canım ben şehirdışında olduğumdan bir süredir seninle dek gelemedik tam anlamıyla muhabbet edip kaynaşamadık...
sanırım 7 sene sonra meleğine kavuştun bende de uzun süredir bekleme durumu var 7 yıl bitti 8 e girdim 3 tüp denemem var elim boş döndüm...
sen çok şükür gebelik elde etmişsin darısı bana ve tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah..
bundan sonra sık sık görüşcez yarın sabah evimde olcam ve senide hamişler listemizde görmek istiyorum bilgilerini yaz lütfen yarın gelince listeleri güncelleyecem...
Burayi kesfedip siznle bir aile olmak cok guzel ben 23 yasindayim 7 sene bir ay oldu evliyim 3 asilmadan ve 1 buck yil aradan sonra ilk tup denememizdi cok sukur melegim geldi bendeki sorun polikistover esimde de varikosel vardi ameliyat oldu allhim ins sanada bu guzel duyguyu yastsin canim benim rabbim oyle buykki umudumu herseyimi bana nasip etti simdide 28 subati sabirla ve sizn guzrl sohbetinzle gecirmeye calisiyorum ilclarim var onlara devm ediyorum melgim icn teyzesi rabbim onu gormeyide nasip etsin hep duamdsinz dualrimz hepimzle olsun
gunaydın :) oncelıkle ıns guzel haberler alırsın arkadasımmm. . .anlamadıgım neden 10 gun sonra dedı doktoruunuuzzz? Bıze 12 dendııı
benim transferim 5 gün embriyo transferiydi belki ondandır canım bilmiyorum ki
bana da 2tane 5. Gun embrıyosu transfer edıldı bende 10.gun yapcam o zamaaaannnn oleeeeyyy :)
ama etrafa 12 gün sonra de bari sürpriz yap eşine falan.inşallah güzel haberi alırsın bana 1 tane embriyo koydular yaşımız genç diye bide ilk kez deniyoruz diye inşallah tutar
iyiyim kuzum sen nasılsın biraz öncede yazdım 2 gündür sağlık ocağıyla uğraşıyorum yarın merkeze gidip kan vercem yine günler geçmiyo biran önce keseyi görmek istiyorum
aynen canım aile gibi olduk neler neler yaşadık bir bilsen...
çok gençsin ve erkenden tüp bebeğe başlamanız zaman kaybetmemeniz iyi olmuş ben evliliğim 6.senesinde tüpe karar verdim kendiliğinden olur dedikleri için 2 negatif aşılama 3 tüpte biri kimyasal gebelik oldu bu araya bir de dış gebelik sıkıştırdımAllahın izniyle göreceksin meleğini Rabbim sağlıklı gebelik ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin...
aayyy evett. . . Pazar gunu bebeklerımın hayırlı haberlerını alayım ınsallaaahhhh . . .dua edıınnn :) ben hepınıze dua edıyorumm
ayy nasıl teşekkür etsem az çok sağol içim rahatladı biraz. Ayın 28 i gelipte şu keseyi görmedikçe galiba böyle hüsnü kuruntu olmaya devam edicem
Anliyorum canim ins iyi cikar sonuclarin kendine dikat et lutfen bende iyim canim ayni durm bende var biliyosun benden birgun sonrada senin meleginin iyi haberini aliriz ins rabbim bebklerimizi saglikli sihatli gelistirip buyumesini ve hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin ins kuzum dualrimz hepimzle olsun dualrimdasinz duanizi eksik etmyin bugun biraz agrim vara ara ara oluyor hafiften melegim gelisiyor sanirim teyzesi ahhh beklemek onu gormeyi nasip etsin rabbimmmm
Ayyy benimde oluyor canim kasigimda ara ara ne guzel duygu bu arbbimmm ins gormek nasip olsun seninle ayni gun gidece demekki engunal ablacim mjlarini okuyorum telden girdimnicn cvp im gec oluyor kbartik bende 28 ini iple cekiyorum rabbim ins gormeyi nasip etsin duamdasinz duanizi eksik etmeyin
Bak bu daha iyi moral oldurandevum öğlen 12 de. inşallah o gün ikimiz de burada hayırlısıyla güzel haberleri paylaşırız. 1 hafta kaldı zaman geçmiyor. Sende bel ağrısı var mı. Ben bugün bel ağrısıyla uyandım kasıklarım çok nadir ara ara batma yapıyor o kadar , uyku desen acayip sende de varmı şuan Rabbim İsteyen herkese kucağına almayı nasip etsin
inşallah canım benimde ağrım oluyodu şimdi progestan iğnesi yediğimden beri fazla olmuyo daha rahatım hatta bazen varlığını bile unutuyorum tek sıkıntım çok çabuk karnım acıkıyo içim kıyılır gibi oluyo
kızlarr yumoşlar toplandıı ama biraz sersem gibiyim.10 tane toplandı sanırımm tam bilgi alamadım henüzz,,eşiminde spermogram testinde bi problem çıkmadıı herşey normal göbeyime bişeyler yapıştırdılarr,bikç tanede ilç verdiler TETRA ,PREDNOL,PROGESTAN 6 SATTE BİR KULLANICAM,,
günaydın benim canım arkadaşlarım..hepimize güzel günler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?