anladım bitanem ama bırakma biziçok şükür iiyiz tatlım bugün bebiş biziçok korkuttu baya bir uğraş sonunda gördük nazlı bebeğim annesini ağlattı bu arada tek bebişim varmış
ne mutlu sana ben daha o şerefe nail olamadımmm
kiii teyzesiylede görüşemiyorummmm
hıımmm benim öyle bir derdim olmuyor kocamın var oda hiç transfer olmadııı
stres iyi değil canım ama sor bakayım burda vardır bi kere çeken v.s yada bişi yapann..
allah yardım etsinnn
Iyiyim hamd olsun canim tek derdim sigara dun aksamdan beri icmiyorum cildirmak uzereyim fenalardayim bu kadar strese girmek iyi mi bilmiyorum(
Amin canım benim en az bir kuzan şart dimi ama gelmiyiii eşşek sıpası..
Maşallah kuzularım pek bi yakışıklı oluyolar gün geçtikçe...
küçükün hepi bört deyini yaptık çok güzel geçti..
Rabbim tüm arkadaşlarıma onlar gibi bal kaymaklar nasip etsinler..
Aminnn inşallah canım..
elif teyze demeye alışık paşam onunla hep konuşurlar ama emel teyze derken anlamadı enel teyze dedi sananeyseki sonradan düzeltti meğersem anlamamış paşam..
Amin canım benim en az bir kuzan şart dimi ama gelmiyiii eşşek sıpası..
Maşallah kuzularım pek bi yakışıklı oluyolar gün geçtikçe...
küçükün hepi bört deyini yaptık çok güzel geçti..
Rabbim tüm arkadaşlarıma onlar gibi bal kaymaklar nasip etsinler..
Aminnn inşallah canım..
elif teyze demeye alışık paşam onunla hep konuşurlar ama emel teyze derken anlamadı enel teyze dedi sananeyseki sonradan düzeltti meğersem anlamamış paşam..
Bir iki firt cekicem dayanamiyorum ayyy ne kotu bir durum resmen yoksunluk krizine girdim
sigaramı içmek istiyon nayıırrrr
gelicek inşaallah senin balında gelsinde artık...zaman nasıl geçiyor yaaa...
takvimlerimize baksana 7 yıl 5 ay olmuş bile..
hastalık ölüm olmasında o zmaan zaman duruyor şükürki huzurumuz varda zamanda geçiyor..
bir eksiğimiz evlatlarımız zaten onlar yok diye yaşımıza bile sevinemiyos...
yerim ben onun hepi bört deyiniiii
ama 2 yazıyor yaşı yanlış dimiii:26:
Yaa inan yiyesim geldi onuu :))
Eveeettt cok fenayiiim cook
biraz mutfağı dezenfekte edeyim..
menüde balık vardı malumm..
sonra bitki çaylarımı yapayım...
evet tatlım ya eşim ısrar etmese öylece üzüntü ve endişeyle dönüyoduk o an bile mahvoldum diyebilirim neyseki bebişi gördük çok şükürcanım okudum o mesajını yazma fırsatım olmadı aslında bu dönemde alttan bakıyorlar neden göbüşten baktı ve seni gereksiz yere üzdü anlamadım tabiki bu haftada görünmez göbüşten kalp atışı neyseki ısrar edip alttan baktırmışsın yoksa bir dahaki randevuya kadar mahvolurdun üzüntüdenmaşallah kuzumuza
inşallah canım gerçekten her geçen yıl koyuyor fena halde...
7.yıldan tamamen çıkmadan 7.yıl uğurundan faydalanmamız lazım henüz 7 yıl 5 ay diyoruz yani hala 7 li yıllardan kopmadık
küçükün 2.yaşıydı canım doğru hem öle hata yapılırmı ayol süsleme yapmışız birimizden biri uyarırdı zaar
konuştuktan sonra salona geçtik annesine emel teyzeyle konuştum diyo onlarda senin durumunu yakınen takip ettiler biliyorlar
evet tatlım ya eşim ısrar etmese öylece üzüntü ve endişeyle dönüyoduk o an bile mahvoldum diyebilirim neyseki bebişi gördük çok şükürartık o doktora korkuyla gitmektense doktorumuzu değiştirecez gibi
yıl değil artık ay fena ediyor beni...
tatilde elitmin göbeği görünce anladım düşün ben hulusi hocaya başlamam hsitreskoi maceralarımda yeni öğrenmişti..
kız 6.ayını bitirmiş bile ben neler eyaşadım..
bu ara burda çok doğuran var yan konşum 20 güne doğurcak herkeste bebeke çeyizi hazırlığııı kötü dönemimde değilim ama .
eve gelince içleniyorum yinede işte...
evettt yaa 5.yılı geçtik 7.yıla hala umut var bizeee
canım anladımda 3ten gün aldı ozaman değilmi yani doldurğu yaşmı yazılıyorrr...:26:
bu polemiiği görümcemin oğlunda yaşadıkta biz pastasına 2mi 3müü diye..
görümcem son anda 3 yazdırdı gün aldı diyee...
yok tatlım gittiğimiz doktor normal kadın doğumcu tüp tedavisi gördüğümüzü de söylemiştikiyi olur canım güvendiğin içine sinen bir doktorla yola devam et bakan doktor tüp doktorun değilse normal bir kadın doğumcuysa doğal gebelik sürecine göre hareket ediyorlar ama tüpte daha farklı tabii..
Hosgeldin canim aramiza insallah cok ugrastirmadan gelir melegin..
hoşgeldinnnnn sefalar getirdin
ege üniversitesi konusunda yardımcı olamam belki ama diğer tüm aşamalarla ilgili ne istersen sor lütfen mutlaka ben olmazsam kızlar yanıtlarlar...
kromozom sorunu varsa pgt yani genetik tanı yöntemiyle tüp bebek yapılmasını öneririm sana...
aslında tüp bebekle ilgili genel bilgiler topiğin ilk sayfasında mevcut istersen önce o kısmı oku orda PGT yöntemine dair de bilgiler var...
inşallah canım gerçekten her geçen yıl koyuyor fena halde...
7.yıldan tamamen çıkmadan 7.yıl uğurundan faydalanmamız lazım henüz 7 yıl 5 ay diyoruz yani hala 7 li yıllardan kopmadık
küçükün 2.yaşıydı canım doğru hem öle hata yapılırmı ayol süsleme yapmışız birimizden biri uyarırdı zaar
konuştuktan sonra salona geçtik annesine emel teyzeyle konuştum diyo onlarda senin durumunu yakınen takip ettiler biliyorlar
kız ben dedim diyem, içiyonn yoksaa aaaaaa
canım ne bileyiö bişi diyemedim öyel çıktı ağzımdan yaaa
yok olmasss içindeki nikotin aşkına bi dur deme zamanıdır dayan canım dayaannnnn no cigara yes baby:129::129::129:
e tabii dezenfekte şart bu durumda :104::104::104:
canım hayırlı olsun transferin sigara ben 3 tane falan içtim test sonucuna kadarYok kdrcim senle alakasi yok ben fenayim diye dediydim:))
Ahhh bir firt aldim ve bayiliyordum bir daha olmass iste icimdeki nikotin askina son verdigim andir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?