Tüp Bebek Günlüğümüz !

13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!

Cicibayy 1gün daha bekleseydi meleğin ve bütün dünya her yıl doğum gününü kutlasaydı olmaz mıydıııı

Merhaba Hanımlaar geç kalktım ama müjde vereyimm
Canımm arkadaşımm Benkayra nınTransferi yapılmışş 2 tane şapşahane embriyosuyla kavuşmuşşlar ♥ ♥ ... çok iyi geçmiş transferi Allaha şükür sesi çok neşeliydi keyfi yerindeydi..resimlerini de vermişler elinee emoşdan sonra başka işlem olmadığı için kalkmadan yatıyor şimdii...inşaalah 9 ay ayrılmasın göbüşünden bebişlerii

bir de sürprizle karşılaşmışş Durulife ikiz annesi arkadaşımızla tanışmış hastanede çok mutlu olmuşş...ben de çok duygulandımm göbüşleri sürtmüşler inşaallah ikiz bebelerimiz gelicekk ayağı uğurlu gelmiştir arkadaşımın

slm kızlar nasılsınız iyimisiniz..
benkayra canm hayırlı olsun transferin sonu bebekli olsun inş..
yokhe canm senin sonucun nasıl??

canm benm hayırlı haberlerin için saol inş. sonu bebekli olacak..
darısı herkesin başına..
sen nasılsın canm iimisin

canm benm hayırlı haberlerin için saol inş. sonu bebekli olacak..
darısı herkesin başına..
sen nasılsın canm iimisin
iyim canımm ...Allah ıma bin şükür ççok şükür...Darısı inşaallah biizm de başımızaa..bu gün benim pazarım var hemen çıkıyorumm hava kararmadan yapiim alışverişimii haber vermek için uğradım sırf..
boşuna can sıkmışsın gördün müü maaşallah yumoşlarına 2 ye katlamışş işte..hepsi de kaliteli embriyo olsunlar inşaallah kardeş olsunlar bebişlerineeeEki Görüntüle 636235 Eki Görüntüle 636235
13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!

Maşşallah canımm Rabbi uuzuun sağlıklı bir ömür versin oğluşunla sana eşine ailece...Hayırlı evlat olsun ailesine vatanına milletine inşaallahEki Görüntüle 636235

Allahım yüzüne gülsün inşallah yavruları göbüşünde can bulsunnnn

Selam kızlar 14 şubatta 150 çıkan test sonucum bugün 881.66 sizce nasıl kızlar .doktoru aradım açmadı müsait değildi sanırım çatlıycam meraktan

bir arkadaşım bana yazmış..bende sizinle paylaşayım dedimmm
ihmal etmeyinnn

Allahın esmaul husnalarından okuyun bolca EL MÜBDİU:Mahlukatı maddesiz ve örneksiz olarak ilk başatan yaratan ..manası bu ve soyle denıyo bünyesi düşük yapmaya müsait olanlar eşlerıyle bırlıte sureklı bu ismi zıkretsın okumaya devam edenler biiznillah bu sıkıntıdan kurtulur...

slm kızlar benimde değerim 70 den 216 ya çıkmış progesteronumda çıkmış ama iğnelere ilaçlara devam dedi doktor bidaha cuma günü gitcem ama kese için haftaya cuma dedi çok uzak değilmi galiba kalple keseye aynı anda bakcaz

sedamu da almıştır şimdi paşasını kucağına..
alışmıştırlar birbirlerine
aşk yaşıyorlardır anne oğul..
Rabbim akıl versin inşallah..
bizlere de kısmet etsin inşallah..

bir maşallaah da sana..
ayy ne kadar güzel haberler aldık bu gün..
Rabbim sağlıkla sürdürsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…