cnm nasıl oldun gittin mi doktora?
canım geçmiş olsun,ya yediğin bişey dokunmuş olmasın,anladığım kadarıyla karın-kasık bölgesinde şikayetin yok...Bide şu çatlatma iğnesi yumoşların kiste dönüşmesin diye vermiş gibime geldi amaaa o da saçma yumoşlar harekete geçmiş de olabilir.
Dua edelim güzel haberlerle dön evie inşaallah arkadaşım
Kızlar biliyorsunuz benkayra ağrı şişkinlik bulantı şikayetleri üzerine doktora gitti bugün ve tahmin ettiğim gibi ohss olmuş ultrasonda sıvı birikmesi görülmüş kan değerlerine bakılmış neyseki onda sorun yok o sebeple birşey yapmadan eve göndermişler hafif olarak atlatacak Allahın izniyle...
Kizlar cok sag olun guldenim anlatmis ohss olmusum ama hamd olsun ciddi boyutta degil..
Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
Kürtajla temizlememiz gerekiyo dedi
hiç umut yokmu benm agrım yok lekelenmem yok mide bulantılarım var dedim
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim
Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim…
gelemedim dün çok fenayım insanın içine doğar ya hani çarşamba akşamı aynen öyle oldu hatta burda korkularımı dile getirmiştim dua istemiştim sizden.. ama nasip değilmiş canm bu 1 ay bile okadar mutlu ettikki beni anne oldum ben kısada sürse anneydim şimdi hala içimde ve benim hiç bi ağrım lekelenmem hiç bişeyim yok dr umutta yok dedi zaten ama o hala içimde olumsuz bişeyde yok nasıl umudumu kesebilirimkidün akşam yazmayınca aklıma geldi kötü birşey olduğu çok üzüldüm bugün zor birgündü senden de bu haberi aldım
Allahtan bir mucize diliyorum inşallah 1 hafta sonra kalp atışını duyarsın...
ne diyeceğimi şaşırdım inan...Allah sabır versin..
inş. canm ama hiç umut yok diyo dr um bebeğim sıkısıkı tutunmuş rahşme ama gelişememiş inş. siz muradınıza erersiniz canm..canım benim çok üzüldüm bende korkuyodum şimdi senin durumunu okuyunca dahada korkmaya başladım bende perşembe günü keseyi görcem daha allahım herkese sorunsuz bir hamilelik nasip et sen umudunu yitirme canım bol bol dua et belki yine bir mucize olur
canım allah sabır versin çok zor 3 kez yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seniDr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
canım bence değerin çok iyi çıkmış çarşamba 400lerde olması lazım bugün 800lerdekızlar bende bugün merkeze gittim en son pazartesi vermiştim kan 216 dı bugün 812 çıktı bana biraz az geldi doktor perşembe gel kese için dedi tansiyonumun yüksek olduğunu söyledim günde 3 kere aynı saatte aynı yerden tansiyonunu ölçtür kaydet gelirken getir dedi eğer yüksek olursa seni kardiyolojiye yada dahiliyeye yönlendircem dedi tuzlu hiçbişey yeme dedi sıfır tuz dedi içime korku düştü inşallah herşey yolunda gider
o mucizeyi 1hafta daha bekleyeceğim canm umarım Rabbim ol der ve olur..tedaviye ara vercem canm o gücü kendimde hissetmiyorum zaten bebeğin keseside sıkı sıkı tutundugu için kürtajla alınacak ardından bi tedaviyi hemen kaldıramamcanım allah sabır versin çok zor 3 kez yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni
ne diyebilirim ki inşallah tez zamanda bebişin annesini uğraştırmadan kendi gelir
yada bi mucize olur dediğin gibi
canım bence değerin çok iyi çıkmış çarşamba 400lerde olması lazım bugün 800lerde
doktorun hata yapmış kötü demekle benim doktorum hep aynı şeyi söyler ben asla beta ya göre konuşmam ölçüt ultrasondur der
ne değerle doğuran hastalarım var demişti stres yapma canım
inşallah tansiyonun 1 kerelik yüksek çokmıştır daha yükselmez
sağol canım normal bi fiyat yani desene ,bizimde raporumuz yok..rapor için 2 aşılama istiyormus bana aşılama bişeyime yaramaz yaniiyi akşmalar canım hemen kendimden örnek vereyim...
ben son 2 denememi aynı hastanede yaptırdım biri raporlu biri özel ....üniversite hastanesiydi...
