hoşgeldin canım nası bi tedaviymiş o çok ilginçselam babyler nasılsınız? tedaviye ara vericektik ama vazgeçtik. şimdi iğnemi vuruldum.bana farklı bi tedavi uyguluyo doktorum. doğum kontrollü uzun protokolun de uzunu:) 1 ay adet görmiycem sonra lucrinlere başlıycaz. bu arada yumurtalarımı geliştirmek için neler yesem önerileriniz var mı?
ne yapiosun cnm ben kacirdim da..
benim de çok ağrım oluyo ama kistten dolayı. kansızlıktan da mı oluyomuş onu duymamıştım. iyi oldu bunu öğrendiğim
icicem cnm seninkinin adi neydi olmazsa ondan icim.ama eger dogum kontrool hapiysa icmek istemiom bi umuttur diye benim ki hormon hapi ya cnm senin ki nee?saol cnm ayakkabi icin..nurbeb de sorun mu varmis ayy cok uzuldum hic haberim yokki cnm ben hic gormedim yazdigini nesi varmis?popodan almış ha ii dayanmış çok acır o ya
canım martta düşünüyosan tüp yaptırmayı ilacını iç kist oluşumunuda engelliyo o ben 4 ay kullandım tedavi aksamasın kist oluşmasın diye aşıları bekledik ya biz 3 ay
sen iç canım onu
güle güle kullan canım ayağında paralansın
canım nuberb ten haber var mı sorun var demişti ya bi doktor görüştün mü hiç
ben de hormon hapi iciom ama yine de agriyo.kan testlerimde hep bugune kadargeçmiş olsun tatlım, benim de dayanılmaz geçerdi adet dönemlerim ama tedavi için ilaç kullandığım 3 ayda hiç ağrım olmadı. hormon ilaçlarının etkisi sanırım. bir de kansızlık yüzündnen çok ağrı olur, baktır bir ara değerlerine.
bu arada iyi akşamlar hanımlar, keyfiniz bol olsun:)
aa ilgincmis cnm hayirli.olur insallahhh bebeli olur insallahhhh..selam babyler nasılsınız? tedaviye ara vericektik ama vazgeçtik. şimdi iğnemi vuruldum.bana farklı bi tedavi uyguluyo doktorum. doğum kontrollü uzun protokolun de uzunu:) 1 ay adet görmiycem sonra lucrinlere başlıycaz. bu arada yumurtalarımı geliştirmek için neler yesem önerileriniz var mı?
hii o zaman beimki kistten tatlim...benim de çok ağrım oluyo ama kistten dolayı. kansızlıktan da mı oluyomuş onu duymamıştım. iyi oldu bunu öğrendiğim
ayyyy ne guzel vakmak istiyorum bende adin ne cnm face de.butik kurabiye canim.bebek,nikah,1 yaş,dış bugdayi ne kadar özel gun varsa hepsinesevgililer günü yıldönümü doğumgünü...genis bi hitap cevresi var
ne yapiosun cnm ben kacirdim da..
icicem cnm seninkinin adi neydi olmazsa ondan icim.ama eger dogum kontrool hapiysa icmek istemiom bi umuttur diye benim ki hormon hapi ya cnm senin ki nee?saol cnm ayakkabi icin..nurbeb de sorun mu varmis ayy cok uzuldum hic haberim yokki cnm ben hic gormedim yazdigini nesi varmis?
ben de hormon hapi iciom ama yine de agriyo.kan testlerimde hep bugune kadar
guzel cikti ama yine de baktirim.guya bize bekarken demislerdiki evlenince karninizin agrisi gecer nerdeeeeeee..
aa ilgincmis cnm hayirli.olur insallahhh bebeli olur insallahhhh..
hii o zaman beimki kistten tatlim...
ayyyy ne guzel vakmak istiyorum bende adin ne cnm face de.
canım benimki doğum kontrol hapıydı sen kendi hapını kullan o zaman tatlımicicem cnm seninkinin adi neydi olmazsa ondan icim.ama eger dogum kontrool hapiysa icmek istemiom bi umuttur diye benim ki hormon hapi ya cnm senin ki nee?saol cnm ayakkabi icin..nurbeb de sorun mu varmis ayy cok uzuldum hic haberim yokki cnm ben hic gormedim yazdigini nesi varmis?
ben de hormon hapi iciom ama yine de agriyo.kan testlerimde hep bugune kadar
guzel cikti ama yine de baktirim.guya bize bekarken demislerdiki evlenince karninizin agrisi gecer nerdeeeeeee..
aa ilgincmis cnm hayirli.olur insallahhh bebeli olur insallahhhh..
hii o zaman beimki kistten tatlim...
ayyyy ne guzel vakmak istiyorum bende adin ne cnm face de.
semosum , aysegukum nasilsiniz canlar?
hoşgeldin cnm nasılsınselam kızlar
hoşgeldiiin semoşcum hemen gidiyomusuniyiym sedacımm sen nasılsınn yatıyorum kocişi hadii diyor...yarın arkideşlerimle buluşlacaz hayırlısıylaa
tatlım çok güzel görünüyor kurabiyeler ellerinize sağlıkinşallah bebek kurabiyeleri yaptırmak nasip olur bizlerede
hoşgeldin cnm nasılsın
ziyaret ettinmi teşekkürederimamin inşallah olsun bebisler yeterki.bende kafa dagitmak icin girdim ,bu bekleyisler bu surecler nasil yıprattı bilirsin.bununla ilgileniyorum daha baslangic :) ama cok guzel fikirlerim var siparis oldukca yapicam inşallah.bide hobi amacli oldugu icin fiyat konusundada assalardayim cok siparisim var yetmeye calisiyorum iste
yarın kaç gibi orda olucaz şekerim..
ben 12:30 gibi filan orda olurum..
biraz da size bağlıyım tabisi..
ne ilacı canım iğnen var mı?iyiyim canım ilaç saatimi bekliyorum
evet tatlım beğendim bile bide özel olmazsa fiyat ne canım adet olarak alıyorsunuz dime siparişleri bide şuankilerde çok güzel
oooo yarın demek buluşucaksınız ne güzel canım ilkkezmi görüşüceksiniz yoksa öncedenmi tanıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?