbr yaaa nasilsn hic deng gelemedik hepinizi cooook opuyrm
evet o umut bile hayatımıza renk katardıı eskidenn....hepimize meleklerimiz gelsin arkadaşım inşallahhh..
umudu bile yetiyor insana işte insanız umutsuz olmuyor
hee mürvet hanım dimi ben unutmuşum baksana adını biizm sıpa yani eltimin oğlu 2 yaşını geçti ne de olsaa...yakın mı oturuyosun canım sen hastaneyeyarın doğurca karasucum,günler çabucak geçiyo.
ikramaya benim doktorum da mürvet hanım.sırf onun için gittim o hastaneye.
normal doğurmak için ama kısmet olmadı.
hastane güzel de mürvet hanım da fiyat uygulaması biraz farklı oluyo.
neyse sağlıkla gelsin tontişim de yeter bana.
arkadnas canımm bak merak ettim yakın mıısn sen hastaneyecanım ne güzel bu gece birlikte son geceniz yarındandan sonra ALLAHın izniyle kollarınızda rabbim ömür boyu ayırmasın ne güzel kk ya ilk girdiğimdeki bütün hamişler doğurdu darısı tüm hamilelerin ve hamile adayı arkadaşlarımın başına inşallah amin nisa hastanesini bende biliyorum tüp bebek tedavime ilk orda başlamıştım malesef
cnm ya ben idrar testlerini sevmiyorum..çok kafa karıstırıyor büyüsünü bozuyor..
büyük konuşmim ama yapmam yani..
hayırlısı be gülüm heyecanlı ol hayal kur tabikide ne kadar güzell..
Allahın izniyle olacak be emelimm..Allah büyükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?