Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaa sen adamı atıp gidermisin.. işte üle olur..
balkondan içeriye paketi dahi alınmayan sigara tee evinin başköşesine gelir oturur işte..

aynen öle olmuş bende kendisini cezalndırcam o getirip baş köşeye oturttuğu sigarayı alsın koynuna yatsın bilmem anlatabildimmi

anaaaam fazla acımasız olmadı mı bu güldenim.
sen yine de insaflı davran annem..

bana kim acıyacak banada yazık evi arındırayım derkene telef oldum gençliğim gitti yaşlandım yıprandımabartmayıda hiç sevmiyom
tamam o zaman en iyisimi insafa geleyim şöle yapayım temizlik vs.. derken koktum duşa girmeden koynuna girerim bende :86::86::86::87::87::87::87::81::81::81::129::129::129::129:

Canim yaaa seni bir yas daha buyuttugum icin cok uskunum bebeem

Karar verdim bundan sonra avatarım sarı kafalardan olcak sık sık değiştircem

offfff poffff üfffff ne kadar da sıkıcısınız öyle durun muhabbet etmeyin olurmu

merhaba ben yeni üye oldum, yalnız uzun zamandır takip ediyorum sizleri.
üç kez tüp bebek denedik dün yine hcg:0 sonucumu aldım çok üzgünüm.
egunal arkadaşım seni çok merak ediyorum. bu topikteki tavsiyenle ben de hulusi hocaya gittim
ankaraya gelip gittim sürekli. şimdi doktor bir daha çağırdı eşimle birlikte. sonucu duyunca üzüldü tabi.off
bilmiyorum artık umudum yok.

hoşgeldin canım demek yeni negatifi aldın
hulusi hocayı ben çok seviyorum 2 kez tüp yaptım biliyorsun biri kimyasal gebelik oldu ama elim boş döndüm...
keşke ikimizde bebeklerimize kavuşabilseydik ama olmadı...
4.denemelerimiz olcak sanırım gerçekten dile kolay nasıl olcak bende öyle düşünüyorum bu ara...
1 kez mi hulusi hocada denedin peki sorun neydi ne teşhis koydu..

evet muhabbet edelim hadii zaten bunaldım konuşmaya ihtiyacım varr

canım bir an önce toparlanırsın inşallah hepimiz zorluklardan geçiyoruz neler neler yaşandı bu topikte o yüzden emin ol unutulmasada geçiyor herşey...
hayata dönüş operasyonu yapalım sana:13::13::13:

evet 2 kez denizli de yaptık eşimde sperm sorunu var bende şimdilik bişey yok gibi görünüyor ama pek incelemediler troidim var az çalışan türden. ankaraya 3. denemiçin gittim geldim sürekli. 8 şubatta transfer oldu. 13. gün baktık ama yine yok. çok üzgünüm benim hcg değerim 0 dan yukarı giç çıkmadı yaa. hep sıfır. ben de çok seviyorum hulusi hocayı eşim sigara içiyor diye kızıyor ama bırakmıyor ki benimki. neyapıyım. bir de ben alıntı falan nasıl yaılıyor bilmiyorum sari yüzleri nasıl ekliyorsunuzki zamanla öğrenirim. ankara gelirsen tanışmak isterim. öptüm

Canım artık burdasın bizimlesin inşallah görüşelim sık sık...
Şimdi mutfağa geçiyorum ilk fırsatta gelicem muhabbet edelim merak ediyorum durumunu...

