Bi bakiimmmm nasıllarmış cancağızlarım dedim
yarın transferinde bol şanslar canım dualarımızdasın yanlız olucaksın diye üzülme annemin bir lafı yani duası var sahipsizlerin sahibi mevlamdır ALLAH yardımcın olsun çektiğin acıların son bulsun canım bebişlerin sımsıkı tutunsun
Bi bakiimmmm nasıllarmış cancağızlarım dedim
Canım benim nihayet bebeklerine kavuşuyorsun bir ömür ayrılmayın inşallah...
Bu zor gerçekten çooooooooooooooooooooook uzun ve zahmetli yolun sonuna geliyorsun iki melek diledim Rabbimden duysun sesimizi...
Aman benim gulom gelmiis hos geldinn♥♡
Canimm Allah razi olsun Allahim yanimda olsun yeter dogru soyluyorsun insallah bu son olur♥♡
tatlişleeeerrrr. . . Hayırlı geceleeeerr. . . Benım sımdı transferın 4. Gunu de bıttı deeee. . .10. Gün yapsam tahlılı kanda cıkarmıııı? 2 tane 5.gun embrıyosuydu . . .ne dersınıızzzz pazar gunu yapsammıııı??
hoşgeldin canım uzun zamandır karşılaşamıyoruz nasıl gidiyor bu arada paşanın doğum günü kutlu olsun ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin
Amiinn can dostum insallah dualarimiz kabul olur.. Insallah Allahim cektigim acilari unutturur. Benim icin diledigin hersey tez vakitte seni de bulsun ♥♡
hoşbulduk canım benim...
nasılsın bugün
hayırlı geceler efenim..
5.gün embriyosundan test gününü transferden sonraki 10.güne verirler yani zaten test günün oluyor 10.gün yaptır kan testini sonuç belli olur kesinlikle...
saol canım paşamın doğum günü tedavime dek geldi ertelediler benim olacağım zamanı beklediler ve bir ay gecikmeli kutladık..
sen ne durumdasın bakiimm...
hoşbulduk canım benim...
nasılsın bugün
hayırlı geceler efenim..
5.gün embriyosundan test gününü transferden sonraki 10.güne verirler yani zaten test günün oluyor 10.gün yaptır kan testini sonuç belli olur kesinlikle...
saol canım paşamın doğum günü tedavime dek geldi ertelediler benim olacağım zamanı beklediler ve bir ay gecikmeli kutladık..
sen ne durumdasın bakiimm...
Bugun daha iyiyim canimcim ama yarin transfere yalniz gidip gelicem diye moralim bozulmustu. Sonra dusundum Rabbim yanimda olsun yeter..
iyiyim canım çok şükür geçen hafta pozitifi haberini aldık haftaya ilk kontrolümüz var bakalım hayırlısı ne zaman dönüyorsun sen
pozitif haberini biliyorum canım Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah..
Darısı bizlere olsun tabisi...
Aslında benim dönmem lazım ama kopamıyorum paşalarımdan yarından itibaren her an gelebilirim zira beyim yiter uleennnn dicek işte o gün bileti alır çıkarım
ama gerçektenmi yaaa...
yalnızmısın sen eşinle beraber değilmiydiniz misafirhane durumunu konuşmuştuk ben misafirhane ya da otel gibi bir yerdesin sandım iyimi...
eşinde yanında değil teyzen vardı...ay ne biliyimmm niye böle oldu şimdi tüh ya...
benimde Ankarada olmama zamanım fena dek geldi...
sonu güzel olsunda diyorum bu çekilenler unutulur gider...
kızlar nerdesinizzz nereye gittiniz pazar akşamı acabaaa kocişleriniz mi bırakmıyoo siizi yoksaaa
Eki Görüntüle 635340
canım benim pco olmadığna çok çok sevindim...iyi geceler kızlar..
ancak eve girdim.
doktora gittim bugün..
muayne etti beni rahim kalınlığım 14 mm olmuş
ya gebelik vardır yada adet olamadıgın içindir dedi doktorum..
herhangi kist ve benzeri birsey yok elhamdülillah.
pco degilsin dedi.
gec yumurtlamışsın belki gebelik olabilir düşük ihtimalde olsa dedi.
yarın saglık ocagına gidip kan vericem beta bakılacak sonuc negatif gelirse söktürücü yazdı onu kullanıcam..
benden haberler bu kadar canlarr
Allah razı olsun cnm bnm..
düşük bir ihtimal ama doktorumun benden beta istemesi bile hoşuma gitti eşimin ağzı kulaklarındaydı..
garibim işte umut fakirin ekmegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?