canım benim e2 si yüksek olmadan ohss olan ilk sen oldun valla bizler numunelik özel kadınlarız bunuda gördük ya ne diyim Rabbim bugünümüzü aratmasın...
bol bol dinlen hiç bişey yapma ohss de dinlenmek şart azcık iş yapıp efor sarfedersen sıkıntı yaşarsın..
çok geçmiş olsun..
Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
Kürtajla temizlememiz gerekiyo dedi
hiç umut yokmu benm agrım yok lekelenmem yok mide bulantılarım var dedim
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim
geçmiş olsun canım şimdi iyimişin sevindim
Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim…
canm benm cok umudum yok zaten biliyorum kaybettim bebeğimi ama içimde hala elim karnımda seviyorum onu ilk transfer gününden beri böyle yapıyorum 1hafta daha yapacağım..iğne ucukadar bile umudumu o içimden çıkmadıkça yok saymayacagm hep varmıs gibi devam etcem..insallah cnm dualarim seninle cuma gunu gittiginde mucize gerceklesir.ama cok da ümitlenme cnm kendini herseye hazirla bi kere daha uzuntu yasama ama insallah yuzun gulerrr ..aglama demicem cnm agla rahatla icini bosalt biz her zaman yanindayiz icine atma tatlim.seni cok seviyoruz insallah tekrar anne adayi ve sonrasinda anne olucaksin..
saol canm benm hiç üzülme sen seninde bebişin var karnında sanada geçmiş olsun..dua et bizede..Canim cok uzgunum su an ne soylesek bos acini dindirmez.Allahim yardimcin olsun
çok geçmiş olsun arkadaşım, içini rahatlatamayız ama her kontrolümde doktorum aynı şeyi söylüyor. ilk haftalarda yaşanan olumsuzluklar ilerleyen haftalarda daha büyük hayal kırıklıklarının önlemiymiş. Allah kimseye göstermesin ama ya onu hissetmeye başladığında yaşasaydın bunu. Allah daha iyisini verecektir sana. sabırlı ve metanetli olmaya gayret et nolur. inş meleğin bir mucize daha gösterir.
sözün bittiği yer dimi canım??nfy canım ne diyeceğimi bilemiyorum canım..Rabbim gönlünü ferahlatsın..
rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın canm umarım saglıklı sıhhatli yavruna kavusursun inş..ya ben karıştırmışım yanlış yere yazmışımmm bende sitede sorun var galiba diyorum kendi kendimee:)))) tekrar yazıyımm 10 yumoştan 8 işleme girmişş ama 5 tanesi döllenmişş kaliteliymişş yarın transferimm varrr 2 de orda olucammm dualarınızı eksik etmeyinn benden... çok korktum çokkk canlı sipermm yok diyee ama allahıma şükürrr varmışş.....ALLAHIM kimseyi çaresizz bırakmasınnn hepimizin göbüşü bebeiş dolsunn inşllahhh... bi yanımmm çookkk mutluuuu hastanede 5 tane bebişim beni bekliyoo onu düşünmek bile çokk güzellll....hastanede bi kızla tanıştımm hemşiree hiç yumurtası olmadığını söledii kullandığıı yüksek dozda ilaçlara ramennnn öyle üzüldümm kiii anlatamamm ALLAHIMM çaresi olan dertler versinnnn AMİNNN..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim
ya ben karıştırmışım yanlış yere yazmışımmm bende sitede sorun var galiba diyorum kendi kendimee:)))) tekrar yazıyımm 10 yumoştan 8 işleme girmişş ama 5 tanesi döllenmişş kaliteliymişş yarın transferimm varrr 2 de orda olucammm dualarınızı eksik etmeyinn benden... çok korktum çokkk canlı sipermm yok diyee ama allahıma şükürrr varmışş.....ALLAHIM kimseyi çaresizz bırakmasınnn hepimizin göbüşü bebeiş dolsunn inşllahhh... bi yanımmm çookkk mutluuuu hastanede 5 tane bebişim beni bekliyoo onu düşünmek bile çokk güzellll....hastanede bi kızla tanıştımm hemşiree hiç yumurtası olmadığını söledii kullandığıı yüksek dozda ilaçlara ramennnn öyle üzüldümm kiii anlatamamm ALLAHIMM çaresi olan dertler versinnnn AMİNNN..
farkındayım canım karıştırdığının...
o zaman 2.gün transferi olacaksın canımcım...
ben hep söylüyorum tüp bebek yapabilmek bile bir nimet o yüzden Rabbim bugünlerimizi aratmasın...
amin canm inş...Allahtan sabır diliyorum arkadaşım sana..
inşallah o mucize olur..Rabbimin mucizeleri çoktur..
rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın canm umarım saglıklı sıhhatli yavruna kavusursun inş..
Evet yaa pko yok e2 normal ohss ne alaka gercekyen numuneligiz
Canim cok uzgunum su an ne soylesek bos acini dindirmez.Allahim yardimcin olsun
Sag ol canim benim hala midem bulaniyo agrim da var ama heyecanla beyimi bekliyorum:
sağol canım normal bi fiyat yani desene ,bizimde raporumuz yok..rapor için 2 aşılama istiyormus bana aşılama bişeyime yaramaz yaniamann napıyım bebişimm olsunda bunla filan artık önemini yitiriyor zamanla
haklısın canım bugun bolbol arastırma yaptım hastane ve doktor hakkında ege de kalmaya karar verdım.. doktorumda iyiymiş.. tesadüfen iyi doktormu denk geldi bilemiyorum tabiki.. sonradan düşününce kendime kızdım açıkcası.. tamam maddiyatta önemli ama oyle fahş bi fiyat değilki bize soyledıklerı sonucta.. işte kendime kaygı ,stres arıyorum sanırım ne bilimm yaw..
insallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavusalım ,Rabbim kımsenın kucagını boş bırakmasın..evlat hasreti nedir bildirmesin . ablamın oğlu 5 yasında tutturmus teyze senın nıye bebegın yok..niye yok allah nıye yok.. kucucuk cocuk kım sokmuş aklına nerden aklına gelmiş bilmiyorum.. terslesem bi turlu anlatıyorum (henüz erken , sen bıraz daha buyumenı beklıyor fılan dıyorum) 10dk sonra başa sarıyor..sınırlenıyorum buseferde ama kızamıyorumda cocuk nıhayetındeneyse buda benım bir imtihanımmıs işte napayım.
farkındayım canım karıştırdığının...
o zaman 2.gün transferi olacaksın canımcım...
ben hep söylüyorum tüp bebek yapabilmek bile bir nimet o yüzden Rabbim bugünlerimizi aratmasın...
naaptın canımmm toparlayabildin mi evini..
Amin canımm aynenn ölee.......ya perşembe yumurtalarım toplandııı çumartesii transferrr canımm çok mu az oluyoo birazdaha kalsalarr daha ii mi olurduu ??
epey kolayladım canım bi de yağmur yağarken camlara giriştim yağmur almayan camları sildim perde yıka ütüle as vs...
beyim olcak insan balkonda sigara içerdi ben yokken salonda içmiş eşşek herif bende hemen perdeleri attım vs...
kokudan arındırma çalışmaları yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?