Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet yaa pko yok e2 normal ohss ne alaka gercekyen numuneligiz

Canim cok uzgunum su an ne soylesek bos acini dindirmez.Allahim yardimcin olsun

geçmiş olsun canım şimdi iyimişin sevindim

Sag ol canim benim hala midem bulaniyo agrim da var ama heyecanla beyimi bekliyorum:

çok geçmiş olsun arkadaşım, içini rahatlatamayız ama her kontrolümde doktorum aynı şeyi söylüyor. ilk haftalarda yaşanan olumsuzluklar ilerleyen haftalarda daha büyük hayal kırıklıklarının önlemiymiş. Allah kimseye göstermesin ama ya onu hissetmeye başladığında yaşasaydın bunu. Allah daha iyisini verecektir sana. sabırlı ve metanetli olmaya gayret et nolur. inş meleğin bir mucize daha gösterir.

Kızlar eve giriştiğimden topiğe gelemiyom az bişi kaldı bi odayı halledeyim geliyom

canm benm cok umudum yok zaten biliyorum kaybettim bebeğimi ama içimde hala elim karnımda seviyorum onu ilk transfer gününden beri böyle yapıyorum 1hafta daha yapacağım..iğne ucukadar bile umudumu o içimden çıkmadıkça yok saymayacagm hep varmıs gibi devam etcem..
ağlamakmı gözyaşım kalmadı sayılır canm Allahtan akşam vardıyasında iş yerinde kimse yok
saol canm benm hiç üzülme sen seninde bebişin var karnında sanada geçmiş olsun..dua et bizede..

evet canm ilerleyen haftalar daha zor ama buda çok zor çünkü hissedemesen bile varlıgını biliyosun yaa o bile yetiyo senin annelik duygunu yaşamaya o yüzden cok zor canm..Rabbim hepimizi evlatsız bırakmasın...

ya ben karıştırmışım yanlış yere yazmışımmm bende sitede sorun var galiba diyorum kendi kendimee:)))) tekrar yazıyımm 10 yumoştan 8 işleme girmişş ama 5 tanesi döllenmişş kaliteliymişş yarın transferimm varrr 2 de orda olucammm dualarınızı eksik etmeyinn benden... çok korktum çokkk canlı sipermm yok diyee ama allahıma şükürrr varmışş.....ALLAHIM kimseyi çaresizz bırakmasınnn hepimizin göbüşü bebeiş dolsunn inşllahhh... bi yanımmm çookkk mutluuuu hastanede 5 tane bebişim beni bekliyoo onu düşünmek bile çokk güzellll....hastanede bi kızla tanıştımm hemşiree hiç yumurtası olmadığını söledii kullandığıı yüksek dozda ilaçlara ramennnn öyle üzüldümm kiii anlatamamm ALLAHIMM çaresi olan dertler versinnnn AMİNNN..

rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın canm umarım saglıklı sıhhatli yavruna kavusursun inş..

Allahtan sabır diliyorum arkadaşım sana..
inşallah o mucize olur..Rabbimin mucizeleri çoktur..

farkındayım canım karıştırdığının...
o zaman 2.gün transferi olacaksın canımcım...
ben hep söylüyorum tüp bebek yapabilmek bile bir nimet o yüzden Rabbim bugünlerimizi aratmasın...

Evet yaa pko yok e2 normal ohss ne alaka gercekyen numuneligiz

Sag ol canim benim hala midem bulaniyo agrim da var ama heyecanla beyimi bekliyorum:

aynen valla bir yaşıma daha girdim lafını sevmiyom ama bi yaşıma daha girdim sayende

evet canım ücret normal...
aşılama zaman ve para kaybı oluyor genelde hamile kalanlarda çok evet ama ne biliyim işte bizemi dek gelecek biraz fazla doz iğne vurup tüp yapmak daha mantıklı gibi

farkındayım canım karıştırdığının...
o zaman 2.gün transferi olacaksın canımcım...
ben hep söylüyorum tüp bebek yapabilmek bile bir nimet o yüzden Rabbim bugünlerimizi aratmasın...

Amin canımm aynenn ölee.......ya perşembe yumurtalarım toplandııı çumartesii transferrr canımm çok mu az oluyoo birazdaha kalsalarr daha ii mi olurduu ??

naaptın canımmm toparlayabildin mi evini..

epey kolayladım canım bi de yağmur yağarken camlara giriştim yağmur almayan camları sildim perde yıka ütüle as vs...
beyim olcak insan balkonda sigara içerdi ben yokken salonda içmiş eşşek herif bende hemen perdeleri attım vs...
kokudan arındırma çalışmaları yaptım...

Amin canımm aynenn ölee.......ya perşembe yumurtalarım toplandııı çumartesii transferrr canımm çok mu az oluyoo birazdaha kalsalarr daha ii mi olurduu ??

genelde 3.gün ve 5.gün transferi yapılır sende 2.gün transferi tercih etmişler toplama günü sayılmıyor cuma bir cumartesi 2.gün oluyor...
buna doktor karar veriyor embriyo sayısı ve gelişimine göre belki riske atmak istememişlerdir...

Bu arada elentiriklerim gitti laptobun şarjı az aniden kaybolursam anlayın ki şarj bitti

yaaa sen adamı atıp gidermisin.. işte üle olur..
balkondan içeriye paketi dahi alınmayan sigara tee evinin başköşesine gelir oturur işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…