Bende telden girim valla zor oluo.dunden beri evin yolunu bulamadımbi ara uğradım ewe sonra yine kaçtım.koca göbeğimle gezmeye devam
arkadaşlar çook hızlı ilerliyorsunuz yaaaa yerim sizi yerimm yermmm dur bi çıkmadan sarı kafa göndereyeim size buuuuu sarıııı kafalarrrrrr bendennn sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeayy tutamıyorum kendimi sevincik oldummm cee eeeeee
Bende telden girim valla zor oluo.dunden beri evin yolunu bulamadımbi ara uğradım ewe sonra yine kaçtım.koca göbeğimle gezmeye devam
:)) gez canım ilerleyen haftalarda bu kadar gezemeyecen e bebişde gelince bi süre evde kalırsın sonra kaldığın yerden oğluşunla devam edersin
ohhhh gez gez az kaldı gezemıycen yakında heheh benden demesıııı
arkadaşlar çook hızlı ilerliyorsunuz yaaaa yerim sizi yerimm yermmm dur bi çıkmadan sarı kafa göndereyeim size buuuuu sarıııı kafalarrrrrr bendennn sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeayy tutamıyorum kendimi sevincik oldummm cee eeeeee
ekın kuz nasberr nasıslınnnn aslında sen bızee hıkayenı yazmaya baslasannnn anca bıterrrr senın tecrubelerınden yararlanırızz
Valla kendime bı özgeçmiş hazirlicamyaz yaz yoruldum artık kotu anılardan.hepimiz mutlu olalım hep guzel seyler yasayalım CANImmm
Hayırlı uğurlu hoş sohbetli fitnesiz fesatsız bi topik olsun inşlhhh
şöyle bol bolda nazar boncuklu olsunnn
sızdeee hosgeldınızzzzzz nasılsınız bakalımmmhosgeldınnnnnnnnnn
sızdeee hosgeldınızzzzzz nasılsınız bakalımmm
bu arada benım profıldekı yavrru hala ısıyooo yaaaa
ne dusunuyosuun cannnııım ne yapacaksınnın aggır mısafırlerrınnn gelııyoo heraldeeeebende geldimyarın akşam yemeğine misafirlerim var acaba ne yapsam diye düşünüom yaa:18::18::18:herşeyide begenmez yanii
bende geldimyarın akşam yemeğine misafirlerim var acaba ne yapsam diye düşünüom yaa:18::18::18:herşeyide begenmez yanii
bu arada benım profıldekı yavrru hala ısıyooo yaaaa
afıyet olsuınn yarasın cannımmm benım meyveyle hıc aram yokk yaaa napacaksam en guzelı sıkıp ıcmek dıye dusunuyorrum 40 yıl yemesem aklıma gelmezzzzıyıyız balım sukur halımıze meyve yıyoruz gel beraber olsun sen napıyon bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?