tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

35izmir

zekiinsanlarumursamazlar
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
947
0
96
İzmir
[SUB]
[table="width: 500"]
[tr]

[td][/td]

[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/SUB]arkadaşlar hadi gelin tüp bebek yolculuğumuzda yaşadıklarımızı acılarımızı mutluluklarımızı her şeyi paylaşıp birbirimize destek olalım ....halen tüp bebek yolculuğunda olan benn erkek infertelitesi ile mücadele ediyorum ..... sizlerde yaşadıklarınızı paylaşırsanız bu zorlu yolda birbirimize ışık tutmuş oluruz...

Son düzenleme:

hayırlı olsun topiğimiz canım ... bende bu zorlu yolculukta 4 kez tüp bebek yaptım 1 kez ameliyat oldum sonuç olarak 2 mucizem var. bizim kide kadın infertilitesi çikolata kisti hidrosalpenks ...

hayırlı olsun tatlımmm topıgımızzz bol sohbetlı olsunnnn
bende 3 denemem var ve 3. de cok sukur hamıs kaldım ve bızımkıde erkek infertilitesi ve bendekı pıhtı sorunu

bende 3 denemem var ve 3. de cok sukur hamıs kaldım ve bızımkıde erkek infertilitesi ve bendekı pıhtı sorunu

hoş geldin canımm çok şükür rabbime yumurcağımız seninle diğer yandan tüpçü olupta pıhtısı olmayan çok az

Hayırlı, huzurlu olsun topiğimiz

Güzel günlerde, güzel haberlerimizi paylaşalım

hayırlı olsun topiğimiz canım ... bende bu zorlu yolculukta 4 kez tüp bebek yaptım 1 kez ameliyat oldum sonuç olarak 2 mucizem var. bizim kide kadın infertilitesi çikolata kisti hidrosalpenks ...

hoş geldinnnnn canımmm hayırlıı bol sohbetli olsun inşallahhh mucizeler seninlee darısı bizeee isteyen herkesee ........

çok şükür canımmmmm allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere bizde yazalım burdan en kısa zamanda :)
takvımımı becermısım hehe
bu sarı kafaklarıda ozlemısımmm
valla hamilelik takvimin süper kuzu başardın sonunda :)

Bende geldim :) hayırlı olsun topigimiz...

hoşş geldinnnn canımcımmmmmm amin inşallah güzel paylaşımlarımız olacak

hosgeldın canımmmmmmmmmmm :)
evet canım tebrikler takvim olmuş
bende sarı kafaları kk yı özlemişim yerli yersiz sarı kafa kullanmak istiyorumm

bı sayfayı sarıkafalarla doldurmak ısıtoyrummmmm

hosgeldın canımmm huzurlu olsun ıns guzel guzel haberler olsun kuzummm

evet cok sukur rabbıme kuzum yaaaa
bıde pıhtı olayını cozeydık ıyı olcaktı bakalım artıkk:44:

nasıl çözcez canım homozigotumuzu bi sen bi ben demi homozigot olan aramızda:) kadere bak

hoşgeldin canım amin güzel haberler paylaşalım inşallahh

amınnnnnnnnn canım ınsss amınnnnnnnnnnnnnnnnn

nasıl çözcez canım homozigotumuzu bi sen bi ben demi homozigot olan aramızda:) kadere bak

3 den berı teldeyım neredeyse bı doktor buldum muayenesı 500 tl ya oda tupcum dedı gıt dıye cok pahalı marmara unıve.gıdecem pazartesı oda dahıleyeye randevu al gel dedı subatın bası oda derdımı anlatıtım gel yardımcı oluruz dedıler bakalım tupcum ıgneyı kullanma dedı gıtıgım ıkı doktor kullan dedı napcam ben yaaaaaa:18::18:

Son düzenleme:

hoşgeldiniz kızlarr

evet cok sukur rabbıme kuzum yaaaa
bıde pıhtı olayını cozeydık ıyı olcaktı bakalım artıkk:44:

pıhtısız tüp bebek olmuyor galiba :) şaka bir yana allahın izni ile herşey yoluna giriryor bizde heterezigotuz aylarca iğne yedim gerçi şikayetçi değilim kuzularım için herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…