Tüp Bebek Günlüğümüz !

15 gündür listeleri güncellememiştim bir saati geçti daha yeni bitti ama yamuldum resmen benimde güncellenmem lazım error veriyorum şu an biri bana format atsın

15 gündür listeleri güncellememiştim bir saati geçti daha yeni bitti ama yamuldum resmen benimde güncellenmem lazım error veriyorum şu an biri bana format atsın

bende ne zamandır takip edemiyorum valla bende error verecem listelere baksam iyi olacak kim napıyo ne aşamada :) iyi ki listeyi yaptın eguşum :)

bende ne zamandır takip edemiyorum valla bende error verecem listelere baksam iyi olacak kim napıyo ne aşamada :) iyi ki listeyi yaptın eguşum :)

bilgileri eksik ya da eklenmemiş daha bi sürü hatun var onların peşine düşmem lazım
bu arada ellerine sağlık kurabiyelerine bayıldım iyi oldu valla tanıdık birilerinin bu işle ilgilenmesi sipariş veririm lazım olduğunda:13:

teşekkürederim canımmmm sağol ,beğenmene sevindim :)

teşekkürederim canımmmm sağol ,beğenmene sevindim :)

aslında benimde çok ilgimi çekiyor şeker hamuruyla bişiler yapmak en azından öğrenip evde önemli zamanlarda kendi pastamı kendim yapmak istiyorum..
olmadı sana havale ederim kurabiye işini imdaatttt derim yetişirsin
bebek olursa kurabiye siparişi verebilirim şimdiden rezervasyon yaptırayım sana

ellerine sağlık canm gel beni seni güncelleyim:)))

yes yes benim..

güncelle beni anacım çok ihtiyacım var

seninde mi listen var cnm?

yok canım egunal in listelere :)) ben ne zamandır uzak kaldım kim nedir napıyo pek takip edemedim ondan bakım dedim :) maşallah hamişlere,tekrar deneyeceklere allah kuvvet versin ben gibi beklemede olanlarada inşallah yaw toptan hepimize bebişler versin inşallah :)

olsun inşallah yeterki olsun senin kurabiyeler bende :) yeterki olsun bebişlerimiz kadınlar kulübü arkadaşlarıma indirimin allahını yaparım ama olsun bebişler :))

gel bi öpücük ver güncellenirsin uzat yanağını:)

ben de çok seviyorum gülden ya evet esra aklımızda kalsınbi de hani böyle kendim emek vererek de yapmak isteyebilirim mesela gelen kişiye ben yaptım demek ne hoş olurdu....

olsun inşallah yeterki olsun senin kurabiyeler bende :) yeterki olsun bebişlerimiz kadınlar kulübü arkadaşlarıma indirimin allahını yaparım ama olsun bebişler :))
heheheheçok alemsin:))))))

aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhh ben de arada bakıom o listelere kendimi hamileler listesinde hayal ediyorumDDDDD

Kizlaar ben cok fenayim gogus altimda, yanlarda tuhaf bi agri ve dokununca bile aci var sanki sisim gibi geliyor midem bulaniyor. Yarin dr.u aricam ilk kez boyle oldum

canım geçmiş olsun,ya yediğin bişey dokunmuş olmasın,anladığım kadarıyla karın-kasık bölgesinde şikayetin yok...Bide şu çatlatma iğnesi yumoşların kiste dönüşmesin diye vermiş gibime geldi amaaa o da saçma yumoşlar harekete geçmiş de olabilir.
Dua edelim güzel haberlerle dön evie inşaallah arkadaşım

Kızlar biliyorsunuz benkayra ağrı şişkinlik bulantı şikayetleri üzerine doktora gitti bugün ve tahmin ettiğim gibi ohss olmuş ultrasonda sıvı birikmesi görülmüş kan değerlerine bakılmış neyseki onda sorun yok o sebeple birşey yapmadan eve göndermişler hafif olarak atlatacak Allahın izniyle...

ah canım benim düşünceli arkadaşım indirim yapcakmış ama olmaz öle neyse onu veririz

bende seni öpcemEki Görüntüle 639667

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…