raporlu olunca hastaneye 1600 ödedim raporsuz da 2700 civarı bir para ödedim yani normal bu kadar olması...
ilaç parasıda kişiye göre değişiyor ben 1000 tl civarı ödemiştim...
tatlım ben geçensene raporsuz yaptırdım tüpü 3000 tl hastaneye verdimki indirimli fiyatıydıı...1000 tl de ilaçlara ödedik..transferim için 6 ay bekledimm 400 tl de öle transfer öncesi ve sonrası ilaçlarıma ödedimm..oksijen taedvime verdiğim parayı saymıyorumm bile takılmaa canım gayet uygunmuşş önemli olan doktoruna güvenmen ve tedavi sürecinde sorun yaşamaman bence...Allah yar ve yardımcın olsun tedavinin sonunda inşaallah bebeğine sağlıkla kavuşursun
buna da cok sukur gecmis olsun emelcim allah var doktora giderken korktum dedim simdi doktor kizi hastaneye yatirmasin eyse ki hafif atlaticakmissin.insallah bununla gecmis olur...Kızlar biliyorsunuz benkayra ağrı şişkinlik bulantı şikayetleri üzerine doktora gitti bugün ve tahmin ettiğim gibi ohss olmuş ultrasonda sıvı birikmesi görülmüş kan değerlerine bakılmış neyseki onda sorun yok o sebeple birşey yapmadan eve göndermişler hafif olarak atlatacak Allahın izniyle...
oyyyy kuzummmmm demeeee ayyy cok uzuldummmm canim ne dicegimi bilemiyorum dun sen doktora giderken sen korkuyorum fuilan dedin ama hic aklima kotu bise gelmemisti...icine dogmus demekki..insallahh bi mucize gerceklesir tatlim..Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
sana gecmis olsun cnm bugun iyi haberle gelen uok hayirdir insallahh degerin guzel artmis..bebis icin tuzu kesicn cnm o zmn diger baharatlarla tatlandirmaya cakis cnm yediklerini..kızlar bende bugün merkeze gittim en son pazartesi vermiştim kan 216 dı bugün 812 çıktı bana biraz az geldi doktor perşembe gel kese için dedi tansiyonumun yüksek olduğunu söyledim günde 3 kere aynı saatte aynı yerden tansiyonunu ölçtür kaydet gelirken getir dedi eğer yüksek olursa seni kardiyolojiye yada dahiliyeye yönlendircem dedi tuzlu hiçbişey yeme dedi sıfır tuz dedi içime korku düştü inşallah herşey yolunda gider
evet canm malesef durum bu söz bitti kelimeler bitti tutamıyprum kendimi ağlıyorum sonra diyorumki ya bi mucize olursa Rabbim ol derse ve bebeğim üzülürse diyorum sonra yine basa sarıyorum..evet canm cok korkuyodum o gecede soylemiştim ya zaten demekki dogruymuş annelerin içine doğarmış anne olacaktım ben içime doğmuş demekki ama şimdi boşluktayımoyyyy kuzummmmm demeeee ayyy cok uzuldummmm canim ne dicegimi bilemiyorum dun sen doktora giderken sen korkuyorum fuilan dedin ama hic aklima kotu bise gelmemisti...icine dogmus demekki..insallahh bi mucize gerceklesir tatlim...
saol canm..duana da amin diyorum Rabbim hepimizi Yavrularına kavustursun diyorum canm..çok geçmiş olsun.. ama belli olmaz, Rabbim bir mucize verir belki. senin için O'ndan bu cuma günü büyük bir mucize diliyorum.
insallah cnm dualarim seninle cuma gunu gittiginde mucize gerceklesir.ama cok da ümitlenme cnm kendini herseye hazirla bi kere daha uzuntu yasama ama insallah yuzun gulerrr ..aglama demicem cnm agla rahatla icini bosalt biz her zaman yanindayiz icine atma tatlim.seni cok seviyoruz insallah tekrar anne adayi ve sonrasinda anne olucaksin..evet canm malesef durum bu söz bitti kelimeler bitti tutamıyprum kendimi ağlıyorum sonra diyorumki ya bi mucize olursa Rabbim ol derse ve bebeğim üzülürse diyorum sonra yine basa sarıyorum..evet canm cok korkuyodum o gecede soylemiştim ya zaten demekki dogruymuş annelerin içine doğarmış anne olacaktım ben içime doğmuş demekki ama şimdi boşluktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?