tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

Benimde 5. Denememde geldi bebeğim.donmus bebisim.2 normal 3 donmus tedavim var.tupler hidroselpenks yüzünden bağlandı sonrada 5 deneme..cok sukur bugünüme...

hamısşerrr haddı bır saga ceklılıınnnnn ohhhh ohhhh istanbula geldınızmı bılmıyorum ama bolu tunelını gırısınde dolu tankerler gereden cıkın derrr hahhahahaasizde cıkın bakalımmmm ızleyıcı olunnn

bende izmirde bulmaya çalıştım ama 250 tl çok pahalı hyr kanın muayeneside yok yani :) bi yanımı kontrol de etmicekk sadece konuşma bu demi ama bide test ister zaten onlarda ayrıca maliyet çok fazla yaaa yazıkkk ..ama bir an önce çözmen gerek arada kaldığına göre az bi dozda vurulman yeterlimi acaba biri uygun görüyo biri uygun görmüyosa ara yol bulmak gerek:) şaka biyana risk alma bir an öncee çözz

bencede olmuyor gibi herşey yolunda gitsinde hamile kalayım bende razıyım canım sağlıklı olsunlarda herşeye değer diye düşünüyorum

Benimde 5. Denememde geldi bebeğim.donmus bebisim.2 normal 3 donmus tedavim var.tupler hidroselpenks yüzünden bağlandı sonrada 5 deneme..cok sukur bugünüme...

cok sukur tatlım cok az kaldı alıcan pasanı kucagınaaaa
bende geldimmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun kem gözlerden korusun rabbim bizianammm ne tatlı bu sarı kafalar özlemişim hanimmm

anammm sen nerelerde kaldın bakım hosgeldın kuzummmm amınnnnnn

pilav yapıp geliyorummm

kolay gelsın kuzummmmm

hadı doğum yapanlarr hamıs kalmayyı dusnunenlerrr hadı verleımmm kılalarımızzz yaaa ohhh sagdan sagdann

Sizde o dolu tankerlerden olun issallah

bızde oynıycaz haşlay cekcezzzz bıze ne yaa abızde kutlama yapcazzzzzzzzzzzz

senın gene ıyımıs kuzum ama gercekten cok dedgıın gıbı test ıstıycek onalrda orda cok pahalı olucak bakalım halletmeye calısıcam kuzum pazatesı cozulur ıns yaaa ozaman kadar vurulsamda ıkı uc gun vurulmasamda sorun olmaz herhalde testerımde guzel cıkmıs doktor aradı sımdı

hooppp bende gelddımmmm kamberssız dugun olurmuuu

hoşgeldinn sensiz olmazzz çok özlüyorum seni bu aralar bi denk gelemedik

canım benim pahalıymışda ama soruna çözüm olsa bari hayırlısı olsun yumurcağımız sağlıklı olsunda

bende geldimmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun kem gözlerden korusun rabbim bizianammm ne tatlı bu sarı kafalar özlemişim hanimmm

hoşgeldin tüylü bamyaa kızma ben bamyayı çok severim seni daha çokk aminn

hadı bakallımmmm acılısı yaapllımmmmm:124::124::124::124::124:

ben yapmalıyım çok yattım

inşallah hayırlısıyla sende böyle olacaksın evet sağlıklı olmaları herşeye bedell

arkadaşlar çook hızlı ilerliyorsunuz yaaaa yerim sizi yerimm yermmm dur bi çıkmadan sarı kafa göndereyeim size buuuuu sarıııı kafalarrrrrr bendennn sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy tutamıyorum kendimi sevincik oldummmcee eeeeee

Bende telden girim valla zor oluo.dunden beri evin yolunu bulamadımbi ara uğradım ewe sonra yine kaçtım.koca göbeğimle gezmeye devam

tutma canım paşada uyuyorsa tamam

saol canım yaptım geldim kuzuya mamasını verecem ama gözüm üstünüzde

yarasın kuzumaaaaaa ohhh sıfa olsun yer onu teyzesıııı

hadi bakalımmm gittee gel bende çıkıcam mesai bitiyoooo :) akşam devamm herkesss pc bşında olsun

tamam canımmmm benımmmmm

evet balım cok pahalı yaaa ama pazartesı cozerım ns kuzummm saglıklı gelsın yeterkı canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…