gunaydin kizlarrrr..
15 gündür listeleri güncellememiştim bir saati geçti daha yeni bitti ama yamuldumresmen benimde güncellenmem lazım error veriyorum şu an biri bana format atsın
bende ne zamandır takip edemiyorum valla bende error verecem listelere baksam iyi olacak kim napıyo ne aşamada :) iyi ki listeyi yaptın eguşum :)
bilgileri eksik ya da eklenmemiş daha bi sürü hatun var onların peşine düşmem lazım
bu arada ellerine sağlık kurabiyelerine bayıldım iyi oldu valla tanıdık birilerinin bu işle ilgilenmesi sipariş veririm lazım olduğunda:13:
ellerine sağlık canm gel beni seni güncelleyim:)))15 gündür listeleri güncellememiştim bir saati geçti daha yeni bitti ama yamuldumresmen benimde güncellenmem lazım error veriyorum şu an biri bana format atsın
yes yes benim..sanırım sayfamı beğendin aynı fotograf :) teşekkürederim :)
ellerine sağlık canm gel beni seni güncelleyim:)))
yes yes benim..
seninde mi listen var cnm?teşekkürederim canım.
teşekkürederim canımmmm sağol ,beğenmene sevindim :)
ellerine sağlık canm gel beni seni güncelleyim:)))
yes yes benim..
seninde mi listen var cnm?
aslında benimde çok ilgimi çekiyor şeker hamuruyla bişiler yapmak en azından öğrenip evde önemli zamanlarda kendi pastamı kendim yapmak istiyorum..
olmadı sana havale ederim kurabiye işini imdaatttt derim yetişirsin
bebek olursa kurabiye siparişi verebilirim şimdiden rezervasyon yaptırayım sana
güncelle beni anacım çok ihtiyacım var
gel bi öpücük ver güncellenirsin uzat yanağını:)aslında benimde çok ilgimi çekiyor şeker hamuruyla bişiler yapmak en azından öğrenip evde önemli zamanlarda kendi pastamı kendim yapmak istiyorum..
olmadı sana havale ederim kurabiye işini imdaatttt derim yetişirsin
bebek olursa kurabiye siparişi verebilirim şimdiden rezervasyon yaptırayım sana
güncelle beni anacım çok ihtiyacım var
heheheheolsun inşallah yeterki olsun senin kurabiyeler bende :) yeterki olsun bebişlerimiz kadınlar kulübü arkadaşlarıma indirimin allahını yaparım ama olsun bebişler :))
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhh ben de arada bakıom o listelere kendimi hamileler listesinde hayal ediyorumyok canım egunal in listelere :)) ben ne zamandır uzak kaldım kim nedir napıyo pek takip edemedim ondan bakım dedim :) maşallah hamişlere,tekrar deneyeceklere allah kuvvet versin ben gibi beklemede olanlarada inşallah yaw toptan hepimize bebişler versin inşallah :)
Kizlaar ben cok fenayim gogus altimda, yanlarda tuhaf bi agri ve dokununca bile aci var sanki sisim gibi geliyor midem bulaniyor. Yarin dr.u aricam ilk kez boyle oldum
heheheheçok alemsin:))))))
aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhh ben de arada bakıom o listelere kendimi hamileler listesinde hayal ediyorumDDDDD
aaaa inşallahhh cnm ne güzel sözmüş o zaman artık doğurmuş kızların topiğine bakıp hayal kurucam:)çok hoş bi söz duymuştum ALLAH GERÇEKLEŞTİRMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURTMAZMIŞ hayırlısıyla inşallah diyelim
çok hoş bi söz duymuştum ALLAH GERÇEKLEŞTİRMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURTMAZMIŞ hayırlısıyla inşallah diyelim
olsun inşallah yeterki olsun senin kurabiyeler bende :) yeterki olsun bebişlerimiz kadınlar kulübü arkadaşlarıma indirimin allahını yaparım ama olsun bebişler :))
gel bi öpücük ver güncellenirsin uzat yanağını:)
Eki Görüntüle 639576
ben de çok seviyorum gülden ya evet esra aklımızda kalsınbi de hani böyle kendim emek vererek de yapmak isteyebilirim mesela gelen kişiye ben yaptım demek ne hoş olurdu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?