Tüp Bebek Günlüğümüz !

anladım bitanem ama bırakma bizi çok şükür iiyiz tatlım bugün bebiş biziçok korkuttu baya bir uğraş sonunda gördük nazlı bebeğim annesini ağlattı bu arada tek bebişim varmış

canım okudum o mesajını yazma fırsatım olmadı aslında bu dönemde alttan bakıyorlar neden göbüşten baktı ve seni gereksiz yere üzdü anlamadım tabiki bu haftada görünmez göbüşten kalp atışı neyseki ısrar edip alttan baktırmışsın yoksa bir dahaki randevuya kadar mahvolurdun üzüntüden maşallah kuzumuza

Bir iki firt cekicem dayanamiyorum ayyy ne kotu bir durum resmen yoksunluk krizine girdim

gelicek inşaallah senin balında gelsinde artık...zaman nasıl geçiyor yaaa...
takvimlerimize baksana 7 yıl 5 ay olmuş bile..
hastalık ölüm olmasında o zmaan zaman duruyor şükürki huzurumuz varda zamanda geçiyor..
bir eksiğimiz evlatlarımız zaten onlar yok diye yaşımıza bile sevinemiyos...
yerim ben onun hepi bört deyiniiii
ama 2 yazıyor yaşı yanlış dimiii:26:

Yaa inan yiyesim geldi onuu :))

biraz mutfağı dezenfekte edeyim..
menüde balık vardı malumm..
sonra bitki çaylarımı yapayım...

inşallah canım gerçekten her geçen yıl koyuyor fena halde...
7.yıldan tamamen çıkmadan 7.yıl uğurundan faydalanmamız lazım henüz 7 yıl 5 ay diyoruz yani hala 7 li yıllardan kopmadık
küçükün 2.yaşıydı canım doğru hem öle hata yapılırmı ayol süsleme yapmışız birimizden biri uyarırdı zaar

Yaa inan yiyesim geldi onuu :))

konuştuktan sonra salona geçtik annesine emel teyzeyle konuştum diyo onlarda senin durumunu yakınen takip ettiler biliyorlar

Eveeettt cok fenayiiim cook

yok olmasss içindeki nikotin aşkına bi dur deme zamanıdır dayan canım dayaannnnn no cigara yes baby:129::129::129:

biraz mutfağı dezenfekte edeyim..
menüde balık vardı malumm..
sonra bitki çaylarımı yapayım...

e tabii dezenfekte şart bu durumda :104::104::104:

evet tatlım ya eşim ısrar etmese öylece üzüntü ve endişeyle dönüyoduk o an bile mahvoldum diyebilirim neyseki bebişi gördük çok şükür artık o doktora korkuyla gitmektense doktorumuzu değiştirecez gibi

yıl değil artık ay fena ediyor beni...
tatilde elitmin göbeği görünce anladım düşün ben hulusi hocaya başlamam hsitreskoi maceralarımda yeni öğrenmişti..
kız 6.ayını bitirmiş bile ben neler eyaşadım..
bu ara burda çok doğuran var yan konşum 20 güne doğurcak herkeste bebeke çeyizi hazırlığııı kötü dönemimde değilim ama .
eve gelince içleniyorum yinede işte...
evettt yaa 5.yılı geçtik 7.yıla hala umut var bizeee
canım anladımda 3ten gün aldı ozaman değilmi yani doldurğu yaşmı yazılıyorrr...:26:
bu polemiiği görümcemin oğlunda yaşadıkta biz pastasına 2mi 3müü diye..
görümcem son anda 3 yazdırdı gün aldı diyee...

iyi olur canım güvendiğin içine sinen bir doktorla yola devam et bakan doktor tüp doktorun değilse normal bir kadın doğumcuysa doğal gebelik sürecine göre hareket ediyorlar ama tüpte daha farklı tabii..

biz Rabbimden istemeye devam edecez o da biz kullarının bu feryadını karşılıklıksız bırakmayacak elbet imrenerek baktığımız koca göbüşlerden bizde de olacak bu umudumuzu taze tutmalıyız pes etmek bize iyi gelmez çünkü...yavrım biten yaş söleniyooo görümcende bi alemmiş yanii..olmadı pastanın üzerine 2 bitti 3 den gün aldı diye yazdıraydınız

iyi olur canım güvendiğin içine sinen bir doktorla yola devam et bakan doktor tüp doktorun değilse normal bir kadın doğumcuysa doğal gebelik sürecine göre hareket ediyorlar ama tüpte daha farklı tabii..
yok tatlım gittiğimiz doktor normal kadın doğumcu tüp tedavisi gördüğümüzü de söylemiştik

Hosgeldin canim aramiza insallah cok ugrastirmadan gelir melegin..

hoşbuldum insallah tek istediğim bu ... artık beklemek istemiyorummm cunkuuu :84:

ekim ayından beri ege ünide tahlil bekle sonuc göster tahlıl bekle (45er gun) artık gınaa geldiii ve beklemek tövbee yarabbıom isyan edesim geliyor

pıhtılaşmamda ;

protrombin g20210a heterizigot ,
faktör xııı v34l heterizigot,
paı-1 4G/5G ... 4g/4g
mthfr c677t homozigot mutasyonum var

dna ise 23xx ile 24 xxx kromozonlara sahibim .. (ayrıntılı yazayım dedim topiğinize kabul edildiğime göre )

normal yolla hamıle kalabilirmişim ancak bebek 16.haftaya gelmeden düşermiş (genelde dşüermiş) düşmeyen bebekte kesin olarak saglıklı olacagının garantısını veremem dedi tıbbi genetikçi.. bundan önce düşen bebegim pıhtılaşmanın oranı %40ise ,genetiğimdeki bu bozukluktan ötürü %60 imiş..

düşen bebeğin kromozon analizini istedi o ne kadar kaç gun surecek acaba tahlıl sonucunu beklemesi?? perşembe günü bide onun için kan vericem sanırım ,hormonlarımada bakılmadı...sonra eşimde herhangi bi sorun varmı yokmu bılmıyoruz..androlojıden gun aldık(kadın doğumdan ibfertiliye sevk yapılmıstı benım genetik sonuclarıyla şimdi hersey değişti) ama taaa 19 nisana belki bu genetikte dahada hızlandırılır bızım işlemler tüp bebekya ne bilim..

bi okuyup geliyim ozaman dediğin topiği ben demek ptg nın anlamı buymus Allah razı olsun , dediğim gibi hiç bi bilgim yok bu konularda

ayy hoşbuldum bu arada :)) kendi dertleimi sıralıycam diye unuttum yaww

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyy tam yemelik yaa.. Ailelerimiz bile takip halinde oluyo degil mi? :)))

kız ben dedim diyem, içiyonn yoksaa aaaaaa
canım ne bileyiö bişi diyemedim öyel çıktı ağzımdan yaaa

Yok kdrcim senle alakasi yok ben fenayim diye dediydim:))

yok olmasss içindeki nikotin aşkına bi dur deme zamanıdır dayan canım dayaannnnn no cigara yes baby:129::129::129:

e tabii dezenfekte şart bu durumda :104::104::104:

Ahhh bir firt aldim ve bayiliyordum bir daha olmass iste icimdeki nikotin askina son verdigim andir (

Yok kdrcim senle alakasi yok ben fenayim diye dediydim:))

Ahhh bir firt aldim ve bayiliyordum bir daha olmass iste icimdeki nikotin askina son verdigim andir (
canım hayırlı olsun transferin sigara ben 3 tane falan içtim test sonucuna kadar
çünkü stresi daha fena iyi bişii değil dayanabilirsen sakın içme ben resmen titriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…