canım hayırlı olsun transferin sigara ben 3 tane falan içtim test sonucuna kadar
çünkü stresi daha fena iyi bişii değil dayanabilirsen sakın içme ben resmen titriyodum
kuzum bunca gün içmişsin 10 günde kesmen ne kadar faydalı olurSag ol canim benim inan o kadar kotu oldum ki bir anda kesmek cok fena yapti.. Basim donunce kotu oldum ama icmemeye nasil dayanirim bilmiyorum. Zaten cok strese girecekseniz gunde 3 tane icebilirsiniz diyorlar..Son zamanlarda gunde bir paket iciyordum(
kuzum bunca gün içmişsin 10 günde kesmen ne kadar faydalı olur
stres daha kötü bende başta içmedim çok kötü olunca eşim iç bi kaç tane dedi
içmeyen biri için bırak demek kolay ama çok zor oluyo gerçekten o stresin üstüne bide sigarasızlık benim hala bile canım istiyo
doktorlarda günde 5 tane ye kadar izin veriyolar sen yinede dayanmaya çalış tatlım
slm kızlarrr nbrsinizzz???
slm kızlarrr nbrsinizzz???
sen nassın şekercim hasret kaldık ayol
iyiyim canım 20 dakikayı izliom ..sllmmm
nooolsun iyiliiiikk..
oturupduruuuuz.. sen napıooon..
iyiyim tatlımmm ayy hakkaten yaaaaa neyse şükür kavustuk ben senin gelişine dansöz oynatıcaktım dimisen nassın şekercim hasret kaldık ayol
hoşbulduminsallah tek istediğim bu ... artık beklemek istemiyorummm cunkuuu :84:
ekim ayından beri ege ünide tahlil bekle sonuc göster tahlıl bekle (45er gun) artık gınaa geldiii ve beklemek tövbee yarabbıom isyan edesim geliyor
pıhtılaşmamda ;
protrombin g20210a heterizigot ,
faktör xııı v34l heterizigot,
paı-1 4G/5G ... 4g/4g
mthfr c677t homozigot mutasyonum var
dna ise 23xx ile 24 xxx kromozonlara sahibim .. (ayrıntılı yazayım dedim topiğinize kabul edildiğime göre)
normal yolla hamıle kalabilirmişim ancak bebek 16.haftaya gelmeden düşermiş (genelde dşüermiş) düşmeyen bebekte kesin olarak saglıklı olacagının garantısını veremem dedi tıbbi genetikçi.. bundan önce düşen bebegim pıhtılaşmanın oranı %40ise ,genetiğimdeki bu bozukluktan ötürü %60 imiş..
düşen bebeğin kromozon analizini istedi o ne kadar kaç gun surecek acaba tahlıl sonucunu beklemesi?? perşembe günü bide onun için kan vericem sanırım ,hormonlarımada bakılmadı...sonra eşimde herhangi bi sorun varmı yokmu bılmıyoruz..androlojıden gun aldık(kadın doğumdan ibfertiliye sevk yapılmıstı benım genetik sonuclarıyla şimdi hersey değişti) ama taaa 19 nisana belki bu genetikte dahada hızlandırılır bızım işlemler tüp bebekya ne bilim..
bi okuyup geliyim ozaman dediğin topiği bendemek ptg nın anlamı buymus Allah razı olsun , dediğim gibi hiç bi bilgim yok bu konularda
ayy hoşbuldum bu arada :)) kendi dertleimi sıralıycam diye unuttum yaww
merabaaaa
hoşgeldinnnnnmerabayııııınnnnnnn
iyiyim canım 20 dakikayı izliom ..
iyiyim tatlımmm ayy hakkaten yaaaaa neyse şükür kavustuk ben senin gelişine dansöz oynatıcaktım dimi
Eki Görüntüle 637320
Eki Görüntüle 637321 Eki Görüntüle 637322 Eki Görüntüle 637323
oooo gülden hanım hoşgelmişsiiiizz..
tııızııım dönmeye niyetin yok herhal..enişte boşamazsa seni iyi valla
merabayııııınnnnnnn
neeeee pazartesiden sonra dönücem dediydın kızzzzzzzz ver dansözlerimi geri:)))))ne zaman dönüceksin peki?saol bebkimde ben gelmedim ki daha topike geldim sadecene
nassın derya kuzusuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?