Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımcım F5 yap klavyeden yenile sayfayı olmadı bir sayfa geri git sayfa numarasından sonra tekrar son sayfaya gel...

canım sen dünde yazdın bu kan testi işini ama ben anlamadım doktorun istemedenmi yaptırdın...

canım dün eşim sağlık ocağına kaydımızı yaptırmış yeni taşındığımız için kaydımız yoktu eşim hamile deyince gelsin görelim demişler bende gittim gebelik kaydını yaptılar anlattım tüp bebek falan diye tansiyonumu ölçtüler dediler kan sayımı yapıldımı size sadece beta hcg ve progesteron bakılıyo bana kanda dedim kan sayımıda yapılması lazım yarın sabah aç karnına gel dediler gittim işte kan verdim aile hekiminede dedim ben yarında merkeze gidicem kan vercem sorun olurmu dedim olmaz dedi bilmiyorum artık bu kan sayımında açlık kan şekeri kolestrol falan bakılıyomuş canım bu arada rüyan çok güzel bende sonucu öğrenmeden 1 gün önce annemi görmüştüm rüyamda bana hamilesin dedi

ayy nasıl teşekkür etsem az çok sağol içim rahatladı biraz. Ayın 28 i gelipte şu keseyi görmedikçe galiba böyle hüsnü kuruntu olmaya devam edicem

Bosverip zamanini beklemek daha mantikli sanirsam zaten c.tesi pregnyl olucam yine bosu bosuna moralimi bozmiyim:))

ya onu da denedim olmuyo.şuan senin bu mesajını bile sayfadan çıkıpta gördüm sizde böyle oluyomu.

iyiyim kuzum sen nasılsın biraz öncede yazdım 2 gündür sağlık ocağıyla uğraşıyorum yarın merkeze gidip kan vercem yine günler geçmiyo biran önce keseyi görmek istiyorum

heeee sağlık ocağından dolayı kan verme kararı alındı bende diyorum bu dönemde kızlara sadece bhcg ve progesteron bakılıyo nerden çıktı kan sayımı meğersem sağlıkocağındanmış demek annen birgün önce rüyana girdi hamilesin dedi ne kadar güzel ve anlamlı bir rüya olmuş sonunda hamile olduğunu öğrenince

evet canım benim daha kimseye söyleyemedik hamile olduğumu şu kalp atışını bi duysak ancak o zaman içim biraz daha rahatlıyacak canım

ayy nasıl teşekkür etsem az çok sağol içim rahatladı biraz. Ayın 28 i gelipte şu keseyi görmedikçe galiba böyle hüsnü kuruntu olmaya devam edicem

canım ne teşekkürü bildiklerimi paylaştım sadece hamiş çok gördük onların yaşadıklarına göre yazdım...
keseyi görsende farketmez her dönem endişe etmek kuruntu yapmak için bişeyler bulacaksın taaa ki kucağına alana kadar...

kızlar bu arada benim transferim ayın 16sında oldu 10 gün sonra test dedi doktorum.transfer gününüde sayıyomuyuz.yoksa ertesi günden mi başlıyoz saymaya

canımcım yazdım sana görmedin sanırım mesajıma cevap vermedi diye düşünme sakın

kızlar bu arada benim transferim ayın 16sında oldu 10 gün sonra test dedi doktorum.transfer gününüde sayıyomuyuz.yoksa ertesi günden mi başlıyoz saymaya

gunaydın :) oncelıkle ıns guzel haberler alırsın arkadasımmm. . .anlamadıgım neden 10 gun sonra dedı doktoruunuuzzz? Bıze 12 dendııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…