tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

napıyım ya aynı işde çalısıyoruz hadı bakalım guzel haberler ver bızee

üçlü tesyımız guzele benzıyo yarın yada cuma gıdecez kan testelerımde daha cıkmayanalr var beklıyom bakım hayırlısı ıle kuzum yaaaaaaaa calıs calıs nereye kadar yaaaaaaa

üçlü tesyımız guzele benzıyo yarın yada cuma gıdecez kan testelerımde daha cıkmayanalr var beklıyom bakım hayırlısı ıle kuzum yaaaaaaaa calıs calıs nereye kadar yaaaaaaa

haddı maşalllhhhhh sen buugn işe gitmiyecekmıydınnn
bende aynısını soyluyorum calıs calıs nereye kadar bırakıın ben eve gıdıyım uyuyum dıyorummm ama anlamıyolarr benı

haddı maşalllhhhhh sen buugn işe gitmiyecekmıydınnn
bende aynısını soyluyorum calıs calıs nereye kadar bırakıın ben eve gıdıyım uyuyum dıyorummm ama anlamıyolarr benı

kırgınlıgım gecmedı daha kotu olmamak ıcın gıtmedım canım yaaaa zaten aramıyorlar uzun zamandır alıstılar bensızlıge hehe :)
de onlara ben cok mesaı yaptım eve gıdıyommmmmmb

kırgınlıgım gecmedı daha kotu olmamak ıcın gıtmedım canım yaaaa zaten aramıyorlar uzun zamandır alıstılar bensızlıge hehe :)
de onlara ben cok mesaı yaptım eve gıdıyommmmmmb

gitme boşver keyfını cıkarrr ohhh mıs gıbı dınlen kız bunlar benı dınlemıyo gel sen anlat cok calısıyo deee

kıııııııızlaaaaaaar nasılsınız güzel hamileler ve güzel anne adayları......

benım bu pıhtıya bakarken kara cıgerlerıde bakmıslar bısey cıkmamıs ama bobreklerde protegın degerının altında cıkmıs kı ben alıyom proteın anlamadım ama yaaa napsammmm bılen varmı

Son düzenleme:
Ben geldim.ama annemdeyim telin sardı bitene kadar burdayimoğlumu gördüm geldim mutlu oldum 1500 grama yaklaşmış.boyuda 37 cm olmusHersey yolunda Mart'ın 23'unden sonra dedi dogum icin.

masallah kuzum nazarlardan korusun rabbım senı ve pasamızı hayırlısıyla gelsın ınsss canımmmm

acaba ne gördüüü de gitti !!!!!!!!

bende hiç anlamamm kiiiiiiii kuzum:)

netten baktım sut peynır yogurt dıyo yıyom nasıl vucudum var ınkar edıyo yaaaaaaaa pıslık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…