aaa bensşz olurr muuu beee bendede varr pıhttıııı
hooppp bende gelddımmmm kamberssız dugun olurmuuu
hadı bakallımmmm acılısı yaapllımmmmmyooooooooooooooooooooo hayır sensiz olmaz seni bekliyodukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
3 den berı teldeyım neredeyse bı doktor buldum muayenesı 500 tl ya oda tupcum dedı gıt dıye cok pahalı marmara unıve.gıdecem pazartesı oda dahıleyeye randevu al gel dedı subatın bası oda derdımı anlatıtım gel yardımcı oluruz dedıler bakalım tupcum ıgneyı kullanma dedı gıtıgım ıkı doktor kullan dedı napcam ben yaaaaaa:18::18:
hoşgeldiniz kızlarr
pıhtısız tüp bebek olmuyor galiba :) şaka bir yana allahın izni ile herşey yoluna giriryor bizde heterezigotuz aylarca iğne yedim gerçi şikayetçi değilim kuzularım için herşeye değer
Benimde 5. Denememde geldi bebeğim.donmus bebisim.2 normal 3 donmus tedavim var.tupler hidroselpenks yüzünden bağlandı sonrada 5 deneme..cok sukur bugünüme...
bende geldimmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun kem gözlerden korusun rabbim bizianammm ne tatlı bu sarı kafalar özlemişim hanimmm
pilav yapıp geliyorummm
bende geldimmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun kem gözlerden korusun rabbim bizianammm ne tatlı bu sarı kafalar özlemişim hanimmm
hamısşerrr haddı bır saga ceklılıınnnnn ohhhh ohhhh istanbula geldınızmı bılmıyorum ama bolu tunelını gırısınde dolu tankerler gereden cıkın derrr hahhahahaasizde cıkın bakalımmmm ızleyıcı olunnn
hamısşerrr haddı bır saga ceklılıınnnnn ohhhh ohhhh istanbula geldınızmı bılmıyorum ama bolu tunelını gırısınde dolu tankerler gereden cıkın derrr hahhahahaasizde cıkın bakalımmmm ızleyıcı olunnn
bende izmirde bulmaya çalıştım ama 250 tl çok pahalı hyr kanın muayeneside yok yani :) bi yanımı kontrol de etmicekk sadece konuşma bu demi ama bide test ister zaten onlarda ayrıca maliyet çok fazla yaaa yazıkkk ..ama bir an önce çözmen gerek arada kaldığına göre az bi dozda vurulman yeterlimi acaba biri uygun görüyo biri uygun görmüyosa ara yol bulmak gerek:) şaka biyana risk alma bir an öncee çözz
bencede olmuyor gibi herşey yolunda gitsinde hamile kalayım bende razıyım canım sağlıklı olsunlarda herşeye değer diye düşünüyorum
Sizde o dolu tankerlerden olun issallah
hooppp bende gelddımmmm kamberssız dugun olurmuuu
3 den berı teldeyım neredeyse bı doktor buldum muayenesı 500 tl ya oda tupcum dedı gıt dıye cok pahalı marmara unıve.gıdecem pazartesı oda dahıleyeye randevu al gel dedı subatın bası oda derdımı anlatıtım gel yardımcı oluruz dedıler bakalım tupcum ıgneyı kullanma dedı gıtıgım ıkı doktor kullan dedı napcam ben yaaaaaa:18::18:
hadı bakallımmmm acılısı yaapllımmmmm:124::124::124::124::124:
bende izmirde bulmaya çalıştım ama 250 tl çok pahalı hyr kanın muayeneside yok yani :) bi yanımı kontrol de etmicekk sadece konuşma bu demi ama bide test ister zaten onlarda ayrıca maliyet çok fazla yaaa yazıkkk ..ama bir an önce çözmen gerek arada kaldığına göre az bi dozda vurulman yeterlimi acaba biri uygun görüyo biri uygun görmüyosa ara yol bulmak gerek:) şaka biyana risk alma bir an öncee çözz
bencede olmuyor gibi herşey yolunda gitsinde hamile kalayım bende razıyım canım sağlıklı olsunlarda herşeye değer diye düşünüyorum
ben bıraz kacıyom sonra gelırımmm canlarrrr
cok sukur tatlım cok az kaldı alıcan pasanı kucagınaaaa
anammm sen nerelerde kaldın bakım hosgeldın kuzummmm amınnnnnn
kolay gelsın kuzummmmm
hadi bakalımmm gittee gel bende çıkıcam mesai bitiyoooo :) akşam devamm herkesss pc bşında olsun
arkadaşlar çook hızlı ilerliyorsunuz yaaaa yerim sizi yerimm yermmm dur bi çıkmadan sarı kafa göndereyeim size buuuuu sarıııı kafalarrrrrr bendennn sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee32: ayy tutamıyorum kendimi sevincik oldummm cee eeeeee52: 54:
saol canım yaptım geldim kuzuya mamasını verecem ama gözüm üstünüzde
hadi bakalımmm gittee gel bende çıkıcam mesai bitiyoooo :) akşam devamm herkesss pc bşında olsun
hoşgeldinn sensiz olmazzz çok özlüyorum seni bu aralar bi denk gelemedik
canım benim pahalıymışda ama soruna çözüm olsa bari hayırlısı olsun yumurcağımız sağlıklı olsunda
hoşgeldin tüylü bamyaakızma ben bamyayı çok severim seni daha çokk aminn
ben yapmalıyım çok yattım
inşallah hayırlısıyla sendeböyle olacaksın evet sağlıklı olmaları herşeye bedell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?