selam kızlar beni belki hatırlarsınız eşim azospermid sebebi 47xxy di eşim tese oldu sperm bulundu 2 tüpte donduruldu bugün gebelik tahilim vardı kızlaaarr hamileyiiimmmmmm çokk mutluyyuummm inanın size dua etmeye isteyen herkese die dua etmeye başladımm şimdi çıkıyorum bend ebilg yok arkadaşa geldim yazmak için
canım benim bildiğim rezene süt konusunda çokiyi tavsiye ederim
Bulgur pilavi, dereotu, hurma ve irmik canim birde eczanede sut arttirici cay var insallah iyi gelir bol bol sut olsun..
canm ananas günde 2 dilim hergün yedim bi zararıda yok çok şükür kivide yedim canm bide bulgur pilavı bunların 3ünü sık tüükettim
canım içtiğim süt getirici çayda rezene var.. o yüzden ekstradan almıyorum...insallah artar.. mama vermek çok gücüme gidiyor....
bunlarıda yiyim bari... ne derlerse yapasım geliyor....yeter ki sütüm gelsin....
sağolasın canım Allah razı olsun inşallahmerhaba,neyseki ısrar etmişsiniz,yoksa korkunuzu anlayabiliyorum.bebişinizin pıt pıtları, pat pat lara dönsün inşaallah.geriden gelmesine de takılmayın hatta başka bi doktora görünmeyi deneyin bence...
merhaba arkadaslar... bende tüp bebek yönteminde çookk yeniyim..perşembe günü eşimle ilk doktor kontorulüne gidicez bakalım hayırlısı olsun..
daha önce 1 düşüğüm oldu ..bende pıhtılaşmanın yanında kromozomlarımda bozukluk var.. bunun için doktor tüp bebek önerdi..
ege üniv.yaptıran varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi lütfen..gercekten çok acemiyim :26:
bende bi doktora gidip geliyim benide ekler topik sahibi arkadasım listeye..
ben çıkıyorum.. bebişimi uyandırıp emzirmem lazım....öpüyorum sizleri.....
merhaba arkadaslar... bende tüp bebek yönteminde çookk yeniyim..perşembe günü eşimle ilk doktor kontorulüne gidicez bakalım hayırlısı olsun..
daha önce 1 düşüğüm oldu ..bende pıhtılaşmanın yanında kromozomlarımda bozukluk var.. bunun için doktor tüp bebek önerdi..
ege üniv.yaptıran varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi lütfen..gercekten çok acemiyim :26:
bende bi doktora gidip geliyim benide ekler topik sahibi arkadasım listeye..
Canim yaa ben igneci cagirdik ignemi oldum
mamami yedimm ancak geldim. Durulife transferde yanima geldi biliyor musun? Nasil mutlu oldum :))
size anlatacak ne kadar çok şeyim birikti bir bilseniz...ahh zamanım olsa da sizinle uzun uzun konuşabilsek dertleşebilsek...bir tek oğluşum beni mutlu ediyor...Rabbim hepinize nasip edecek insallah....tutunduğum tek şey o şimdilik.. yüzüne bakınca tüm lahusa stresim geçiyor...sizleri çok özledim... bir tek canımı sıkan şey...bebeğim mama içmeye alıştı.. ve benim sütüm ona yetmiyor... mamayı bırakmasını ve sütümün çoğalmasını diliyorum.. eğer bildiğiniz çözüm varsa süt anlamında uygulamaya hazırım...
bu arada şu incir küründen kurtulamadım... hamile kalmak için incir, süt gelsin diye incir kürü uyguluyorum... incir ağacı dikicem valla... yoksam incir tüccarlarını zengin edicem....
nasılsın tatlım fazla göremiyom seni
evet canım haberim var seninle ilgili herşeyden sıkı takipçinim bilgin olsun
durulife ın gelmesi çok iyi olmuş koca göbüşüne ellemişsin
bende ellediydim ama bulaşsın diye ama olmadı ama sende işe yarayacak Allahın izniyle...
3.tedaviye başladığım sırada bizde daktırda görüşmüştük o da keseleri görmeye gelmişti..
hem lohusasın hem etrafında insanlar var muhtemelen bunalmışsındır tabii ama kalıcı değil bunlar herşey gibi bu dönemde geçip gidecek geriye nurtüpü gibi bir evlat kalacak sanasütü artırmanın en güzel yolu dereotu yemek yemeklerden önce aç karnına ye...
Bakalim insallah ise yarar iki melege dokundum ugur getirir insallah..
eguşummm senin paşalara ben yine aşık oldum yeniden...
maaşallah suphanallahh onlara..
hep bir kız doğurasım var ama onları görünce oğlum olsunda böyle bal olsun diyorum..
kanım nasıl kaynıyor yaa son yıllarda en çok beğendiğim senin paşalar oldu..
görümcemin oğluda yakışıklı ama seninkiler hele efe bi alemm...
sendede demiştüm bunları...
rabbim ömürlerini güzel eylesin güzle gönlerini görün sağlıkla...
bideee tez vakitte kuzenleri olsun inşaallah...
inşaallahhhh canım....
nasılsınnnnnnnnn
anladım bitanem ama bırakma bizicanım benim şehir dışına çıktım ondan çok gelemiyorum topiğe az kaldı gelcem...
sen nasılsın
eguşummm senin paşalara ben yine aşık oldum yeniden...
maaşallah suphanallahh onlara..
hep bir kız doğurasım var ama onları görünce oğlum olsunda böyle bal olsun diyorum..
kanım nasıl kaynıyor yaa son yıllarda en çok beğendiğim senin paşalar oldu..
görümcemin oğluda yakışıklı ama seninkiler hele efe bi alemm...
sendede demiştüm bunları...
rabbim ömürlerini güzel eylesin güzle gönlerini görün sağlıkla...
bideee tez vakitte kuzenleri olsun inşaallah...
Bakalim insallah ise yarar iki melege dokundum ugur getirir insallah..
Evet yaa masallah efeyi yiyesim geldi telefonda konustuk bittiimm bittiiim ♥♡
ne mutlu sana ben daha o şerefe nail olamadımmmEvet yaa masallah efeyi yiyesim geldi telefonda konustuk bittiimm bittiiim ♥♡
Iyiym hamd olsun canim tek derdim sigara dun aksamdan beri icmiyorum cildirmak uzereyim fenalardayim bu kadar strese girmek iyi mi bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?