Tüp Bebek Günlüğümüz !

sadecik, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim gerçekten. durumu size çok benzeyen bir arkadaşım için umut oldun resmen. geçen sene arkadaşıma çok olumsuz konuşmuşlardı, onlar da tedaviyi bıraktı ama geçenlerde bir doktor tekrar kapıları tekrar açtı. sen onun halini çok iyi anlarsın, nolur dua et arkadaşıma. o da artık mutluluk gözyaşları döksün. seni ve eşini tekrar canı gönülden tebrik ediyorum. sevgiler.

canım benim bildiğim rezene süt konusunda çokiyi tavsiye ederim

canım içtiğim süt getirici çayda rezene var.. o yüzden ekstradan almıyorum...insallah artar.. mama vermek çok gücüme gidiyor....

Bulgur pilavi, dereotu, hurma ve irmik canim birde eczanede sut arttirici cay var insallah iyi gelir bol bol sut olsun..

bunlarıda yiyim bari... ne derlerse yapasım geliyor....yeter ki sütüm gelsin....

canm ananas günde 2 dilim hergün yedim bi zararıda yok çok şükür kivide yedim canm bide bulgur pilavı bunların 3ünü sık tüükettim

Anladim tatlim bulgur pilavi duymamistim hic onu da yiyeyim bari

Dene canim benim arkadasimin da sutu azdi onda ise yaradi insallah sende de yarar..

merhaba arkadaslar... bende tüp bebek yönteminde çookk yeniyim..perşembe günü eşimle ilk doktor kontorulüne gidicez bakalım hayırlısı olsun..

daha önce 1 düşüğüm oldu ..bende pıhtılaşmanın yanında kromozomlarımda bozukluk var.. bunun için doktor tüp bebek önerdi..

ege üniv.yaptıran varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi lütfen..gercekten çok acemiyim :26:

bende bi doktora gidip geliyim benide ekler topik sahibi arkadasım listeye..

merhaba,neyseki ısrar etmişsiniz,yoksa korkunuzu anlayabiliyorum.bebişinizin pıt pıtları, pat pat lara dönsün inşaallah.geriden gelmesine de takılmayın hatta başka bi doktora görünmeyi deneyin bence...
sağolasın canım Allah razı olsun inşallah

Hosgeldin canim aramiza insallah cok ugrastirmadan gelir melegin..

hoşgeldinnnnn sefalar getirdin
ege üniversitesi konusunda yardımcı olamam belki ama diğer tüm aşamalarla ilgili ne istersen sor lütfen mutlaka ben olmazsam kızlar yanıtlarlar...
kromozom sorunu varsa pgt yani genetik tanı yöntemiyle tüp bebek yapılmasını öneririm sana...
aslında tüp bebekle ilgili genel bilgiler topiğin ilk sayfasında mevcut istersen önce o kısmı oku orda PGT yöntemine dair de bilgiler var...

Canim yaa ben igneci cagirdik ignemi oldum
mamami yedimm ancak geldim. Durulife transferde yanima geldi biliyor musun? Nasil mutlu oldum :))

evet canım haberim var seninle ilgili herşeyden sıkı takipçinim bilgin olsun
durulife ın gelmesi çok iyi olmuş koca göbüşüne ellemişsin
bende ellediydim ama bulaşsın diye ama olmadı ama sende işe yarayacak Allahın izniyle...
3.tedaviye başladığım sırada bizde daktırda görüşmüştük o da keseleri görmeye gelmişti..

hem lohusasın hem etrafında insanlar var muhtemelen bunalmışsındır tabii ama kalıcı değil bunlar herşey gibi bu dönemde geçip gidecek geriye nurtüpü gibi bir evlat kalacak sana sütü artırmanın en güzel yolu dereotu yemek yemeklerden önce aç karnına ye...

eguşummm senin paşalara ben yine aşık oldum yeniden...
maaşallah suphanallahh onlara..
hep bir kız doğurasım var ama onları görünce oğlum olsunda böyle bal olsun diyorum..
kanım nasıl kaynıyor yaa son yıllarda en çok beğendiğim senin paşalar oldu..
görümcemin oğluda yakışıklı ama seninkiler hele efe bi alemm...
sendede demiştüm bunları...
rabbim ömürlerini güzel eylesin güzle gönlerini görün sağlıkla...
bideee tez vakitte kuzenleri olsun inşaallah...

Bakalim insallah ise yarar iki melege dokundum ugur getirir insallah..

Evet yaa masallah efeyi yiyesim geldi telefonda konustuk bittiimm bittiiim ♥♡

canım benim şehir dışına çıktım ondan çok gelemiyorum topiğe az kaldı gelcem...
sen nasılsın
anladım bitanem ama bırakma bizi çok şükür iiyiz tatlım bugün bebiş biziçok korkuttu baya bir uğraş sonunda gördük nazlı bebeğim annesini ağlattı bu arada tek bebişim varmış

Amin canım benim en az bir kuzan şart dimi ama gelmiyiii eşşek sıpası..
Maşallah kuzularım pek bi yakışıklı oluyolar gün geçtikçe...
küçükün hepi bört deyini yaptık çok güzel geçti..
Rabbim tüm arkadaşlarıma onlar gibi bal kaymaklar nasip etsinler..

Bakalim insallah ise yarar iki melege dokundum ugur getirir insallah..

Aminnn inşallah canım..

elif teyze demeye alışık paşam onunla hep konuşurlar ama emel teyze derken anlamadı enel teyze dedi sana neyseki sonradan düzeltti meğersem anlamamış paşam..

ne mutlu sana ben daha o şerefe nail olamadımmm
kiii teyzesiylede görüşemiyorummmm
Iyiym hamd olsun canim tek derdim sigara dun aksamdan beri icmiyorum cildirmak uzereyim fenalardayim bu kadar strese girmek iyi mi bilmiyorum (

hıımmm benim öyle bir derdim olmuyor kocamın var oda hiç transfer olmadııı
stres iyi değil canım ama sor bakayım burda vardır bi kere çeken v.s yada bişi yapann..
allah yardım etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…