Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarın transferinde bol şanslar canım dualarımızdasın yanlız olucaksın diye üzülme annemin bir lafı yani duası var sahipsizlerin sahibi mevlamdır ALLAH yardımcın olsun çektiğin acıların son bulsun canım bebişlerin sımsıkı tutunsun

Bebekim yarın test yapıyomuşun
Bir mucize gönder Rabbimm diyorum
Ama ben sana demedimmi operasyondan sonra ne belli geç yumurtlamadığın pko dan olmayabilir diye taaaaaaa en başta...
doktora gitmeden...neyseki pko yokmuş bence bu iyi haber yavrım hemen bi hulahop çevireyim

Canım benim nihayet bebeklerine kavuşuyorsun bir ömür ayrılmayın inşallah...
Bu zor gerçekten çooooooooooooooooooooook uzun ve zahmetli yolun sonuna geliyorsun iki melek diledim Rabbimden duysun sesimizi...

Bi bakiimmmm nasıllarmış cancağızlarım dedim

Aman benim gulom gelmiis hos geldinn♥♡

Canimm Allah razi olsun Allahim yanimda olsun yeter dogru soyluyorsun insallah bu son olur♥♡

Paşamız yarın kollarında olacak Allahın izniyle...
Sağlıklı kolay doğumlar diliyorum canım arkadaşım...

tatlişleeeerrrr. . . Hayırlı geceleeeerr. . . Benım sımdı transferın 4. Gunu de bıttı deeee. . .10. Gün yapsam tahlılı kanda cıkarmıııı? 2 tane 5.gun embrıyosuydu . . .ne dersınıızzzz pazar gunu yapsammıııı??

Canım benim nihayet bebeklerine kavuşuyorsun bir ömür ayrılmayın inşallah...
Bu zor gerçekten çooooooooooooooooooooook uzun ve zahmetli yolun sonuna geliyorsun iki melek diledim Rabbimden duysun sesimizi...

Amiinn can dostum insallah dualarimiz kabul olur.. Insallah Allahim cektigim acilari unutturur. Benim icin diledigin hersey tez vakitte seni de bulsun ♥♡

Aman benim gulom gelmiis hos geldinn♥♡

Canimm Allah razi olsun Allahim yanimda olsun yeter dogru soyluyorsun insallah bu son olur♥♡

hoşbulduk canım benim...
nasılsın bugün

hayırlı geceler efenim..
5.gün embriyosundan test gününü transferden sonraki 10.güne verirler yani zaten test günün oluyor 10.gün yaptır kan testini sonuç belli olur kesinlikle...

hoşgeldin canım uzun zamandır karşılaşamıyoruz nasıl gidiyor bu arada paşanın doğum günü kutlu olsun ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin

saol canım paşamın doğum günü tedavime dek geldi ertelediler benim olacağım zamanı beklediler ve bir ay gecikmeli kutladık..
sen ne durumdasın bakiimm...

Bugun daha iyiyim canimcim ama yarin transfere yalniz gidip gelicem diye moralim bozulmustu. Sonra dusundum Rabbim yanimda olsun yeter..

iyiyim canım çok şükür geçen hafta pozitifi haberini aldık haftaya ilk kontrolümüz var bakalım hayırlısı ne zaman dönüyorsun sen

Bugun daha iyiyim canimcim ama yarin transfere yalniz gidip gelicem diye moralim bozulmustu. Sonra dusundum Rabbim yanimda olsun yeter..

ama gerçektenmi yaaa...
yalnızmısın sen eşinle beraber değilmiydiniz misafirhane durumunu konuşmuştuk ben misafirhane ya da otel gibi bir yerdesin sandım iyimi...
eşinde yanında değil teyzen vardı...ay ne biliyimmm niye böle oldu şimdi tüh ya...
benimde Ankarada olmama zamanım fena dek geldi...
sonu güzel olsunda diyorum bu çekilenler unutulur gider...

iyiyim canım çok şükür geçen hafta pozitifi haberini aldık haftaya ilk kontrolümüz var bakalım hayırlısı ne zaman dönüyorsun sen

pozitif haberini biliyorum canım Rabbim sağlıklı gebelik versin inşallah..
Darısı bizlere olsun tabisi...
Aslında benim dönmem lazım ama kopamıyorum paşalarımdan yarından itibaren her an gelebilirim zira beyim yiter uleennnn dicek işte o gün bileti alır çıkarım

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler acil çıkış kapısını kullanıyorum

ha ha bencede öyle olucak enişte kızıcak öyle geliceksin

Sorma canim yaa esimle konustuk hemen yola cikma teyzende kal dedi o beni birakip dondu. Teyzeminde cok onemli bir isi varmis erteleme imkani yokmus onun icin yalniz kaldim yani.. Insallah dedigin gibi sonu guzel olur da bunlar unutulur gider tatlim..

kızlar nerdesinizzz nereye gittiniz pazar akşamı acabaaa kocişleriniz mi bırakmıyoo siizi yoksaaa
Eki Görüntüle 635340
ikimizde hasta kocişleydik bu akşam...
canım benim pco olmadığna çok çok sevindim...
benimde biliyosun negatiif aldım adet oldum sonra 60 gün olmadım kalınlık 13 mm..
tedavide 7 mm zor olmuştu...
muayenede bile kese va rbişi var desin diye bekledimmmm
doktor istedi hcg yinede bi umut dedim işte..
çıkmadı ama aldım yine 1.20 değerini tabi tüpteki kadar koymadı....
inşaallahhhh rabbimin mucizesi seni bulmuş olsun hasretin bitsin seninde canım benim...
hiççç bellli olmaz laporoskopi sonrası hemende kalabilrisin geç döllenmedir inşaallahhh...
yoksada ilaç kullanırsın benim gibi rahatlarsın çok zor hormonlar mahvoluyor öyle bekleyince..
Allah razı olsun cnm bnm..
düşük bir ihtimal ama doktorumun benden beta istemesi bile hoşuma gitti eşimin ağzı kulaklarındaydı..
garibim işte umut fakirin ekmegi

biz o düşük ihtimalii bile çok sevdik bu bile coşturdu bizi...
rabbim eşinide senide güldrüsn inşaallalhhhhh

Son düzenleme:
Ins artmistir degerim dualarinizi eksik etmeyin rabbimin izniyle iyi haber almak nasip olsun bugun yine 5 te uyndim uyuyamadim sabrla beklemk guzelde heycn olnca uyuku gelmiyor ins iyi bir haber almak nasio olsun dualarimdasinz hepinzii opuyorum

Ins artmistir degerim dualarinizi eksik etmeyin rabbimin izniyle iyi haber almak nasip olsun bugun yine 5 te uyndim uyuyamadim sabrla beklemk guzelde heycn olnca uyuku gelmiyor ins iyi bir haber almak nasio olsun dualarimdasinz hepinzii opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…