tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

Bende telden girim valla zor oluo.dunden beri evin yolunu bulamadımbi ara uğradım ewe sonra yine kaçtım.koca göbeğimle gezmeye devam

:)) gez canım ilerleyen haftalarda bu kadar gezemeyecen e bebişde gelince bi süre evde kalırsın sonra kaldığın yerden oğluşunla devam edersin

tutma canım nıye tutasınkı aaaaaaaaaaaa patlat sarı kafalrıııı

Bende telden girim valla zor oluo.dunden beri evin yolunu bulamadımbi ara uğradım ewe sonra yine kaçtım.koca göbeğimle gezmeye devam

ohhhh gez gez az kaldı gezemıycen yakında heheh benden demesıııı

tuyluu bamyammm sende gobek attıysan daha ben ne yapayyım yaaaa

ekın kuz nasberr nasıslınnnn aslında sen bızee hıkayenı yazmaya baslasannnn anca bıterrrr senın tecrubelerınden yararlanırızz

ekın kuz nasberr nasıslınnnn aslında sen bızee hıkayenı yazmaya baslasannnn anca bıterrrr senın tecrubelerınden yararlanırızz

Valla kendime bı özgeçmiş hazirlicam yaz yaz yoruldum artık kotu anılardan.hepimiz mutlu olalım hep guzel seyler yasayalım CANImmm

Hayırlı uğurlu hoş sohbetli fitnesiz fesatsız bi topik olsun inşlhhh
şöyle bol bolda nazar boncuklu olsunnn

Hayırlı uğurlu hoş sohbetli fitnesiz fesatsız bi topik olsun inşlhhh
şöyle bol bolda nazar boncuklu olsunnn

sagol canım hosgeldın nasılsın masallah bebgıne sagsaglım kucagına almak nasıp olsun tatlımmmm
amın canım amınnn ınsss bızde oyle ıstıyoruzzz

bende geldim yarın akşam yemeğine misafirlerim var acaba ne yapsam diye düşünüom yaa:18::18::18:herşeyide begenmez yanii

bende geldim yarın akşam yemeğine misafirlerim var acaba ne yapsam diye düşünüom yaa:18::18::18:herşeyide begenmez yanii

yaaa bırsey begenemeyen mısafırı agırlamakta cok zor oluyo yaaaa de onlara mısafır umdugunu degıl buldugunu yermıs
esın geldımı kuzum sorun yok demı

bu arada benım profıldekı yavrru hala ısıyooo yaaaa

bend eonu dıycem sana yazık ya degıstır artık yazık yavruyaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…