inşallah değerin çok güzel artmıştır canım güzel haberlerini bekliyoruzIns artmistir degerim dualarinizi eksik etmeyin rabbimin izniyle iyi haber almak nasip olsun bugun yine 5 te uyndim uyuyamadim sabrla beklemk guzelde heycn olnca uyuku gelmiyor ins iyi bir haber almak nasio olsun dualarimdasinz hepinzii opuyorum
Ins artmistir degerim dualarinizi eksik etmeyin rabbimin izniyle iyi haber almak nasip olsun bugun yine 5 te uyndim uyuyamadim sabrla beklemk guzelde heycn olnca uyuku gelmiyor ins iyi bir haber almak nasio olsun dualarimdasinz hepinzii opuyorum
Ins artmistir degerim dualarinizi eksik etmeyin rabbimin izniyle iyi haber almak nasip olsun bugun yine 5 te uyndim uyuyamadim sabrla beklemk guzelde heycn olnca uyuku gelmiyor ins iyi bir haber almak nasio olsun dualarimdasinz hepinzii opuyorum
ohhh be icim rahatladi valla super bi haber tek gitmene gonlum hic razi degildi:))Gunaydin kizlaar ben bugun miniklerimi bir daha ayrilmamak uzere insallah almaya gidicem. Dun gece biraz kafama taktim uyuyamadim. Allahim bana ve ici evlat diye yanan herkese muradimizi versin.. Dualarinizi esirgemeyin bu arada kuzenim benimle gelecek :))
Gunaydin kizlaar ben bugun miniklerimi bir daha ayrilmamak uzere insallah almaya gidicem. Dun gece biraz kafama taktim uyuyamadim. Allahim bana ve ici evlat diye yanan herkese muradimizi versin.. Dualarinizi esirgemeyin bu arada kuzenim benimle gelecek :))
Bebekim yarın test yapıyomuşun
Bir mucize gönder Rabbimm diyorum
Ama ben sana demedimmi operasyondan sonra ne belli geç yumurtlamadığın pko dan olmayabilir diye taaaaaaa en başta...
doktora gitmeden...neyseki pko yokmuş bence bu iyi haber yavrım hemen bi hulahop çevireyim
ohhh be icim rahatladi valla super bi haber tek gitmene gonlum hic razi degildi:))
cnm bnm inşallah sımsıkı tutunurlar sana canım arkadaşımmm...
hayırlı olsun inşallahhhh
tatlişleeeerrrr. . . Hayırlı geceleeeerr. . . Benım sımdı transferın 4. Gunu de bıttı deeee. . .10. Gün yapsam tahlılı kanda cıkarmıııı? 2 tane 5.gun embrıyosuydu . . .ne dersınıızzzz pazar gunu yapsammıııı??
13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!
13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?