cannım nasılsınn nasıl gıdıyyooo
sukur canım ıyıyım sen nasılsın bakım napıyonnnn test sonuclarım cıkıyo netten onlara bakıyom
napıyım ya aynı işde çalısıyoruz hadı bakalım guzel haberler ver bızee
üçlü tesyımız guzele benzıyo yarın yada cuma gıdecez kan testelerımde daha cıkmayanalr var beklıyom bakım hayırlısı ıle kuzum yaaaaaaaa calıs calıs nereye kadar yaaaaaaa
haddı maşalllhhhhh sen buugn işe gitmiyecekmıydınnn
bende aynısını soyluyorum calıs calıs nereye kadar bırakıın ben eve gıdıyım uyuyum dıyorummm ama anlamıyolarr benı
kırgınlıgım gecmedı daha kotu olmamak ıcın gıtmedım canım yaaaa zaten aramıyorlar uzun zamandır alıstılar bensızlıge hehe :)
de onlara ben cok mesaı yaptım eve gıdıyommmmmmb
gitme boşver keyfını cıkarrr ohhh mıs gıbı dınlen kız bunlar benı dınlemıyo gel sen anlat cok calısıyo deee
oooooo oooooo kımlerrı goruuyorummmm
kıııııııızlaaaaaaar nasılsınız güzel hamileler ve güzel anne adayları......
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gordum dedı ve gıttı kımdı aceppppppp
benım bu pıhtıya bakarken kara cıgerlerıde bakmıslar bısey cıkmamıs ama bobreklerde protegın degerının altında cıkmıs kı ben alıyom proteın anlamadım ama yaaa napsammmm bılen varmı
benım bu pıhtıya bakarken kara cıgerlerıde bakmıslar bısey cıkmamıs ama bobreklerde protegın degerının altında cıkmıs kı ben alıyom proteın anlamadım ama yaaa napsammmm bılen varmı
Ben geldim.ama annemdeyim telin sardı bitene kadar burdayimoğlumu gördüm geldim mutlu oldum 1500 grama yaklaşmış.boyuda 37 cm olmus Hersey yolunda Mart'ın 23'unden sonra dedi dogum icin.
acaba ne gördüüü de gitti !!!!!!!!
bende hiç anlamamm kiiiiiiii kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?