13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!
canm benm hayırlı haberlerin için saol inş. sonu bebekli olacak..Merhaba Hanımlaar geç kalktım ama müjde vereyimm
Canımm arkadaşımm Benkayra nınTransferi yapılmışş 2 tane şapşahane embriyosuyla kavuşmuşşlar ♥ ♥ ... çok iyi geçmiş transferi Allaha şükür sesi çok neşeliydi keyfi yerindeydi..resimlerini de vermişler elinee emoşdan sonra başka işlem olmadığı için kalkmadan yatıyor şimdii...inşaalah 9 ay ayrılmasın göbüşünden bebişlerii
bir de sürprizle karşılaşmışş Durulife ikiz annesi arkadaşımızla tanışmış hastanede çok mutlu olmuşş...ben de çok duygulandımm göbüşleri sürtmüşler inşaallah ikiz bebelerimiz gelicekkayağı uğurlu gelmiştir arkadaşımın
iyim canımm ...Allah ıma bin şükür ççok şükür...Darısı inşaallah biizm de başımızaa..bu gün benim pazarım var hemen çıkıyorumm hava kararmadan yapiim alışverişimii haber vermek için uğradım sırf..canm benm hayırlı haberlerin için saol inş. sonu bebekli olacak..
darısı herkesin başına..
sen nasılsın canm iimisin
boşuna can sıkmışsın gördün müü maaşallah yumoşlarına 2 ye katlamışş iştekızlarrr 16 yumurtam varr büyüklüğü 26 mm.. e2 p4 değerim biraz düşük 1 günlük ilaç daha verdii perşembe günü bi aksilik olmazsa toplanıcakmışşş hepinizi öpüyorum haberler bukadar bende misafirimm varr tekrar gelicemm...
13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!
tamm canm kolay gelsin sana
Merhaba Hanımlaar geç kalktım ama müjde vereyimm
Canımm arkadaşımm Benkayra nınTransferi yapılmışş 2 tane şapşahane embriyosuyla kavuşmuşşlar ♥ ♥ ... çok iyi geçmiş transferi Allaha şükür sesi çok neşeliydi keyfi yerindeydi..resimlerini de vermişler elinee emoşdan sonra başka işlem olmadığı için kalkmadan yatıyor şimdii...inşaalah 9 ay ayrılmasın göbüşünden bebişlerii
bir de sürprizle karşılaşmışş Durulife ikiz annesi arkadaşımızla tanışmış hastanede çok mutlu olmuşş...ben de çok duygulandımm göbüşleri sürtmüşler inşaallah ikiz bebelerimiz gelicekkayağı uğurlu gelmiştir arkadaşımın
Selam kızlar 14 şubatta 150 çıkan test sonucum bugün 881.66 sizce nasıl kızlar .doktoru aradım açmadı müsait değildi sanırım çatlıycam meraktan
Selam kızlar 14 şubatta 150 çıkan test sonucum bugün 881.66 sizce nasıl kızlar .doktoru aradım açmadı müsait değildi sanırım çatlıycam meraktan
slm kızlar benimde değerim 70 den 216 ya çıkmış progesteronumda çıkmış ama iğnelere ilaçlara devam dedi doktor bidaha cuma günü gitcem ama kese için haftaya cuma dedi çok uzak değilmi galiba kalple keseye aynı anda bakcaz
Selam kızlarrr nasılsınızzz?? yaa bu yokhe nerde kaldı catladım meraktan :))
bende bekliyorum sabahtan beri ama yok yani yok he..
inşallah herşey yolundadır:18::18::18::18::18:
bir maşallaah da sana..
ayy ne kadar güzel haberler aldık bu gün..
Rabbim sağlıkla sürdürsün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?