cannım naberrrrrr
gozun aydın canım
okul çocuğu olan arkadaşalrınıza pek misafrirliğe gitmeyın
ben gitmiyorum
gelsin artık Bahar'ımız
erguvancıgım cannım belkı senden geleıyodur mıkrop sureklı dısarı cıkıyosun ya sende dıkkat etiyiyi çok şükür canım
saol canım ya çok şükür rabbimebizde çok dışarı çıkmıyoruz ama iştee offff...
hemen bakıyorum canım...kızlarr artık hürriyette artık hergun bır tup bebek hıkayesı anlatılacakmıs takıp dersenız
14 yl pes etmedi Umutu kucaklad - Hrriyet SALIK -YAAM
kızlarr artık hürriyette artık hergun bır tup bebek hıkayesı anlatılacakmıs takıp dersenız
14 yl pes etmedi Umutu kucaklad - Hrriyet SALIK -YAAM
Canlarım napiyirsunuz?
Canlarım napiyirsunuz?
erguvancıgım cannım belkı senden geleıyodur mıkrop sureklı dısarı cıkıyosun ya sende dıkkat et
suu özledim kız senii
bak cannımmm okuuuuu bende okudummm ama hep artık yayaınlacakmıssshemen bakıyorum canım...
evet cannım sende allahın ıznıyle dogumuda yap ondan sonra guzel bır edebıyat parcalada ıcımız acılsınnnn aslında bu tamm 35izmirlik dımıBizde yazalım hikayemizi
bak cannımmm okuuuuu bende okudummm ama hep artık yayaınlacakmısss
evet cannım sende allahın ıznıyle dogumuda yap ondan sonra guzel bır edebıyat parcalada ıcımız acılsınnnn aslında bu tamm 35izmirlik dımı
Bende kayinwaldemdeyim oturuoz çay icioz çekirdek citletioznapallım yemegımız yeddık pc basında azcık dolasıyoruz sen napıyoosunn
iyidir canım kuzu il e uğraşıyoruz babası onunla ilgileniyor bende size bakıyorum :)))
..
evet canım okudum.hakkatten çok hırslıymış.bu embriyoskop yöntemi iyi bişiye benziyor.takip etmekte fayda var yazıları...
Bende kayinwaldemdeyim oturuoz çay icioz çekirdek citletioz
Sen mola ver aksam babaya devret canim
Bende kayinwaldemdeyim oturuoz çay icioz çekirdek citletioz
Sen mola ver aksam babaya devret canim
kızlar geçen gün beni fakülte hastanesinin endokrin bölümünden aradılar tedavi ile çocuk sahibi olamıyormussunuz yapmak istediğimiz testler var diye tabi bebek sesini duyunca tebrik edip kapattılar.
sende deseydın artıkk 3 inşalllhhhhhh
ayy ben 3. için çalışmaya başlayıncaya kadar tıpta ne gelişmeler olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?