Tüp Bebek Günlüğümüz !

100. begenensin gördüm seni teşekkürederim fiyat 2 ile 3 tl arasi gidip geliyor tasarimina bagli yani.fiyat konusunu cok arastirdim en uygunu böyle oldu

her türlü sorulari ordanda msj atabilirsiniz.burda böyle meskul etmek istemem sanki reklam yapiyomusum gibi olmasin :)) son kez esrush kurabiye evi diyeyim )

iğnelere hala devam canım iğnemi 4.30 iğneci geliyor o yapıyor estrorfem var ya günde 3 kez o bide saat 1 gibi jel var onu verip yatıyorum kalkmamak için sen ne yapıyosun bebiş oynamaya başladımı hissediyormusun
3 kez mi alıyosun estrofemin ben 1 kez alıyodum
yok kuzum ya daha hissetmiyorum çok az seyirme gibi oda tam net değil
bende bekliyorum heycanla:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
çok zor bu bekleyişler bitmiyo stres heyecan

3 kez mi alıyosun estrofemin ben 1 kez alıyodum
yok kuzum ya daha hissetmiyorum çok az seyirme gibi oda tam net değil
bende bekliyorum heycanla:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
çok zor bu bekleyişler bitmiyo stres heyecan

haklısın canım ama az kalmış onuda hissetmeye başlarsın inşallah yakında bizim stresimiz anca doğum yapınca biter galiba ablam nasılsın uyuyabiliyormusun diyor bana bende dedim anca doğurup yanımda veya kucağıma aldığımda rahat bir uyku çekerim ancak dedim haklısın diyor neyse ben yavaş yavaş kaçayım yarın görüşürüz kendine iyi bak iyi geceler

aynen öyle canım doğurunca rahatlıycam inan sana 17. haftaya nasıl geldim anlatamam 1 gün 1 yıl gibi geçiyo ya bişii olursa korkusu
iyi geceler canım

Kizlaar ben cok fenayim gogus altimda, yanlarda tuhaf bi agri ve dokununca bile aci var sanki sisim gibi geliyor midem bulaniyor. Yarin dr.u aricam ilk kez boyle oldum

Nasilsinz arkadaslar iysinzdir umarim bende iyim beklemk yokmu hih iste onuda bura sayesinde atlamaya calisiyorum duami ettim hepimize duanizi eksik etmyin sizde su iki hun gecsede pazartesi olsa sonrasi koly olurdu ins 28 subat persembe mlegimi girmeyi nasip etsin rabbimm ins burayada iyi haberi yazmak nasip olsun canlarim iyki varsinz yatrken eskisi gbi raht degilm kizlar artik gece tuvalete kalkiyorum en az iki kere bide raht uyuyamiyorum ama olsun benim melgim iyi saglikli olsunda ben uyumasmada olur rabbimm isteyn herkse nasip etsin ins 54:

Kizlaar ben cok fenayim gogus altimda, yanlarda tuhaf bi agri ve dokununca bile aci var sanki sisim gibi geliyor midem bulaniyor. Yarin dr.u aricam ilk kez boyle oldum

bu kadar kötümü oldun sen yaa
yalnız bu anlattıkların ohss nin belirtileri biliyormusun ne durumdasın aradınmı doktoru...
bu saatten sonra oluşan ohss zaten gebelikten olur

Canim cok sag ol aradigin icin..

ne demek kuzum inşallah yanında olabilirim bugün onun ayarlamasını yapmaya çalışıyorum...
eşimi aradım meşgule aldı bugün yoğun birgününde fena dek geldi ama son dakikaya kadar şansımı deneyecem...

valla ne diyeceğimi şaşırdım bi bu eksikti diyorum inşallah ohss değildir ya da hafif halidir...

Canimsin bende sasirdim basima boyle bisey gelmemisti hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…