Tüp Bebek Günlüğümüz !

Burayi kesfedip siznle bir aile olmak cok guzel ben 23 yasindayim 7 sene bir ay oldu evliyim 3 asilmadan ve 1 buck yil aradan sonra ilk tup denememizdi cok sukur melegim geldi bendeki sorun polikistover esimde de varikosel vardi ameliyat oldu allhim ins sanada bu guzel duyguyu yastsin canim benim rabbim oyle buykki umudumu herseyimi bana nasip etti simdide 28 subati sabirla ve sizn guzrl sohbetinzle gecirmeye calisiyorum ilclarim var onlara devm ediyorum melgim icn teyzesi rabbim onu gormeyide nasip etsin hep duamdsinz dualrimz hepimzle olsun

off ya böylemi uğraşcaz.bi çaresi yokmu.ben bi kahvaltı yapayım eğer hamişsem bebişim acıkmışdır

Aramıza yeni katılan daha doğrusu benim olmadığım dönemde gelen arkadaşlarım ve eskiler listelerimizde olan olmayan herkese sesleniyorum bilgilerinizi ilk sayfadaki liste topikleri linklerine girerek yazın lütfen yarın dönünce güncelleme yapıcam

aynen canım aile gibi olduk neler neler yaşadık bir bilsen...
çok gençsin ve erkenden tüp bebeğe başlamanız zaman kaybetmemeniz iyi olmuş ben evliliğim 6.senesinde tüpe karar verdim kendiliğinden olur dedikleri için 2 negatif aşılama 3 tüpte biri kimyasal gebelik oldu bu araya bir de dış gebelik sıkıştırdım Allahın izniyle göreceksin meleğini Rabbim sağlıklı gebelik ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin...

bana da 2tane 5. Gun embrıyosu transfer edıldı bende 10.gun yapcam o zamaaaannnn oleeeeyyy :)

ama etrafa 12 gün sonra de bari sürpriz yap eşine falan.inşallah güzel haberi alırsın bana 1 tane embriyo koydular yaşımız genç diye bide ilk kez deniyoruz diye inşallah tutar

ama etrafa 12 gün sonra de bari sürpriz yap eşine falan.inşallah güzel haberi alırsın bana 1 tane embriyo koydular yaşımız genç diye bide ilk kez deniyoruz diye inşallah tutar

aayyy evett. . . Pazar gunu bebeklerımın hayırlı haberlerını alayım ınsallaaahhhh . . .dua edıınnn :) ben hepınıze dua edıyorumm

iyiyim kuzum sen nasılsın biraz öncede yazdım 2 gündür sağlık ocağıyla uğraşıyorum yarın merkeze gidip kan vercem yine günler geçmiyo biran önce keseyi görmek istiyorum

Anliyorum canim ins iyi cikar sonuclarin kendine dikat et lutfen bende iyim canim ayni durm bende var biliyosun benden birgun sonrada senin meleginin iyi haberini aliriz ins rabbim bebklerimizi saglikli sihatli gelistirip buyumesini ve hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin ins kuzum dualrimz hepimzle olsun dualrimdasinz duanizi eksik etmyin bugun biraz agrim vara ara ara oluyor hafiften melegim gelisiyor sanirim teyzesi ahhh beklemek onu gormeyi nasip etsin rabbimmmm

O guzel dilklerin ve duan icn sagol iyki varsinz allhim dan cok istedim ins saglikla sihatle kucama almayida nsipp etsin ins onun gelisi benim mutlulugum allhim daim etsin kurban oldugum rabbimm nelre kaadir ins sen o guzel duyguyu yasrsin hep dualrimzla hepimzle olsun duanizi eksik etmeyin canlarimsinz teyzeleri cok mlegim ne sansli olcak allhin izniyle persembe hayirli gunde gormek nasip olsun amin

ayy nasıl teşekkür etsem az çok sağol içim rahatladı biraz. Ayın 28 i gelipte şu keseyi görmedikçe galiba böyle hüsnü kuruntu olmaya devam edicem

Ayyy benimde oluyor canim kasigimda ara ara ne guzel duygu bu arbbimmm ins gormek nasip olsun seninle ayni gun gidece demekki engunal ablacim mjlarini okuyorum telden girdimnicn cvp im gec oluyor kb artik bende 28 ini iple cekiyorum rabbim ins gormeyi nasip etsin duamdasinz duanizi eksik etmeyin

inşallah canım benimde ağrım oluyodu şimdi progestan iğnesi yediğimden beri fazla olmuyo daha rahatım hatta bazen varlığını bile unutuyorum tek sıkıntım çok çabuk karnım acıkıyo içim kıyılır gibi oluyo

Bak bu daha iyi moral oldu randevum öğlen 12 de. inşallah o gün ikimiz de burada hayırlısıyla güzel haberleri paylaşırız. 1 hafta kaldı zaman geçmiyor. Sende bel ağrısı var mı. Ben bugün bel ağrısıyla uyandım kasıklarım çok nadir ara ara batma yapıyor o kadar , uyku desen acayip sende de varmı şuan Rabbim İsteyen herkese kucağına almayı nasip etsin

Canim bende de vr bel agrisi ara ara cok fazla degil istahim iyi ben pek belitii yasamiyorum sanirim gormeden de icm raht etmyecek asamalr ve beklemek sabirla ins ya kizlar bide su ic camasirim beni rahtsiz etti cikartim arasini sIkmis iz yapmis korktum melegime bisey olmaz demi sabh giymistim bacak arsina girip iz yapmis daha raht ic camasiri varmidir acaba giymesek olmaz bebisme zarari olmz demi sıkip iz yapmis gorunce hemn kuzum aklima geliyor dikat eediyorum ya allahimmkorusun onu ben yemge gidiyorum ilc icip gelirim

Benim canim biseylr istiyor yemk yerken diyorum aliyor bizimki kuru kayisi kuru uzm feln ye demisti doktorum sebze meyve sivi tuket dedi kahvaltida bile corba iciyom hersey melegim icn

kızlarr yumoşlar toplandıı ama biraz sersem gibiyim.10 tane toplandı sanırımm tam bilgi alamadım henüzz,,eşiminde spermogram testinde bi problem çıkmadıı herşey normal göbeyime bişeyler yapıştırdılarr,bikç tanede ilç verdiler TETRA ,PREDNOL,PROGESTAN 6 SATTE BİR KULLANICAM,,

geçmiş olsun fundacım bitti gitti işte şimdi aşk zamanı
kullandığın ilaçları hemen hepimiz kullandık yarında döllendiler haberini alırsak tamamdır bu iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…