arkadaşlar hadi gelin tüp bebek yolculuğumuzda yaşadıklarımızı acılarımızı mutluluklarımızı her şeyi paylaşıp birbirimize destek olalım ....halen tüp bebek yolculuğunda olan benn erkek infertelitesi ile mücadele ediyorum ..... sizlerde yaşadıklarınızı paylaşırsanız bu zorlu yolda birbirimize ışık tutmuş oluruz...
arkadaşlar hadi gelin tüp bebek yolculuğumuzda yaşadıklarımızı acılarımızı mutluluklarımızı her şeyi paylaşıp birbirimize destek olalım ....halen tüp bebek yolculuğunda olan benn erkek infertelitesi ile mücadele ediyorum ..... sizlerde yaşadıklarınızı paylaşırsanız bu zorlu yolda birbirimize ışık tutmuş oluruz...
hayırlı olsun tatlımmm topıgımızzz bol sohbetlı olsunnnn
bende 3 denemem var ve 3. de cok sukur hamıs kaldım ve bızımkıde erkek infertilitesi ve bendekı pıhtı sorunu
takvımımı becermısım hehe
bu sarı kafaklarıda ozlemısımmm
hoş geldin canımm çok şükür rabbime yumurcağımız seninlediğer yandan tüpçü olupta pıhtısı olmayan çok az
hayırlı olsun topiğimiz canım ... bende bu zorlu yolculukta 4 kez tüp bebek yaptım 1 kez ameliyat oldum sonuç olarak 2 mucizem var. bizim kide kadın infertilitesi çikolata kisti hidrosalpenks ...
hayırlı olsun tatlımmm topıgımızzz bol sohbetlı olsunnnn
bende 3 denemem var ve 3. de cok sukur hamıs kaldım ve bızımkıde erkek infertilitesi ve bendekı pıhtı sorunu
valla hamilelik takvimin süper kuzu başardın sonunda :)takvımımı becermısım hehe
bu sarı kafaklarıda ozlemısımmm
Bende geldim :) hayırlı olsun topigimiz...
evet canım tebrikler takvim olmuş
bende sarı kafaları kk yı özlemişimyerli yersiz sarı kafa kullanmak istiyorumm
Hayırlı, huzurlu olsun topiğimiz
Güzel günlerde, güzel haberlerimizi paylaşalım
evet cok sukur rabbıme kuzum yaaaa
bıde pıhtı olayını cozeydık ıyı olcaktı bakalım artıkk:44:
hoş geldinnnnn canımmm hayırlıı bol sohbetli olsun inşallahhh mucizeler seninlee darısı bizeee isteyen herkesee ........
çok şükür canımmmmm allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere bizde yazalım burdan en kısa zamanda :)
valla hamilelik takvimin süper kuzu başardın sonunda :)
hoşş geldinnnn canımcımmmmmm amin inşallah güzel paylaşımlarımız olacak
hooppp bende gelddımmmm kamberssız dugun olurmuuu
nasıl çözcez canım homozigotumuzu bi sen bi ben demi homozigot olan aramızda:) kadere bak
hoşgeldin canım amin güzel haberler paylaşalım inşallahh
nasıl çözcez canım homozigotumuzu bi sen bi ben demi homozigot olan aramızda:) kadere bak
evet cok sukur rabbıme kuzum yaaaa
bıde pıhtı olayını cozeydık ıyı olcaktı bakalım artıkk:44:
hooppp bende gelddımmmm kamberssız dugun olurmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?