geçmiş olsun fundacım bitti gitti işte şimdi aşk zamanı
kullandığın ilaçları hemen hepimiz kullandık yarında döllendiler haberini alırsak tamamdır bu iş..
kızlarr yumoşlar toplandıı ama biraz sersem gibiyim.10 tane toplandı sanırımm tam bilgi alamadım henüzz,,eşiminde spermogram testinde bi problem çıkmadıı herşey normal göbeyime bişeyler yapıştırdılarr,bikç tanede ilç verdiler TETRA ,PREDNOL,PROGESTAN 6 SATTE BİR KULLANICAM,,
sagol kuzummm henüz sperm yumurtayla ilgili bilgi vermediler herşey yolunda dedilerr yarın arayıp kendileri bilgi verecekmişşş inşallahh herşeyy güzel olur...
günaydın deyip kaçmışın şekerim nerelerdesin neden yoksun niyeeee çabık aydınlat beni
geldiiiiimm...ay napim cicim kaffaltıydı oydu buydu derkeeenn....
aha bu zaman oldu işte..
aslında niyetim gezmelere gitmekti..
sonradan vazgeçtim evde pinekliycem..
sen napıon hayatım..
akşama yolculuk varmış canım..
hadi sağ salim düş eniştenin kollarına..
tatlım biraz serseml,k duyarsın şaşırmaa ee narkoz aldın sonuçtaaa...sinir yapmasın dikkat et...10 tane mi topladılarr hepsi de kaliteli, bebişolsunlar inşaallah canımm..benimle aynı dozu vermiş sana Aret Bey ..gayet güzel giidyor herşey..canım..ama o prednol yok mu o prednol :120::120::120::120:Allah tan 2-3 gün sonra bırakacaksınn
geleyim dimi artık
aman napcan gezipte otur evinde zaten yarın çıkmayacakmısınız bacım
inşallah bacım kısmet olursa bu seferde ikramay ve ewestle tanışcam inşallah..
iveeet gel artıkım yaaa..
yokluğunda başka topiklere dadandık yaaa
merhaba kızlar günaydın dmeye bayaa geç olmuşşş...
nasılsınız bugün burdayım inşaallah bi aksilik omasa
Eki Görüntüle 638670
inşallah bacım kısmet olursa bu seferde ikramay ve ewestle tanışcam inşallah..
benimlede tanışacan doktordasımmmm
merhaba kızlar günaydın dmeye bayaa geç olmuşşş...
nasılsınız bugün burdayım inşaallah bi aksilik omasa
Eki Görüntüle 638670
gece sardım hürrem eşliğinde o saatten sonra da sadece tadına baktık.. duruyoı tencereler biirni zaten kızkardeşim götürecek kaç haftadır hemşire arkadaşları haber gönderiyooo malum karadeniz hatunuyuzz....evde de lahana sarmasını yicek adam yok nasılsa pişirip götürecek nöbete giderkenee bu akşamyedinizmi sarmaları
ben gece kuşuyumm yaa dua topiklerinde geziyom gece oluncaaa....sabah da kalkamıyorum haliylee yarın da sabahtan meryemi m okuyup mu yola çıksam acaba ..Ikramaya sultan guzellik uykundan yeni mi kalktin bebeem:))
yavrım ben bir ayı geçti dadanalı ama sadece dua aldığımı sölemeye yazışıyorumm..tanımıyorum ki kimseyi hem de bizm kadar aktif topikler yok herkes okudukça yazıyoor... topiğimiz gibisi olabilermi acabaainşallah bacım kısmet olursa bu seferde ikramay ve ewestle tanışcam inşallah..
tanışın kaynaşın bakalım..
başka topiklere dadanmanın benim yokluğumla ilgisi yok bi kere o sizin ayıbınız
evcazımaaa süpürge acıyorum görüşürüz kızçelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?