Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hayırlı olsun transferin sigara ben 3 tane falan içtim test sonucuna kadar
çünkü stresi daha fena iyi bişii değil dayanabilirsen sakın içme ben resmen titriyodum

Sag ol canim benim inan o kadar kotu oldum ki bir anda kesmek cok fena yapti.. Basim donunce kotu oldum ama icmemeye nasil dayanirim bilmiyorum. Zaten cok strese girecekseniz gunde 3 tane icebilirsiniz diyorlar..Son zamanlarda gunde bir paket iciyordum (

kuzum bunca gün içmişsin 10 günde kesmen ne kadar faydalı olur
stres daha kötü bende başta içmedim çok kötü olunca eşim iç bi kaç tane dedi
içmeyen biri için bırak demek kolay ama çok zor oluyo gerçekten o stresin üstüne bide sigarasızlık benim hala bile canım istiyo
doktorlarda günde 5 tane ye kadar izin veriyolar sen yinede dayanmaya çalış tatlım

Evet eger bas edemezsem oyle yapicam ne kadar dayanirim bilemiyorum ben su an transferimle ilgili ilk kez cok rahatim bu sigara isi beni mahvetti..

Benkayraaaaaa senin ağzına biber sürerim bak
su iç bebeeeeemm..
sigara içer gibi yudum yudum su iç..
ben öle kurtuldum bu illetden..
sende nütfeeenn nolur bebeeeemm içme noluuurrr..
anlatmıştım ne kadar süre içtiğimi ve başıma nelerin geldiğini..

kan pıhtılaşması sorunu bir çoğumuzda var canım tüpçü olup pıhtısız olan pek yok gibi
bende tedavilerimde iğne kullandım hep..
pgt şu durumda şart görünüyor...
pgt işlemi yumurtalar toplanıp döllendikten sonra genetik taramaya alınıyor sağlıklı olan embriyolardan transfer gerçekleştiriliyor fazla zaman almıyor transfer işlemi toplamadan 2. 3. 4. 5. günlerde yapıldığından bu süreçte genetik tanı işlemi bitiyor ve transfer gerçekleşiyor..

nassın derya kuzusuuuuuuuu

ayy nası olsun işte helecanlı,
akıntılarım arttı adet yaklaşıyiii..
bu günde hastaneden aradılar beni,hala düşünme aşamasındamısın die..
dedim bende biz kararımızı bilem verdik nur hanımla başlıyciiizzzz..
çünkü öncesinde aramışlardı,kararınızı verdiniz mi yoksa müjdeli habermi var die..
bende düşünme aşamasındayız dididydimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…