Canimsin bende sasirdim basima boyle bisey gelmemisti hic
aslında e2 hormonun iyi gitti olması beklenen birşey değil ama toplanamayan yumiler var eğer çatlatma iğnesi vurmasaydın bişey olmazdı...
sanada dedim gebelik oluştuysa böyle aniden çıkabilir iyi düşünmek istiyorum bu kadar çektin hala çekiyorsun gebelik olmalı sonu...
benkayra cnm uzulme ya insallah kotu bise degildir bana gebelik belirtsi gibi gelio ...benimde memelerim sismisti el deymiyordu , kolum.bile deyse fena aciyordu o zamanlar hamileymisim ne zaman kanamam basladi aninda gogus artim bitti.umarim dusundugum gibidir bakalim doktor ne dixek kacta gidiceksin?
aaaaa tatlim ben de gogus diyince memelerin anladim umarim korkulucak bise yoktur cnm dua edicem sana.Canimm goguslerimle ilgili sorun yok hassaslik var ama abarti degil. Sorunum nefes alirken agrimin olmasi, siskinlik ogleden sonra gidicem canim benim..
ben de randevualdim simdi yarin sabah gidicem doktora kistim ne alemde baktiricam..gitmis olma ihtimali var mi acaba..
canim istersen biraz uzan gidene kadar dinlen..
insallah cnm...Allah allah okudm.nette senin durumunu simdi ama o olay yumurta oplamadan once oluyo ama artik senin icindeki emriyo.anlamadim valla .insallah bise degildir..Hadi insallah gitmistir kistin hayirli haberlerle donersin canim.. Ben uzaniyorum ama karnim, yan taraflarim aciyo dolaniyorum biraz oturuyorum..
Eki Görüntüle 639311 Eki Görüntüle 639308 Eki Görüntüle 639307 Eki Görüntüle 639306 Eki Görüntüle 639305 Eki Görüntüle 639303 Eki Görüntüle 639302 Eki Görüntüle 639301 Eki Görüntüle 639300 Eki Görüntüle 639299 Eki Görüntüle 639297 Eki Görüntüle 639312
Güüüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarımmmm
Güzel haberler aldığımız harika birgün bizimle olsun
Eki Görüntüle 639295 Eki Görüntüle 639310 Eki Görüntüle 639309 Eki Görüntüle 639304 Eki Görüntüle 639296 Eki Görüntüle 639298
Kizlar hastaneye cagirdilar beni yumurtalarda sislik olabilir dediler.(
valla ne diyeceğimi şaşırdım bi bu eksikti diyorum inşallah ohss değildir ya da hafif halidir...
günaydınn hoşgeldin canımmm inşaallah güzel bir gün olurEki Görüntüle 639311 Eki Görüntüle 639308 Eki Görüntüle 639307 Eki Görüntüle 639306 Eki Görüntüle 639305 Eki Görüntüle 639303 Eki Görüntüle 639302 Eki Görüntüle 639301 Eki Görüntüle 639300 Eki Görüntüle 639299 Eki Görüntüle 639297 Eki Görüntüle 639312
Güüüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnn
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarımmmm
Güzel haberler aldığımız harika birgün bizimle olsun
Eki Görüntüle 639295 Eki Görüntüle 639310 Eki Görüntüle 639309 Eki Görüntüle 639304 Eki Görüntüle 639296 Eki Görüntüle 639298
Kizlar hastaneye cagirdilar beni yumurtalarda sislik olabilir dediler.(
insallah cnm...Allah allah okudm.nette senin durumunu simdi ama o olay yumurta oplamadan once oluyo ama artik senin icindeki emriyo.anlamadim valla .insallah bise degildir..
cnm senin evde kedin mi var :))
cnm benim iyi olacaksın Allahın izniyle dualarım seninle bebikimmm..
hayırlı haberlerle geleceksin İnşallahhhhhh
günaydınn hoşgeldin canımmm inşaallah güzel bir gün olur
canım benim yaaa başına çok aksilik geldi bu tedavinde inşaallah aksilikler bebğinin habercisidir ve ççabucak atlatabilirsinn bebişimm...:18::18::18::26::26::26::26:
yola çıkıyorumm trafik olabilir de olmayabilirde erkenden gidip beklemek istemiyorum assolist giib sonradan gidiim diyorummaklım sen de kalıcak ama emoşumm yolda arıcam senii
Julim benim 19 yumi olmustu ya sadece 9 tanesini alabildi dr.sali gunu tutunmaya yardimci oluyo diye pregnyl igne vermisti onu yaptim. Buyuk bir ihtimalle kalan yumileri harekete gecirdi..
Evet canim kedim var :)
Amiin canim insallah kocaman oldu karnim catlicam herhalde
aaaaa evet dogru o kalanlar harekee gcti o zaman insallah bi cozumu vardir cnm.ben kediden kopekten korkarim ama 2 baligim ve 2kusum var otuyorlar simdi :))kacta gelirsin acaba doktordan merak ettim..Julim benim 19 yumi olmustu ya sadece 9 tanesini alabildi dr.sali gunu tutunmaya yardimci oluyo diye pregnyl igne vermisti onu yaptim. Buyuk bir ihtimalle kalan yumileri harekete gecirdi..
Evet canim kedim var :)
Amiin canim insallah kocaman oldu karnim catlicam herhalde
evet bebeğim okudum sonraki iğne sanırım yol açtı tüm bunlara..
inşallah güldeninde dediği gibi başlangıç aşamasındadır ve hemencecik atlatırsın kuzum benim yaaa
aaaaa evet dogru o kalanlar harekee gcti o zaman insallah bi cozumu vardir cnm.ben kediden kopekten korkarim ama 2 baligim ve 2kusum var otuyorlar simdi :))kacta gelirsin acaba doktordan merak ettim..
günaydın kızlaaarrr...
Emeeeeell canım dediğim gibi güzel olacak herşey bunu düşün canım..
Çok geçmiş olsun kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?