haha alemsin kizim sen ya..)))... Anladim canim hayirlisi artik,insallah cozume sonrada bebege ulastirir seni
inşallah canım bu kez oldu gibi hissediyorum Allah yanıltmasın...
beylerimizle hasret giderme zamanı
benimki son zamanlarda trip atıyodu telefonlarda zorla konuşturuyordum daha da durursam kendisi boş ol boş ol diyebilir
Sabah görüşmek üzere çıkıyorum kızlar...
Yavaş yavaş yola revan olayım
canim esrush kurabiye evi sayfam var resimler orda yeni basladim daha güzel calismalarim olacaktir
hayirli yolculuklar cnmmm Allah seni kocana kavustursun..Sabah görüşmek üzere çıkıyorum kızlar...Yavaş yavaş yola revan olayım
iiii canım senden yoktun bgn?semosum , aysegukum nasilsiniz canlar?
tatlım ben geçensene raporsuz yaptırdım tüpü 3000 tl hastaneye verdimki indirimli fiyatıydıı...1000 tl de ilaçlara ödedik..transferim için 6 ay bekledimm 400 tl de öle transfer öncesi ve sonrası ilaçlarıma ödedimm..oksijen taedvime verdiğim parayı saymıyorumm bile takılmaa canım gayet uygunmuşş önemli olan doktoruna güvenmen ve tedavi sürecinde sorun yaşamaman bence...Allah yar ve yardımcın olsun tedavinin sonunda inşaallah bebeğine sağlıkla kavuşursuniyi akşamlar kızlar
iyii akşamlar şekerimmm
bizde bugun doktora gittik 26 marta randevu verdi.. devlet karsılamayacakmıs öyle dedi daha önce bir dusugum var normal yolla oldugu için.. iyi dedik ne kadar tutar.. hastane yatıs işlemleri 2500 , ilaçlar 2000 , genetkte bi okadar tutarmıs işte dedi doktor..
eksik olan benden ve eşimden gerekli tahlileri istedi.. sonuclarla bırlıkte gelin dedi..
sizlerinde fıkrını almak istiyorum , hastane bu kadar para istedi çok değilmi.. ege unıv devletın sonucta özel değilki..
çok tecrubesızım ne yapmalıyım sizce..
heyet raporunu cıkartmak istemedi doktor senın yumurtaların sağlıklı eşininde spremde bişi yok zaten ıkartmazlar bosuna zaman kaybı olur dedi :44::44:
hayırlı yolculuklar bebişimm sağlıcakla dön yuvana inşaallahSabah görüşmek üzere çıkıyorum kızlar...
Yavaş yavaş yola revan olayım
bak şimdi merak ettim neymiş bu güzel çalışmalrın esra bacmm:44::44::44::44:canim esrush kurabiye evi sayfam var resimler orda yeni basladim daha güzel calismalarim olacaktir
bir süredir girmemiştim, iyi kaynatmışsınız,,, bu arada ben de donmuş embriyoların transferi için devam
ediyorum, salı günü kontrol vardı, endimetrium hazır olunca transferim olacak, bu benim ilk transferim, mini tüp tedavisi olduğundan uzun süredir uğraşıyordum, donmuşum 4 tane, hayırlısı diyelim,,, haftaya salı tekrar ölçüm var, burun spreyi ve climara band tedavisini devam şu an için... bilginiz olsun dedim aynı durumda olanlar için... tekrar yazarım durumumu...
egunalcığım, tedavi listesindeki eksiğimi de yazayım sana,, merkezim izmir kent hastanesi.
hepinizi öpüyorum. , kendimle beraber herkese dualar ediyorum,, hamişler de dualarını eksik etmesin, lütfennnnnnnn
ben de adet oldum yeni cnm ogleden sonra..fena karnim agriyor ....evet cnm disardaydik esimle alisveris yaptik eve geldim banyo filan yaptim usuyom simdi battaniyenin altinda oturuyommm..iiii canım senden yoktun bgn?
gene mi adet oldunben de adet oldum yeni cnm ogleden sonra..fena karnim agriyor ....evet cnm disardaydik esimle alisveris yaptik eve geldim banyo filan yaptim usuyom simdi battaniyenin altinda oturuyommm..