canım bir an önce toparlanırsın inşallah hepimiz zorluklardan geçiyoruz neler neler yaşandı bu topikte o yüzden emin ol unutulmasada geçiyor herşey...
hayata dönüş operasyonu yapalım sana:13::13::13:
şimdi biraz ağlama üzülme zamanım ama cabuk toparlanmak istiyorum canm toparlanacagımda..şu operasyon nasıl oluyomuş anlat bakalım

kardeşimin eşi denizlili çok seviyorum güzel memlekettesin
başarısı tartışılmaz bir merkez bunu bizzat gördüm ama bize yaramadı...
ilk tahlillerde ve ultrasonda bişey yoksa araştırmadan denemek istemiştir 2.denemeyi yaparsan belki o zaman tedavi planında değişiklik yapar..
bunları detaylı konuşalım mutlaka...
Ankaraya geldiğinde ya da ben denizliye geldiğimde görüşürüz canım çok sevinirim...
bu arada alıntı yaparak mesaj gönderme ve sarı kafaları kullanmayıda detaylı yazacam şimdi yemek için mutfağa ışınlanıyorum beyim geliyooo

Son düzenleme:
Canım artık burdasın bizimlesin inşallah görüşelim sık sık...
Şimdi mutfağa geçiyorum ilk fırsatta gelicem muhabbet edelim merak ediyorum durumunu...

hulusi hoca ile dün konuştum. (aammaaaan deniz yaaa) dedi. gelecek hafta ankaradayım o zaman eşinle gel dedi ama benim eşim gitmek istemiyor pek destek değil anlıcanız. doktora gelmezse dedim gelecek illa dedi. bu arada 6,5 yıllık evliyim. denizlinin acıpayam ilçesinde oturuyoruz. 4. denemeden umutlu değilim ama en erken yazın olabilir. zaten yumurtalarım da kötü çıktı. 13 taneden dördü normalmiş ikisini verdiler ama... sonunu biliyorsunuz.

tamam afiyet olsun zaten o kadar yavaş yazıyorum ki siz yemekleri yer bulaşıkları yıkarsınız da
ben ancak bir mesaj yazmış olurum herhalde. çok sevinirim denizliye gelirsen. sen nerde oturuyorsun. bu topik dizi gibi aynı. neredeyse 1.sayfadan itibaren okudum son zamanları da okudum burada okudukça arkadaşların duygularını aynen hissettim. senin yaşadıklarına çok üzüldüm allahım inşallah 4. denememizde ikimize de verir ikişer tane hem de. hulusi hocayı o kadar övmüştünki bana il dışına gitme gerek diyen de oldu.denizlideki merkez çok kötü bence embiryonun fotoğrafını bile vermiyorlar. bu arada bazı tahlilleri araştırıyorum. antisperm antikoru kadınların kanına ve mukus salgısına erkeklerin de spermlerine bakılıyor fiyat sordum laboratuarda özel yaptırıcam. şimdi ben de mutfağa gidiyorum. saat 21:00 de bilgisayarın başına gelirim. öptüm.

şimdi biraz ağlama üzülme zamanım ama cabuk toparlanmak istiyorum canm toparlanacagımda..şu operasyon nasıl oluyomuş anlat bakalım

kürtaj olana kadar ne aklından ne bedeninden izlerini silebilirsin o yüzden ağlamanda üzülmende doğal ama kendini yıpratma lütfen iyi tarafından bak sana teselli olsun diye yazmıyorum hamile kalabiliyor olman çok önemli bu şansının çok yüksek olduğunu gösteriyor...iyi tarafından bakmak zorundayız hepimiz yoksa bu yolun derdi çilesi çekilmez umudumuzu her daim taze tutmalıyız kötü olaylarla karşılaşıyoruz ama hepsi bitecek geçecek mazide kalacak...

evet canm bunlara bende inanıyorum ama suan için cok zor..yani içimde suanda kim ne derse desin hala benimle meleğim kürtaj oluncada sadece benden ayıracaklar onu kim bilir belkide hala benden ayrı ama benm içimde..
şuan sölenenler boş geliyo 2 dk ii oluyorum 2 dk sonra yine kötü Rabbim gerçekten bölesinde kimseye yasatmasın bu yol her haliyle zor hiç birimiz bu yolda daha fazla üzülmeyiz inş..

kızlar kızlar gelem mi ayyy yeminlen yatmaktan totoşum ağrıdı, çok sıkıdım. bana değişik bir aktivite önerisi olan yok mu acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…