Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler hanımlar...

bende bugun burayı mesken tuttum eşim nöbetçi benım kaldım mı bi başıma evde iyi oldu gerçi tüp bebek konusunda baya bilgi edindim..

bademciklerim pek kötü evde ne bulsam yiyorum :):) az önce domates doğradım yidim.. şimdide tarhana yaptıydım onu içicem. yatmaya yakında kocakarı ilacı yaptım macun onu yutup uyurum sanırım (toz zencefil,toz tarcın,toz karabıberi balla kartıstırdım) böyle yaparak bademciklerimi iyileştirmeyi umuyorum ha bide tuzlu suyla gargarayıda unutmamak gerek

doktor hastane vs hiç sevmem ama hayat işte gidip gidip diplerinde bitiyorum

ayyy çok fena yıldırım dusuyor gök gurluyoır elektiriğim gitmsede bari..:18::18: gece gece eşimde yok korkabilmem yuksek ihtimal :18:

hoş geldin canım aramıza..
inşallah bu sefer sende mucizene kavuşursun..
tam hastalık havası zaten, dikkat etmekde fayda var..
zira ben c vitamini depoluyorum seksi bedenime
ayy bende ne korkarım gökgürültüsü ve şimşekten..:18::18::18:

neeeee pazartesiden sonra dönücem dediydın kızzzzzzzz ver dansözlerimi geri:)))))ne zaman dönüceksin peki?
gülden ya sen bu tüpünde prednol içmişmiydin tatlım?

pazartesiden sonra dedim evet ama salı demedim ki
tamam verdim dansözlerini
ne zaman haftasonuna kadar kesin gelirim ama

iyi geceler canımcım..
geçmiş olsun efenim sana bademciklerin için ne içilecek ne şifa olur topiğin aktarcısı ikramaya sultan sölerdi ama şimdi yok
eşin yok ve gökgürlüyoooo bi de elektirik gitme durumu olmasın sakıınnnnnnnnn:18::18::18::18:
bu arada bende akşam tarhana yedim anne yapımı

Suur deryaa surde icmimm cok zorlaniyorum su icmekten icim disima cikti. Sakizla, seker de cabasi..

slm kızlarrr nbrsinizzz???

Selamm tatlim ben krizdeyim senden nbr?

merabayııııınnnnnnn

Juli bebekimm merhabaaa

iyi geceler cnm geçmiş olsun
şifa olsun..

geçmiş olsun cnm o zencefilli şey baya iyi gelio ..sen elektrik kesintisine karşı bi mum filan yanında bulundur da korkma cnm..

pazartesiden sonra dedim evet ama salı demedim ki
tamam verdim dansözlerini
ne zaman haftasonuna kadar kesin gelirim ama
inşallah cnm ..şu ilacı söylememişsin canım bu tedavinde prednol içtinmi?

Suur deryaa surde icmimm cok zorlaniyorum su icmekten icim disima cikti. Sakizla, seker de cabasi..

Selamm tatlim ben krizdeyim senden nbr?

Juli bebekimm merhabaaa
sigara krizimi cnm ...iyiyim cnm ben de tv izliom..

neeeeeeyyy neler oliiiiii jülii...

komşusu havlamış jülii bebekimde hoooşşşşşttttt demiş ama gerilmiş işte

Benimki de havlamisti bir host demisim 1 yildir kafasini kaldirip bakamiyo iyi yapmissin julim ohh..

heee adam mühim bişi deelmiş..sıkıntı ettiğine değmez jülim..
rahat ol relax

kaşıntısı tuttu yine cnm bnm..
cahil kendini bilmez insan işte ve komplexleride biraraya gelince havladı hakkaten..
ben onu buradan attırmazsam adım julii değil..
ya o gidecek ya ben..
çekilmiyor emin olun..

biri sigara mıı dediii
1 tanede ben tüttürdüm bugün..
ama ben çok arada nadiren yaniiii
ayda 1 bazen 2

İiii geceler kızlar nasılsınız
güldenim hoşgeldin ben ben hastaydım serum falan yedim iyiyim şimdi çok şükür bu arada benim bebişe bgünkü doktor kesin
kız dedi 3 hafta öncede başka doktor pipisi var demişti kafamız allak bullak oldu şaşırdık bi kız bi erkek

Benimki de havlamisti bir host demisim 1 yildir kafasini kaldirip bakamiyo iyi yapmissin julim ohh..

nasıl hoooşşşt dediysen artık 1 yıldır havlayamamış afferin takdir ettim seni

heee adam mühim bişi deelmiş..sıkıntı ettiğine değmez jülim..
rahat ol relax

germişler bebekimi...

yok cnm bnm valla polisi ararım umrumda olmaz

neeyyyy o derece planladın yani sonrasındaki hamleni:13:
ara tabisi asayiş girsin devreye..

evet kuzum içmemmi içtim prednol denen mikemmel şeker gibi tadı olan ilacı:120::120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…