tatlım ben geçensene raporsuz yaptırdım tüpü 3000 tl hastaneye verdimki indirimli fiyatıydıı...1000 tl de ilaçlara ödedik..transferim için 6 ay bekledimm 400 tl de öle transfer öncesi ve sonrası ilaçlarıma ödedimm..oksijen taedvime verdiğim parayı saymıyorumm bile takılmaa canım gayet uygunmuşş önemli olan doktoruna güvenmen ve tedavi sürecinde sorun yaşamaman bence...Allah yar ve yardımcın olsun tedavinin sonunda inşaallah bebeğine sağlıkla kavuşursun
hayırlı yolculuklar bebişimm sağlıcakla dön yuvana inşaallah
bak şimdi merak ettim neymiş bu güzel çalışmalrın esra bacmm:44::44::44::44:
hayırlı olsun sonu bebişli olsun tedavin canımmben de ilk transferimde endometrium kalınlaşmadığı için bekleyip donmuş transferim oldu..buurun spreyi ne içindi acabaa ???:26::26::26:
eaaa gercekten sen hep agizdan mi aldin?ben hep vajinadan attim..benim bi aarkadasim hamile ona doktor fitil bu demis o da fitil deyince popodan yapmis..duydum gulmekten oldummm kizim dedim o diger taraftannn yapiliooo aaaa gercekten mi diyo :)))canım ben hep ağızdan alıyorum progestanı ama öyle yazıyosa öyle kullan canım kaçlık tabletler tatlım 100 lük mü 200 lük mü
*-
evet oldum tatlim.ama simdi ilac ictim ya tam zamaninda oldum cumartesi doktora gidip kistime baktiricam ne alemde diye . olmazsa bi kutu daha icerim o haptan.ayyy karnim nasil agriyoooooooo bicaklar batio...spor ayakkabi aldim cnm kendime esime de pantolon filan aldik..gene mi adet oldundüzene girdimi artık
oooo iyi yapmışsın alışveriş uzun zamandır yapmadım bebişin cinsiyeti beli olsada bende başlasam ufaktan
ne yapiosun cnm ben kacirdim da..facede sayfa açtım öyle calismalar isteguzel tasarimlarim olacak mart icinde siparislerim var fotoğraflarimda çoğalacak
popodan almış ha ii dayanmış çok acır o yaeaaa gercekten sen hep agizdan mi aldin?ben hep vajinadan attim..benim bi aarkadasim hamile ona doktor fitil bu demis o da fitil deyince popodan yapmis..duydum gulmekten oldummm kizim dedim o diger taraftannn yapiliooo aaaa gercekten mi diyo :)))
evet oldum tatlim.ama simdi ilac ictim ya tam zamaninda oldum cumartesi doktora gidip kistime baktiricam ne alemde diye . olmazsa bi kutu daha icerim o haptan.ayyy karnim nasil agriyoooooooo bicaklar batio...spor ayakkabi aldim cnm kendime esime de pantolon filan aldik..
eaaa gercekten sen hep agizdan mi aldin?ben hep vajinadan attim..benim bi aarkadasim hamile ona doktor fitil bu demis o da fitil deyince popodan yapmis..duydum gulmekten oldummm kizim dedim o diger taraftannn yapiliooo aaaa gercekten mi diyo :)))
evet oldum tatlim.ama simdi ilac ictim ya tam zamaninda oldum cumartesi doktora gidip kistime baktiricam ne alemde diye . olmazsa bi kutu daha icerim o haptan.ayyy karnim nasil agriyoooooooo bicaklar batio...spor ayakkabi aldim cnm kendime esime de pantolon filan aldik..
benim de çok ağrım oluyo ama kistten dolayı. kansızlıktan da mı oluyomuş onu duymamıştım. iyi oldu bunu öğrendiğimgeçmiş olsun tatlım, benim de dayanılmaz geçerdi adet dönemlerim ama tedavi için ilaç kullandığım 3 ayda hiç ağrım olmadı. hormon ilaçlarının etkisi sanırım. bir de kansızlık yüzündnen çok ağrı olur, baktır bir ara değerlerine.
bu arada iyi akşamlar hanımlar, keyfiniz bol olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?