slm kızlarr burasıda olmasa napcas bilmiorum nasılsınızzz
saol şekercim...
boşanma sınırını yokluyom beyimin
nassın be ya
iyi geceler hanımlar...
bende bugun burayı mesken tuttumeşim nöbetçi benım kaldım mı bi başıma evde iyi oldu gerçi tüp bebek konusunda baya bilgi edindim..
bademciklerim pek kötü evde ne bulsam yiyorum :):) az önce domates doğradım yidim.. şimdide tarhana yaptıydım onu içicem. yatmaya yakında kocakarı ilacı yaptım macun onu yutup uyurum sanırım (toz zencefil,toz tarcın,toz karabıberi balla kartıstırdım) böyle yaparak bademciklerimi iyileştirmeyi umuyorum ha bide tuzlu suyla gargarayıda unutmamak gerek
doktor hastane vs hiç sevmem ama hayat işte gidip gidip diplerinde bitiyorum
ayyy çok fena yıldırım dusuyor gök gurluyoır elektiriğim gitmsede bari..:18::18: gece gece eşimde yok korkabilmem yuksek ihtimal:18:
neeeee pazartesiden sonra dönücem dediydın kızzzzzzzz ver dansözlerimi geri:)))))ne zaman dönüceksin peki?
gülden ya sen bu tüpünde prednol içmişmiydin tatlım?
iyi geceler hanımlar...
bende bugun burayı mesken tuttumeşim nöbetçi benım kaldım mı bi başıma evde iyi oldu gerçi tüp bebek konusunda baya bilgi edindim..
bademciklerim pek kötü evde ne bulsam yiyorum :):) az önce domates doğradım yidim.. şimdide tarhana yaptıydım onu içicem. yatmaya yakında kocakarı ilacı yaptım macun onu yutup uyurum sanırım (toz zencefil,toz tarcın,toz karabıberi balla kartıstırdım) böyle yaparak bademciklerimi iyileştirmeyi umuyorum ha bide tuzlu suyla gargarayıda unutmamak gerek
ayyy çok fena yıldırım dusuyor gök gurluyoır elektiriğim gitmsede bari..:18::18: gece gece eşimde yok korkabilmem yuksek ihtimal:18:
kavga gürültü biliyorsun cancazımmm
Benkayraaaaaa senin ağzına biber sürerim bak
su iç bebeeeeemm..
sigara içer gibi yudum yudum su iç..
ben öle kurtuldum bu illetden..
sende nütfeeenn nolur bebeeeemm içme noluuurrr..
anlatmıştım ne kadar süre içtiğimi ve başıma nelerin geldiğini..
slm kızlarrr nbrsinizzz???
merabayııııınnnnnnn
iyi geceler hanımlar...
Suur deryaa surde icmimm cok zorlaniyorum su icmekten icim disima cikti. Sakizla, seker de cabasi.
neeeeeeyyy neler oliiiiii jülii...
gözlemelerden keserim ona göre
3 yiyceksen 2,5 verrim
komşusu havlamış jülii bebekimde hoooşşşşşttttt demiş ama gerilmiş işte
hala devam etmiyo dimi
geçmiş olsun cnm o zencefilli şey baya iyi gelio ..sen elektrik kesintisine karşı bi mum filan yanında bulundur da korkma cnm..iyi geceler hanımlar...
inşallah cnm ..şu ilacı söylememişsin canım bu tedavinde prednol içtinmi?pazartesiden sonra dedim evet ama salı demedim ki
tamam verdim dansözlerini
ne zaman haftasonuna kadar kesin gelirim ama
sigara krizimi cnm ...iyiyim cnm ben de tv izliom..Suur deryaa surde icmimm cok zorlaniyorum su icmekten icim disima cikti. Sakizla, seker de cabasi..
Selamm tatlim ben krizdeyim senden nbr?
Juli bebekimm merhabaaa
neeeeeeyyy neler oliiiiii jülii...
Benimki de havlamisti bir host demisim 1 yildir kafasini kaldirip bakamiyo iyi yapmissin julim ohh..
heee adam mühim bişi deelmiş..sıkıntı ettiğine değmez jülim..
rahat ol relax
Benimki de havlamisti bir host demisim 1 yildir kafasini kaldirip bakamiyo iyi yapmissin julim ohh..
heee adam mühim bişi deelmiş..sıkıntı ettiğine değmez jülim..
rahat ol relax
yok cnm bnm valla polisi ararım umrumda olmaz
geçmiş olsun cnm o zencefilli şey baya iyi gelio ..sen elektrik kesintisine karşı bi mum filan yanında bulundur da korkma cnm..
inşallah cnm ..şu ilacı söylememişsin canım bu tedavinde prednol içtinmi?
sigara krizimi cnm ...iyiyim cnm ben de tv izliom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?