Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ins artmistir degerim dualarinizi eksik etmeyin rabbimin izniyle iyi haber almak nasip olsun bugun yine 5 te uyndim uyuyamadim sabrla beklemk guzelde heycn olnca uyuku gelmiyor ins iyi bir haber almak nasio olsun dualarimdasinz hepinzii opuyorum
inşallah değerin çok güzel artmıştır canım güzel haberlerini bekliyoruz

Ins artmistir degerim dualarinizi eksik etmeyin rabbimin izniyle iyi haber almak nasip olsun bugun yine 5 te uyndim uyuyamadim sabrla beklemk guzelde heycn olnca uyuku gelmiyor ins iyi bir haber almak nasio olsun dualarimdasinz hepinzii opuyorum

İnşallah herşey yolunda gider cnm. Çok iyi anlıyorum.

Hadi hayirli haberlerle don canim..

hadii canımm ıyı haberlerını beklıyoruzzzz :))

Gunaydin kizlaar ben bugun miniklerimi bir daha ayrilmamak uzere insallah almaya gidicem. Dun gece biraz kafama taktim uyuyamadim. Allahim bana ve ici evlat diye yanan herkese muradimizi versin.. Dualarinizi esirgemeyin bu arada kuzenim benimle gelecek :))

ohhh be icim rahatladi valla super bi haber tek gitmene gonlum hic razi degildi:))

cnm bnm inşallah sımsıkı tutunurlar sana canım arkadaşımmm...
hayırlı olsun inşallahhhh

cnmmmm hiç umudum yok buay amaaa..
çünkü adet belirtilerim inan tam..
sadece tedbir amaclı istedi daktır nur benden kanı..
ama Allahın işine tabi sual olunmaz..

güldennn gel artık yaa ben özledim seniiii..
net aldım gittin uzaklara tam bi kaynatamadık yaneeee

benkayra canım dualarımdasın..
sorunsuz bi tarnsfer vee ardından mikemmel bi dokuz ay geçiririsin inşallah..
Rabbim yardımcın olsun..

canım benimmm rabbim umuduna çıkıtğın yolda bugün sizi hiçç ayırmasınnn...
rabbim ol desin sımsıkı tutunsunlar inşaallahhh...
ne duygusal saatlerdesin şimdiii sennn kıyamam bennn
ama tam ağlamaya başlıyodum artık ki wcde ismimi çağırdılar ama gülerek oldu herşey
gözyaşlarımı salmadım ama sıkışık olunca sürgüde vardı ama yatak batar diyip durdum..
annemde kızdı laylon var diyeee :)))
dediğim gibi teldede sal gitsin biz güldenle saldık o yataklarda
hiç kasma kendini su içmeyide inş. güzel ayarlarsın transferinde koley geçiicek.....
yeğenlerimizi al bakalımm teyzoşları bekliyorrr

Son düzenleme:

10. günü kanda çıkar cnm..
hemde 5. günü embriyosu ise..
inşallah hamilesindir

guzel haberlerinizi bekliorum canlarrrrr...

kdr bn bikere ameliyathanede iki kere de odada olmak uzere saldimmmm gittiiiii ohhh siril siril:)))

guldennnnn umarim artik donmussundurrr pasalaarinlasin diye sesimizi cikarmadik ama biz de caniz beyaaa:)))

kızlarrr 16 yumurtam varr büyüklüğü 26 mm.. e2 p4 değerim biraz düşük 1 günlük ilaç daha verdii perşembe günü bi aksilik olmazsa toplanıcakmışşş hepinizi öpüyorum haberler bukadar bende misafirimm varr tekrar gelicemm...

13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!

Yaa bu yokhe nerdeeeeeee sabahtan beri sinir oldum 40kere girdim baktım patladdımmm bu kadar saat oldu nerde kaldı bu kız kötü bişey olmasın ay insan haber verirrr gelsin poposuna poposuna diicem artıkınnn çok öykelendimmmmmm hııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…