Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin canım nası bi tedaviymiş o çok ilginç
hayırlı olsun cnm sonu bebişli olsun inşallah

benim de çok ağrım oluyo ama kistten dolayı. kansızlıktan da mı oluyomuş onu duymamıştım. iyi oldu bunu öğrendiğim

valla ben çok araştırdım ağrımın nedenlerini, önemli derecede de kansılık demir ve b12 eksikliğim vardı. sonunda nedeni ona bağladılar. ağrımın bir kısmı 3 aylık kan ilaçlarıyla hafifledi, sonra da pekmezle destek verdim herkeste başkadır sebep ama baktırmakta yarar var :)

icicem cnm seninkinin adi neydi olmazsa ondan icim.ama eger dogum kontrool hapiysa icmek istemiom bi umuttur diye benim ki hormon hapi ya cnm senin ki nee?saol cnm ayakkabi icin..nurbeb de sorun mu varmis ayy cok uzuldum hic haberim yokki cnm ben hic gormedim yazdigini nesi varmis?
ben de hormon hapi iciom ama yine de agriyo.kan testlerimde hep bugune kadar
guzel cikti ama yine de baktirim.guya bize bekarken demislerdiki evlenince karninizin agrisi gecer nerdeeeeeee..
aa ilgincmis cnm hayirli.olur insallahhh bebeli olur insallahhhh..

benim de çok ağrım oluyo ama kistten dolayı. kansızlıktan da mı oluyomuş onu duymamıştım. iyi oldu bunu öğrendiğim
hii o zaman beimki kistten tatlim...

butik kurabiye canim.bebek,nikah,1 yaş,dış bugdayi ne kadar özel gun varsa hepsine sevgililer günü yıldönümü doğumgünü...genis bi hitap cevresi var
ayyyy ne guzel vakmak istiyorum bende adin ne cnm face de.

ne yapiosun cnm ben kacirdim da..

bak canım Esrush kurabiye evi adım yeni baaladim hatta sayfamida begenirsen sevinirim

canım benimki doğum kontrol hapıydı sen kendi hapını kullan o zaman tatlım
bilmiyorum ki canım doktor bebeği göremedim falan demiş ya
inşallahhhhh sorun yoktur canım

tatlım çok güzel görünüyor kurabiyeler ellerinize sağlık inşallah bebek kurabiyeleri yaptırmak nasip olur bizlerede

yarın kaç gibi orda olucaz şekerim..
ben 12:30 gibi filan orda olurum..
biraz da size bağlıyım tabisi..

Son düzenleme:
tatlım çok güzel görünüyor kurabiyeler ellerinize sağlık inşallah bebek kurabiyeleri yaptırmak nasip olur bizlerede

ziyaret ettinmi teşekkürederim amin inşallah olsun bebisler yeterki.bende kafa dagitmak icin girdim ,bu bekleyisler bu surecler nasil yıprattı bilirsin.bununla ilgileniyorum daha baslangic :) ama cok guzel fikirlerim var siparis oldukca yapicam inşallah.bide hobi amacli oldugu icin fiyat konusundada assalardayim cok siparisim var yetmeye calisiyorum iste

evet tatlım beğendim bile bide özel olmazsa fiyat ne canım adet olarak alıyorsunuz dime siparişleri bide şuankilerde çok güzel

evet tatlım beğendim bile bide özel olmazsa fiyat ne canım adet olarak alıyorsunuz dime siparişleri bide şuankilerde çok güzel

100. begenensin gördüm seni teşekkürederim fiyat 2 ile 3 tl arasi gidip geliyor tasarimina bagli yani.fiyat konusunu cok arastirdim en uygunu böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…