Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canimsin bende sasirdim basima boyle bisey gelmemisti hic

aslında e2 hormonun iyi gitti olması beklenen birşey değil ama toplanamayan yumiler var eğer çatlatma iğnesi vurmasaydın bişey olmazdı...
sanada dedim gebelik oluştuysa böyle aniden çıkabilir iyi düşünmek istiyorum bu kadar çektin hala çekiyorsun gebelik olmalı sonu...

Evet hic sorun yasamadim o kalan yumiler basima is acti insallah dedigin gibi olur guldenim..

benkayra cnm uzulme ya insallah kotu bise degildir bana gebelik belirtsi gibi gelio ...benimde memelerim sismisti el deymiyordu , kolum.bile deyse fena aciyordu o zamanlar hamileymisim ne zaman kanamam basladi aninda gogus artim bitti.umarim dusundugum gibidir bakalim doktor ne dixek kacta gidiceksin?

Canimm goguslerimle ilgili sorun yok hassaslik var ama abarti degil. Sorunum nefes alirken agrimin olmasi, siskinlik ogleden sonra gidicem canim benim..

ben de randevualdim simdi yarin sabah gidicem doktora kistim ne alemde baktiricam..gitmis olma ihtimali var mi acaba..

Hadi insallah gitmistir kistin hayirli haberlerle donersin canim.. Ben uzaniyorum ama karnim, yan taraflarim aciyo dolaniyorum biraz oturuyorum..
insallah cnm...Allah allah okudm.nette senin durumunu simdi ama o olay yumurta oplamadan once oluyo ama artik senin icindeki emriyo.anlamadim valla .insallah bise degildir..

günaydınn hoşgeldin canımmm inşaallah güzel bir gün olur
Kizlar hastaneye cagirdilar beni yumurtalarda sislik olabilir dediler. (

canım benim yaaa başına çok aksilik geldi bu tedavinde inşaallah aksilikler bebğinin habercisidir ve ççabucak atlatabilirsinn bebişimm...:18::18::18::26::26::26::26:
yola çıkıyorumm trafik olabilir de olmayabilirde erkenden gidip beklemek istemiyorum assolist giib sonradan gidiim diyorummaklım sen de kalıcak ama emoşumm yolda arıcam senii

insallah cnm...Allah allah okudm.nette senin durumunu simdi ama o olay yumurta oplamadan once oluyo ama artik senin icindeki emriyo.anlamadim valla .insallah bise degildir..

Julim benim 19 yumi olmustu ya sadece 9 tanesini alabildi dr.sali gunu tutunmaya yardimci oluyo diye pregnyl igne vermisti onu yaptim. Buyuk bir ihtimalle kalan yumileri harekete gecirdi..

cnm senin evde kedin mi var :))

Evet canim kedim var :)

cnm benim iyi olacaksın Allahın izniyle dualarım seninle bebikimmm..
hayırlı haberlerle geleceksin İnşallahhhhhh

Amiin canim insallah kocaman oldu karnim catlicam herhalde

Insallah canim benim bu kadar sıkıntınin mukafatini verir Rabbim.. Aklin kalmasin canimcim benim aklim sizde olacak :))

evet bebeğim okudum sonraki iğne sanırım yol açtı tüm bunlara..
inşallah güldeninde dediği gibi başlangıç aşamasındadır ve hemencecik atlatırsın kuzum benim yaaa

aaaaa evet dogru o kalanlar harekee gcti o zaman insallah bi cozumu vardir cnm.ben kediden kopekten korkarim ama 2 baligim ve 2kusum var otuyorlar simdi :))kacta gelirsin acaba doktordan merak ettim..

günaydın kızlaaarrr...
Emeeeeell canım dediğim gibi güzel olacak herşey bunu düşün canım..
Çok geçmiş olsun kuzum..

evet bebeğim okudum sonraki iğne sanırım yol açtı tüm bunlara..
inşallah güldeninde dediği gibi başlangıç aşamasındadır ve hemencecik atlatırsın kuzum benim yaaa

Insallah julim yaa fena biseymis

aaaaa evet dogru o kalanlar harekee gcti o zaman insallah bi cozumu vardir cnm.ben kediden kopekten korkarim ama 2 baligim ve 2kusum var otuyorlar simdi :))kacta gelirsin acaba doktordan merak ettim..

Ben kedimi cook seviyorum eve almadan daha farkliydi ama cok farkli sevgisi esimle konusurken sesi disari veriyo sesimi duyunca sekilden sekile giriyormus :)

günaydın kızlaaarrr...
Emeeeeell canım dediğim gibi güzel olacak herşey bunu düşün canım..
Çok geçmiş olsun kuzum..

Ayy insallah deryacim sag ol bebegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…